Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini
Publication date | 2019-06-07 |
End date | 2019-07-01 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Trzebini |
Miejscowość | Trzebinia |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 558506-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 153310007 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych: warzywa świeże i przetworzone, konserwy i przetwory z mięsa, produkty mleczarskie, jaja do magazynu Zakładu Karnego w Trzebini w asortymencie i ilościach określonych w załącznikach nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ – formularze ofertowe. PAKIET I /Warzywa świeże i przetworzone/ 1)marchew korzeń ilość: 7400 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5800 kg 3)seler korzeń ilość: 5400 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5800 kg 5)cebula ilość: 7800 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 4300 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 3200 kg 8)por ilość: 3480 kg 9)kapusta kiszona ilość: 3960 kg 10)ogórek kiszony ilość: 2880 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 43200 kg PAKIET II /Konserwy i przetwory z mięsa/ 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 900 kg 2)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III /Produkty mleczarskie/ 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 390 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1500 kg 5)serek homogenizowany ilość: 390 kg 6)serek twarogowy ilość: 390 kg 7)jogurt owocowy ilość: 480 kg 8)kefir ilość: 300 kg 9)śmietana ilość: 700 kg 10)mleko w proszku ilość: 500 kg PAKIET IV /Jaja/ 1)jaja kurze świeże ilość: 41310 szt. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 0602b67e-6ec5-42da-a738-cd8050616796 |
Biuletyn | 558506-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Trzebini |
Regon | 78291300000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Słowackiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 70 |
Zamawiajacy miejscowosc | Trzebinia |
Zamawiajacy kod pocztowy | 32-540 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 326 115 900 |
Zamawiajacy fax | 326 121 551 |
Zamawiajacy email | zk_trzebinia@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny - jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Wymagane przeslanie ofert inny | Składanie odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. Prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Trzebini, ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini |
Numer referencyjny | DKw-2232/01/2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych: warzywa świeże i przetworzone, konserwy i przetwory z mięsa, produkty mleczarskie, jaja do magazynu Zakładu Karnego w Trzebini w asortymencie i ilościach określonych w załącznikach nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ – formularze ofertowe. PAKIET I /Warzywa świeże i przetworzone/ 1)marchew korzeń ilość: 7400 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5800 kg 3)seler korzeń ilość: 5400 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5800 kg 5)cebula ilość: 7800 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 4300 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 3200 kg 8)por ilość: 3480 kg 9)kapusta kiszona ilość: 3960 kg 10)ogórek kiszony ilość: 2880 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 43200 kg PAKIET II /Konserwy i przetwory z mięsa/ 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 900 kg 2)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III /Produkty mleczarskie/ 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 390 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1500 kg 5)serek homogenizowany ilość: 390 kg 6)serek twarogowy ilość: 390 kg 7)jogurt owocowy ilość: 480 kg 8)kefir ilość: 300 kg 9)śmietana ilość: 700 kg 10)mleko w proszku ilość: 500 kg PAKIET IV /Jaja/ 1)jaja kurze świeże ilość: 41310 szt. |
Cpv glowny przedmiot | 15331000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-06-30T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Informacje dodatkowe okreslenie warunkow | Wykonawca składa stosowne oświadczenie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa informacje dodatkowe | Wykonawca składa stosowne oświadczenie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna informacje dodatkowe | Wykonawca składa stosowne oświadczenie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 8 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2019-07-01T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | Język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin wykonania reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |