GuidZP400 |
c74b6c27-75ce-4836-82b1-a3edc6979021
|
Biuletyn |
635946-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
58444840000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Warszawska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
42404
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Międzyrzec Podlaski
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
21560
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy email |
spzozmc@interia.pl
|
Adres strony url |
www.spzozmc.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.spzozmc.pl
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.spzozmc.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim
|
Numer referencyjny |
19/2017/PN
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzecu Podlaskim.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca może w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu, polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych, po spełnieniu warunków określonych w art. 22a ustawy Pzp, zgodnie z postanowieniami SIWZ.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany zawartej umowy w stosunku do treści złożonej oferty, na podstawie której dokonano wyboru oferty Wykonawcy w zakresie warunków jej wykonania. Warunki zmiany umowy określono w ogólnych warunkach umowy, stanowiących załącznik nr 5 do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2018-01-04T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 1
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Bułki zwykłe duże 90g szt. 20 000
Bułki wrocławskie 50g szt. 200
Bułki wrocławskie duże 90g szt. 20 000
Chleb razowy krojony -blaszka 500g szt. 500
Chleb zwykły krojony 550g szt. 2 500
Placek z kruszonką 200g szt. 100
Bułka drożdzowa słodka z nadzieniem, 70g szt. 300
Bułka grachamka, 75g szt. 300
Bułka drożdżowa "Chałka", 200g szt. 300
Chleb wiejski krojony 800g szt. 3 000
Bułka tarta 0,5kg szt. 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 2
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Kefir naturalny 2% 400ml szt. 50
Jogurt (kubek 150 g) szt. 200
Masło śmietankowe, nie zawierające tłuszczów roślinnych,min 82% tłuszczu mlecznego, kostka 200g szt. 4 000
Mleko 2%,butelka PET 1 litr szt. 14 000
Śmietana 18% kubek 400 g szt. 2 700
Śmietana 30% kubek 330 g szt. 50
Ser twarogowy półtłusty, 230g szt. 1 000
Ser twarogowy tłusty, 230g szt. 200
Ser żółty, typ Edamski, kg 40
Serek homogenizowany o róznym smaku 135 g szt. 200
Serek WIEJSKI lekki 3% tłuszczu,150g szt. 50
Jogurt - z kawałkami owoców 150 g szt. 50
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 3
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Biały barszcz - 40 g szt. 400
Chrupki kukurydziane - 80 g szt. 200
Cukier kryształ 1 kg kg 1 000
Cukier puder 400g szt. 50
Dżem truskawkowy w kapsułkach 25 g szt. 2 000
Groch suchy – 400 g szt. 60
Fasola sucha – 500 g kg 60
Groszek konserwowy - puszka 400 g szt. 250
Herbata granulowana - 100g szt. 800
Herbata liściasta - 100g szt. 50
Herbatniki - 100 g szt. 150
Kasza jęczmienna – 0,5 kg szt. 600
Kasza manna – 1 kg kg 250
Kisiel - 40 g szt. 200
Koncentrat pomidorowy a 190 g - słoiczek szt. 450
Kwasek cytrynowy a 20 g szt. 30
Liść laurowy a 50 g szt. 20
Majeranek a 100 g szt. 20
Makaron 1 kg kg 600
Margaryna zwykła (kostka) - 250 g kg 200
Marmolada wieloowocowa twarda 900 g szt. 50
Masło roślinne - kubek – 500 g szt. 100
Mąka pszenna 1 kg, typ 500 kg 1 000
Mąka ziemniaczana 1 kg kg 100
Miód 25g – Kapselki szt. 2 500
Ocet - 0,5 litr szt. 20
Olej uniwersalny - 1 litr szt. 50
Pasztet drobiowy 195 g, zawartość surowca z kurcząt min. 33% szt. 1 100
Pieprz naturalny a 20 g szt. 100
Pieprz ziołowy a 20 g szt. 150
Płatki jęczmienne – 0,5 kg szt. 300
Płatki owsiane - 0,5 kg szt. 300
Płatki kukurydziane - 0,5 kg szt. 200
Przyprawa w płynie 1 litr szt. 70
Przyprawa warzywna do potraw 1 kg, zawartość warzyw suszonych min. 15% szt. 100
Ryż 1kg kg 500
Ser topiony a 100 g szt. 1 000
Ser topiony a 30 g szt. 300
Sól kuchenna, drobna, - 1kg kg 400
Susz warzywny a 100 g szt. 400
Syrop owocowy a 0,5 litr szt. 800
Ziele angielskie a 12 g szt. 200
Mieszanka warzywna mrożona - 450 g szt. 70
Zupa grzybowa w proszku - 40 g szt. 70
Filet z miruny, mrożony, ze skórką, bez glazury, gramatura 1 szt fileta 240-280g. kg 250
Jaja kurze, świeże, średnie , klasa wagowa L 63-73 g Szt. 7 000
Kasza gryczana 1kg szt. 50
Majonez dekoracyjny typ Winiary lub równoważny, 700 ml, słoik szt. 30
Ogórki konserwowe 0,9l, słoik szt. 50
Soczek owocowy, 250ml szt. 500
Kasza jaglana 1000g szt. 400
Kukurydza konserwowa 400g szt. 20
Przyprawa do mięsa 20g szt. 20
Przyprawa do kurczaka 20g szt. 20
Sos koperkowo-ziołowy 9g szt. 50
Galaretka owocowa 75g szt. 100
Ketchup łagodny zawiera koncentrat pomidorowy min. (37%), opakowanie plastikowe, poj. 980 ml. szt. 50
Kostki rosołowe 180g szt. 50
Sos pieczeniowy ciemny 50g szt. 50
Wafle ryżowe 100g szt. 50
Wafelek przekładany kremem oblany czekoladą 36g szt. 300
Baton czekoladowy nadziewany 47g szt. 150
Kalafior mrożony - 450 g szt. 50
Brokuł mrożony - 450 g szt. 50
Fasolka szparagowa mrożona - 450 g szt. 50
Herbata czarna 140 g (100 torebek). Aromatyzowana herbata ekspresowa. op 15
Herbata Owocowa, Różne smaki,1 op =30 torebek op 50
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
FORMULARZ ASORTYMENTOWO-CENOWY 4
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Baleron gotowany kg 10
Ćwiartki z kurczaka kg 700
Mięso drobiowe gulaszowe kg 100
Filet pieczony z indyka kg 200
Kiełbasa szynkowa kg 100
Kiełbasa krakowska kg 200
Kiełbasa parówkowa kg 70
Kiełbasa zwyczajna kg 50
Kości schabowe kg 500
Łopatka wieprzowa b/k kg 200
Mortadela kg 150
Mielonka parzona kg 200
Mięso wieprzowe chude kg 300
Mięso wołowe na kiełbasę kg 200
Parówki kg 700
Pasztet drobiowy kg 20
Pasztetowa kg 200
Pieczeń rzymska kg 50
Pierś kurczaka kg 600
Polędwica sopocka kg 20
Porcje rosołowe drobiowe kg 300
Przysmak szynkowy kg 200
Przysmak śniadaniowy kg 100
Przysmak z indyka kg 200
Schab wieprzowy bez kości kg 150
Słonina bez skóry kg 20
Smalec kg 50
Szynka delikatesowa kg 100
Szynka gotowana kg 100
Szynka surowa b/k kg 600
Szynka z piersi indyka kg 100
Szynka konserwowa kg 100
Polędwica z kurcząt kg 80
Szynka z kurcząt kg 100
Baleron z indyka kg 50
Kiełbasa drobiowa kg 50
Pieczeń drobiowa kg 50
|
| |