Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala.

Publication date 2018-01-19
End date 2018-01-26 00:00:00
Instytucja Szpital Wojewódzki w Poznaniu
Miejscowość Poznań
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 507955-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala. Zamowienie podzielono na 4 zamówienia częściowe.szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy

Dodatkowe informacje

GuidZP400 edd27412-3680-4bc0-87ce-7344f439495c
Biuletyn 507955-N-2018
Zamawiajacy nazwa Szpital Wojewódzki w Poznaniu
Regon 29220900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Juraszów
Zamawiajacy adres numer domu 42570
Zamawiajacy miejscowosc Poznań
Zamawiajacy kod pocztowy 60479
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo wielkopolskie
Zamawiajacy telefon 61 8212 359, 61 8212 267
Zamawiajacy fax 61 8212 359, 61 8233 451
Zamawiajacy email szpital@lutycka.pl
Adres strony url www.kowanowko.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.kowanowko.p[l
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Samodzielny Publiczny Zaklad Opieki Zdrowotnej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.kowanowko.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny pocztą
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU, Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny, ul. Sanatoryjna 34, Kowanówko, 64-600 Oborniki
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala.
Numer referencyjny SZW/SZP/6/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala. Zamowienie podzielono na 4 zamówienia częściowe.szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 149738,50
Waluta calosc PLN
Data zakonczenia 2019-02-20T00:00:00+01:00
Informacje na temat katalogow Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie: od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 1, 2, 3, 4
Okreslenie warunkow O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów . Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (składany w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert).
Zakresie kryteriow selekcji Zaświadczenie, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom Zaświadczenia niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym Zamawiający w tym zakresie wymaga przedłożenia oświadczenia stanowiącego załącznik do SIWZ dostarczane artykuły spożywcze spełniają odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego, w tym spełniają warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu oraz sprzedaży bezpośrednie zgodnie z Polską Normą, EN i ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. 2017 poz. 149 t.j. Zaświadczenie potwierdzające spełnianie określonych norm zapewnienia jakości Zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem spełniania przez wykonawcę określonych norm zapewnienia jakości, jeżeli zamawiający odwołuje się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich seriach norm europejskich Certyfikat systemu HACCP lub potwierdzenie wdrażania lub stosowania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności - Zamawiający w tym zakresie wymaga przedłożenia tego dokumentu
Inne dokumenty niewymienione Pełnomocnictwo do podpisania oferty. Pełnomocnictwo należy załączyć do oferty tylko w przypadku, gdy oferta jest podpisania przez osobę nie figurującą w rejestrze lub wpisie do ewidencji działalności gospodarczej. W przypadku składnia oferty przez podmioty występujące wspólnie, dokument ustanawiający Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego jeżeli oferta nie jest podpisana przez wszystkich Wykonawców występujących wspólnie.
IV 4 4 data 2018-01-26T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa wędlin
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15112000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 70856,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2019-02-20T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie: od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 1
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa podrobów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 3182,50
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2019-02-20T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie: od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 2
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa podrobów- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 55855,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2019-02-20T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie: od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 3
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa drobiowego
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 19845,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data zakonczenia 2019-02-20T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie: od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 4
Zalacznik krotki opis Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)