Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Publication date | 2017-05-22 |
End date | 2017-05-30 00:00:00 |
Instytucja | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego |
Miejscowość | Lubliniec |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 512695-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiot zamówienia stanowi sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej „Dom Kombatanta” im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr Emila Cyrana 10. Cukier 1 kg kg 2500 Cukier puder 500g szt 40 Cukier waniliowy 32g szt 250 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 120 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 90 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza jęczmienna gat. I 1 kg kg 220 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza manna gat. I 1 kg kg 220 Mak 0,4 – 1 kg kg 10 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1 kg kg 900 Mąka ziemniaczana 1 kg kg 300 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) szt 700 lub równoważny* Płatki jęczmienne 0,4 – 1 kg kg 90 Płatki ryżowe 0,25 – 1 kg kg 100 Płatki owsiane górskie 0,4 – 1 kg kg 90 Ryż długoziarnisty gat. I 1 kg kg 500 Sól spożywcza 1 kg kg 500 Aromat do ciast 10ml szt 40 Bazylia 10g szt 10 Czosnek granulowany 20g szt 450 Cynamon 20g szt 30 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 Gałka muszkat. miel. szt 20 Herbata 100g (czarna) szt 1200 Herbata expresowa owocowa 40-50g szt 30 Imbir mielony 15g szt 20 Kakao naturalne ciemne 100g szt 70 Kawa zbożowa 500g szt 260 Kminek mielony 20g szt 40 Kwasek cytrynowy 50g szt 80 Liść laurowy 8g szt 80 Lubczyk suszony 10g szt 120 Majeranek 10g szt 200 Oregano 10g szt 10 Papryka słodka 20g szt 250 Pieprz czarny, mielony 50g szt 180 Proszek do pieczenia 30g szt 20 Przyprawa CURRY 20g szt 20 Przyprawa do piernika 20g szt 30 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 160 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 50 Rodzynki 0,2-1 kg kg 6 Suchary (bez cukru) 285g szt 40 Susz warzywny 100g szt 50 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) Tymianek 10g szt 10 Ziele angielskie op 15g szt 80 Zioła prowansalskie 10g szt 10 Żelatyna 50g szt 200 Jaja L szt 25000 Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 Chrzan tarty 180-200g szt 50 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 500 Fasola szparagowa, konserwowa 500g szt 200 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 50 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 800 Kompot wiśnia 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 60 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 150 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 170 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9kg pomidorów na opakowanie Ketchup 500g szt 40 Kukurydza konserwowa 400g szt 60 Majonez dekoracyjny 400ml szt 150 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 Marmolada wieloowocowa 400g (twarda) szt 180 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2300 Musztarda 350g szt 250 Ocet 0,5 l szt 100 Olej 3 l szt 130 Olej 1 l szt 200 Olej 0,5 l szt 60 Ogórek konserwowy 900ml szt 200 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1500 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* Papryka konserwowa 900ml szt 40 Powidła śliwkowe 400g szt 150 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 140 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka Szczaw konserwowy 350g szt 100 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 800 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 150 typu Kubuś Sos Tatarski 250g szt 30 Makaron świderki 4-jajeczny kg szt 350 Makaron muszelki 4-jajeczny kg szt 100 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg szt 50 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 92cda750-42f5-4573-8dff-1b4bf8ee8c13 |
Biuletyn | 512695-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego |
Regon | 127019600000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Cyrana |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Lubliniec |
Zamawiajacy kod pocztowy | 42700 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 343 564 004 |
Zamawiajacy fax | 343 564 192 |
Zamawiajacy email | rupik@wp.pl |
Adres strony url | http:/www.dpskombatant.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl/index.php?idmp=169&r=o |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl/index.php?idmp=169&r=o |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | w formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatata" im. św. Rafała Kalinowskiego, 42-700 Lubliniec, ul. dr E. Cyrana 10 |
Nazwa nadana zamowieniu | Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych |
Numer referencyjny | DAG.26.4.2.17 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | 5 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 5 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiot zamówienia stanowi sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej „Dom Kombatanta” im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr Emila Cyrana 10. Cukier 1 kg kg 2500 Cukier puder 500g szt 40 Cukier waniliowy 32g szt 250 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 120 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 90 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza jęczmienna gat. I 1 kg kg 220 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza manna gat. I 1 kg kg 220 Mak 0,4 – 1 kg kg 10 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1 kg kg 900 Mąka ziemniaczana 1 kg kg 300 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) szt 700 lub równoważny* Płatki jęczmienne 0,4 – 1 kg kg 90 Płatki ryżowe 0,25 – 1 kg kg 100 Płatki owsiane górskie 0,4 – 1 kg kg 90 Ryż długoziarnisty gat. I 1 kg kg 500 Sól spożywcza 1 kg kg 500 Aromat do ciast 10ml szt 40 Bazylia 10g szt 10 Czosnek granulowany 20g szt 450 Cynamon 20g szt 30 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 Gałka muszkat. miel. szt 20 Herbata 100g (czarna) szt 1200 Herbata expresowa owocowa 40-50g szt 30 Imbir mielony 15g szt 20 Kakao naturalne ciemne 100g szt 70 Kawa zbożowa 500g szt 260 Kminek mielony 20g szt 40 Kwasek cytrynowy 50g szt 80 Liść laurowy 8g szt 80 Lubczyk suszony 10g szt 120 Majeranek 10g szt 200 Oregano 10g szt 10 Papryka słodka 20g szt 250 Pieprz czarny, mielony 50g szt 180 Proszek do pieczenia 30g szt 20 Przyprawa CURRY 20g szt 20 Przyprawa do piernika 20g szt 30 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 160 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 50 Rodzynki 0,2-1 kg kg 6 Suchary (bez cukru) 285g szt 40 Susz warzywny 100g szt 50 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) Tymianek 10g szt 10 Ziele angielskie op 15g szt 80 Zioła prowansalskie 10g szt 10 Żelatyna 50g szt 200 Jaja L szt 25000 Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 Chrzan tarty 180-200g szt 50 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 500 Fasola szparagowa, konserwowa 500g szt 200 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 50 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 800 Kompot wiśnia 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 60 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 150 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 170 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9kg pomidorów na opakowanie Ketchup 500g szt 40 Kukurydza konserwowa 400g szt 60 Majonez dekoracyjny 400ml szt 150 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 Marmolada wieloowocowa 400g (twarda) szt 180 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2300 Musztarda 350g szt 250 Ocet 0,5 l szt 100 Olej 3 l szt 130 Olej 1 l szt 200 Olej 0,5 l szt 60 Ogórek konserwowy 900ml szt 200 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1500 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* Papryka konserwowa 900ml szt 40 Powidła śliwkowe 400g szt 150 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 140 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka Szczaw konserwowy 350g szt 100 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 800 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 150 typu Kubuś Sos Tatarski 250g szt 30 Makaron świderki 4-jajeczny kg szt 350 Makaron muszelki 4-jajeczny kg szt 100 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg szt 50 |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 37123,17 |
Waluta calosc | PLN |
Data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych warunków |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Oświadczenie w zakresie wskazanym w Rozdziale V ust. 1 SIWZ. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie może być złożone wspólnie, informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu. |
Zakresie warunkow udzialu | a) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie okoliczności, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. Wzór oświadczenia stanowi Załącznik Nr 4 do SIWZ. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie takie składa każdy z Wykonawców oddzielnie. b) referencje bądź inne dokumenty stanowiące dowód rzetelnej realizacji zamówień o podobnym charakterze przez Wykonawcę w okresie ostatnich 3 lat wystawione przez podmiot na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem składania ofert potwierdzające ich należyte wykonanie. Referencje powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokumenty te składa przynajmniej jeden z Wykonawców. |
Zakresie kryteriow selekcji | formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ wraz z kalkulacją ofertową stanowiącą załącznik nr 2 do SIWZ. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp. b) oświadczenie o braku zaległości wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych – załącznik nr 6 do SIWZ. c) listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej Załącznik Nr 7 do SIWZ. d) Wykonawca może polegać na potencjale technicznym innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował tymi zasobami w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia stanowiące załącznik nr 8 do SIWZ. Wykonawca nie musi składać załącznika jeśli nie dotyczy. |
Inne dokumenty niewymienione | a) Pełnomocnictwa do reprezentowania Wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej. b) Pełnomocnictwo - w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum). |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Wszelkie zmiany postanowień umowy wymagają dla swojej ważności zachowania formy pisemnego aneksu. 2. Wszelkie zmiany postanowień umowy mogą nastąpić jedynie w zakresie określonym w art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych. Zamawiający zastrzega sobie prawo dopuszczenia zmian w umowie w przypadku: 1) zmiany ustawowej stawki VAT strony przewidują możliwość zmiany wynagrodzenia o wysokość podaną w obowiązujących przepisach prawa. 2) zmiany terminu realizacji umowy – skrócenia w przypadku wyczerpania zakresu przedmiotu umowy 3) zmiany oznaczenia Zamawiającego w tym nr ewidencji podatkowej. 4) zwiększenia, zmniejszenia lub rezygnacji z zakupu poszczególnych artykułów. 5) zwiększenia lub zmniejszenia zamówienia w zakresie 20 % wartości przedmiotu umowy. |
IV 4 4 data | 2017-05-30T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 1 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 11654,62 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Cukier 1 kg kg 2500 Cukier puder 500g szt 40 Cukier waniliowy 32g szt 250 Kasza kukurydziana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 120 Kasza gryczana gat. I, 0,4 – 1 kg kg 90 Kasza gryczana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 10 Kasza jaglana 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza jęczmienna gat. I 1 kg kg 220 Kasza jęczmienna 0,4 kg (4 x 100g woreczki) szt 15 Kasza manna gat. I 1 kg kg 220 Mak 0,4 – 1 kg kg 10 Mąka pszenna typ 450 lub 500 1 kg kg 900 Mąka ziemniaczana 1 kg kg 300 Makaron Czaniec 250g 4-jajeczny (krajanka rosołowa) szt 700 lub równoważny* Płatki jęczmienne 0,4 – 1 kg kg 90 Płatki ryżowe 0,25 – 1 kg kg 100 Płatki owsiane górskie 0,4 – 1 kg kg 90 Ryż długoziarnisty gat. I 1 kg kg 500 Sól spożywcza 1 kg kg 500 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Zadane Nr 2 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 4672,91 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Aromat do ciast 10ml szt 40 Bazylia 10g szt 10 Czosnek granulowany 20g szt 450 Cynamon 20g szt 30 Fix do potraw meksykańskich 25g szt 20 Gałka muszkat. miel. szt 20 Herbata 100g (czarna) szt 1200 Herbata expresowa owocowa 40-50g szt 30 Imbir mielony 15g szt 20 Kakao naturalne ciemne 100g szt 70 Kawa zbożowa 500g szt 260 Kminek mielony 20g szt 40 Kwasek cytrynowy 50g szt 80 Liść laurowy 8g szt 80 Lubczyk suszony 10g szt 120 Majeranek 10g szt 200 Oregano 10g szt 10 Papryka słodka 20g szt 250 Pieprz czarny, mielony 50g szt 180 Proszek do pieczenia 30g szt 20 Przyprawa CURRY 20g szt 20 Przyprawa do piernika 20g szt 30 Przyprawa warzywna uniwersalna do zup i potraw kg 160 zawartość suszonych warzyw min. 15% 0,4-1 kg Przyprawa ziarenka smaku 200g szt 50 Rodzynki 0,2-1 kg kg 6 Suchary (bez cukru) 285g szt 40 Susz warzywny 100g szt 50 (skład: marchew, seler, pietruszka, lubczyk, por) Tymianek 10g szt 10 Ziele angielskie op 15g szt 80 Zioła prowansalskie 10g szt 10 Żelatyna 50g szt 200 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | ZadanieNr 3 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 6512,92 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Jaja L szt 25000 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Zadanie N 4 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 12781,55 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Brzoskwinie (puszki) 850g szt 10 Chrzan tarty 180-200g szt 50 Dżem 260-300g (owoce min. 30g w 100g produktu) szt 500 Fasola szparagowa, konserwowa 500g szt 200 Fasola czerwona, konserwowa 400g szt 50 Groszek zielony, konserwowy (nie suszony) 400g szt 800 Kompot wiśnia 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Kompot czarna porzeczka 0,9 l szt 240 (masa owoców po odcieku min. 400g) Koncentrat barszczu czerwonego 300-350ml (sporządzony z zagęszczonego soku z buraków czeronych) szt 60 Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 190g szt 150 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* 1,1 kg pomidorów na opakowanie Koncentrat pomidorowy, pasta pomidorowa 990g szt 170 (bez dodatku wody, bez konserwantów) KOTLIN lub PUDLISZKI 30%, lub równoważny* 5,9kg pomidorów na opakowanie Ketchup 500g szt 40 Kukurydza konserwowa 400g szt 60 Majonez dekoracyjny 400ml szt 150 Mandarynki (puszki) 312g szt 10 Marmolada wieloowocowa 400g (twarda) szt 180 Miód pszczeli 25g w pudełkach (nie w saszetkach) szt 2300 Musztarda 350g szt 250 Ocet 0,5 l szt 100 Olej 3 l szt 130 Olej 1 l szt 200 Olej 0,5 l szt 60 Ogórek konserwowy 900ml szt 200 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g szt 1500 (bez dodatków, skład: mięso drobiowe-14%, wątroba z kurcząt-3%, wątroba wieprzowa, jajka, kasza manna) lub równoważny* Papryka konserwowa 900ml szt 40 Powidła śliwkowe 400g szt 150 Przyprawa w płynie do zup, sosów, potraw mięsnych i warzywnych 0,96 l ; szt 140 składniki: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, E635), ocet, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat. Szklana ciemna butelka Szczaw konserwowy 350g szt 100 Sok owocowy bez cukru 200ml szt 800 Sok przecierowy marchwiowo-owocowy 300-330ml szt 150 typu Kubuś Sos Tatarski 250g szt 30 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Zadanie N 5 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 1501,17 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Makaron świderki 4-jajeczny kg szt 350 Makaron muszelki 4-jajeczny kg szt 100 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg szt 50 |
Criterion
Kryteria | Ilość dni n dostarczenie produktów po otrzymaniu zgłoszenia |
Znaczenie | 20 |
Kryteria | Cena brutto ofery |
Znaczenie | 60 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20 |