Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
| Publication date | 2020-09-15 |
| End date | 2020-09-23 00:00:00 |
| Instytucja | Areszt Śledczy w Suwałkach |
| Miejscowość | Suwałki |
| Województwo | podlaskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 585299-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 158000006, 153310007, 154300001, 153322006, 158312004 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: Część 1 – przyprawy 1) Sól jodowana - opakowanie jedn. max. 1 kg – 1 760,00 kg, 2) Kawa zbożowa opakowanie jedn. max. 1 kg – 700,00 kg, 3) Herbata granulowana- opakowanie jedn. max. 100 g – 200,00 kg, 4) Ketchup - opakowanie jedn. max. 1 kg – 390,00 kg, 5) Przyprawa do zup w płynie - opakowanie jedn. max. 1 l – 440,00 l, 6) Przyprawa jarzynka w proszku - opakowanie jedn. max. 1 kg – 470,00 kg 7) Koper nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 27,00 kg, 8) Pietruszka nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 22,00 kg, 9) Liść laurowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 58,00 kg, 10) Majeranek - opakowanie jedn. max. 100 g – 51,00 kg, 11) Papryka mielona słodka - opakowanie jedn. max. 100 g – 53,00 kg, 12) Pieprz czarny mielony - opakowanie jedn. max. 100 g – 72,00 kg, 13) Pieprz ziołowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 76,00 kg, 14) Ziele angielskie- opakowanie jedn. max. 100 g – 59,00 kg, 15) Kwasek cytrynowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 23,00 kg, 16) Ocet - opakowanie jedn. max. 1 l – 125,00 l, 17) Majonez - opakowanie jedn. słoik, max. 1 kg – 310,00 kg, 18) Musztarda – opakowanie jedn. max. 1 kg – 400,00 kg, 19) Chrzan tarty -opakowanie jedn. max. 1 kg – 360,00 kg, 20) Włoszczyzna suszona - opakowanie jedn. max. 1 kg – 110,00 kg 21) Cynamon - opakowanie jedn. max. 100 g – 6,00 kg, 22) Syrop owocowy - opakowanie jedn. max. 10 l – 2 120,00 l, 23) Zupa pieczarkowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 1 040,00 kg, 24) Zupa ogonowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 680,00 kg, 25) Zupa rosół drobiowy w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg –260,00 kg, 26) Żurek w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 710,00 kg, Część 2- przetwory z warzyw 1) Leczo warzywne pasteryzowane - opak. jedn. max. 3 kg – 2 450,00 kg, 2) Koncentrat pomidorowy 30% -opak. jedn. max. 1 kg – 2 900,00 kg, 3) Szczaw konserwowy cięty, - opak. jedn. max. 1 kg – 1 220,00 kg, Część 3 - tłuszcze 1) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 40%– kostka, opak. jedn. max.250 g- 9 660,00 kg 2) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 60% – kostka, opak. jedn.max. 250 g - 1 590,00 kg 3) Olej roślinny uniwersalny- opak. jedn. 1,3,5 litrów – 3 600,00 l Część 4 – przetwory z owoców 1) Dżem – opak. jedn. max. 15 kg –1 860,00 kg 2) Marmolada wieloowocowa - opak. jedn. max. 15 kg – 2 200,00 kg Część 5 - cukier 1) cukier - opak. jedn. max. 1 kg – 4 660,00 kg 2. Zamawiający nie dopuszcza dostawy przedmiotu zamówienia o innej gramaturze, niż podana w opisie przedmiotu zamówienia 3. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie. 4. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 5. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 6. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 7. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 8. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 1) Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki. 2) Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy, samochodem dopuszczonym do przewozu żywności. 3) Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie, mailem bądź faxem do godziny 900 na dwa dni przed dostawą. 4) Dostawa towaru odbywać się będzie od poniedziałku do piątku do godz. 1100 z wyłączeniem świąt. 5) Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6) Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 7) Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 8) Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 9) Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 10) Wszystkie opakowania powinny być bezzwrotne. 11) Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych, powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Zamawiający uwzględnił koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian ustawowych wysokości obowiązującej stawki VAT. W przypadku produktów żywnościowych, ze względu na ich specyfikę nie ma możliwości uwzględnienia w opisie przedmiotu zamówienia kosztu cyklu życia produktu. 12) CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze , 15331000-7 – przetworzone warzywa 15332200-6 dżemy i marmolady, 15430000-1 tłuszcze jadalne, 15831200-4 cukier biały |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 483612ac-13eb-4894-80ae-f3719bd73c23 |
| Biuletyn | 585299-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Areszt Śledczy w Suwałkach |
| Regon | 31959800000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Wojska Polskiego |
| Zamawiajacy adres numer domu | 29 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Suwałki |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 16-400 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
| Zamawiajacy telefon | 875 651 207 |
| Zamawiajacy fax | 875 650 328 |
| Zamawiajacy email | as_suwalki@sw.gov.pl |
| Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej |
| Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
| Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | pisemna |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Areszt Śledczy, 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29 |
| Nazwa nadana zamowieniu | Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach |
| Numer referencyjny | DKW.2232.4.2020.LSZ |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: Część 1 – przyprawy 1) Sól jodowana - opakowanie jedn. max. 1 kg – 1 760,00 kg, 2) Kawa zbożowa opakowanie jedn. max. 1 kg – 700,00 kg, 3) Herbata granulowana- opakowanie jedn. max. 100 g – 200,00 kg, 4) Ketchup - opakowanie jedn. max. 1 kg – 390,00 kg, 5) Przyprawa do zup w płynie - opakowanie jedn. max. 1 l – 440,00 l, 6) Przyprawa jarzynka w proszku - opakowanie jedn. max. 1 kg – 470,00 kg 7) Koper nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 27,00 kg, 8) Pietruszka nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 22,00 kg, 9) Liść laurowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 58,00 kg, 10) Majeranek - opakowanie jedn. max. 100 g – 51,00 kg, 11) Papryka mielona słodka - opakowanie jedn. max. 100 g – 53,00 kg, 12) Pieprz czarny mielony - opakowanie jedn. max. 100 g – 72,00 kg, 13) Pieprz ziołowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 76,00 kg, 14) Ziele angielskie- opakowanie jedn. max. 100 g – 59,00 kg, 15) Kwasek cytrynowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 23,00 kg, 16) Ocet - opakowanie jedn. max. 1 l – 125,00 l, 17) Majonez - opakowanie jedn. słoik, max. 1 kg – 310,00 kg, 18) Musztarda – opakowanie jedn. max. 1 kg – 400,00 kg, 19) Chrzan tarty -opakowanie jedn. max. 1 kg – 360,00 kg, 20) Włoszczyzna suszona - opakowanie jedn. max. 1 kg – 110,00 kg 21) Cynamon - opakowanie jedn. max. 100 g – 6,00 kg, 22) Syrop owocowy - opakowanie jedn. max. 10 l – 2 120,00 l, 23) Zupa pieczarkowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 1 040,00 kg, 24) Zupa ogonowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 680,00 kg, 25) Zupa rosół drobiowy w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg –260,00 kg, 26) Żurek w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 710,00 kg, Część 2- przetwory z warzyw 1) Leczo warzywne pasteryzowane - opak. jedn. max. 3 kg – 2 450,00 kg, 2) Koncentrat pomidorowy 30% -opak. jedn. max. 1 kg – 2 900,00 kg, 3) Szczaw konserwowy cięty, - opak. jedn. max. 1 kg – 1 220,00 kg, Część 3 - tłuszcze 1) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 40%– kostka, opak. jedn. max.250 g- 9 660,00 kg 2) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 60% – kostka, opak. jedn.max. 250 g - 1 590,00 kg 3) Olej roślinny uniwersalny- opak. jedn. 1,3,5 litrów – 3 600,00 l Część 4 – przetwory z owoców 1) Dżem – opak. jedn. max. 15 kg –1 860,00 kg 2) Marmolada wieloowocowa - opak. jedn. max. 15 kg – 2 200,00 kg Część 5 - cukier 1) cukier - opak. jedn. max. 1 kg – 4 660,00 kg 2. Zamawiający nie dopuszcza dostawy przedmiotu zamówienia o innej gramaturze, niż podana w opisie przedmiotu zamówienia 3. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie. 4. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 5. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 6. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 7. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 8. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 1) Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki. 2) Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy, samochodem dopuszczonym do przewozu żywności. 3) Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie, mailem bądź faxem do godziny 900 na dwa dni przed dostawą. 4) Dostawa towaru odbywać się będzie od poniedziałku do piątku do godz. 1100 z wyłączeniem świąt. 5) Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6) Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 7) Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 8) Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 9) Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 10) Wszystkie opakowania powinny być bezzwrotne. 11) Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych, powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Zamawiający uwzględnił koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian ustawowych wysokości obowiązującej stawki VAT. W przypadku produktów żywnościowych, ze względu na ich specyfikę nie ma możliwości uwzględnienia w opisie przedmiotu zamówienia kosztu cyklu życia produktu. 12) CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze , 15331000-7 – przetworzone warzywa 15332200-6 dżemy i marmolady, 15430000-1 tłuszcze jadalne, 15831200-4 cukier biały |
| Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Z uwagi na to, że Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu, nie żąda złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Z uwagi na to, że Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu, nie żąda złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Z uwagi na to, że Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu, nie żąda złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 Ustawy Pzp. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców. |
| Inne dokumenty niewymienione | Każdy Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | Zmiana ceny może nastąpić w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT w zakresie dotyczącym niezrealizowanej części umowy. |
| IV 6 1 sposob udostepniania | 1) Zamawiający nie ujawni informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (t.j. Dz. U. z 2019 r. Nr 1010 z późn. zm.), jeżeli Wykonawca, nie później niż w terminie składania ofert zastrzegł, że nie mogą być one udostępnione oraz wykazał, iż zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa. 2) Zamawiający uzna, iż Wykonawca wykazał/udowodnił, że zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa w szczególności gdy: a) wykaże/oświadczy, że informacje te nie zostały nigdzie upublicznione, b) wykaże, że stanowią one wartość techniczną lub/i technologiczną lub/i organizacyjną przedsiębiorstwa lub/i inne informacje posiadają wartość gospodarczą, c) wykaże jakie podjął działania w celu zachowania ich poufności. Sam fakt włożenia do koperty i oznakowania „tajemnica przedsiębiorstwa” nie wyczerpuje znamion wykazania działania zachowania ich poufności. 3) jeżeli według Wykonawcy oferta będzie zawierała informacje objęte tajemnicą jego przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji muszą być oznaczone klauzulą NIE UDOSTĘPNIAĆ – TAJEMNICA PRZEDSIĘBIORSTWA i umieszczone na końcu oferty (ostatnie strony w ofercie lub osobno). W innym przypadku wszystkie informacje zawarte w ofercie będą uważane za ogólnie dostępne i mogą być udostępnione pozostałym Wykonawcom razem z protokołem postępowania, 4) zastrzeżenie informacji, danych, dokumentów lub oświadczeń nie stanowiących tajemnicy przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o nieuczciwej konkurencji spowoduje ich odtajnienie. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Areszt Śledczy w Suwałkach, 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29, Tel. 87 565 12 07 reprezentowany przez Dyrektora Aresztu ; inspektorem ochrony danych osobowych w Areszcie Śledczym w Suwałkach jest Pan Paweł Krupiński, kontakt: adres e-mail: iod_as_suwalki@sw.gov.pl; telefon Tel. 87 566 12 55 Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego numer DKW.2232.4.2020.LSZ Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 1843 z późn. zm.), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. *Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą PZP oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. ** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania danych nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
| IV 4 4 data | 2020-09-23T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 10:00 |
| IV 4 4 jezyki | polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | przyprawy |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) Sól jodowana - opakowanie jedn. max. 1 kg – 1 760,00 kg, 2) Kawa zbożowa opakowanie jedn. max. 1 kg – 700,00 kg, 3) Herbata granulowana- opakowanie jedn. max. 100 g – 200,00 kg, 4) Ketchup - opakowanie jedn. max. 1 kg – 390,00 kg, 5) Przyprawa do zup w płynie - opakowanie jedn. max. 1 l – 440,00 l, 6) Przyprawa jarzynka w proszku - opakowanie jedn. max. 1 kg – 470,00 kg 7) Koper nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 27,00 kg, 8) Pietruszka nać suszona - opakowanie jedn. max. 100 g – 22,00 kg, 9) Liść laurowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 58,00 kg, 10) Majeranek - opakowanie jedn. max. 100 g – 51,00 kg, 11) Papryka mielona słodka - opakowanie jedn. max. 100 g – 53,00 kg, 12) Pieprz czarny mielony - opakowanie jedn. max. 100 g – 72,00 kg, 13) Pieprz ziołowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 76,00 kg, 14) Ziele angielskie- opakowanie jedn. max. 100 g – 59,00 kg, 15) Kwasek cytrynowy - opakowanie jedn. max. 100 g – 23,00 kg, 16) Ocet - opakowanie jedn. max. 1 l – 125,00 l, 17) Majonez - opakowanie jedn. słoik, max. 1 kg – 310,00 kg, 18) Musztarda – opakowanie jedn. max. 1 kg – 400,00 kg, 19) Chrzan tarty -opakowanie jedn. max. 1 kg – 360,00 kg, 20) Włoszczyzna suszona - opakowanie jedn. max. 1 kg – 110,00 kg 21) Cynamon - opakowanie jedn. max. 100 g – 6,00 kg, 22) Syrop owocowy - opakowanie jedn. max. 10 l – 2 120,00 l, 23) Zupa pieczarkowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 1 040,00 kg, 24) Zupa ogonowa w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 680,00 kg, 25) Zupa rosół drobiowy w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg –260,00 kg, 26) Żurek w proszku – opakowanie jedn. max. 5 kg – 710,00 kg, |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | przetwory z warzyw |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331000-7 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) Leczo warzywne pasteryzowane - opak. jedn. max. 3 kg – 2 450,00 kg, 2) Koncentrat pomidorowy 30% -opak. jedn. max. 1 kg – 2 900,00 kg, 3) Szczaw konserwowy cięty, - opak. jedn. max. 1 kg – 1 220,00 kg, |
| Zalacznik czesc nr | 3 |
| Zalacznik nazwa | tłuszcze |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 40%– kostka, opak. jedn. max.250 g- 9 660,00 kg 2) Margaryna do smarowania o zawartości tłuszczu 60% – kostka, opak. jedn.max. 250 g - 1 590,00 kg 3) Olej roślinny uniwersalny- opak. jedn. 1,3,5 litrów – 3 600,00 l |
| Zalacznik czesc nr | 4 |
| Zalacznik nazwa | przetwory z owoców |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15332200-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) Dżem – opak. jedn. max. 15 kg –1 860,00 kg 2) Marmolada wieloowocowa - opak. jedn. max. 15 kg – 2 200,00 kg |
| Zalacznik czesc nr | 5 |
| Zalacznik nazwa | cukier |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15831200-4 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2020-11-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2021-10-31T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1) cukier - opak. jedn. max. 1 kg – 4 660,00 kg |
Criterion
| Kryteria | Cena |
| Znaczenie | 100,00 |