Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Publication date | 2017-12-07 |
End date | 2017-12-18 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Miejscowość | Bielsko-Biała |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 629048-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 158000006, 153000001, 150000003, 158100009, 153311709, 31425003, 158400008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h). Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 9d2c5bbc-40f3-4641-8d95-c4a8d1773fec |
Biuletyn | 629048-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Regon | 7233207400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Wyspiańskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Bielsko-Biała |
Zamawiajacy kod pocztowy | 43300 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 33 812 44 29 |
Zamawiajacy fax | 33 812 44 29 |
Zamawiajacy email | zsgih@op.pl |
Adres strony url | www.gastronom.edu.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 2 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.gastronom.edu.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.gastronom.edu.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | oferty należy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała |
Nazwa nadana zamowieniu | Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej. |
Numer referencyjny | ZSGiH-K/26/3/2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Oferty lub wnioski | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a), Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c), Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d), Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e) Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f), Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g), Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h). Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
IV 4 4 data | 2017-12-18T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Drób mięso i jego przetwory |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1a - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Różne produkty spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienie określa załącznik 1b - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1c - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Nabiał, oleje i tłuszcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik 1d - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1e - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1f - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1g - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Dodatki cukiernicze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15840000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 95,00 |
Kryteria | termin płatności |
Znaczenie | 5,00 |