GuidZP400 |
1d35db4a-060b-4e97-92dd-5b9ef72002e3
|
Biuletyn |
626104-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej
|
Regon |
124590400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Puszkina
|
Zamawiajacy adres numer domu |
7
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Ruda Śląska
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
41704
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
322 481 774
|
Zamawiajacy fax |
032 2481774 w. 33
|
Zamawiajacy email |
dps_senior@wp.pl
|
Adres strony url |
http://bip.dps-senior.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samorządowa jednostka budżetowa
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.dps-senior.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego tj. Dom Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7- pokój nr 1 lub przesłać ofertę pocztą
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7-704
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior" w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2018r.
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Zamówienie realizowane będzie z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety
Pakiet nr 1 Dostawa przetworów spożywczych, Pakiet nr 2 Dostawa artykułów sypkich, Pakiet nr 3 Dostawa artykułów nabiałowych, Pakiet nr 4 Dostawa wyrobów piekarskich, Pakiet nr 5 Dostawa wypieków cukierniczych, Pakiet nr 6 Dostawa warzyw świeżych i suszonych, Pakiet nr 7 Dostawa owoców świeżych, Pakiet nr 8 Dostawa warzyw i owoców mrożonych, Pakiet nr 9 Dostawa ryb mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych, Pakiet nr 10 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów, Pakiet nr 11 Dostawa mięsa i podrobów drobiowych, Pakiet nr 12 Dostawa wędlin, Pakiet nr 13 Dostawa jaj kurzych, Pakiet nr 14 Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych, Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
6
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca musi dysponować środkiem transportu przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych (żywnościowych). Wszystkie artykuły spożywcze winny być przewożone w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość oraz cechy organoleptyczne określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. W celu potwierdzenia braku podstawy do wykluczenia Wykonawcy z postępowania, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy, Wykonawca składa, stosownie do treści art. 24 ust 11 ustawy (w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, tj. informacji, o których mowa w art.86 ust. 5 ustawy) oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
3. Dokument (np. zobowiązanie) innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji, o ile Wykonawca korzysta ze zdolności innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy - jeśli dotyczy
2. Pełnomocnictwo ustanowione do reprezentowania Wykonawcy/ów ubiegającego/cych się o udzielenie zamówienia publicznego.
W przypadku podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie, pełnomocnictwo takie może wynikać z dołączonej do oferty umowy regulującej współpracę tych podmiotów - jeśli dotyczy.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2017-12-12T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:30
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna
ilość zamówienia*
I Przetwory, tłuszcze roślinne
1. Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 12,00
2. Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00
3. Krem chrzanowy 150-300g kg 5,00
4. Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 25,00
5. Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 8,00
6. Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min. 40g owoców na 100g produktu 250-350g kg 60,00
7. Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 12,00
8. Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60,00
9. Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 1000g kg 70,00
10. Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-500g kg 40,00
11. Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 70,00
12. Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 25,00
13. Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-500g kg 12,00
14. Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów- nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 15,00
15. Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 10,00
16. Miód naturalny 200-500g kg 30,00
17. Musztarda delikatesowa 800-1000g kg 35,00
18. Musztarda delikatesowa 150-250g kg 25,00
19. Ocet spirytusowy 10% kwasowości 0,5l l 45,00
20. Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 900-1000g kg 110,00
21. Olej uniwersalny rzepakowy 0,9- 1l l 320,00
22. Oliwa z oliwek extra virgin 0,25 - 0,5l l 6,00
23. Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 500-1000g kg 10,00
24. Powidła śliwkowe- min 150g owoców na 100g produktu 280-500g kg 40,00
25. Przyprawa do zup w płynie 900-1000ml l 230,00
26. Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 280-500g kg 9,00
27. Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 10,00
28. Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1 l l 200,00
29. Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5 l l 30,00
30. Majonez dekoracyjny sałatkowy 180-400g kg 30,00
31. Majonez dekoracyjny sałatkowy 800-1000g kg 60,00
II Konserwy mięsne
1 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40,00
2 Szynka konserwowa wieprzowa – min. 60% mięsa 100-300g kg 18,00
3 Szynka konserwowa drobiowa – min. 59% mięsa 100-300g kg 18,00
4 Pasztet drobiowy smakowy – min. 33 % mięsa 100-200g kg 12,00
5 Pasztet drobiowy – min. 33 % mięsa 160g kg 35,00
6 Pasztet wieprzowy – min. 33 % mięsa 100-300g kg 65,00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna
ilość zamówienia*
1 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 25,00
2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-60g kg 6,50
3 Bulion grzybowy (sypki) 500-1000g kg 2,50
4 Cukier kryształ 1000g kg 1700,00
5 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,70
6 Cynamon mielony 10-20g kg 0,25
7 Czosnek granulowany 10-20g kg 8,50
8 Galaretka owocowa - różne smaki 75-100g kg 25,00
9 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,10
10 Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,40
11 Herbata expresowa czarna 100-150g kg 65,00
12 Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek) 30-40g kg 0,20
13 Imbir mielony 10 – 20g kg 0,04
14 Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12%) 100-200g kg 4,50
15 Kasza gryczana, cała, palona 500-1000g kg 50,00
16 Kasza jęczmienna , średnia 500-1000g kg 50,00
17 Kasza manna 500-1000g kg 65,00
18 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230g kg 8,00
19 Kawa naturalna mielona 100% 250g-500g kg 30,00
20 Kawa zbożowa 200-500g kg 25,00
21 Kleik ryżowy 160-200g kg 5,00
22 Kminek cały 10-20g kg 0,20
23 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,50
24 Liść laurowy 5-20g kg 0,30
25 Majeranek 5-20g kg 1,20
26 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 250-1000g kg 25,00
27 Makaron 4 jajeczny – nitki # 250-1000g kg 65,00
28 Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 250-1000g kg 100,00
29 Mąka pszenna poznańska 1000g kg 400,00
30 Mąka ziemniaczana 1000g kg 200,00
31 Mąka żytnia żurek 1000g kg 20,00
32 Papryka słodka mielona 10-20g kg 3,00
33 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 4,00
34 Płatki kukurydziane smakowe 500-1000g kg 22,00
35 Płatki owsiane 500g kg 35,00
36 Płatki ryżowe 200-500g kg 35,00
37 Przyprawa warzywna do Potraw 75-200g kg 25,00
38 Rosół drobiowy (sypki) 500-3000g kg 38,00
39 Ryż biały 1000g kg 150,00
40 Sos biały 25-50g kg 2,00
41 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,50
42 Sos sałatkowy - różne smaki 8-20g kg 1,20
43 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200,00
44 Sucharki bez cukru 280-300g kg 6,50
45 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,60
48 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g kg 4,00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 90,00
2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 120-200g kg 130,00
3 Jogurt owocowy z kawałkami owoców 115-200g kg 300,00
4 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 130,00
5 Jogurt pitny 150-250g kg 130,00
6 Maślanka naturalna karton 1l l 320,00
7 Maślanka owocowa 250-300g kg 140,00
8 Kefir naturalny 150-250g kg 70,00
9 Kluski na parze 300-1000g kg 18,00
10 Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła 400-500g kg 4,00
11 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 170,00
12 Masło – min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 980,00
13 Mix tłuszczowy do smarowania min. 75% tłuszczu (zawartość tłuszczu mlecznego min. 12%) 200-250g kg 25,00
14 Mleko 2% 5-20l l 6400,00
15 Mleko 2% 1l l 400,00
16 Ser biały półtłusty - krajanka kg 320,00
17 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 15,00
18 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 110,00
19 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 80,00
20 Ser żółty łagodny 45% tłuszczu 1000-3000g kg 110,00
21 Ser żółty wędzony 1000-2000g kg 12,00
22 Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, różne smaki 100g kg 110,00
23 Serek topiony kremowy wędzony 1000-2000g kg 60,00
24 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach – różne smaki 150g kg 40
25 Serek homogenizowany – różne smaki 100-200g kg 230,00
26 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 80,00
27 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy – różne smaki 100-150g kg 50,00
28 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 150,00
29 Śmietanka do kawy 10% 10g szt 1500,00
30 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 210,00
31 Śmietana 12 % homogenizowana 180-400g kg 12,00
32 Śmietana 30% kremówka 200-500g kg 10,00
33 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 25,00
34 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 2,5
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
L.p Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Chleb pszenno- żytni krojony 900-1000g kg 6500,00
2 Chleb wielosmakowy – krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itd. bez sztucznych barwników) 400-500g kg 850,00
3 Wek krojony 300g-500g kg 110,00
4 Bułka kajzerka 50g kg 750,00
5 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 50g-100g kg 65,00
6 Bułka mleczna 50g-80g kg 65,00
7 Bułka tarta 400-500g kg 130,00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga
jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Rogalik z różnymi nadzieniami 70-100g kg 100
2 Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 40
3 Drożdżówka wielosmakowa (ser, mak, marmolada itp. ) 80-120g kg 80
4 Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 35
5 Jagodzianka 70 -100g kg 70
6 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 30
7 Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itp.) 80 - 100g kg 100
8 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 80 - 100g kg 40
9 Ciasto tortowe z kremem (na bazie budyniu) z owocami i galaretką owocową kg 100
10 Ciastka w-z 80-100g kg 20
11 Sernik na drożdżowym spodzie kg 70
12 Ciasto drożdżowe z posypką kg 20
13 Ciasto z owocami na drożdżowym spodzie kg 80
14 Ciasto z owocami na piaskowym spodzie kg 110
15 Szarlotka kg 90
16 Sernik na cieście ucieranym kg 90
17 Rolada z bitą śmietaną kg 35
18 Ptysie miniaturki nadziewane śmietaną, budyniem, itp. kg 8
19 Kokosanki kg 20
20 Faworki kg 5
21 Piernik z bakaliami w czekoladzie kg 25
22 Pączki mini kg 5
23 Babeczki piaskowe 70-100g kg 100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga
jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Buraki kg 350
2 Botwinka kg 20
3 Brokuły kg 5
4 Cebula kg 245
5 Cebulka zielona, szczypiorek (I-IV) kg 20
6 Cebulka zielona (V-VI) kg 15
7 Czosnek polski kg 15
8 Kalafior kg 10
9 Kalarepa kg 45
10 Kapusta biała kg 400
11 Kapusta biała młoda kg 130
12 Kapusta czerwona kg 200
13 Kapusta czerwona młoda kg 35
14 Kapusta kiszona kg 350
15 Kapusta pekińska kg 80
16 Kapusta włoska kg 70
17 Kapusta włoska młoda kg 10
18 Koperek zielony (I-IV) kg 30
19 Koperek zielony (V-VI) kg 15
20 Ogórki kiszone kg 95
21 Ogórki małosolne kg 25
22 Ogórki zielone (I - V) kg 35
23 Ogórki zielone (VI) kg 30
24 Papryka czerwona kg 20
25 Pieczarki kg 150
26 Pietruszka korzeń kg 400
27 Pietruszka zielona (I-IV) kg 45
28 Pietruszka zielona (V-VI) kg 30
29 Pomidory (I-V) kg 180
30 Pomidory (VI) kg 80
31 Por kg 90
32 Rzodkiewka (I-IV) 100g pęczek 40
33 Rzodkiewka (V-VI) 100g pęczek 30
34 Sałata zielona (I - IV) 200g szt 20
35 Sałata zielona (V-VI) 300g szt 100
36 Seler korzeń kg 450
37 Marchew kg 1250
38 Ziemniaki kg 9000
39 Ziemniaki młode kg 1500
40 Fasola kolorowa kg 30
41 Fasola Jaś kg 40
42 Groch łuszczony kg 30
43 Grzyby suszone kg 0,6
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Arbuz kg 80
2 Banany 200g/szt. kg 900
3 Borówka amerykańska kg 36
4 Brzoskwinia 150g/szt. kg 20
5 Czereśnie kg 25
6 Grapefruit 300-350g/szt. kg 130
7 Jabłka kg 830
8 Jabłka deserowe 200g/szt. kg 500
9 Jagody kg 36
10 Mandarynki 80-100g/szt. kg 350
11 Nektaryny 150g/szt. kg 20
12 Owoce kiwi 100-120g/szt. kg 75
13 Pomarańcze 200-250g/szt. kg 800
14 Truskawki kg 320
15 Winogrona deserowe kg 20
16 Rabarbar kg 260
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 130
2 Brukselka 2000-2500g kg 55
3 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 70
4 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 85
5 Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 60
6 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 400-450g kg 85
7 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 2000-2500g kg 465
8 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 140
9 Truskawki 2000-2500g kg 35
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA RYB MROŻONYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Filety z zielonego śledzia kg 52
2 Filety z morszczuka b/s, płaty SHP kg 60
3 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 60
4 Filety z soli (limanda) b/s, płaty 30% glazury kg 100
5 Filety z dorsza płaty b/skóry, płaty SHP kg 50
6 Filet z pangi trymowanej płaty, SHP kg 160
7 Filety z matiasa b/skóry solone(masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 80
8 Filety z matiasa b/skóry solone(masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
9 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20
10 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
11 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 1000-4000g kg 45
12 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 100-900g kg 5
13 Sałatka jarzynowa ze śledziami – zawartość ryby min. 15% 1000-4000g kg 40
14 Sałatka jarzynowa ze śledziami – zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 5
15 Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 25
16 Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
17 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 25
18 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
19 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20
20 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
21 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 1000-4000g kg 35
22 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 50-500g kg 10
23 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 35
24 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5
25 Makrela wędzona, tusza kg 160
26 Szproty wędzone kg 5
27 Paprykarz# 100-400g kg 50
28 Szproty w oleju min. 65 % mięsa rybnego 150-200g kg 50
29 Tuńczyk w oleju – kawałki – min. 70 % mięsa rybnego 150-200g kg 25
30 Śledzie w oleju o zaw.min.60% mięsa rybnego 150-200g kg 15
31 Śledzie w pomidorach o zaw. min. 50% mięsa rybnego 150-200g kg 35
32 Ryba w galarecie – min. 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 45
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Boczek wieprzowy bez kości -świeży kg 8
2 Flaki wołowe parzone, cięte kg 55
3 Karczek wieprzowy bez kości - świeży kg 60
4 Łopatka wieprzowa bez kości - świeża kg 700
5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 26
6 Nóżki wieprzowe - świeże kg 55
7 Ozory wieprzowe - świeże kg 70
8 Płuca wieprzowe - świeże kg 40
9 Schab wieprzowy bez kości - świeży kg 230
10 Słonina mielona - świeża kg 35
11 Wołowe ekstra bez kości - świeże kg 30
12 Wołowe z kością, antrykot - świeże kg 160
13 Żeberka wieprzowe, ekstra mięsne, paski - świeże kg 95
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm. Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Kurczaki świeże 1300-1700g kg 140
2 Porcje rosołowe mrożone –paczkowane 500-2000g kg 350
3 Serca z indyka świeże kg 35
4 Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże 350-400g kg 70
5 Wątróbka z kurczaka -świeża kg 90
6 Żołądki z indyka - świeże kg 50
7 Filety z kurczaka - świeże kg 220
8 Filety z indyka - świeże kg 60
9 Podudzie z kurczaka – świeże 150-180g kg 280
10 Filet z udźca z kurczaka, b/k, bez skóry - świeży 100-160g kg 120
11 Filet z udźca z kurczaka, b/k, ze skórą - świeży 120–180g kg 120
12 Udziec z kurczaka z kością - świeży 150-180g kg 35
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA WĘDLIN
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp Nazwa artykułu Nazwa własna# Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Baleron wieprzowy gotowany wany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% ) kg 75
2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% ) kg 90
3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% ) kg 90
4 Boczek rolowany, faszerowany (zawartość mięsa min. 70%) kg 50
5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 170
6 Filet z indyka wędzony, pieczony -płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%) kg 70
7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.75%) kg 100
8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa min.80%) kg 130
9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 150
10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80% ) kg 35
11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średniorozdrobniona (zawartość mięsa min.80% ) kg 130
12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa min.80%) kg 130
13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%) kg 100
14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 100
15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 100
16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 80
17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%) kg 55
18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 140
19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobniona, "cienkie" ( zawartość mięsa min.70% ) kg 40
20 Krupnioki śląskie kg 70
21 Bułczanka kg 45
22 Metka wieprzowa podwędzana grubo rozdrobniona kg 55
23 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np. cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 65
24 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 50
25 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 50
26 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 100
27 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa min. 80%) kg 150
28 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%) kg 190
29 Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%) kg 180
30 Pasztetowa drobiowa kg 50
31 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 40
32 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 30
33 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%) kg 95
34 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 60
35 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa min. 70%) kg 120
36 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%) kg 20
37 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa min. 40%) kg 45
38 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70
39 Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.70% ) kg 70
40 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa min. 80%) kg 80
41 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa min. 75%) kg 70
42 Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%) kg 80
43 Szynka wieprzowa tradycyjna, np. wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa min. 85%) kg 60
|
| |
Zalacznik czesc nr |
13
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA JAJ KURZYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana
waga jajka Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 15 000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
14
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna
Ilość zamówienia*
1 Biszkopty 500 - 3000g kg 40
2 Bombonierka - czekoladki nadziewane# 100-150g kg 10
3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe, np. michałki itp.) # kg 5
4 Ciastka maślane 800-2500g kg 15
5 Ciastka deserowe kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 800-2500g kg 25
6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 10
7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 15
8 Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 10
9 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 10
10 Galaretka w czekoladzie kg 8
11 Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej)# kg 4
12 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 16
13 Wafelki bez dodatku cukru 70-150g kg 16
14 Zestaw Wielkanocny z czekolady mlecznej (min. 30 % masy kakaowej) 60-100g kg 18
|
| |
Zalacznik czesc nr |
15
|
Zalacznik nazwa |
DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*
1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane ( min. 25% soku ) 1000 -2000ml l 300
2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250-330ml l 150
3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750-1000ml l 310
4 Sok wysoko słodzony -naturalny zagęszczony 330-500ml l 25
5 Woda mineralna gazowana /niegazowana 1500 ml szt. 6
6 Soki owocowe 100% 1000ml l 100
|
| |