Dostawa sprzętu gastronomicznego – środki trwałe na rzecz 21 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Elblągu w 2017 r.

Publication date 2017-08-30
End date 2017-09-07 00:00:00
Instytucja 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Elblągu
Miejscowość Elbląg
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Przemysłowy sprzęt kuchenny

Szczegóły

Numer ogłoszenia 579345-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 393140006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest: dostawa sprzętu gastronomicznego – środki trwałe na rzecz 21 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Elblągu w 2017 r.
a)część zamówienia nr 1 – sprzęt higieny kuchennej i chłodniczy;
b)część zamówienia nr 2 – sprzęt kuchenny gastronomiczny.
Szczegółowy wykaz pozycji asortymentowych z wykazaniem ilości w załączniku nr I. Zamówienie realizowane jest z wykorzystaniem prawa opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 0a1b6987-0922-48c3-a85d-7fb8d39b2ff8
Biuletyn 579345-N-2017
Zamawiajacy nazwa 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Elblągu
Regon 28138539600000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kwiatkowskiego
Zamawiajacy adres numer domu 15
Zamawiajacy miejscowosc Elbląg
Zamawiajacy kod pocztowy 82-300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 261 313 015
Zamawiajacy fax 261 313 304
Zamawiajacy email 21wog@ron.mil.pl
Adres strony url www.21wog.wp.mil.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.21wog.wp.mil.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy, ul. Kwiatkowskiego 15, 82-300 Elbląg
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa sprzętu gastronomicznego – środki trwałe na rzecz 21 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Elblągu w 2017 r.
Numer referencyjny 29/SZP/2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest: dostawa sprzętu gastronomicznego – środki trwałe na rzecz 21 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Elblągu w 2017 r. a)część zamówienia nr 1 – sprzęt higieny kuchennej i chłodniczy; b)część zamówienia nr 2 – sprzęt kuchenny gastronomiczny. Szczegółowy wykaz pozycji asortymentowych z wykazaniem ilości w załączniku nr I. Zamówienie realizowane jest z wykorzystaniem prawa opcji. Opcja polega na powtórzeniu tego samego asortymentu dla ilości maksymalnych określonych w SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 39314000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2017-11-30T00:00:00+01:00
Informacje na temat katalogow Wymagany termin wykonania zamówienia: do 50 dni od daty zawarcia umowy, nie później niż do dnia 30.11.2017 r. z zastrzeżeniem, że: 1) dla ilości minimalnych - liczba dni roboczych ustalona zgodnie ze złożoną ofertą, nie dłużej niż 50 dni roboczych; 2) dla ilości maksymalnych - do 14 dni roboczych od przesłania zamówienia.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp. 2. Wykonawcy mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej: 1) Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 1 składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. 2)Dokumenty, o których mowa w ppkt 1) powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 3)Jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w ppkt 1), zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sadowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Przepis ppkt 2) stosuje się odpowiednio. 4)W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez Wykonawcę, Zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu.3. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia dokumenty określone w pkt 1 lub pkt 2 składa każdy z tych Wykonawców.
Czy wadium 1
Wadium 1) Przystępując do postępowania Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia wadium w wysokości: - dla części zamówienia nr 2 – 8 000,00 PLN.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający przewiduje zmiany umowy w przypadku: 1) zmiany przepisów prawnych, mających wpływ na wykonanie przedmiotu umowy; 2) w przypadku braku możliwości dostarczenia lub wymiany wadliwego przedmiotu umowy z powodu jego niedostępności w sprzedaży na rynku, Wykonawca zaoferuje inny spełniający wymagania techniczno – jakościowe wskazane w załącznikach nr 1 i 2 do umowy, co nie może jednak doprowadzić do zwiększenia ceny jednostkowej określonej w załączniku nr 2 do niniejszej umowy. 3) zmiany wysokości wynagrodzenia w sytuacji, gdy nastąpi urzędowa zmiana stawki podatku VAT. 4) wystąpi konieczność zmiany umowy na podstawie art. 144 ust. 1 ustawy Pzp.
IV 4 4 data 2017-09-07T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:30
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Sprzęt higieny kuchennej i chłodniczy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 39314000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2017-11-30T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Wymagany termin wykonania zamówienia: do 50 dni od daty zawarcia umowy, nie później niż do dnia 30.11.2017 r. z zastrzeżeniem, że: 1) dla ilości minimalnych - liczba dni roboczych ustalona zgodnie ze złożoną ofertą, nie dłużej niż 50 dni roboczych; 2) dla ilości maksymalnych - do 14 dni roboczych od przesłania zamówienia.
Zalacznik krotki opis Część zamówienia nr 1 – sprzęt higieny kuchennej i chłodniczy - 6 pozycji asortymentowych: nazwa; j.m.; ilości minimalne; ilości maksymalne: Urządzenie do higienizacji podłóg, szt., 2, 3; Zgrzewarka - pakowarka żywności, szt., 2, 3; Chłodziarko-zamrażarka szokowa, szt.; 2, 3; Szafa chłodnicza przelotowa wolnostojąca, szt., 2, 3; Szafa chłodnicza 700 l, szt., 3, 4; Szafa mroźnicza 700 l, szt., 2, 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Sprzęt kuchenny gastronomiczny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 39314000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2017-11-30T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Wymagany termin wykonania zamówienia: do 50 dni od daty zawarcia umowy, nie później niż do dnia 30.11.2017 r. z zastrzeżeniem, że: 1) dla ilości minimalnych - liczba dni roboczych ustalona zgodnie ze złożoną ofertą, nie dłużej niż 50 dni roboczych; 2) dla ilości maksymalnych - do 14 dni roboczych od przesłania zamówienia.
Zalacznik krotki opis Część zamówienia nr 2 – sprzęt kuchenny gastronomiczny. 11 pozycji asortymentowych: nazwa, j.m., ilości minimalne, ilości maksymalne: Zestaw kociołków przechylnych – zasilanie parowe, szt., 1, 1; Piec konwekcyjno-parowy, szt., 1, 1; Urządzenie do zaparzania napojów (ekspres do kawy samoobsługowy), szt., 2, 3; Krajalnica automatyczna do wędlin i serów, szt., 1, 1; Maszyna do rozdrabniania warzyw z przystawkami, szt., 4, 6; Trzon kuchenny gazowy 6 palnikowy z piekarnikiem, szt., 1, 1; Kocioł warzelny parowy 200l, szt., 2, 3; Kocioł warzelny parowy 300l, szt, 1, 1; Zmywarka do naczyń kuchennych, szt., 1, 1; Zmywarka do garnków kuchennych, szt., 1, 1; Stacjonarny ciąg wydawczy, kpl., 1, 1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 i 5 do SIWZ.
  

Criterion

Kryteria 1) Cena brutto oferty dla ilości minimalnych
Znaczenie 60,00
  
Kryteria 2) Termin realizacji dostawy dla ilości minimalnych
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)