Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
Publication date | 2018-01-16 |
End date | 2018-01-24 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Zamościu |
Miejscowość | Zamość |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 506094-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Zamościu: Część I: 1. Kiełbasa zwyczajna - 4500 kg. 2. Kiełbasa mortadela - 4500 kg. 3. Kiełbasa szynkowa - 750 kg. 4. Kiełbasa krakowska - 750 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 4500 kg. 6. Parówki drobiowe (cienkie) - 900 kg. 7. Parówki wieprzowe (cienkie) - 4500 kg. 8. Kiełbasa pasztetowa - 3800 kg. 9. Mielonka drobiowa (prasowana) - 5000 kg. 10. Kaszanka - 2900 kg. 11. Polędwica drobiowa (formowana) - 900 kg. 12. Pasztet drobiowy (blok) - 4500 kg 13. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) - 4000 kg. 14. Smalec - 600 kg. 15. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) - 500 kg. 16. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) - 6500 kg. 17. Flaki wołowe, krojone, suche blanszowane (mrożone) - 1000 kg. Część II: 1. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) 700 kg. 2. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) 6000 kg. 2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia po-zwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: - nazwę środka spożywczego, - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, - dane identyfikujące producenta środka spożywczego, - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą sta-nowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, jedna dostawa w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Zamościu w godzinach 7:30 – 14:00. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. 5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | b746fe2e-9174-4116-887c-3587576b73eb |
Biuletyn | 506094-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Zamościu |
Regon | 65460600000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Okrzei |
Zamawiajacy adres numer domu | 14 |
Zamawiajacy miejscowosc | Zamość |
Zamawiajacy kod pocztowy | 22400 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubelskie |
Zamawiajacy telefon | 0-84 6380070 |
Zamawiajacy fax | 0-84 6395047 |
Zamawiajacy email | zk_zamosc@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu |
Numer referencyjny | DKw.2232.1.2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Zamościu: Część I: 1. Kiełbasa zwyczajna - 4500 kg. 2. Kiełbasa mortadela - 4500 kg. 3. Kiełbasa szynkowa - 750 kg. 4. Kiełbasa krakowska - 750 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 4500 kg. 6. Parówki drobiowe (cienkie) - 900 kg. 7. Parówki wieprzowe (cienkie) - 4500 kg. 8. Kiełbasa pasztetowa - 3800 kg. 9. Mielonka drobiowa (prasowana) - 5000 kg. 10. Kaszanka - 2900 kg. 11. Polędwica drobiowa (formowana) - 900 kg. 12. Pasztet drobiowy (blok) - 4500 kg 13. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) - 4000 kg. 14. Smalec - 600 kg. 15. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) - 500 kg. 16. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) - 6500 kg. 17. Flaki wołowe, krojone, suche blanszowane (mrożone) - 1000 kg. Część II: 1. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) 700 kg. 2. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) 6000 kg. 2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia po-zwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: - nazwę środka spożywczego, - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, - dane identyfikujące producenta środka spożywczego, - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą sta-nowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, jedna dostawa w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Zamościu w godzinach 7:30 – 14:00. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. 5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulega wyłącznie cena brutto, cena netto pozostaje bez zmian. 2. Nowa stawka podatku VAT obowiązuje od dnia wejścia przepisów ją wprowadzających. 3. Ceny poszczególnych artykułów zostaną automatycznie zmienione i dostosowane do obowiązujących przepisów. Zamawiający zapłaci Wykonawcy cenę netto powiększoną o należny podatek VAT. |
IV 4 4 data | 2018-01-24T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część I |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Kiełbasa zwyczajna - 4500 kg. 2. Kiełbasa mortadela - 4500 kg. 3. Kiełbasa szynkowa - 750 kg. 4. Kiełbasa krakowska - 750 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 4500 kg. 6. Parówki drobiowe (cienkie) - 900 kg. 7. Parówki wieprzowe (cienkie) - 4500 kg. 8. Kiełbasa pasztetowa - 3800 kg. 9. Mielonka drobiowa (prasowana) - 5000 kg. 10. Kaszanka - 2900 kg. 11. Polędwica drobiowa (formowana) - 900 kg. 12. Pasztet drobiowy (blok) - 4500 kg 13. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) - 4000 kg. 14. Smalec - 600 kg. 15. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) - 500 kg. 16. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) - 6500 kg. 17. Flaki wołowe, krojone, suche blanszowane (mrożone) - 1000 kg. |
Criterion
Kryteria | Termin reklamacji towaru |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |