Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

Publication date 2017-12-07
End date 2017-12-14 00:00:00
Instytucja Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
Miejscowość Krasnystaw
Województwo lubelskie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Produkty mączne,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 629577-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 158510008, 158100009, 151311006, 155000003, 153311709, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1-Gotowe produkty mączne, Zadanie Nr 2-Pieczywo, świeże wyroby piekarskie, Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny, Zadanie Nr 4-Nabiał, Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone, Zadanie Nr 6-Owoce i warzywa, Zadanie Nr 7- Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych, Zadanie Nr 8-Artykuły spożywcze drobne.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówieniach:
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne:
Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone) 590 kg
Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 230 kg
Pierogi z soczewicą – świeże (nie mrożone) 140 kg
Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg
Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 40 kg
Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone) 220kg
Kopytka- świeże (nie mrożone) 200 kg
Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 325 kg
Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 80 kg
Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg
Naleśniki z serem 300 kg;
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie :
Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt.
Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt.
Pączek z dżemem w pudrze 1000 szt.
Drożdżówka z serem 100g 1000 szt.
Bułka 100g 400szt.;
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny:
Żeberka paski mięsne - świeże (nie mrożone) 200 kg
Łopatka b/k 3D - świeże (nie mrożone) 450 kg
Kości schabowo- karkowe - świeże (nie mrożone) 1400 kg
Kiełbasa krakowska 10 kg
Kiełbasa zwyczajna 300 kg
Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 360 kg
Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg
Słonina 70 kg
Boczek surowy 15 kg
Boczek wędzony 60 kg
Kaszanka 60 kg
Tuszonka 16 kg
Mięso mielone wieprzowe świeże (bez dodatków) 600 kg
Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 25 kg;
Zadanie Nr 4 – Nabiał:
Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml 1100 l
Masło Extra- 200g 120 kg
Mleko butelka lub folia 2% 1l 50 l
Twaróg kostka półtłusty 250g 50 kg
Ser żółty twardy 40% 55 kg
Jogurt owocowy 150g 800 szt.;
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone:
Ćwiartka z kurczaka- mrożona 430 kg
Filet z kurczaka- mrożony 430 kg
Filet z dorsza - mrożony 470 kg
Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone 470 kg
Brokuł 2,5 kg- mrożony 180 kg
Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona 320 kg
Kurczak- mrożony 130 kg
Kalafior 2,5 kg- mrożony 250 kg
Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 20 kg
Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona 220 kg
Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona 300 kg
Porcja rosołowa – mrożona 12 kg
Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone 370 kg
Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg 160 kg
Truskawka 2,5 kg- mrożona 220 kg
Pyzy z mięsem mrożone 230 kg
Filet śledziowy solony bez skóry 20 kg;
Zadanie Nr 6 – Owoce i warzywa:
Banan 200 kg
Burak czerwony 400 kg
Cebula 380 kg
Czosnek- główka 10 szt.
Fasola „Jaś” 130 kg
Jabłka 150 kg
Kapusta biała 550 kg
Kapusta młoda 180 szt.
Kapusta czerwona 90 kg
Kapusta pekińska 120 kg
Kapusta kiszona 660 kg
Koperek zielony- pęczek 150 szt.
Natka z pietruszki- pęczek 200 szt.
Ogórek zielony 180 kg
Ogórek kiszony 210 kg
Papryka świeża 85 kg
Pomidor 120 kg
Por 300 kg
Pomarańcza 110 kg
Botwinka- pęczek 100 szt.
Rzodkiewka- pęczek 140 szt.
Sałata zielona 180 szt.
Szczypiorek- pęczek 180 szt.
Pieczarka 380 kg
Truskawka- świeża 16 kg
Seler 260 kg
Marchew 800 kg
Ziemniaki 8000 kg
Ziemniak młody 2000 kg
Mandarynka 20 kg;
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych – garmażeryjnych:Czosnek granulowany 1kg 3 szt.
Przyprawa do mięs 1 kg 7 szt.
FiX do gulaszu 1kg 4 szt.
Galaretka 1 kg 80 szt.
Koperek suszony 0,20kg 3 szt.
Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg 235 szt.
Makaron świderki 2kg (100% durum) 120 szt.
Makaron kolanko 2kg (100% durum) 20 szt.
Makaron rurki 2kg (100% durum) 20 szt.
Makaron kokardka 2kg (100% durum) 20 szt.
Makaron nitka 2kg (100% durum) 60 szt.
Makaron muszelka 2 kg 100% durum 20 szt.
Napój (mix) 1kg 90 szt.
Natka pietruszki suszona 1 kg 9 szt.
Przyprawa w płynie do zup 1l 30 szt.
Ryż długoziarnisty 5kg 35 szt.
Rosół z kury pasta 1kg 50 szt.
Sos grzybowy 1kg 1 szt.
Sos boloński 1kg 2 szt.
Sos sałatkowy koperkowy 1 kg 8 szt.
Zupa krem z pieczarek 1 kg 2 szt.
Zupa ogonowa 1kg 16 szt.
Zupa brokułowa 1kg 5 szt.
Przyprawa do ryb 1kg 2 szt.
Rosół wołowy pasta 1 kg 7 szt.
Bulion grzybowy pasta 1 kg 1 szt.
Papryka słodka mielona -1 kg 1 szt.
Papryka ostra mielona – 1 kg 1 szt.
Zioła prowasalskie 0,20 kg 1 szt.
Oregano 0,20kg 1 szt.;
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne:
Smalec 200g kostka 510 szt.
Bułka tarta 0,5 kg 440 szt.
Cukier kryształ 1kg 580 kg
Cukier waniliowy 32g 50 szt.
Chrzan 300g 48 szt.
Groch łupany 1kg 50 szt.
Jaja świeże kurze 4300 szt.
Kawa inka 12 szt.
Kasza jęczmienna 1kg 130 kg
Kasza gryczana 1kg 100 kg
Kukurydza konserwowa puszka 400ml 110 szt.
Kwasek cytrynowy 20g 200 szt.
Liść laurowy 6g 140 szt.
Majonez 600ml 83 szt.
Przyprawa do flaków 20g 100 szt.
Ogórek konserwowy 0,9 l 260 szt.
Mąka pszenna 1kg typ500 400 kg
Mąka ziemniaczana 0,5kg 12 szt.
Musztarda 200g 50 szt.
Olej 1l 480 szt.
Pieprz czarny mielony 15g 320 szt.
Pieprz ziołowy 30g 80 szt.
Sól kuchenna 1kg 350 kg
Majeranek 16 g 100 szt.
Sok syrop 500ml 320 szt.
Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta
lub równoważna 530 szt.
Ziele angielskie 15g 120 szt.
Herbata granulowana 100g 10 szt.
Susz owocowy 100g 40 szt.
Kisiel owocowy 40 g 1050 szt.
Groszek konserwowy puszka 400ml 30 szt.
Grzyby suszone 20g 40 szt.
Ketchup- 1l 10 szt.
Ocet- 1l 10 szt.
Szczaw w słoiku 0,9l 30 szt..

W/w artykuły mają być świeże, dobrej jakości, z długim okresem przydatności do spożycia (nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia). Dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia Wykonawca winien posiadać wdrożony system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCAP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności, decyzję lub opinię właściwego organu inspekcji sanitarnej uprawniającą do przewozu mięsa i wędlin oraz artykułów spożywczych. Wykonawca obowiązany jest okazać certyfikat na żądanie Zamawiającego. Wykonawca dostarczać będzie w/w artykuły własnym transportem, na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych oraz w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. Wykonawca powinien posiadać przynajmniej jeden środek transportu spełniający warunki określone w ustawie z dnia 25.08.2006r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz.U. 2017 poz. 149). Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, dotyczy głownie stanu higienicznego samochodu, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 452cd2b9-a66f-4daf-91d0-b585e80310d8
Biuletyn 629577-N-2017
Zamawiajacy nazwa Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
Regon 268139800000
Zamawiajacy adres ulica ul. Piłsudskiego
Zamawiajacy adres numer domu 9
Zamawiajacy miejscowosc Krasnystaw
Zamawiajacy kod pocztowy 22-300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubelskie
Zamawiajacy telefon 82 5762324, 5762281, 5766900
Zamawiajacy fax 82 576 23 24
Zamawiajacy email mopskrasnystaw@wp.pl
Adres strony url http://www.mops.krasnystaw.pl/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Pomoc Społeczna
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1-Gotowe produkty mączne, Zadanie Nr 2-Pieczywo, świeże wyroby piekarskie, Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny, Zadanie Nr 4-Nabiał, Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone, Zadanie Nr 6-Owoce i warzywa, Zadanie Nr 7- Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych, Zadanie Nr 8-Artykuły spożywcze drobne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówieniach: Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne: Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone) 590 kg Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 230 kg Pierogi z soczewicą – świeże (nie mrożone) 140 kg Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 40 kg Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone) 220kg Kopytka- świeże (nie mrożone) 200 kg Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 325 kg Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 80 kg Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg Naleśniki z serem 300 kg; Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie : Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt. Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt. Pączek z dżemem w pudrze 1000 szt. Drożdżówka z serem 100g 1000 szt. Bułka 100g 400szt.; Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny: Żeberka paski mięsne - świeże (nie mrożone) 200 kg Łopatka b/k 3D - świeże (nie mrożone) 450 kg Kości schabowo- karkowe - świeże (nie mrożone) 1400 kg Kiełbasa krakowska 10 kg Kiełbasa zwyczajna 300 kg Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 360 kg Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg Słonina 70 kg Boczek surowy 15 kg Boczek wędzony 60 kg Kaszanka 60 kg Tuszonka 16 kg Mięso mielone wieprzowe świeże (bez dodatków) 600 kg Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 25 kg; Zadanie Nr 4 – Nabiał: Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml 1100 l Masło Extra- 200g 120 kg Mleko butelka lub folia 2% 1l 50 l Twaróg kostka półtłusty 250g 50 kg Ser żółty twardy 40% 55 kg Jogurt owocowy 150g 800 szt.; Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone: Ćwiartka z kurczaka- mrożona 430 kg Filet z kurczaka- mrożony 430 kg Filet z dorsza - mrożony 470 kg Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone 470 kg Brokuł 2,5 kg- mrożony 180 kg Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona 320 kg Kurczak- mrożony 130 kg Kalafior 2,5 kg- mrożony 250 kg Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 20 kg Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona 220 kg Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona 300 kg Porcja rosołowa – mrożona 12 kg Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone 370 kg Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg 160 kg Truskawka 2,5 kg- mrożona 220 kg Pyzy z mięsem mrożone 230 kg Filet śledziowy solony bez skóry 20 kg; Zadanie Nr 6 – Owoce i warzywa: Banan 200 kg Burak czerwony 400 kg Cebula 380 kg Czosnek- główka 10 szt. Fasola „Jaś” 130 kg Jabłka 150 kg Kapusta biała 550 kg Kapusta młoda 180 szt. Kapusta czerwona 90 kg Kapusta pekińska 120 kg Kapusta kiszona 660 kg Koperek zielony- pęczek 150 szt. Natka z pietruszki- pęczek 200 szt. Ogórek zielony 180 kg Ogórek kiszony 210 kg Papryka świeża 85 kg Pomidor 120 kg Por 300 kg Pomarańcza 110 kg Botwinka- pęczek 100 szt. Rzodkiewka- pęczek 140 szt. Sałata zielona 180 szt. Szczypiorek- pęczek 180 szt. Pieczarka 380 kg Truskawka- świeża 16 kg Seler 260 kg Marchew 800 kg Ziemniaki 8000 kg Ziemniak młody 2000 kg Mandarynka 20 kg; Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych – garmażeryjnych:Czosnek granulowany 1kg 3 szt. Przyprawa do mięs 1 kg 7 szt. FiX do gulaszu 1kg 4 szt. Galaretka 1 kg 80 szt. Koperek suszony 0,20kg 3 szt. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg 235 szt. Makaron świderki 2kg (100% durum) 120 szt. Makaron kolanko 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron rurki 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron kokardka 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron nitka 2kg (100% durum) 60 szt. Makaron muszelka 2 kg 100% durum 20 szt. Napój (mix) 1kg 90 szt. Natka pietruszki suszona 1 kg 9 szt. Przyprawa w płynie do zup 1l 30 szt. Ryż długoziarnisty 5kg 35 szt. Rosół z kury pasta 1kg 50 szt. Sos grzybowy 1kg 1 szt. Sos boloński 1kg 2 szt. Sos sałatkowy koperkowy 1 kg 8 szt. Zupa krem z pieczarek 1 kg 2 szt. Zupa ogonowa 1kg 16 szt. Zupa brokułowa 1kg 5 szt. Przyprawa do ryb 1kg 2 szt. Rosół wołowy pasta 1 kg 7 szt. Bulion grzybowy pasta 1 kg 1 szt. Papryka słodka mielona -1 kg 1 szt. Papryka ostra mielona – 1 kg 1 szt. Zioła prowasalskie 0,20 kg 1 szt. Oregano 0,20kg 1 szt.; Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne: Smalec 200g kostka 510 szt. Bułka tarta 0,5 kg 440 szt. Cukier kryształ 1kg 580 kg Cukier waniliowy 32g 50 szt. Chrzan 300g 48 szt. Groch łupany 1kg 50 szt. Jaja świeże kurze 4300 szt. Kawa inka 12 szt. Kasza jęczmienna 1kg 130 kg Kasza gryczana 1kg 100 kg Kukurydza konserwowa puszka 400ml 110 szt. Kwasek cytrynowy 20g 200 szt. Liść laurowy 6g 140 szt. Majonez 600ml 83 szt. Przyprawa do flaków 20g 100 szt. Ogórek konserwowy 0,9 l 260 szt. Mąka pszenna 1kg typ500 400 kg Mąka ziemniaczana 0,5kg 12 szt. Musztarda 200g 50 szt. Olej 1l 480 szt. Pieprz czarny mielony 15g 320 szt. Pieprz ziołowy 30g 80 szt. Sól kuchenna 1kg 350 kg Majeranek 16 g 100 szt. Sok syrop 500ml 320 szt. Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna 530 szt. Ziele angielskie 15g 120 szt. Herbata granulowana 100g 10 szt. Susz owocowy 100g 40 szt. Kisiel owocowy 40 g 1050 szt. Groszek konserwowy puszka 400ml 30 szt. Grzyby suszone 20g 40 szt. Ketchup- 1l 10 szt. Ocet- 1l 10 szt. Szczaw w słoiku 0,9l 30 szt.. W/w artykuły mają być świeże, dobrej jakości, z długim okresem przydatności do spożycia (nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia). Dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia Wykonawca winien posiadać wdrożony system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCAP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności, decyzję lub opinię właściwego organu inspekcji sanitarnej uprawniającą do przewozu mięsa i wędlin oraz artykułów spożywczych. Wykonawca obowiązany jest okazać certyfikat na żądanie Zamawiającego. Wykonawca dostarczać będzie w/w artykuły własnym transportem, na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych oraz w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. Wykonawca powinien posiadać przynajmniej jeden środek transportu spełniający warunki określone w ustawie z dnia 25.08.2006r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz.U. 2017 poz. 149). Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, dotyczy głownie stanu higienicznego samochodu, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2018-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Informacje na temat katalogow 1. Zamawiający oświadcza, że nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat i skadek na ubezpieczenie społeczne. 2. Zamawiający oświadcza, że nie posiada wierzytelności, które byłyby zabezpieczone przez wierzycieli w formie przewiadzianej przepisami prawa, a w szczególności hipoteką lub zastawem.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 2.2 Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp.
Inne dokumenty niewymienione 1. Wypełniony i podpisany formularz ofert zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2 W przypadku, gdy Wykonawce reprezentuje pełnomocnik - oryginał pełnomocnictwa lub kopię potwierdzoną za zgodność z oryginałem przez notariusz. 3. Informacja o grupie kapitałowej - Załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Oświadczenie Wykonawcy, że dostarczane produkty spełniają normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych oraz że posiada decyzję właściwego organu inspekcji sanitarnej dotyczącą aktualnej zgody na przewóz (transport) żywności, mięsa i wędlin i certyfikat HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli jakości - Załącznik nr 6 do SIWZ. 5. Formularz cenowy - Załącznik nr 7 do SIWZ. 6. Wzór umowy - Załącznik nr 8 do SIWZ.
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający przewiduję możliwość zmian umowy w przypadku, gdy nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy. Wszelkie zmiany wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności takich zmian.
IV 4 4 data 2017-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15851000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone) 590 kg Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 230 kg Pierogi z soczewicą – świeże (nie mrożone) 140 kg Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 40 kg Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone) 220kg Kopytka- świeże (nie mrożone) 200 kg Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 325 kg Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 80 kg Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg Naleśniki z serem 300 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt. Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt. Pączek z dżemem w pudrze 1000 szt. Drożdżówka z serem 100g 1000 szt. Bułka 100g 400szt.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131100-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Żeberka paski mięsne - świeże (nie mrożone) 200 kg Łopatka b/k 3D - świeże (nie mrożone) 450 kg Kości schabowo- karkowe - świeże (nie mrożone) 1400 kg Kiełbasa krakowska 10 kg Kiełbasa zwyczajna 300 kg Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 360 kg Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg Słonina 70 kg Boczek surowy 15 kg Boczek wędzony 60 kg Kaszanka 60 kg Tuszonka 16 kg Mięso mielone wieprzowe świeże (bez dodatków) 600 kg Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 25 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 4 – Nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml 1100 l Masło Extra- 200g 120 kg Mleko butelka lub folia 2% 1l 50 l Twaróg kostka półtłusty 250g 50 kg Ser żółty twardy 40% 55 kg Jogurt owocowy 150g 800 szt.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Ćwiartka z kurczaka- mrożona 430 kg Filet z kurczaka- mrożony 430 kg Filet z dorsza - mrożony 470 kg Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone 470 kg Brokuł 2,5 kg- mrożony 180 kg Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona 320 kg Kurczak- mrożony 130 kg Kalafior 2,5 kg- mrożony 250 kg Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 20 kg Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona 220 kg Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona 300 kg Porcja rosołowa – mrożona 12 kg Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone 370 kg Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg 160 kg Truskawka 2,5 kg- mrożona 220 kg Pyzy z mięsem mrożone 230 kg Filet śledziowy solony bez skóry 20 kg
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 6 – Owoce i warzywa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Banan 200 kg Burak czerwony 400 kg Cebula 380 kg Czosnek- główka 10 szt. Fasola „Jaś” 130 kg Jabłka 150 kg Kapusta biała 550 kg Kapusta młoda 180 szt. Kapusta czerwona 90 kg Kapusta pekińska 120 kg Kapusta kiszona 660 kg Koperek zielony- pęczek 150 szt. Natka z pietruszki- pęczek 200 szt. Ogórek zielony 180 kg Ogórek kiszony 210 kg Papryka świeża 85 kg Pomidor 120 kg Por 300 kg Pomarańcza 110 kg Botwinka- pęczek 100 szt. Rzodkiewka- pęczek 140 szt. Sałata zielona 180 szt. Szczypiorek- pęczek 180 szt. Pieczarka 380 kg Truskawka- świeża 16 kg Seler 260 kg Marchew 800 kg Ziemniaki 8000 kg Ziemniak młody 2000 kg Mandarynka 20 kg
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych – garmażeryjnych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Czosnek granulowany 1kg 3 szt. Przyprawa do mięs 1 kg 7 szt. FiX do gulaszu 1kg 4 szt. Galaretka 1 kg 80 szt. Koperek suszony 0,20kg 3 szt. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg 235 szt. Makaron świderki 2kg (100% durum) 120 szt. Makaron kolanko 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron rurki 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron kokardka 2kg (100% durum) 20 szt. Makaron nitka 2kg (100% durum) 60 szt. Makaron muszelka 2 kg 100% durum 20 szt. Napój (mix) 1kg 90 szt. Natka pietruszki suszona 1 kg 9 szt. Przyprawa w płynie do zup 1l 30 szt. Ryż długoziarnisty 5kg 35 szt. Rosół z kury pasta 1kg 50 szt. Sos grzybowy 1kg 1 szt. Sos boloński 1kg 2 szt. Sos sałatkowy koperkowy 1 kg 8 szt. Zupa krem z pieczarek 1 kg 2 szt. Zupa ogonowa 1kg 16 szt. Zupa brokułowa 1kg 5 szt. Przyprawa do ryb 1kg 2 szt. Rosół wołowy pasta 1 kg 7 szt. Bulion grzybowy pasta 1 kg 1 szt. Papryka słodka mielona -1 kg 1 szt. Papryka ostra mielona – 1 kg 1 szt. Zioła prowasalskie 0,20 kg 1 szt. Oregano 0,20kg 1 szt.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Bułka tarta 0,5 kg 440 szt. Cukier kryształ 1kg 580 kg Cukier waniliowy 32g 50 szt. Chrzan 300g 48 szt. Groch łupany 1kg 50 szt. Jaja świeże kurze 4300 szt. Kawa inka 12 szt. Kasza jęczmienna 1kg 130 kg Kasza gryczana 1kg 100 kg Kukurydza konserwowa puszka 400ml 110 szt. Kwasek cytrynowy 20g 200 szt. Liść laurowy 6g 140 szt. Majonez 600ml 83 szt. Przyprawa do flaków 20g 100 szt. Ogórek konserwowy 0,9 l 260 szt. Mąka pszenna 1kg typ500 400 kg Mąka ziemniaczana 0,5kg 12 szt. Musztarda 200g 50 szt. Olej 1l 480 szt. Pieprz czarny mielony 15g 320 szt. Pieprz ziołowy 30g 80 szt. Sól kuchenna 1kg 350 kg Majeranek 16 g 100 szt. Sok syrop 500ml 320 szt. Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna 530 szt. Ziele angielskie 15g 120 szt. Herbata granulowana 100g 10 szt. Susz owocowy 100g 40 szt. Kisiel owocowy 40 g 1050 szt. Groszek konserwowy puszka 400ml 30 szt. Grzyby suszone 20g 40 szt. Ketchup- 1l 10 szt. Ocet- 1l 10 szt. Szczaw w słoiku 0,9l 30 szt.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)