Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku
Publication date | 2019-06-07 |
End date | 2019-06-17 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Kluczbork |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 558354-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 151310005, 158700007, 158910000, 156100007, 158500001, 153300000, 158600004, 159810008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku: CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0 1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2kg 700 2. Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 900 3.Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 4.Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 5.Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 1100 6. Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 kg 1100 7.Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 kg 700 CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7 1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7kg 8 2. Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75 3. Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 40 4.Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 50 5.Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230 6. Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 250 7.Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 7 8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80 9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200 10. Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2000 11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 60 12.Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 90 13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 180 14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300 15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 25 CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0 1.Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1300 2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 3. Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150 4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 5. Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 200 6.Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 160 CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7 1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 900 2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 400 3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 2300 4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 350 5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4000 CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1 1 Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 2000 2 Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 5000 CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0 1.Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 750 2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700 3.Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 150 4. Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 700 5. Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 3000 6.Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500 7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 350 8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 300 9. Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800 CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4 1.Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5kg 320 2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600 CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8 1.Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2400 CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5 1. Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2 kg 4600 Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego). 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. IV. Termin wykonania zamówienia Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 2.07.2020 r. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 460873b8-4698-43d7-bbd0-c22c50f10699 |
Biuletyn | 558354-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32100000000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Katowicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 4 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kluczbork |
Zamawiajacy kod pocztowy | 46-200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 77 447 20 70 |
Zamawiajacy fax | 77 417 21 70 |
Zamawiajacy email | dkw_kluczbork@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | w formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny , ul.Katowicka 4 , 46-200 Kluczbork |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku |
Numer referencyjny | DKW.2232.6.2019.SP |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku: CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0 1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2kg 700 2. Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 900 3.Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 4.Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 5.Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 1100 6. Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 kg 1100 7.Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 kg 700 CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7 1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7kg 8 2. Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75 3. Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 40 4.Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 50 5.Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230 6. Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 250 7.Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 7 8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80 9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200 10. Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2000 11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 60 12.Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 90 13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 180 14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300 15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 25 CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0 1.Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1300 2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 3. Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150 4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 5. Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 200 6.Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 160 CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7 1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 900 2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 400 3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 2300 4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 350 5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4000 CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1 1 Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 2000 2 Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 5000 CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0 1.Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 750 2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700 3.Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 150 4. Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 700 5. Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 3000 6.Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500 7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 350 8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 300 9. Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800 CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4 1.Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5kg 320 2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600 CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8 1.Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2400 CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5 1. Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2 kg 4600 Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego). 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. IV. Termin wykonania zamówienia Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 2.07.2020 r. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ustęp 1 pkt 3 ustawy PZP |
Zakresie warunkow udzialu | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ustęp 1 pkt 1 ustawy PZP |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ustęp 1 pkt 2 ustawy PZP |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian w umowie w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru wykonawcy w następujących przypadkach: 1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto; 2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.); 3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia; 4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie). Wszystkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej (aneks do umowy) pod rygorem nieważności. |
IV 4 4 data | 2019-06-17T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Konserwy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0 1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 700 2. Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 900 3. Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 4. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 800 5. Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 1100 6. Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 kg 1100 7.Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 kg 700 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Przyprawy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15870000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7 1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 8 2. Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75 3. Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 40 4. Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 50 5. Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230 6. Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 250 7. Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 7 8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80 9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200 10. Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2000 11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 60 12. Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 90 13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 180 14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300 15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 25 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | zupy i buliony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15891000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1300 2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 3. Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150 4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 300 5. Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 200 6. Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 160 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | produkty przemiału ziarna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15610000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 900 2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 400 3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 2300 4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 350 5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4000 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | makarony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15850000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 2000 2 Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 5000 |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | przetworzone owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15330000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 750 2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700 3. Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 150 4. Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 700 5. Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 3000 6. Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500 7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 350 8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 300 9. Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800 |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | kawa i herbata |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15860000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5 kg 320 2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600 |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | woda mineralna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15981000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-07-02T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2400 |
Criterion
Kryteria | termin reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | termin płatnosci |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |