Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2014/2015
Publication date | 2014-08-05 |
End date | 2014-08-19 09:00:00 |
Instytucja | Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu |
Miejscowość | Rejowiec |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 169155 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 30000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej im. M. Reja w Rejowcu. Zamówienie zostało podzielone na 11 części: CZĘŚĆ I: PIECZYWO, CZĘŚĆ II: PRODUKTY MLECZARSKIE, CZĘŚĆ III: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE, CZĘŚĆ IV: WARZYWA, OWOCE, KISZONKI, CZĘŚĆ V: MROŻONKI, CZĘŚĆ VI: ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE, CZĘŚĆ VII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, CZĘŚĆ VIII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: JAJA, CZĘŚĆ IX: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZYPRAWY, ZUPY, SOSY, CZĘŚĆ X: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: CUKIER I PRODUKTY POKREWNE, CZĘŚĆ XI: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZETWORZONE OWOCE, WARZYWA, OLEJE I INNEOpisChleb pszenny 0,55 kg Baltonowski lub równoważny -2`163 szt.Chleb razowy 0,35 kg - 841 szt Bułka zwykła długa 0,30 kg - 228 szt. Bułka tarta - 115 kgSerek homogenizowany 200g - 4 x 50g Danonek lub równoważny - 815 szt.; Jogurt (smaki różne) 100g - 1`478 szt.; Masło roślinne 500 g RM lub równoważne - 230 szt.; Masło roślinne 250 g RM lub równoważne - 46 szt.; Margaryna zwykła 250g Kasia lub równoważna - 56 szt.; Masło śmietankowe 250g Nadbużańskie lub równoważne - 111 szt.; Mleko 2% 1l - 50 szt.; Twaróg półtłusty - 69,28 kg; Twaróg tłusty - 69,28 kg; Twaróg tłusty sernikowy 1 kg - 3 szt.; Śmietana 18% 1kg - 179 szt.; Śmietana 22% 1kg - 394 szt. Śmietana 18% 360-400 ml -740 szt. Śmietana 18% 330 ml - 683 szt.Boczek wędzony - 5,22 kg; Filet z kurczaka - 467,31 kg; Kiełbasa cienka podwawelska Sokołów lub równoważne - 13,83 kg; Kurczak - 116,20 kg; Mięso wieprzowe b/kości - karkówka - 197,41 kg; Kości wieprzowe - 3,97 kg; Mięso wieprzowe b/kości - łopatka - 236,39 kg; Mięso wołowe b/kości - łopatka - 3,31 kg; Mięso mielone wieprzowo - wołowe mrożone - 27 kg; Mięso wieprzowe b/kości - schab - 414,57 kg; Mięso wieprzowe b/kości - szynka - 494,75 kg; Smalec 200g - 87 szt.; Udka kurczaka - 244,90 kg; Podudzie kurczaka - 127,60 kg; Udziec kurczaka - 173,10 kg; Żeberka wieprzowe - 85,44 kg; Konserwy wieprzowe/wołowe 500g Łuków/Sokołów lub równoważne - 20 kg.Burak ćwikłowy - 302 kg; Młode liście z korzeniem buraka ćwikłowego - 13 kg; Brokuł - 68 kg;Cebula - 34,80 kg; Czosnek główka - 2 szt.; Fasola Jaś -42,30 kg;Kalafior (średnia wielkość do 1 kg)- 51 kg; Kapusta biała (średnia wielkość do 3 kg) - 154 kg; Kapusta młoda (średnia wielkość do 1 kg) - 22 kg; Kapusta kiszona - 336 kg; Kapusta pekińska (średnia wielkość do 50 dkg) - 113,20 kg;Koper pęczek - 128 szt.; Kalarepa - 215 szt.; Marchewka - 600,50 kg;Ogórek kiszony - 216 kg; Ogórek gruntowy - 263,80 kg; Pietruszka korzeń - 15,15 kg; Pieczarka - 56,40 kg;Papryka - 17,80 kg; Natka pietruszki - pęczek - 136 szt.; Pomidor - 88 kg; Rzodkiewka - pęczek - 65 szt.; Rzepa - 89 kg;Seler - 164,40 kg;Sałata -128 szt.; Szczypior - 175 szt.;Ziemniaki - 7`344,25 kg;Cebula czerwona - 5 kg; Truskawka - 10 kg; Banan - 391,90 kg; Gruszka - 6,20 kg; Jabłko - 564,09 kg; Mandarynka - 109,70 kg; Pomarańcza - 31,70 kg; Śliwka - 12,11 kg.Ryba mrożona filet Sola, Tilapia, Mintaj, Miruna, Dorsz - 514,92 kg; Owoce mrożone pięcioskładnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg - 22,50 kg; Truskawka mrożona 2,5 kg - 30 kg; Śliwki mrożone 450g - 10 kg; Zupa pieczarkowa mrożona 450g -12 szt.; Zupa grzybowa mrożona 450g - 110 szt.; Zupa jarzynowa można 450 g - 5 szt.; Barszcz czerwony mrożony 450g - 12 szt.; Kalafior mrożony 2,5 kg - 5 szt.; Brokuł mrożony 2,5 kg - 25 szt.; Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg - 215 szt.; Marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg - 30 szt.; Warzywa mrożone na patelni pięcioskładnikowe - 15 szt.; Wiśnie mrożone 450g - 42,50 kg; Porzeczka czarna - 5 kg.Pierogi z ziemniakami i serem - 642 kg; Pierogi z truskawką - 141 kg; Kluski śląskie - 301,50 kg; Gołąbki z ryżem i mięsem - 264,80 kg; Kopytka - 173 kg; Naleśniki z serem - 246,80 kg.Mąka pszenna 450 g i 500 g LUBELLA POZNAŃSKA lub równoważna - 170 kg; Mąka ziemniaczana 500 g - 16 kg; Kasza jęczmienna 5 kg - 80 kg; Kasza gryczana 5 kg - 50 kg; Ryż 5 kg - 111 kg; Makaron 3 kg KNORR lub równoważny - 273 kg.Jajka kurze klasa wagowa L warunki chowu kury 0-1 - 4035 szt.Przyprawa do ryb 600 g DELICAT lub równoważna - 3 szt.; Przyprawa do drobiu 600 g DELICAT lub równoważna - 9 szt.; Przyprawa do mięsa 600g DELICAT lub równoważna - 9 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 75 g VEGETA, ZIARENKA SMAKU lub równoważna - 89 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 2800 g JARZYNKA - 15 szt.; Przyprawa do karkówki 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Przyprawa do gyrosa 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Zioła prowansalskie 10g Prymat lub równoważne - 5 szt.; Przyprawa ziarenka smaku 200 g lub równoważna - 8 szt.; Pietruszka suszona 150g - 7 szt.; Koper suszony 200g - 6 szt.; Przyprawa magi 200g - 4 szt.;Majeranek 150g -9 szt.; Liść laurowy 6g - 27 szt.; Ziele angielskie całe 600g - 2 szt.; Bazylia suszona 10g - 3 szt.; Kminek 20 g - 5 szt.; Papryka słodka 22g - 4 szt.; Goździki 20g - 3 szt.; Cynamon 15g - 2 szt.; Cynamon 20 g - 3 szt.; Pieprz mielony czarny 20g - 78 szt.; Pieprz ziołowy 20g - 30 szt.; Sól jodowana ważona 1 kg - 130 kg; Rosół drobiowy w kostce 700 g KNORR lub równoważny - 8 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: biały barszcz WINIARY lub równoważna - 18 szt.; Musztarda 180g Sarebska lub równoważna - 5 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: czerwony barszcz WINIARY lub równoważna - 11 szt.; Zupa w proszku 40g: ogonowa WINIARY lub równoważna - 7 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: pieczarkowa WINIARY lub równoważna - 15 szt.; Zupa w proszku 1,3 kg: borowikowa KNORR lub równoważna - 4 szt.; Zupa w proszku 450g: grzybowa - 110 szt.; Zupa w proszku 450g: pieczarkowa - 12 szt.; Zupa jarzynowa 450g - 5 szt.; Sos w proszku 1400g: pieczeniowy KNORR lub równoważny - 4 szt.; Sos w proszku 1100g: grzybowy KNORR lub równoważny - 5 szt.; Sos ziołowy 30g Winiary lub równoważny - 47 szt.; Sos sałatkowy koperkowy 800g - 1 szt.; Sos koperkowy do sałatek 9g - 7 szt.Cukier 1 kg - 319 kg; Napój w proszku 1 kg (smak: cytryna, pomarańcza, brzoskwinia, malina, jabłko, wiśnia) ALSA KNORR lub równoważny - 149 szt.; Galaretka w proszku 850g (smak: ananas) UBENA lub równoważna - 5 szt.; Galaretka w proszku 1300g (smak: cytrynowa, pomarańczowa, truskawkowa, wiśniowa, agrestowa) WINIARY lub równoważna - 107 szt.; Cukier waniliowy 16g - 59 szt.; Cukier waniliowy 32g - 37 szt.; Syrop sok o ekstrakcie ogólnym nie mniejszym niż 65% 420 ml (smak: kiwi, pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Herbapol lub syrop sok 490 ml (smak: pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Cymes lub równoważny - 288 szt.; Sok wieloowocowy 0,5l - 252 szt.; Paluszki solone 100g Lubella lub równoważne - 880 szt.; Wafelek Princessa 330g lub równoważny - 1675 szt.; Lizak Chupa Chups lub równoważny - 136 szt.Koncentrat pomidorowy 800g KNORR lub równoważny - 45 szt.; Koncentrat pomidorowy 950g PUDLISZKI lub równoważny - 2 szt.; Koncentrat pomidorowy 200g PUDLISZKI lub równoważny - 10 szt.; Chrzan w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 17 szt.; Chrzan w słoiczku 200g RĘBEK lub równoważny - 11 szt.; Szczaw w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 43 szt.; Majonez 3 kg WINIARY lub równoważny - 29 szt.; Majonez 700 ml WINIARY lub równoważny - 18 szt.; Majonez 400 ml WINIARY lub równoważny - 17 szt.; Ogórek konserwowy 2650 g 14 szt.; Ogórek konserwowy 0,9 l - 16 szt.; Kukurydza konserwowa 2500g PUDLISZKI lub równoważna - 13 szt.; Kukurydza konserwowa 680g PUDLISZKI lub równoważna - 20 szt.; Groszek konserwowy 2600g PUDLISZKI lub równoważny - 8 szt.; Kwasek cytrynowy 20g - 5 szt.; Kwasek cytrynowy 50g - 14 szt.; Oliwa z oliwek 0,5l - 2 szt.; Oliwa z oliwek 1l - 10 szt.; Olej rzepakowy 5l - 60 szt.; Olej rzepakowy 1l - 9 szt.; Woda mineralna gazowana 1,5l - 8 szt.; Kapusta czerwona w słoiku 860g - 30 szt.; Ogórek kiszony w słoiku 600g - 30 szt. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu |
Ulica | ul. Stanisława Zwierzyńskiego 8A |
Nr domu | 8A |
Miejscowosc | Rejowiec |
Kod poczt | 22-360 |
Wojewodztwo | lubelskie |
Tel | 82 56 88 612 |
Internet | www.sprejowiec.strefa.pl |
Regon | 00056166100000 |
E mail | sp.rejowiec@interia.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego |
Rodzaj zam inny | Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 11 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych. |
Wiedza | Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych. |
Potencjal | Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych. |
Zdolne | Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych. |
Sytuacja | Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych. |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Inne dokumenty | 1) oferta sporządzona według załączonego do SIWZ formularza nr 1, 2) wypełniony formularz asortymentowo - cenowy zgodnie ze wzorem stanowiącym rozdział IV SIWZ , 3) zaakceptowany projekt umowy w sprawie zamówienia publicznego, stanowiący rozdział III SIWZ, 4) przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - pełnomocnictwo osoby reprezentującej wspólnie działających Wykonawców, określające postępowanie, do którego się odnosi oraz określające osobę pełnomocnika i Wykonawców udzielających pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo powinno być podpisane przez wszystkich Wykonawców. Niniejszy punkt dotyczy również wspólników spółki cywilnej, 5) informacja o ewentualnych podwykonawcach wg formularza nr 3, 6) nakaz płatniczy (dotyczy rolników), 7) oświadczenie o równoważności produktów wraz z opisem - w przypadku składania ofert równoważnych. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | C |
Spec www | www.sprejowiec.strefa.pl |
Spec war | Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec |
Data skl | 19/08/2014 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec SEKRETARIAT |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |