16/żyw/17/18
Publication date | 2017-12-08 |
End date | 2017-12-18 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Nowogard |
Miejscowość | Nowogard |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 629839-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158914004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1) Barszcz biały w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność barszczu: z 3 kg masy produktu, sporządzenie 15 litrów gotowej zupy) PN –A-94050:1996, w ilości – 260 kg; 2) Żurek (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność produktu: z 1,8 kg masy produktu, sporządzenie 34 litrów gotowej zupy) PN–A-94050:1996, w ilości – 220 kg; 3) Zupa pieczarkowa (baza) w op. od 1 kg do 10 kg , (wydajność produktu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 25 litrów gotowej zupy), PN–A-94050:1996, w ilości – 500 kg; 4) Sos pieczeniowy (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 21 litrów gotowego sosu), PN–A-94050:1996, w ilości – 800 kg; 5) Sos biały (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 1 kg masy produktu sporządzenie 10 litrów gotowego sosu) PN–A-94050:1996, w ilości – 820 kg. 6) Jarzynka (Przyprawa szefa kuchni) – produkt służący jako dodatek do zup, sosów, potraw warzywno-mięsnych, (wydajność: z 3 g produktu sporządzenie 250 ml wywaru), w opakowaniach do 25 kg, PN–A-94050:1996, w ilości – 1800 kg; |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | c0f664f0-38a7-4daf-affe-81dfcb5eccc1 |
Biuletyn | 629839-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Nowogard |
Regon | 32041400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Zamkowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 7 |
Zamawiajacy miejscowosc | Nowogard |
Zamawiajacy kod pocztowy | 72200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Zamawiajacy telefon | 914 326 600 |
Zamawiajacy fax | 914 326 604 |
Zamawiajacy email | dkw_nowogard@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Poczta tradycyjna |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard |
Nazwa nadana zamowieniu | 16/żyw/17/18 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1) Barszcz biały w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność barszczu: z 3 kg masy produktu, sporządzenie 15 litrów gotowej zupy) PN –A-94050:1996, w ilości – 260 kg; 2) Żurek (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność produktu: z 1,8 kg masy produktu, sporządzenie 34 litrów gotowej zupy) PN–A-94050:1996, w ilości – 220 kg; 3) Zupa pieczarkowa (baza) w op. od 1 kg do 10 kg , (wydajność produktu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 25 litrów gotowej zupy), PN–A-94050:1996, w ilości – 500 kg; 4) Sos pieczeniowy (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 21 litrów gotowego sosu), PN–A-94050:1996, w ilości – 800 kg; 5) Sos biały (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 1 kg masy produktu sporządzenie 10 litrów gotowego sosu) PN–A-94050:1996, w ilości – 820 kg. 6) Jarzynka (Przyprawa szefa kuchni) – produkt służący jako dodatek do zup, sosów, potraw warzywno-mięsnych, (wydajność: z 3 g produktu sporządzenie 250 ml wywaru), w opakowaniach do 25 kg, PN–A-94050:1996, w ilości – 1800 kg; |
Cpv glowny przedmiot | 15891400-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
Zakresie warunkow udzialu | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
Inne dokumenty niewymienione | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w formie aneksu do umowy wyłącznie w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto a cena netto pozostanie bez zmian. |
IV 4 4 data | 2017-12-18T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Czas załatwienia reklamacji |
Znaczenie | 40,00 |