GuidZP400 |
edd27412-3680-4bc0-87ce-7344f439495c
|
Biuletyn |
507955-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Szpital Wojewódzki w Poznaniu
|
Regon |
29220900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Juraszów
|
Zamawiajacy adres numer domu |
42570
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Poznań
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
60479
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
61 8212 359, 61 8212 267
|
Zamawiajacy fax |
61 8212 359, 61 8233 451
|
Zamawiajacy email |
szpital@lutycka.pl
|
Adres strony url |
www.kowanowko.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.kowanowko.p[l
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zaklad Opieki Zdrowotnej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.kowanowko.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pocztą
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU, Szpital Rehabilitacyjno-Kardiologiczny, ul. Sanatoryjna 34, Kowanówko, 64-600 Oborniki
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala.
|
Numer referencyjny |
SZW/SZP/6/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa wędlin, podrobów, mięsa i mięsa drobiowego dla Szpitala. Zamowienie podzielono na 4 zamówienia częściowe.szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
149738,50
|
Waluta calosc |
PLN
|
Data zakonczenia |
2019-02-20T00:00:00+01:00
|
Informacje na temat katalogow |
Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie:
od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 1, 2, 3, 4
|
Okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów . Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenia wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej.
Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (składany w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert).
|
Zakresie kryteriow selekcji |
Zaświadczenie, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom
Zaświadczenia niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym
Zamawiający w tym zakresie wymaga przedłożenia oświadczenia stanowiącego załącznik do SIWZ dostarczane artykuły spożywcze spełniają odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego, w tym spełniają warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu oraz sprzedaży bezpośrednie zgodnie z Polską Normą, EN i ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. 2017 poz. 149 t.j. Zaświadczenie potwierdzające spełnianie określonych norm zapewnienia jakości
Zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem spełniania przez wykonawcę określonych norm zapewnienia jakości, jeżeli zamawiający odwołuje się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich seriach norm europejskich
Certyfikat systemu HACCP lub potwierdzenie wdrażania lub stosowania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności - Zamawiający w tym zakresie wymaga przedłożenia tego dokumentu
|
Inne dokumenty niewymienione |
Pełnomocnictwo do podpisania oferty. Pełnomocnictwo należy załączyć do oferty tylko w przypadku, gdy oferta jest podpisania przez osobę nie figurującą w rejestrze lub wpisie do ewidencji działalności gospodarczej. W przypadku składnia oferty przez podmioty występujące wspólnie, dokument ustanawiający Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego jeżeli oferta nie jest podpisana przez wszystkich Wykonawców występujących wspólnie.
|
IV 4 4 data |
2018-01-26T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
70856,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-02-20T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie:
od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 1
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa podrobów
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
3182,50
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-02-20T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie:
od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 2
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa podrobów- szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
55855,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-02-20T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie:
od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 3
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa drobiowego
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
19845,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-02-20T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamówienie musi zostać zrealizowane w terminie:
od dnia zawarcia umowy do 20 lutego 2019r. – dla zamówienia częściowego: 4
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego - szczegółowy opis stanowi załącznik nr 3 do SIWZ- formularz cenowy, na zasadach określonych w załączniku nr 4 do SIWZ - wzór umowy
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
|
| |