Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku
Publication date | 2017-06-22 |
End date | 2017-07-03 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Kluczbork |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 537328-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 151120006, 151311343, 151311305, 151311350, 151130003, 151314009, 154121000, 151140000 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku: 1. Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg 2. Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg 3. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg 4. Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg 5. Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg 6. Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg 7. Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg 8. Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg 9. Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg 10. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg 11. Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg 12. Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg 13. Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg 14. Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg 15. Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 16. Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 17. Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg 18. Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg 19. Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg 20. Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg 21. Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg 22. Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 23. Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg 24. Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane minimum dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. 8. Wymagania jakościowe : Cechy dyskwalifikujące: • mięso i podroby – zawartość tłuszczu większa niż 20 % w przypadku mięsa, obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa; • wędliny – obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wycieki farszu, składniki użyte do produkcji pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich pozostałości, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nieprzyleganie osłonki wędlin itp. IV. Termin wykonania zamówienia Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 15.07.2018 r. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 47066ab4-d581-421d-b5ad-abe55bc7b7c4 |
Biuletyn | 537328-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32100000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Katowicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 4 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kluczbork |
Zamawiajacy kod pocztowy | 46200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 77 447 20 70, |
Zamawiajacy fax | 77 417 21 70 |
Zamawiajacy email | dkw_kluczbork@sw.gov.pl, |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | w formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zaklad karny, 46-200 Kluczbork, ul.Katowicka 4 - Sekretariat |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku |
Numer referencyjny | DKW.2232.5.2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku: 1. Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg 2. Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg 3. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg 4. Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg 5. Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg 6. Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg 7. Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg 8. Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg 9. Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg 10. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg 11. Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg 12. Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg 13. Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg 14. Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg 15. Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 16. Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 17. Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg 18. Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg 19. Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg 20. Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg 21. Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg 22. Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 23. Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg 24. Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane minimum dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. 8. Wymagania jakościowe : Cechy dyskwalifikujące: • mięso i podroby – zawartość tłuszczu większa niż 20 % w przypadku mięsa, obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa; • wędliny – obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wycieki farszu, składniki użyte do produkcji pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich pozostałości, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nieprzyleganie osłonki wędlin itp. IV. Termin wykonania zamówienia Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 15.07.2018 r. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy PZP |
Zakresie warunkow udzialu | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 1 ustawy PZP |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 2 ustawy PZP |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto; 2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.); 3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia; 4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie) |
IV 4 4 data | 2017-07-03T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Filet z kurczaka – schłodzony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Kaszanka |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131134-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa biała parzona |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa boczkowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa mortadela wieprzowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa parówkowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa wieprzowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Kiełbasa zwyczajna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131135-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Łopatka wieprzowa bez kości |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15113000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Metka cebulowa wieprzowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | Mięso wieprzowe mielone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15113000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg |
Zalacznik czesc nr | 14 |
Zalacznik nazwa | Podgardle wędzone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131400-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg |
Zalacznik czesc nr | 15 |
Zalacznik nazwa | Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131135-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg |
Zalacznik czesc nr | 16 |
Zalacznik nazwa | Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131135-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg |
Zalacznik czesc nr | 17 |
Zalacznik nazwa | Salceson wieprzowy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131400-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg |
Zalacznik czesc nr | 18 |
Zalacznik nazwa | Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131135-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg |
Zalacznik czesc nr | 19 |
Zalacznik nazwa | Skrzydełka drobiowe – schłodzone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg |
Zalacznik czesc nr | 20 |
Zalacznik nazwa | Słonina wieprzowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131400-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg |
Zalacznik czesc nr | 21 |
Zalacznik nazwa | Smalec |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15412100-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg |
Zalacznik czesc nr | 22 |
Zalacznik nazwa | Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131135-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg |
Zalacznik czesc nr | 23 |
Zalacznik nazwa | Udko z kurczaka – schłodzone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg |
Zalacznik czesc nr | 24 |
Zalacznik nazwa | Wątroba drobiowa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15114000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-07-15T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg |
Criterion
Kryteria | termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | termin reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |