Dostawa artykułów spozywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu
Publication date | 2017-11-29 |
End date | 2017-12-07 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II |
Miejscowość | Opole |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 624117-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151130003, 155300002, 158511009, 153311709, 151121306, 32211124 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawca dostarczy artykuły własnym transportem i na własny koszt. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faksem na życzenie Dostawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika zamawiającego.1. pakiet nr 1 - mięso wieprzowe, wędliny, podroby ( zgodnie z PN 86-A-820002, PN-A-82007) 2. pakiet nr 2 - nabiał, 3. pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze, 4. pakiet nr 4 – mrożonki, 5. pakiet nr 5 – mięso drobiowe, jaja kurze, 6. pakiet nr 6 - świeże warzywa i owoce - ( sezonowo ) |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | ca722cb8-09f4-43ae-aca8-b773c3d6aa47 |
Biuletyn | 624117-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II |
Regon | 16034709900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. gen. K. Pułaskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
Zamawiajacy miejscowosc | Opole |
Zamawiajacy kod pocztowy | 45048 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 77 40 21 870; 726 720 714 |
Zamawiajacy fax | 774021887 |
Zamawiajacy email | mieciosto@interia.pl ; sekretariat@lo2.opole.pl ; lison@lo2.opole.pl |
Adres strony url | www.lo2.opole.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Szkoła prowadzona przez organ administracji samorządowej |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów spozywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawca dostarczy artykuły własnym transportem i na własny koszt. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faksem na życzenie Dostawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika zamawiającego.1. pakiet nr 1 - mięso wieprzowe, wędliny, podroby ( zgodnie z PN 86-A-820002, PN-A-82007) 2. pakiet nr 2 - nabiał, 3. pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze, 4. pakiet nr 4 – mrożonki, 5. pakiet nr 5 – mięso drobiowe, jaja kurze, 6. pakiet nr 6 - świeże warzywa i owoce - ( sezonowo ) |
Cpv glowny przedmiot | 15113000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Wypełniony i podpisany formularz OFERTA stanowiący załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ,który należy sporządzić ściśle wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. - adresu korespondencyjnego składającego ofertę, - określenia przedmiotu zamówienia, - informacji o ilości i rodzaju złożonych załączników, - datę sporządzenia oferty i podpis upoważnionej osoby. 2. Wypełniony druk „ FORMULARZA CENOWEGO”, który należy sporządzić ściśle wg wzoru stanowiącego odpowiednio zał. nr 2, 3, 4, 5, 6, do SIWZ; 3. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Oświadczenie, że Dostawca spełnia wymogi określone w art. 22 ust.1 pkt. 1, 2, 3, 4 oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004r. ( zał. nr 8 do SIWZ ) 5. Informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej ( oświadczenie : zał. nr 9 do SIWZ ) bądź listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej ( zał. nr 8 do SIWZ ); należy zwrócić uwagę na :niepotrzebne skreślić”, 6. Podpisany projekt umowy ( zał. nr 10 do SIWZ ). ( uwaga- podpisując projekt umowy Dostawca wyraża zgodę na warunki w niej zawarte ) . 7. Dostawca dostaw mięsa i produktów mięsnych musi przedłożyć kserokopię dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP ( certyfikat bądź zaświadczenie o trwającym wdrażaniu ). |
IV 4 4 data | 2017-12-07T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 1 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15113000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | mięso wieprzowe, wędliny ( masa łączna 5.160kg ) |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 2 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15530000-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Nabiał - w tym masło 600kg, śmietana 1450litr |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 3 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15851100-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Trwałe art. spożywcze - ( w tym mąka wrocławska -1.500kg, olej roślinny 1.100litr |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 4 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Mrożonki ( kostka rybna 750kg, porzeczka czarna 500kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 5 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112130-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Mięso drobiowe 3.850kg, Jaja 12.700szt |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | pakiet nr 6 |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221112-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Świeże warzywa i owoce min - marchew 3.600kg, banany 2.000kg |
Criterion
Kryteria | najniższa cena |
Znaczenie | 0,00 |