Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin
Publication date | 2017-06-20 |
End date | 2017-06-28 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Uhercach Mineralnych |
Miejscowość | Uherce Mineralne |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 533741-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Zamówienie obejmuje dostawę mięsa i wędlin, dopuszczonych do sprzedaży, nadających się do spożycia przez ludzi, dostarczanych sukcesywnie do magazynu Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 1 do SIWZ. 1 mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 350 kg, 2 mięso wieprzowe w ilości 1300 kg, 3 mięso mielone wieprzowo – wołowe w ilości 1000 kg, 4 kiełbasa zwyczajna w ilości 2100 kg, 5 kiełbasa biała w ilości 1300 kg, 6 lencz prasowany w ilości 1700 kg, 7 parówki śniadaniowe cienkie w ilości 1700 kg, 8 mortadela w ilości 1400 kg, 9 pieczeń rzymska w ilości 1700 kg, 10 schab wieprzowy bez kości w ilości 250 kg, 11 wątroba wołowa w ilości 400 kg, 12 kaszanka w ilości 900 kg, 13 serdelki drobiowe w ilości 350 kg, 14 polędwica drobiowa w ilości 350 kg, 15 szynka drobiowa w ilości 350 kg, 16 mielonka z indyka w ilości 350 kg, 17 pieczeń drobiowa w ilości 350 kg, 18 skrzydełka z kurczaka w ilości 250 kg, 19 udka z kurczaka w ilości 1600 kg, 20 pasztetowa w ilości 1000 kg, 21 salceson włoski w ilości 1900 kg, 22 szynka konserwowa drobiowa prasowana parzona w ilości 350 kg, 23 podgardle wędzone w ilości 600 kg, 24 boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 700 kg, 25 serca drobiowe w ilości 400 kg, 26 piersi drobiowe w ilości 350 kg, 27 hamburger w ilości 1200 kg. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 007850b3-4f03-4424-95aa-70fd81b94b05 |
Biuletyn | 533741-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Uhercach Mineralnych |
Regon | 32108100000 |
Zamawiajacy miejscowosc | Uherce Mineralne |
Zamawiajacy kod pocztowy | 38623 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
Zamawiajacy telefon | 134 618 346, |
Zamawiajacy fax | 134 618 400 |
Zamawiajacy email | dkw_uherce@sw.gov.pl, |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Oferty należy przesłać drogą pocztową na adres Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych lub osobiście składać w sekretariacie zakładu. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Uherce Mineralne 153 38-623 Uherce Mineralne |
Nazwa nadana zamowieniu | Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin |
Numer referencyjny | DKw.2232.7.2017.DA |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Zamówienie obejmuje dostawę mięsa i wędlin, dopuszczonych do sprzedaży, nadających się do spożycia przez ludzi, dostarczanych sukcesywnie do magazynu Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych, w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 1 do SIWZ. 1 mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 350 kg, 2 mięso wieprzowe w ilości 1300 kg, 3 mięso mielone wieprzowo – wołowe w ilości 1000 kg, 4 kiełbasa zwyczajna w ilości 2100 kg, 5 kiełbasa biała w ilości 1300 kg, 6 lencz prasowany w ilości 1700 kg, 7 parówki śniadaniowe cienkie w ilości 1700 kg, 8 mortadela w ilości 1400 kg, 9 pieczeń rzymska w ilości 1700 kg, 10 schab wieprzowy bez kości w ilości 250 kg, 11 wątroba wołowa w ilości 400 kg, 12 kaszanka w ilości 900 kg, 13 serdelki drobiowe w ilości 350 kg, 14 polędwica drobiowa w ilości 350 kg, 15 szynka drobiowa w ilości 350 kg, 16 mielonka z indyka w ilości 350 kg, 17 pieczeń drobiowa w ilości 350 kg, 18 skrzydełka z kurczaka w ilości 250 kg, 19 udka z kurczaka w ilości 1600 kg, 20 pasztetowa w ilości 1000 kg, 21 salceson włoski w ilości 1900 kg, 22 szynka konserwowa drobiowa prasowana parzona w ilości 350 kg, 23 podgardle wędzone w ilości 600 kg, 24 boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 700 kg, 25 serca drobiowe w ilości 400 kg, 26 piersi drobiowe w ilości 350 kg, 27 hamburger w ilości 1200 kg. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2017-06-28T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |