Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14

Publication date 2014-08-14
End date 2014-08-25 10:00:00
Instytucja Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
Miejscowość Rzeszów
Województwo podkarpackie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 176249 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 151100002, 151110009, 151130003, 151120006, 151311006, 151312007, 151313101
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami, w tym na potrzeby realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: - Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim, - Technologie cyfrowe jako systemowe narzędzie wspomagające realizację programów rozwojowych oraz podnoszące jakość i atrakcyjność oferty edukacyjnej szkół Podkarpacia. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część I Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie OENiPAS w Czudcu: Antrykot - mięso 25 kg, Baleron - wędlina 22 kg, Boczek gotowany - wędlina 3 kg, Boczek wędzony - wędlina 100 kg, Ćwiartka z kurczaka - mięso 125 kg, Filet drobiowy - mięso 275 kg, Filet wędzony z indyka - wędlina 30 kg, Filet z indyka surowy - mięso 40 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, Karkówka bez kości - mięso 75 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 10 kg, Kęski piwne - wyrób gotowy 10 kg, Kiełbasa typu grillowa 10 kg, Kiełbasa typu kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 13 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, Kiełbasa typu półsucha 5 kg, Kiełbasa typu szynkowa 25 kg, Kiełbasa typu wiejska 20 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 80 kg, Kości kulinarne od schabu 150 kg, Kura rosołowa świeża 45 kg, Kurczak świeży 20 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 200 kg, Mięso mielone wieprzowe 20 kg, Parówka cienka delikatesowa 80 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, Pieczeń wołowa udziec 80 kg, Polędwica wołowa 20 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 75 kg, Rapetki wieprzowe 5 kg, Schab bez kości - mięso 350 kg, Słonina bez skóry 20 kg, Szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 60 kg, Szynka typu myśliwska - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 20 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 75 kg, Szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 5 kg, Szynka wieprzowa wiązana - wędlina 5 kg, Udko z kurczaka świeże 200 kg, Wątróbki drobiowe świeże 80 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 50 kg. Część II Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Przemyślu: Antrykot - mięso 15 kg, Baleron - wędlina 20 kg, Biodrówka wieprzowa - mięso 15 kg, Boczek gotowany - wędlina 10 kg, Boczek wędzony - wędlina 10 kg, Dramstiki z kurczaka - mięso 25 kg, Filet drobiowy - mięso 150 kg, Filet drobiowy wędzony z indyka - wędlina 15 kg, Flaki krojone gotowane wieprzowe 20 kg, Golonka bez kości zapiekana 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 15 kg, Karkówka bez kości - mięso 150 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, Kiełbasa typu krakowska podsuszana 20 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, Kiełbasa typu półsucha 10 kg, Kiełbasa typu szynkowa 10 kg, Kiełbasa typu wiejska 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 40 kg, Kości kulinarne drobiowe 30 kg, Kura rosołowa świeża 30 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 75 kg, Mięso mielone wieprzowe 75 kg, Parówka cienka delikatesowa 20 kg, Parówka gruba 40 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 40 kg, Podudzie drobiowe - mięso 20 kg, Polędwica typu miodowa drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka wieprzowa - wędlina 80 kg, Rostbef - mięso 10 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Schab faszerowany - wędlina 25 kg, Schab pieczony - wędlina 10 kg, Skrzydełko z kurczaka - mięso 15 kg, Szponder - mięso 10 kg, Szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, Szynka typu goleniowa - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, Szynka typu starowiejska - wędlina 10 kg, Szynka typu swojska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, Szynka w siatce - wędlina 10 kg, Szynka wiązana - wędlina 10 kg, Szynka wieprzowa extra blok - wędlina 10 kg, Szynka z piersi indyka w siatce - wędlina 15 kg, Udko z kurczaka świeże 250 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 30 kg. Część III Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Tarnobrzegu: Antrykot - mięso 5 kg, Boczek wędzony - wędlina 30 kg, Filet drobiowy - mięso 100 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, Karkówka bez kości - mięso 100 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 2,5 kg, Kiełbasa salami 3 kg, Kiełbasa typu krakowska półsucha 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 45 kg, Kiełbasa typy żywiecka sucha 7,5 kg, Kości kulinarne od schabu 60 kg, Kura rosołowa świeża 50 kg, Ligawa wołowa - mięso 4 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 10 kg, Parówka cienka delikatesowa 40 kg, Podgardle wędzone 5 kg, Polędwica typu sopocka - wędlina 45 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 5 kg, Schab bez kości - mięso 100 kg, Słonina bez skóry 5 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 25 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 5 kg, Udko z kurczaka świeże 75 kg, Wątróbki drobiowe świeże 1,5 kg

Opis

Antrykot - mięso 25 kg, Baleron - wędlina 22 kg, Boczek gotowany - wędlina 3 kg, Boczek wędzony - wędlina 100 kg, Ćwiartka z kurczaka - mięso 125 kg, Filet drobiowy - mięso 275 kg, Filet wędzony z indyka - wędlina 30 kg, Filet z indyka surowy - mięso 40 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, Karkówka bez kości - mięso 75 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 10 kg, Kęski piwne - wyrób gotowy 10 kg, Kiełbasa typu grillowa 10 kg, Kiełbasa typu kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 13 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, Kiełbasa typu półsucha 5 kg, Kiełbasa typu szynkowa 25 kg, Kiełbasa typu wiejska 20 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 80 kg, Kości kulinarne od schabu 150 kg, Kura rosołowa świeża 45 kg, Kurczak świeży 20 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 200 kg, Mięso mielone wieprzowe 20 kg, Parówka cienka delikatesowa 80 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, Pieczeń wołowa udziec 80 kg, Polędwica wołowa 20 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 75 kg, Rapetki wieprzowe 5 kg, Schab bez kości - mięso 350 kg, Słonina bez skóry 20 kg, Szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 60 kg, Szynka typu myśliwska - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 20 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 75 kg, Szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 5 kg, Szynka wieprzowa wiązana - wędlina 5 kg, Udko z kurczaka świeże 200 kg, Wątróbki drobiowe świeże 80 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 50 kgAntrykot - mięso 15 kg, Baleron - wędlina 20 kg, Biodrówka wieprzowa - mięso 15 kg, Boczek gotowany - wędlina 10 kg, Boczek wędzony - wędlina 10 kg, Dramstiki z kurczaka - mięso 25 kg, Filet drobiowy - mięso 150 kg, Filet drobiowy wędzony z indyka - wędlina 15 kg, Flaki krojone gotowane wieprzowe 20 kg, Golonka bez kości zapiekana 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 15 kg, Karkówka bez kości - mięso 150 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, Kiełbasa typu krakowska podsuszana 20 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, Kiełbasa typu półsucha 10 kg, Kiełbasa typu szynkowa 10 kg, Kiełbasa typu wiejska 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 40 kg, Kości kulinarne drobiowe 30 kg, Kura rosołowa świeża 30 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 75 kg, Mięso mielone wieprzowe 75 kg, Parówka cienka delikatesowa 20 kg, Parówka gruba 40 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 40 kg, Podudzie drobiowe - mięso 20 kg, Polędwica typu miodowa drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka wieprzowa - wędlina 80 kg, Rostbef - mięso 10 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Schab faszerowany - wędlina 25 kg, Schab pieczony - wędlina 10 kg, Skrzydełko z kurczaka - mięso 15 kg, Szponder - mięso 10 kg, Szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, Szynka typu goleniowa - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, Szynka typu starowiejska - wędlina 10 kg, Szynka typu swojska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, Szynka w siatce - wędlina 10 kg, Szynka wiązana - wędlina 10 kg, Szynka wieprzowa extra blok - wędlina 10 kg, Szynka z piersi indyka w siatce - wędlina 15 kg, Udko z kurczaka świeże 250 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 30 kgAntrykot - mięso 5 kg, Boczek wędzony - wędlina 30 kg, Filet drobiowy - mięso 100 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, Karkówka bez kości - mięso 100 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 2,5 kg, Kiełbasa salami 3 kg, Kiełbasa typu krakowska półsucha 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 45 kg, Kiełbasa typy żywiecka sucha 7,5 kg, Kości kulinarne od schabu 60 kg, Kura rosołowa świeża 50 kg, Ligawa wołowa - mięso 4 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 10 kg, Parówka cienka delikatesowa 40 kg, Podgardle wędzone 5 kg, Polędwica typu sopocka - wędlina 45 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 5 kg, Schab bez kości - mięso 100 kg, Słonina bez skóry 5 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 25 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 5 kg, Udko z kurczaka świeże 75 kg, Wątróbki drobiowe świeże 1,5 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
Ulica ul. Niedzielskiego 2
Nr domu 2
Miejscowosc Rzeszów
Kod poczt 35-036
Wojewodztwo podkarpackie
Tel 17 8534097
Fax 17 8534682
Internet www.pcen.pl
Regon 69070548200000
E mail agutkowski@pcen.pl; akras@pcen.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 3
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 6
Wadium wadium nie jest wymagane
Zaliczka Nie
Uprawnienie nie dotyczy
Wiedza nie dotyczy
Potencjal nie dotyczy
Zdolne nie dotyczy
Sytuacja nie dotyczy
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Inne dokumenty Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest złożyć: a. Wypełniony druk Oferta - załącznik nr 2 do SIWZ wraz z formularzem cenowym/formularzami cenowymi odpowiednimi dla części zamówienia, na którą składana jest oferta - odpowiednie załączniki nr 1a - 1c do SIWZ. Dla uznania ważności, oferta musi zawierać także wszystkie wymagane w niniejszym rozdziale SIWZ oświadczenia i dokumenty. b. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (w przypadku gdy nie wynika ono z załączonych dokumentów) - np. według załącznika nr 5 do SIWZ - jeżeli dotyczy. c. W przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia musi być załączone pełnomocnictwo zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie (w formie oryginału) tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w zakresie: a. zmiany wynagrodzenia Wykonawcy za wykonanie zamówienia, w przypadku zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, w tym ustawowej stawki podatku od towarów i usług, b. zmiany terminu wykonania zamówienia w przypadku wystąpienia: - siły wyższej. Siła wyższa - oznacza wydarzenie nieprzewidywalne i poza kontrolą stron umowy występujące po podpisaniu umowy, a powodujące niemożliwość wywiązywania się z umowy w jej obecnym brzmieniu, - innych uzasadnionych przyczyn pod warunkiem, że zaszły okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Jeżeli Zamawiający uzna, że zaistniałe okoliczności stanowiące podstawę do zmiany w umowie nie są zasadne, Wykonawca zobowiązany jest do realizacji zadania zgodnie z zawartą umową.
Kryt cena A
Spec www http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-30-tys.html
Spec war Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, pokój nr 202
Data skl 25/08/2014
Godz skl 10:00
Miejsce Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, pokój nr 1 (sekretariat)
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Inf dodat Zamówienie jest udzielane dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami, w tym na potrzeby realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: - Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim, - Technologie cyfrowe jako systemowe narzędzie wspomagające realizację programów rozwojowych oraz podnoszące jakość i atrakcyjność oferty edukacyjnej szkół Podkarpacia
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)