| GuidZP400 |
060a0fa4-d6e7-412f-a6da-ffa2e6e2dfc7
|
| Biuletyn |
561315-N-2019
|
| Zamawiajacy nazwa |
"Uzdrowisko Rabka" S.A.
|
| Regon |
49197107400000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Orkana
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
49
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Rabka-Zdrój
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
34-700
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
| Zamawiajacy telefon |
182 676 020
|
| Zamawiajacy fax |
182 676 010
|
| Zamawiajacy email |
zakupy@uzdrowisko-rabka.pl
|
| Adres strony url |
www.uzdrowisko-rabka.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://www.e-bip.org.pl/uzdrowiskorabka
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście, kurierem, za pośrednictwem operatora pocztowego
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Uzdrowisko-Rabka S.A. ul. Orkana 49,34-700 Rabka-Zdrój, sekretariat
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
dostawy pieczywa, świeże wyroby piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennel, makaronów
|
| Numer referencyjny |
ZP.09.PN.2019
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Zadanie 1: chleb baltonowski 0,65 kg szt 42000, chleb skandynawski szt 21000, bułka delikatesowa szt 30000,bułka zwykła szt 37000, mąka pszenna typ 500 kg 10000, szczegóły zamówienia w zał. nr 3.1. do SIWZ
Zadanie 2: Makarony 2 - 5 jajeczne kg 7100, szczegóły zamówienia w zał. nr 3.2. do SIWZ
podane ilości są szacunkowymi, zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z niektórych produktów ( w przypadku wystąpienia istotnych okoliczności powodujących, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym), jak również możliwość zmiany ilości i rodzaju asortymentu w ramach wartości umowy.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data zakonczenia |
2020-06-30T00:00:00+02:00
|
| Okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Strony dopuszczają możliwość zmiany cen w razie zmiany stawek podatku VAT.
W razie wystąpienia istotnych okoliczności powodujących ,że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym a środki finansowe będą mniejsze niż zakładano do przeznaczenia na realizację przedmiotowego zamówienia , czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, Zamawiający może odstąpić od wykonania pozostałej części umowy, lub dokonać zamiany ilości i asortymentu w ramach wartości podpisanej umowy.
|
| IV 4 4 data |
2019-06-24T00:00:00+02:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawy: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, mąka pszenna.
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-06-30T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
szczegóły zamówienia w zał nr 3.1. do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
dostawy makaronów
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15851100-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2020-06-30T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
dostawy makaronów
szczegóły zamówenia w zał. nr 3.2. do SIWZ
|
| | |