Dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2018

Publication date 2017-12-08
End date 2017-12-18 00:00:00
Instytucja Gmina Kamień
Miejscowość Kamień
Województwo lubelskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny

Szczegóły

Numer ogłoszenia 630026-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 152210003, 32000003, 151000009, 155000003, 156125006, 31425003, 153311709
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2018.

Zamawiający dzieli zmówienie na części określone w SIWZ jako „Pakiety Nr I do VIII” następująco :
Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1)
Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV)
Kod CPV: 15221000-3, 15860000-4, 15830000-5, 15610000-7, 15400000-2, 15332200-6, 15871000-4, 15872400-5, 15891000-0, 15898000-9, 15331462-3.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80
2 Cukier 1kg szt 180
3 Cukier puder 0,5 kg szt 10
4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50
5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20
6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub toż-samy 270g szt 30
7 Oregano 20g szt 50
8 Ketchup 500ml 500g szt 50
9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40
10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50
11 Zioła prowansalskie 20g szt 50
12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30
13 Tymianek 20 g szt 30
14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20
15 Kasza manna 1kg szt 5
16 Kasza gryczana 1kg szt 70
17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70
18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10
19 Bazylia 20 g szt 80
20 Koncentrat pomidorowy 200g Pu-dliszki lub równoważny 800,00 szt 45
21 Tymianek 20 g szt 20
22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150
23 Koper suszony 10g 10 g szt 60
24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60
25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30
26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30
27 Makaron krajanka 1kg szt 30
28 Makaron łazankowy 3kg szt 20
29 Makaron świderki 3kg szt 40
30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20
31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50
32 Tymianek 20 g szt 30
33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80
34 Majeranek 8g 8 g szt 22
35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320
36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60
37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30
38 Papryka słodka 20 g szt 30
39 Masło 200g 200 g szt 250
40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5
41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5
42 Olej roślinny 1 litr szt 220
43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40
44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20
45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20
46 Sól morska 1 kg szt 80
47 Czekolada gorzka 200 g szt 10


2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 500g szt. 217
2 Cukier 1kg szt. 125
3 Mąka pszenna 1kg szt. 270
4 Kasza gryczana 1kg szt. 80
5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 35
6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 125
7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 22
8 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 90
9 Makaron łazanka 3kg szt. 15
10 Makaron świder 3kg szt. 20
11 Sól morska 1kg szt. 45
12 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 50
13 Cukier wanilinowy 20g szt. 50
14 Miód naturalny 400 g szt. 130
15 Papryka słodka 25 g szt. 60
16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 60
17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20
18 Majeranek 10 g szt. 45
19 Lisć laurowy 7 g szt. 20
20 Ziele angielskie 7 g szt. 20
21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15
22 Susz koper 7g szt. 150
23 Susz pietruszka 7g szt. 150
24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6
25 Groszek konserwowy 400g szt. 150
26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 150
27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65
28 Majonez Winiary 700g szt. 60
29 Fasola Jaś 1kg szt. 40
30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 30
31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 30
32 Olej uniwersalny 1 l szt. 260
33 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3
34 Sezam 100 g szt. 30
35 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 57
36 Herbatniki szkolne 50 g szt. 885
37 Paluszki z sezamem 300 g szt. 885
38 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 20
39 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 20
40 Gyros Knor 500g szt. 6
41 Delikat do ryb Knor 600g szt. 10
42 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20
43 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 50
44 Seler marynowany 320 ml szt. 100
45 Bazylia 10g szt. 120
46 Oregano 10gr szt. 120
47 Lubczyk 10gr szt. 120
48 Fasola czerwona 425gr szt. 40
49 Kurkuma 10gr szt. 50
50 Pieprz cytrynowy 20gr szt. 30
51 Cukier puder 0,5kg szt. 4


Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2)
Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV)
Kod CPV: 03200000-3, 15310000-4.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240
2 Cebula 1kg kg 120
3 Marchewka 1kg kg 240
4 Pietruszka 1kg kg 60
5 Seler 1kg kg 80
6 Ziemniaki 1kg kg 4 500

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu


Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Ziemniaki jadalne kg kg 2850
2 Buraczki czerwone kg kg 150

Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3)
Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV)
Kod CPV: 03200000-3, 15331140-0, 15331100-8, 15331130-7.

1/ Szkoła Podstawowa im.Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Cebulka zielona pęczek 40
2 Czosnek 1kg kg 5
3 Cytryny 1kg kg 10
4 Fasola 1kg kg 10
5 Groch łuskany 1kg kg 15
6 Jabłko świeże 1kg kg 150
7 Kapusta kiszona 1kg szt 200
8 Kapusta biała szt szt 100
9 Kapusta pekińska szt 130
10 Kapusta czerwona 1kg kg 100
11 Truskawki 1kg kg 100
12 Koper pęczek 50
13 Mandarynki 1kg kg 120
14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50
15 Ogórek świeży 1kg kg 80
16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50
17 Papryka świeża 1kg kg 40
18 Por 1kg kg 50
19 Pieczarki 1kg kg 80
20 Pomidory 1kg kg 120
21 Sałata zielona szt 120
22 Pomarańcza 1 kg kg 80
23 Rzodkiewka pęczek 50
24 Śliwka 1 kg kg 70
25 Brzoskwinia 1 kg kg 50
26 Banan 1 kg kg 150
27 Wiśnia 1kg kg 100



2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu


Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Marchewka kg kg 250
2 Cebula kg kg 50
3 Pietruszka korzeń kg kg 50
4 Seler korzeń kg kg 30
5 Kapusta biała kg kg 150
6 Kapusta czerwona kg kg 30
7 Kapusta pekińska kg kg 80
8 Kapusta Kiszona kg kg 175
9 Pomidory kg kg 100
10 Ogórek świeży kg kg 125
11 Pory szt szt. 140
12 Ogórek kiszowy kg kg 93
13 Jabłka kg kg 540
14 Szczypior szt szt. 100
15 Sałata szt szt. 110
16 Papryka świeża kg kg 130
17 Pieczarka kg kg 30
18 Truskawka świeża kg kg 40
19 Rzodkiewka pęczek szt. 150
20 Mandarynka opakowani szt. 50
21 Banany op. op. 450
22 Gruszka kg kg 215
23 Pomarańcza kg kg 120
24 Nektarynka kg kg 120
25 Kiwi kg kg 120
26 Cyrtyna kg kg 15
27 Szpinak kg kg 40
28 Brokuła szt. szt. 40
29 Kalafior Szt. Szt. 60
30 Arbuz kg kg 18
31 Winogrono białe kg kg 10


Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 )
Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV)
Kod CPV: 15100000-9, 15111000-9, 15112000-6, 15112120-3, 15112300-9, 15113000-3, 15131100-6.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet drobiowy 1kg kg 350
2 Udka 1kg kg 150
3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50
4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50
5 Kości kulinarne 1kg kg 90
6 Udziec 1kg kg 150
7 Porcja rosołowa 1kg kg 30
8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320
9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30
10 Schab bez kości 1kg kg 140
11 Szynka bez kości 1kg kg 250
12 Smalec 1kg kg 15
13 Boczek wędzony 1kg kg 50

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa
1 2 3 4 5 6
1 Kiełbasa śląska kg kg 182
2 Mortadela z indyka kg kg 100
3 Pieczeń rzymska kg kg 100
4 Kurczak swieży kg kg 160
5 Udziec z kurczaka kg kg 295
6 Karkówka kg kg 192
7 Łopatka bez kości świeża kg kg 390
8 Schab bez kości świeży kg kg 230
9 Filet z kurczaka kg kg 425
10 Kości pokrzepowe scha-bowe kg kg 40
11 Wołowina (szynka) kg kg 60
12 Boczek wedzony kg kg 20
13 Parówka z szynki kg kg 12
14 Polędwica sopocka kg kg 20


Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 )
Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV)
Kod CPV: 15500000-3.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00
2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00
3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00
4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00
5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
2 Jogurt mały 150g szt. 1170
3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 454
4 Masło śmietankowe 250 g szt. 340
5 Ser żółty oczko kg kg 30
6 Mleko 1l szt. 50
7 Serek Waniliowy 150g Szt. 182

Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6)
Kod CPV: 15612500-6.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Pizza 100 g szt 550
2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210
3 Cebularz 100 g szt 300


2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Chleb krojony 500g szt. 150
2 Pączek 120 g szt. 300
3 Pizza 170g szt. 300
4 Drożdżówka z wiśnią 150 Szt. 300
5 Drożdżówka z budyniem 150 szt 300


Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7)
Kod CPV: 03142500-3.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500


2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2800


Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8)
Kod CPV: 15331170-9, 15221000-3.

1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Miruna mrożona 1kg kg 90
2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 90
2 Filet z morszczuka ze skórą kg kg 80
3 Filet z morszczuka kg kg 70
4 Mieszanka owocowa 2,5kg kg 70


Dodatkowe informacje

GuidZP400 3b8bc141-a7be-411c-b1b2-7fb2f6a0ac16
Biuletyn 630026-N-2017
Zamawiajacy nazwa Gmina Kamień
Regon 110198066
Zamawiajacy adres ulica Diamentowa
Zamawiajacy adres numer domu 15
Zamawiajacy miejscowosc Kamień
Zamawiajacy kod pocztowy 22-113
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubelskie
Zamawiajacy telefon 825 671 575
Zamawiajacy fax 825 671 571
Zamawiajacy email sekretariat@kamien.gmina.pl, krzysztof.sereda@kamien.gmina.pl
Adres strony url www.ugkamien.bip.lubelskie.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.ugkamien.bip.lubelskie.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 2
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.ugkamien.bip.lubelskie.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Tylko w formie pisemnej
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Urząd Gminy Kamień, ul. Diamentowa 15, 22-113 Kamień
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2018
Numer referencyjny OW.271.1.2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2018. Zamawiający dzieli zmówienie na części określone w SIWZ jako „Pakiety Nr I do VIII” następująco : Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 15221000-3, 15860000-4, 15830000-5, 15610000-7, 15400000-2, 15332200-6, 15871000-4, 15872400-5, 15891000-0, 15898000-9, 15331462-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80 2 Cukier 1kg szt 180 3 Cukier puder 0,5 kg szt 10 4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50 5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20 6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub toż-samy 270g szt 30 7 Oregano 20g szt 50 8 Ketchup 500ml 500g szt 50 9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40 10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50 11 Zioła prowansalskie 20g szt 50 12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30 13 Tymianek 20 g szt 30 14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20 15 Kasza manna 1kg szt 5 16 Kasza gryczana 1kg szt 70 17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70 18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10 19 Bazylia 20 g szt 80 20 Koncentrat pomidorowy 200g Pu-dliszki lub równoważny 800,00 szt 45 21 Tymianek 20 g szt 20 22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150 23 Koper suszony 10g 10 g szt 60 24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60 25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30 26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30 27 Makaron krajanka 1kg szt 30 28 Makaron łazankowy 3kg szt 20 29 Makaron świderki 3kg szt 40 30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20 31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50 32 Tymianek 20 g szt 30 33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80 34 Majeranek 8g 8 g szt 22 35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320 36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60 37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30 38 Papryka słodka 20 g szt 30 39 Masło 200g 200 g szt 250 40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5 41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5 42 Olej roślinny 1 litr szt 220 43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40 44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20 45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20 46 Sól morska 1 kg szt 80 47 Czekolada gorzka 200 g szt 10 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 500g szt. 217 2 Cukier 1kg szt. 125 3 Mąka pszenna 1kg szt. 270 4 Kasza gryczana 1kg szt. 80 5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 35 6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 125 7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 22 8 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 90 9 Makaron łazanka 3kg szt. 15 10 Makaron świder 3kg szt. 20 11 Sól morska 1kg szt. 45 12 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 50 13 Cukier wanilinowy 20g szt. 50 14 Miód naturalny 400 g szt. 130 15 Papryka słodka 25 g szt. 60 16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 60 17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20 18 Majeranek 10 g szt. 45 19 Lisć laurowy 7 g szt. 20 20 Ziele angielskie 7 g szt. 20 21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 22 Susz koper 7g szt. 150 23 Susz pietruszka 7g szt. 150 24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6 25 Groszek konserwowy 400g szt. 150 26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 150 27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65 28 Majonez Winiary 700g szt. 60 29 Fasola Jaś 1kg szt. 40 30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 30 31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 30 32 Olej uniwersalny 1 l szt. 260 33 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3 34 Sezam 100 g szt. 30 35 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 57 36 Herbatniki szkolne 50 g szt. 885 37 Paluszki z sezamem 300 g szt. 885 38 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 20 39 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 20 40 Gyros Knor 500g szt. 6 41 Delikat do ryb Knor 600g szt. 10 42 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20 43 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 50 44 Seler marynowany 320 ml szt. 100 45 Bazylia 10g szt. 120 46 Oregano 10gr szt. 120 47 Lubczyk 10gr szt. 120 48 Fasola czerwona 425gr szt. 40 49 Kurkuma 10gr szt. 50 50 Pieprz cytrynowy 20gr szt. 30 51 Cukier puder 0,5kg szt. 4 Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 03200000-3, 15310000-4. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240 2 Cebula 1kg kg 120 3 Marchewka 1kg kg 240 4 Pietruszka 1kg kg 60 5 Seler 1kg kg 80 6 Ziemniaki 1kg kg 4 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Ziemniaki jadalne kg kg 2850 2 Buraczki czerwone kg kg 150 Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 03200000-3, 15331140-0, 15331100-8, 15331130-7. 1/ Szkoła Podstawowa im.Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Cebulka zielona pęczek 40 2 Czosnek 1kg kg 5 3 Cytryny 1kg kg 10 4 Fasola 1kg kg 10 5 Groch łuskany 1kg kg 15 6 Jabłko świeże 1kg kg 150 7 Kapusta kiszona 1kg szt 200 8 Kapusta biała szt szt 100 9 Kapusta pekińska szt 130 10 Kapusta czerwona 1kg kg 100 11 Truskawki 1kg kg 100 12 Koper pęczek 50 13 Mandarynki 1kg kg 120 14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50 15 Ogórek świeży 1kg kg 80 16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50 17 Papryka świeża 1kg kg 40 18 Por 1kg kg 50 19 Pieczarki 1kg kg 80 20 Pomidory 1kg kg 120 21 Sałata zielona szt 120 22 Pomarańcza 1 kg kg 80 23 Rzodkiewka pęczek 50 24 Śliwka 1 kg kg 70 25 Brzoskwinia 1 kg kg 50 26 Banan 1 kg kg 150 27 Wiśnia 1kg kg 100 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Marchewka kg kg 250 2 Cebula kg kg 50 3 Pietruszka korzeń kg kg 50 4 Seler korzeń kg kg 30 5 Kapusta biała kg kg 150 6 Kapusta czerwona kg kg 30 7 Kapusta pekińska kg kg 80 8 Kapusta Kiszona kg kg 175 9 Pomidory kg kg 100 10 Ogórek świeży kg kg 125 11 Pory szt szt. 140 12 Ogórek kiszowy kg kg 93 13 Jabłka kg kg 540 14 Szczypior szt szt. 100 15 Sałata szt szt. 110 16 Papryka świeża kg kg 130 17 Pieczarka kg kg 30 18 Truskawka świeża kg kg 40 19 Rzodkiewka pęczek szt. 150 20 Mandarynka opakowani szt. 50 21 Banany op. op. 450 22 Gruszka kg kg 215 23 Pomarańcza kg kg 120 24 Nektarynka kg kg 120 25 Kiwi kg kg 120 26 Cyrtyna kg kg 15 27 Szpinak kg kg 40 28 Brokuła szt. szt. 40 29 Kalafior Szt. Szt. 60 30 Arbuz kg kg 18 31 Winogrono białe kg kg 10 Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 ) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 15100000-9, 15111000-9, 15112000-6, 15112120-3, 15112300-9, 15113000-3, 15131100-6. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet drobiowy 1kg kg 350 2 Udka 1kg kg 150 3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50 4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50 5 Kości kulinarne 1kg kg 90 6 Udziec 1kg kg 150 7 Porcja rosołowa 1kg kg 30 8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320 9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30 10 Schab bez kości 1kg kg 140 11 Szynka bez kości 1kg kg 250 12 Smalec 1kg kg 15 13 Boczek wędzony 1kg kg 50 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Kiełbasa śląska kg kg 182 2 Mortadela z indyka kg kg 100 3 Pieczeń rzymska kg kg 100 4 Kurczak swieży kg kg 160 5 Udziec z kurczaka kg kg 295 6 Karkówka kg kg 192 7 Łopatka bez kości świeża kg kg 390 8 Schab bez kości świeży kg kg 230 9 Filet z kurczaka kg kg 425 10 Kości pokrzepowe scha-bowe kg kg 40 11 Wołowina (szynka) kg kg 60 12 Boczek wedzony kg kg 20 13 Parówka z szynki kg kg 12 14 Polędwica sopocka kg kg 20 Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 ) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 15500000-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00 2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00 3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00 4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00 5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 2 Jogurt mały 150g szt. 1170 3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 454 4 Masło śmietankowe 250 g szt. 340 5 Ser żółty oczko kg kg 30 6 Mleko 1l szt. 50 7 Serek Waniliowy 150g Szt. 182 Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6) Kod CPV: 15612500-6. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Pizza 100 g szt 550 2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210 3 Cebularz 100 g szt 300 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Chleb krojony 500g szt. 150 2 Pączek 120 g szt. 300 3 Pizza 170g szt. 300 4 Drożdżówka z wiśnią 150 Szt. 300 5 Drożdżówka z budyniem 150 szt 300 Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7) Kod CPV: 03142500-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2800 Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8) Kod CPV: 15331170-9, 15221000-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Miruna mrożona 1kg kg 90 2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 90 2 Filet z morszczuka ze skórą kg kg 80 3 Filet z morszczuka kg kg 70 4 Mieszanka owocowa 2,5kg kg 70
Cpv glowny przedmiot 15221000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Informacje na temat katalogow Wykonawca zobowiązany jest zaoferować artykuły spożywcze, zgodnie pakietami - załącznikami Nr 1-1 do 1-8 do SIWZ lub produkty równoważne (zastosowanie nazw producentów służy jedynie doprecyzowaniu przedmiotu zamówienia). Pod pojęciem produktu równoważnego Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadające te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierające w swoim składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność, gramatura produktu nie może odbiegać od pojemności, gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. W przypadku zaoferowania produktu o wyższej lub niższej niż wskazana przez Zamawiającego pojemności, gramaturze, Wykonawca zobowiązany jest do wskazania takiej ilości sztuk zamawianego produktu, która po przemnożeniu będzie wynosić co najmniej taką ilość jaką żąda Zamawiający. W przypadku gdy Wykonawca będzie oferował artykuł spożywczy równoważny, ma obowiązek zaznaczyć ten fakt w formularzu asortymentowo - cenowym, wpisując asortyment równoważny w rubryce uwagi. Poza tym, należy dołączyć dokumenty potwierdzające że oferowane asortymenty równoważne odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego tj. opis zaoferowanego artykułu równoważnego. Szczegółowe wymagania związane z realizacją przedmiotu zamówienia: 1) dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie według potrzeb Zamawiającego. Wykonawca będzie zapewniał dostawę na miejsce, własnym transportem na bieżąco, w miarę zgłoszonych potrzeb, składanych telefonicznie przez upoważnioną osobę Zamawiającego. Przedmiot zamówienia obejmuje transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz wyładunek. O ilości jednorazowego zamówienia decyduje Zamawiający. 2) miejsce realizacji zamówienia – -stołówka szkolna w Szkole Podstawowej im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Strachosław 76B; 22-113 Kamień, -stołówka szkolna w Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu Kamień Kolonia 55; 22-113 Kamień, Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie obowiązywania umowy. W przypadku zmiany ilości żywionych dzieci Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów. Zamawiający dopuszcza możliwość nie składania zamówień w okresie ferii zimowych, letnich i przerw świątecznych. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. Artykuły spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: • odpowiednie normy jakościowe lub atesty, • odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, • odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, • odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Stosownie do art. 29 ust. 3a ustawy, Zamawiający wymaga zatrudnienia przez Wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę, osób wykonujących wskazane niżej czynności w zakresie realizacji zamówienia, polegające na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 §1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U. z 2016 roku poz. 1666): - prace fizyczne (magazynierzy, kierowcy) – na każdym etapie realizacji zamówienia; Zamawiający uprawniony jest do wykonywania czynności kontrolnych wobec Wykonawcy odnośnie spełniania przez wykonawcę lub podwykonawcę wymogu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane wyżej czynności. Zamawiający uprawniony jest w szczególności do: a) żądania oświadczeń i wglądu do dokumentów w zakresie potwierdzenia spełniania ww. wymogów i dokonywania ich oceny. b) żądania wyjaśnień w przypadku wątpliwości w zakresie potwierdzenia spełniania ww. wymogów, c) przeprowadzania kontroli na miejscu wykonywania świadczenia. W trakcie realizacji zamówienia na każde wezwanie Zamawiającego w wyznaczonym w tym wezwaniu terminie Wykonawca przedłoży Zamawiającemu w celu potwierdzenia spełnienia wymogu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę przez wykonawcę lub podwykonawcę osób wykonujących wskazane wyżej czynności w trakcie realizacji zamówienia, oświadczenia wykonawcy lub podwykonawcy o zatrudnieniu na podstawie umowy o pracę osób wykonujących czynności, których dotyczy wezwanie zamawiającego. Oświadczenie to powinno zawierać w szczególności dokładne określenie podmiotu składającego oświadczenie, datę złożenia oświadczenia, wskazanie, że objęte wezwaniem czynności wykonują osoby zatrudnione na podstawie umowy o pracę wraz ze wskazaniem liczby tych osób, rodzaju umowy o pracę i wymiaru etatu oraz podpis osoby uprawnionej do złożenia oświadczenia w imieniu wykonawcy lub podwykonawcy; Z tytułu niespełnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę wymogu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane wyżej czynności zamawiający przewiduje sankcję w postaci obowiązku zapłaty przez wykonawcę kary umownej w wysokości określonej w projekcie umowy. Niezłożenie przez wykonawcę w wyznaczonym przez zamawiającego terminie żądanych przez zamawiającego dowodów w celu potwierdzenia spełnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę wymogu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę traktowane będzie jako niespełnienie przez wykonawcę lub podwykonawcę wymogu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane wyżej czynności. W przypadku uzasadnionych wątpliwości co do przestrzegania prawa pracy przez wykonawcę lub podwykonawcę, zamawiający może zwrócić się o przeprowadzenie kontroli przez Państwową Inspekcję Pracy.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji o której mowa w art. 86 ust. 5 Pzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Pzp. Oświadczenie zaleca się przygotować zgodnie z wzorem określonym w Załączniku Nr 4 do SIWZ. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z Wykonawców składających ofertę wspólną. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
IV IstotnePostanowienia Projekt umowy stanowi załącznik Nr 5 do SIWZ.
IV 4 14 Zamawiający nie wymaga wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1. Wszystkie zmiany warunków umowy wymagają pod rygorem nieważności pisemnego aneksu podpisanego przez obie strony i może być dopuszczalna tylko w granicach unormowanych art. 144 ustawy PZP. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy w zakresie cen w przypadku zmian obowiązujących stawek podatku VAT, opłat granicznych, akcyzy – z przyczyn niezależnych od Wykonawcy.
IV 4 4 data 2017-12-18T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Wszystkie dokumenty składane są w języku polskim w formie pisemnej.
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15221000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1) 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80 2 Cukier 1kg szt 180 3 Cukier puder 0,5 kg szt 10 4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50 5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20 6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub toż-samy 270g szt 30 7 Oregano 20g szt 50 8 Ketchup 500ml 500g szt 50 9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40 10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50 11 Zioła prowansalskie 20g szt 50 12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30 13 Tymianek 20 g szt 30 14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20 15 Kasza manna 1kg szt 5 16 Kasza gryczana 1kg szt 70 17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70 18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10 19 Bazylia 20 g szt 80 20 Koncentrat pomidorowy 200g Pu-dliszki lub równoważny 800,00 szt 45 21 Tymianek 20 g szt 20 22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150 23 Koper suszony 10g 10 g szt 60 24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60 25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30 26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30 27 Makaron krajanka 1kg szt 30 28 Makaron łazankowy 3kg szt 20 29 Makaron świderki 3kg szt 40 30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20 31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50 32 Tymianek 20 g szt 30 33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80 34 Majeranek 8g 8 g szt 22 35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320 36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60 37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30 38 Papryka słodka 20 g szt 30 39 Masło 200g 200 g szt 250 40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5 41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5 42 Olej roślinny 1 litr szt 220 43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40 44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20 45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20 46 Sól morska 1 kg szt 80 47 Czekolada gorzka 200 g szt 10 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zama-wiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 500g szt. 217 2 Cukier 1kg szt. 125 3 Mąka pszenna 1kg szt. 270 4 Kasza gryczana 1kg szt. 80 5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 35 6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 125 7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 22 8 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 90 9 Makaron łazanka 3kg szt. 15 10 Makaron świder 3kg szt. 20 11 Sól morska 1kg szt. 45 12 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 50 13 Cukier wanilinowy 20g szt. 50 14 Miód naturalny 400 g szt. 130 15 Papryka słodka 25 g szt. 60 16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 60 17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20 18 Majeranek 10 g szt. 45 19 Lisć laurowy 7 g szt. 20 20 Ziele angielskie 7 g szt. 20 21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 22 Susz koper 7g szt. 150 23 Susz pietruszka 7g szt. 150 24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6 25 Groszek konserwowy 400g szt. 150 26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 150 27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65 28 Majonez Winiary 700g szt. 60 29 Fasola Jaś 1kg szt. 40 30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 30 31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 30 32 Olej uniwersalny 1 l szt. 260 33 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3 34 Sezam 100 g szt. 30 35 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 57 36 Herbatniki szkolne 50 g szt. 885 37 Paluszki z sezamem 300 g szt. 885 38 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 20 39 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 20 40 Gyros Knor 500g szt. 6 41 Delikat do ryb Knor 600g szt. 10 42 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20 43 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 50 44 Seler marynowany 320 ml szt. 100 45 Bazylia 10g szt. 120 46 Oregano 10gr szt. 120 47 Lubczyk 10gr szt. 120 48 Fasola czerwona 425gr szt. 40 49 Kurkuma 10gr szt. 50 50 Pieprz cytrynowy 20gr szt. 30 51 Cukier puder 0,5kg szt. 4
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 03200000-3, 15310000-4. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240 2 Cebula 1kg kg 120 3 Marchewka 1kg kg 240 4 Pietruszka 1kg kg 60 5 Seler 1kg kg 80 6 Ziemniaki 1kg kg 4 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Ziemniaki jadalne kg kg 2850 2 Buraczki czerwone kg kg 150
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 03200000-3, 15331140-0, 15331100-8, 15331130-7. 1/ Szkoła Podstawowa im.Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Cebulka zielona pęczek 40 2 Czosnek 1kg kg 5 3 Cytryny 1kg kg 10 4 Fasola 1kg kg 10 5 Groch łuskany 1kg kg 15 6 Jabłko świeże 1kg kg 150 7 Kapusta kiszona 1kg szt 200 8 Kapusta biała szt szt 100 9 Kapusta pekińska szt 130 10 Kapusta czerwona 1kg kg 100 11 Truskawki 1kg kg 100 12 Koper pęczek 50 13 Mandarynki 1kg kg 120 14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50 15 Ogórek świeży 1kg kg 80 16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50 17 Papryka świeża 1kg kg 40 18 Por 1kg kg 50 19 Pieczarki 1kg kg 80 20 Pomidory 1kg kg 120 21 Sałata zielona szt 120 22 Pomarańcza 1 kg kg 80 23 Rzodkiewka pęczek 50 24 Śliwka 1 kg kg 70 25 Brzoskwinia 1 kg kg 50 26 Banan 1 kg kg 150 27 Wiśnia 1kg kg 100 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Marchewka kg kg 250 2 Cebula kg kg 50 3 Pietruszka korzeń kg kg 50 4 Seler korzeń kg kg 30 5 Kapusta biała kg kg 150 6 Kapusta czerwona kg kg 30 7 Kapusta pekińska kg kg 80 8 Kapusta Kiszona kg kg 175 9 Pomidory kg kg 100 10 Ogórek świeży kg kg 125 11 Pory szt szt. 140 12 Ogórek kiszowy kg kg 93 13 Jabłka kg kg 540 14 Szczypior szt szt. 100 15 Sałata szt szt. 110 16 Papryka świeża kg kg 130 17 Pieczarka kg kg 30 18 Truskawka świeża kg kg 40 19 Rzodkiewka pęczek szt. 150 20 Mandarynka opakowani szt. 50 21 Banany op. op. 450 22 Gruszka kg kg 215 23 Pomarańcza kg kg 120 24 Nektarynka kg kg 120 25 Kiwi kg kg 120 26 Cyrtyna kg kg 15 27 Szpinak kg kg 40 28 Brokuła szt. szt. 40 29 Kalafior Szt. Szt. 60 30 Arbuz kg kg 18 31 Winogrono białe kg kg 10
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 )
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 ) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 15100000-9, 15111000-9, 15112000-6, 15112120-3, 15112300-9, 15113000-3, 15131100-6. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet drobiowy 1kg kg 350 2 Udka 1kg kg 150 3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50 4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50 5 Kości kulinarne 1kg kg 90 6 Udziec 1kg kg 150 7 Porcja rosołowa 1kg kg 30 8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320 9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30 10 Schab bez kości 1kg kg 140 11 Szynka bez kości 1kg kg 250 12 Smalec 1kg kg 15 13 Boczek wędzony 1kg kg 50 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacun-kowa 1 2 3 4 5 6 1 Kiełbasa śląska kg kg 182 2 Mortadela z indyka kg kg 100 3 Pieczeń rzymska kg kg 100 4 Kurczak swieży kg kg 160 5 Udziec z kurczaka kg kg 295 6 Karkówka kg kg 192 7 Łopatka bez kości świeża kg kg 390 8 Schab bez kości świeży kg kg 230 9 Filet z kurczaka kg kg 425 10 Kości pokrzepowe scha-bowe kg kg 40 11 Wołowina (szynka) kg kg 60 12 Boczek wedzony kg kg 20 13 Parówka z szynki kg kg 12 14 Polędwica sopocka kg kg 20
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 )
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 ) Nazwy i kody stosowane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) Kod CPV: 15500000-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00 2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00 3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00 4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00 5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 2 Jogurt mały 150g szt. 1170 3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 454 4 Masło śmietankowe 250 g szt. 340 5 Ser żółty oczko kg kg 30 6 Mleko 1l szt. 50 7 Serek Waniliowy 150g Szt. 182
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15612500-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6) Kod CPV: 15612500-6. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Pizza 100 g szt 550 2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210 3 Cebularz 100 g szt 300 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadane-go przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Chleb krojony 500g szt. 150 2 Pączek 120 g szt. 300 3 Pizza 170g szt. 300 4 Drożdżówka z wiśnią 150 Szt. 300 5 Drożdżówka z budyniem 150 szt 300
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7) Kod CPV: 03142500-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nada-nego przez Zamawiają-cego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2800
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8)
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8) Kod CPV: 15331170-9, 15221000-3. 1/ Szkoła Podstawowa im. Konstytucji 3 Maja w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Miruna mrożona 1kg kg 90 2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość sza-cunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 90 2 Filet z morszczuka ze skórą kg kg 80 3 Filet z morszczuka kg kg 70 4 Mieszanka owocowa 2,5kg kg 70
  

Criterion

Kryteria częstotliwość dostaw
Znaczenie 20,00
  
Kryteria termin płatności faktury
Znaczenie 20,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)