GuidZP400 |
ce690568-a20f-427f-8a11-298c963f819d
|
Biuletyn |
634575-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie
|
Regon |
33108233200000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Szczecińska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
88
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Świdwin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
78300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
zachodniopomorskie
|
Zamawiajacy telefon |
943 652 582
|
Zamawiajacy fax |
943 652 580
|
Zamawiajacy email |
zsrckp@poczta.onet.pl
|
Adres strony url |
www.zsrckp.com
|
Adres strony internetowej narzedzia |
http://bip.zsr.ckp.powiatswidwinski.pl/index.php?id=84378
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl |
1
|
Zamawiajacy powierzyl |
Zespół Szkoł Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego im. S. Żeromskiego w Świdwinie
ul. Szczecińska 88
78-300 Świdwin
NIP:672-11-43-224
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip.zsr.ckp.powiatswidwinski.pl/index.php?id=84378
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.zsr.ckp.powiatswidwinski.pl/index.php?id=84378
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
78-300 Świdwin ul. Szczecińska 88
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Przetarg nieograniczony pn. "Dostawa Produktów Zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu w 2018r."
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest „ Dostawa Produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu” Załącznik nr 1 do SIWZ
Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa, drobiu i jego wyrobów transportem wykonawcy w ilościach mniejszych określonych przez zamawiającego telefonicznie.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 tekst |
Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających jeśli zaistnieje konieczność zamówienia większej ilości produktów zwierzęcych, mięsa, produktów mięsnych i drobiu niż wynika z szacunków określonych w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli
ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień w tym:
a) prowadzący działalność gospodarczą – na potwierdzenie wykonawca dołączy do oferty
aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji
działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu
składania ofert.
|
IV 4 4 data |
2017-12-28T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
08:15
|
IV 4 4 jezyki |
POLSKI
|
IV 4 5 okres |
30
|