GuidZP400 |
71e4dadf-d154-4f98-88b7-c07e65b6073c
|
Biuletyn |
629792-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
58444840000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Warszawska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
42404
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Międzyrzec Podlaski
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
21560
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy email |
spzozmc@interia.pl
|
Adres strony url |
www.spzozmc.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.spzozmc.pl
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.spzozmc.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim
|
Numer referencyjny |
17/2017/PN
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
24
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca może w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu, polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych, po spełnieniu warunków określonych w art. 22a ustawy Pzp, zgodnie z postanowieniami SIWZ.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany zawartej umowy w stosunku do treści złożonej oferty, na podstawie której dokonano wyboru oferty Wykonawcy w zakresie warunków jej wykonania. Warunki zmiany umowy określono w ogólnych warunkach umowy, stanowiących załącznik nr 5 do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2017-12-18T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 1
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
24
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
Bułki zwykłe duże 90g szt. 62 000
Bułki wrocławskie 50g szt. 300
Bułki wrocławskie duże 90g szt. 20 000
Chleb razowy krojony -blaszka 500g szt. 3 000
Chleb zwykły krojony 550g szt. 12 000
Placek z kruszonką 200g szt. 100
Bułka drożdzowa słodka z nadzieniem, 70g szt. 300
Bułka grachamka, 75g szt. 300
Bułka drożdżowa "Chałka", 200g szt. 300
Chleb wiejski krojony 800g szt. 12 000
Bułka tarta 0,5kg szt. 200
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 2
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
24
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
Kefir naturalny 2% 400ml szt. 100
Jogurt (kubek 150 g) szt. 1 000
Masło śmietankowe, nie zawierające tłuszczów roślinnych,min 82% tłuszczu mlecznego, kostka 200g szt.8 000
Mleko 2%,butelka PET 1 litr szt. 30 000
Śmietana 18% kubek 400 g szt. 4 000
Śmietana 30% kubek 330 g szt. 50
Ser twarogowy półtłusty, 230g szt. 2 500
Ser twarogowy tłusty, 230g szt. 200
Ser żółty, typ Edamski, kg 40
Serek homogenizowany o róznym smaku 135 g szt. 500
Serek WIEJSKI lekki 3% tłuszczu,150g szt. 3 000
Jogurt - z kawałkami owoców 150 g szt. 200
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 3
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
24
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
Biały barszcz - 40 g szt. 800
Chrupki kukurydziane - 80 g szt. 400
Cukier kryształ 1 kg kg 2 000
Cukier puder 400g szt. 50
Dżem truskawkowy w kapsułkach 25 g szt. 3 000
Groch suchy – 400 g szt. 100
Fasola sucha – 500 g kg 100
Groszek konserwowy - puszka 400 g szt. 400
Herbata granulowana - 100g szt. 2 000
Herbata liściasta - 100g szt. 50
Herbatniki - 100 g szt. 200
Kasza jęczmienna – 0,5 kg szt. 600
Kasza manna – 1 kg kg 250
Kisiel - 40 g szt. 200
Koncentrat pomidorowy a 190 g - słoiczek szt. 600
Kwasek cytrynowy a 20 g szt. 50
Liść laurowy a 50 g szt. 50
Majeranek a 100 g szt. 50
Makaron 1 kg kg 1 500
Margaryna zwykła (kostka) - 250 g kg 250
Marmolada wieloowocowa twarda 900 g szt. 200
Masło roślinne - kubek – 500 g szt. 200
Mąka pszenna 1 kg, typ 500 kg 2 000
Mąka ziemniaczana 1 kg kg 200
Miód 25g – Kapselki szt. 4 000
Ocet - 0,5 litr szt. 30
Olej uniwersalny - 1 litr szt. 300
Pasztet drobiowy 195 g, zawartość surowca z kurcząt min. 33% szt. 2 500
Pieprz naturalny a 20 g szt. 100
Pieprz ziołowy a 20 g szt. 500
Płatki jęczmienne – 0,5 kg szt. 500
Płatki owsiane - 0,5 kg szt. 500
Płatki kukurydziane - 0,5 kg szt. 200
Przyprawa w płynie 1 litr szt. 150
Przyprawa warzywna do potraw 1 kg, zawartość warzyw suszonych min. 15% szt. 200
Ryż 1kg kg 1 500
Ser topiony a 100 g szt. 2 500
Ser topiony a 30 g szt. 300
Sól kuchenna, drobna, - 1kg kg 600
Susz warzywny a 100 g szt. 800
Syrop owocowy a 0,5 litr szt. 1 500
Ziele angielskie a 12 g szt. 300
Mieszanka warzywna mrożona - 450 g szt. 200
Zupa grzybowa w proszku - 40 g szt. 150
Filet z miruny, mrożony, ze skórką, bez glazury, gramatura 1 szt fileta 240-280g. kg 800
Jaja kurze, świeże, średnie , klasa wagowa L 63-73 g Szt. 20 000
Kasza gryczana 1kg szt. 300
Majonez dekoracyjny typ Winiary lub równoważny, 700 ml, słoik szt. 40
Ogórki konserwowe 0,9l, słoik szt. 50
Soczek owocowy, 250ml szt. 3 000
Kasza jaglana 1000g szt. 400
Kukurydza konserwowa 400g szt. 100
Przyprawa do mięsa 20g szt. 20
Przyprawa do kurczaka 20g szt. 20
Sos koperkowo-ziołowy 9g szt. 50
Galaretka owocowa 75g szt. 100
Ketchup łagodny zawiera koncentrat pomidorowy min. (34%), opakowanie plastikowe, poj. 980 ml. szt. 200
Kostki rosołowe 180g szt. 50
Sos pieczeniowy ciemny 50g szt. 100
Wafle ryżowe 100g szt. 500
Wafelek przekładany kremem oblany czekoladą 36g szt. 500
Baton czekoladowy nadziewany 47g szt. 300
Kalafior mrożony - 450 g szt. 200
Brokuł mrożony - 450 g szt. 100
Fasolka szparagowa mrożona - 450 g szt. 300
Herbata czarna 140 g (100 torebek). Aromatyzowana herbata ekspresowa. op 30
Herbata Owocowa, Różne smaki,1 op =30 torebek op 100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 4
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
24
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
Baleron gotowany kg 20
Ćwiartki z kurczaka kg 2 300
Mięso drobiowe gulaszowe kg 200
Filet pieczony z indyka kg 400
Kiełbasa szynkowa kg 300
Kiełbasa krakowska kg 300
Kiełbasa parówkowa kg 150
Kiełbasa zwyczajna kg 150
Kości schabowe kg 1 000
Łopatka wieprzowa b/k kg 500
Mortadela kg 300
Mielonka parzona kg 400
Mięso wieprzowe chude kg 500
Mięso wołowe na kiełbasę kg 300
Parówki kg 700
Pasztet drobiowy kg 100
Pasztetowa kg 500
Pieczeń rzymska kg 100
Pierś kurczaka kg 1 200
Polędwica sopocka kg 20
Porcje rosołowe drobiowe kg 300
Przysmak szynkowy kg 200
Przysmak śniadaniowy kg 200
Przysmak z indyka kg 400
Schab wieprzowy bez kości kg 700
Słonina bez skóry kg 30
Smalec kg 200
Szynka delikatesowa kg 100
Szynka gotowana kg 200
Szynka surowa b/k kg 1 500
Szynka z piersi indyka kg 300
Szynka konserwowa kg 500
Polędwica z kurcząt kg 200
Szynka z kurcząt kg 300
Baleron z indyka kg 200
Kiełbasa drobiowa kg 200
Pieczeń drobiowa kg 100
|
| |