Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku

Publication date 2017-06-22
End date 2017-07-03 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Kluczbork
Województwo opolskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Tłuszcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 537328-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 151120006, 151311343, 151311305, 151311350, 151130003, 151314009, 154121000, 151140000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku:
1. Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg
2. Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg
3. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg
4. Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg
5. Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg
6. Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg
7. Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg
8. Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg
9. Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg
10. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg
11. Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg
12. Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg
13. Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg
14. Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg
15. Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
16. Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
17. Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg
18. Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg
19. Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg
20. Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg
21. Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg
22. Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
23. Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg
24. Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg

1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi
dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie
przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia
i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu
umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie
w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie
z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy
przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego
towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić
będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub
jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do
20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania
umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi
nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie
przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie
przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym
fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru.
Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra
Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub
w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co
najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane minimum dwa razy w tygodniu od
poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego.
W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu
telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich
Normach.
8. Wymagania jakościowe :
Cechy dyskwalifikujące:
• mięso i podroby – zawartość tłuszczu większa niż 20 % w przypadku mięsa, obce posmaki,
zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa;
• wędliny – obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu
i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wycieki farszu, składniki użyte do produkcji pozaklasowe lub
z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich
pozostałości, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nieprzyleganie osłonki wędlin itp.
IV. Termin wykonania zamówienia
Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 15.07.2018 r.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 47066ab4-d581-421d-b5ad-abe55bc7b7c4
Biuletyn 537328-N-2017
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32100000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Katowicka
Zamawiajacy adres numer domu 4
Zamawiajacy miejscowosc Kluczbork
Zamawiajacy kod pocztowy 46200
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo opolskie
Zamawiajacy telefon 77 447 20 70,
Zamawiajacy fax 77 417 21 70
Zamawiajacy email dkw_kluczbork@sw.gov.pl,
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny w formie pisemnej
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zaklad karny, 46-200 Kluczbork, ul.Katowicka 4 - Sekretariat
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku
Numer referencyjny DKW.2232.5.2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku: 1. Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg 2. Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg 3. Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg 4. Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg 5. Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg 6. Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg 7. Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg 8. Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg 9. Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg 10. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg 11. Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg 12. Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg 13. Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg 14. Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg 15. Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 16. Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 17. Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg 18. Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg 19. Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg 20. Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg 21. Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg 22. Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg 23. Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg 24. Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg 1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149). 2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy. 3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie. 5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. 6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane minimum dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu). 7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. 8. Wymagania jakościowe : Cechy dyskwalifikujące: • mięso i podroby – zawartość tłuszczu większa niż 20 % w przypadku mięsa, obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa; • wędliny – obce posmaki, zapachy, obślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką, jej pęknięcia i wycieki farszu, składniki użyte do produkcji pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp., skupiska jednego ze składników, obecność szkodników oraz ich pozostałości, objawy obniżenia jędrności i elastyczności, nieprzyleganie osłonki wędlin itp. IV. Termin wykonania zamówienia Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 15.07.2018 r.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy PZP
Zakresie warunkow udzialu Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 1 ustawy PZP
Wykaz potwierdzenie okolicznosci Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń lud dokumentów w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 2 ustawy PZP
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto; 2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.); 3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia; 4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie)
IV 4 4 data 2017-07-03T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Filet z kurczaka – schłodzony
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15112000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Filet z kurczaka – schłodzony - CPV 15112000-6 800 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Kaszanka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131134-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kaszanka – CPV 15131134-3 1000 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Kiełbasa biała parzona
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa biała parzona – CPV 15131130-5 1700 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Kiełbasa boczkowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa boczkowa – CPV 15131130-5 2000 kg
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131130-5 1000 kg
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Kiełbasa mortadela wieprzowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa mortadela wieprzowa – CPV 15131130-5 1700 kg
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Kiełbasa parówkowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa parówkowa CPV - 15131130-5 1200 kg
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Kiełbasa wieprzowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa wieprzowa – CPV 15131130-5 3400 kg
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Kiełbasa zwyczajna
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbasa zwyczajna – CPV 15131130-5 2800 kg
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131135-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 2400 kg
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Łopatka wieprzowa bez kości
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15113000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Łopatka wieprzowa bez kości – CPV 15113000-3 1200 kg
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa Metka cebulowa wieprzowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131130-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Metka cebulowa wieprzowa – CPV 15131130-5 300 kg
  
Zalacznik czesc nr 13
Zalacznik nazwa Mięso wieprzowe mielone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15113000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Mięso wieprzowe mielone - CPV 15113000-3 3200 kg
  
Zalacznik czesc nr 14
Zalacznik nazwa Podgardle wędzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131400-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Podgardle wędzone – CPV 15131400-9 2400 kg
  
Zalacznik czesc nr 15
Zalacznik nazwa Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131135-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
  
Zalacznik czesc nr 16
Zalacznik nazwa Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131135-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
  
Zalacznik czesc nr 17
Zalacznik nazwa Salceson wieprzowy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131400-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Salceson wieprzowy – CPV 15131400-9 1000 kg
  
Zalacznik czesc nr 18
Zalacznik nazwa Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131135-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 1400 kg
  
Zalacznik czesc nr 19
Zalacznik nazwa Skrzydełka drobiowe – schłodzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15112000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Skrzydełka drobiowe – schłodzone - CPV 15112000-6 1000 kg
  
Zalacznik czesc nr 20
Zalacznik nazwa Słonina wieprzowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131400-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Słonina wieprzowa - CPV 15131400-9 150 kg
  
Zalacznik czesc nr 21
Zalacznik nazwa Smalec
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15412100-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Smalec - CPV 15412100-0 1400 kg
  
Zalacznik czesc nr 22
Zalacznik nazwa Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131135-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) – CPV 15131135-0 800 kg
  
Zalacznik czesc nr 23
Zalacznik nazwa Udko z kurczaka – schłodzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15112000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Udko z kurczaka – schłodzone – CPV 15112000-6 4200 kg
  
Zalacznik czesc nr 24
Zalacznik nazwa Wątroba drobiowa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15114000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Zalacznik data zakonczenia 2018-07-15T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Wątroba drobiowa – CPV 15114000-0 1200 kg
  

Criterion

Kryteria termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria termin reklamacji
Znaczenie 20,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)