Zakup i dostawa produktów mleczarskich dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży

Publication date 2018-03-07
End date 2018-03-15 00:00:00
Instytucja Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Miejscowość Łomża
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 528137-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży, zwanego dalej Zamawiającym, w ilościach, asortymencie i wymaganiach opisanych w pkt 3.2 poniżej. Ilość pakietów - 3:
Pakiet 1 – Produkty mleczarskie
Pakiet 2 - Twaróg
Pakiet 3 – Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania

2 Opis przedmiotu zamówienia, ilości i wymagania Zamawiającego:

Pakiet 1 - Produkty mleczarskie

1. Masło Ekstra Śmietankowe - kostka, waga netto 200g, zawartość tłuszczu 82%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk.
2. Mleko spożywcze pasteryzowane homogenizowane – karton lub butelka o pojemności 1 litr, zawartość tłuszczu 3,2%, zapotrzebowanie - 55 000 sztuk.
3. Ser topiony mix smakowy – krążek, waga netto 140g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 16%, rodzaj smaku uzależniony od potrzeb Zamawiającego, zapotrzebowanie 8 000 sztuk.
4. Ser Żółty Salami - pałka, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 40%, zapotrzebowanie 500 kilogramów.
5. Ser Żółty Podlaski – blok, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 45%, zapotrzebowanie 200 kilogramów.
6. Ser Żółty Mozzarella – blok, bez dodatku tłuszczów roślinnych, wykazujący bardzo dobrą topliwość, zapotrzebowanie 250 kilogramów.
7. Ser Sałatkowo - kanapkowy miękki, typu feta – kostka, waga netto 270g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 17%, zapotrzebowanie 300 sztuk.
8. Serek granulowany wiejski – kubek, waga netto 200g, zawartość tłuszczu minimum 5%, zapotrzebowanie 12 000 sztuk.
9. Serek granulowany wiejski lekki – kubek, waga netto 150g, zawartość tłuszczu maximum 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk.
10. Serek granulowany wiejski z dodatkami mix smakowy – kubek, waga netto 150g (120g serek twarogowy + 30g miód, owoce mix) zawartość tłuszczu minimum 4%, zapotrzebowanie 2 700 sztuk.
11. Śmietana 18% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 18%, zapotrzebowanie 2 900 szt.
12. Śmietana 30% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 30%, zapotrzebowanie 4 000 sztuk.
13. Margaryna do pieczenia, smażenia, przygotowywania sosów, polew oraz kremów – kostka, waga 250g, zawartość tłuszczu minimum 80%, zapotrzebowanie 3 600 sztuk.
14. Masło klarowane – kubek, waga 500g, zawartość tłuszczu mlecznego niemniej niż 99%, zapotrzebowanie 50 sztuk.
15. Jogurt Naturalny - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu minimum 2%, zapotrzebowanie 5 000 sztuk.
16. Jogurt naturalny typu Greckiego – kubek o pojemności 400g. zawartość tłuszczu 9%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk.
17. Jogurt Owocowy - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 5 500 sztuk.
18. Masło Roślinne - kubek, pojemność netto 500g, zawartość tłuszczu do 80%, zapotrzebowanie 1 500 sztuk.
19. Serek homogenizowany mix smakowy – kubek 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk.
20. Mleko Zsiadłe – kubek, pojemność 400g, zawartość tłuszczu 3%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk.


*Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%.
Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć.

Pakiet 2 - Twaróg

1. Twaróg „Zambrowski” Półtłusty – kostka, waga netto 250g, zapotrzebowanie 5500 kilogramów.

*Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%.
Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć.

Pakiet 3 - Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania

1. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 60%, zapotrzebowanie 215 000 sztuk.
2. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 40%, zapotrzebowanie 55 000 sztuk.

Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian w proporcjach asortymentów z uwagi na wielość obłożenia
oddziałów Szpitala.
Zamawiający wymaga, aby w dniu dostawy wszystkie dostarczone produkty posiadały co najmniej
3-tygodniowy termin przydatności do spożycia, za wyjątkiem mleka, które może mieć 5-dniowy termin przydatności do spożycia.
Dostawy towaru do kuchni Szpitala Wojewódzkiego w Łomży, Al. Piłsudskiego 11, powinny odbywać się przez sześć dni w tygodniu, tj. od poniedziałku do soboty w godzinach: mleko 330 - 430 , pozostałe produkty 800 - 1000, a w przypadku zamówień nadzwyczajnych: od 45 minut do 1 godziny od telefonicznego złożenia zapotrzebowania.
Warunki dostaw określa załącznik nr 5 do SIWZ – wzór umowy.

Zamawiający dopuszcza produkty równoważne do opisanych w SIWZ, spełniające określone w SIWZ wymagania. Wszystkie wskazane w SIWZ oznaczenia produktów lub nazwy producentów należy odczytywać łącznie ze zwrotem „lub równoważny”.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5b67c41d-8e2b-45e5-af62-ee48faac69d9
Biuletyn 528137-N-2018
Zamawiajacy nazwa Szpital Wojewódzki w Łomży im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Regon 45066502400000
Zamawiajacy adres ulica Al. Piłsudskiego
Zamawiajacy adres numer domu 11
Zamawiajacy miejscowosc Łomża
Zamawiajacy kod pocztowy 18404
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 864 733 610
Zamawiajacy fax 864 733 210
Zamawiajacy email przetargi@szpital-lomza.pl
Adres strony url www.szpital-lomza.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 98%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.szpital-lomza.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.szpital-lomza.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny w formie pisemnej
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres kancelaria Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego (pokój 235), Al. Piłsudskiego 11, 18 – 404 Łomża; godziny pracy kancelarii: od poniedziałku do piątku w godz. 7.30- 15.05
Nazwa nadana zamowieniu Zakup i dostawa produktów mleczarskich dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Numer referencyjny ZT-SZP-226/01/12/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa produktów mleczarskich dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży, zwanego dalej Zamawiającym, w ilościach, asortymencie i wymaganiach opisanych w pkt 3.2 poniżej. Ilość pakietów - 3: Pakiet 1 – Produkty mleczarskie Pakiet 2 - Twaróg Pakiet 3 – Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania 2 Opis przedmiotu zamówienia, ilości i wymagania Zamawiającego: Pakiet 1 - Produkty mleczarskie 1. Masło Ekstra Śmietankowe - kostka, waga netto 200g, zawartość tłuszczu 82%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 2. Mleko spożywcze pasteryzowane homogenizowane – karton lub butelka o pojemności 1 litr, zawartość tłuszczu 3,2%, zapotrzebowanie - 55 000 sztuk. 3. Ser topiony mix smakowy – krążek, waga netto 140g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 16%, rodzaj smaku uzależniony od potrzeb Zamawiającego, zapotrzebowanie 8 000 sztuk. 4. Ser Żółty Salami - pałka, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 40%, zapotrzebowanie 500 kilogramów. 5. Ser Żółty Podlaski – blok, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 45%, zapotrzebowanie 200 kilogramów. 6. Ser Żółty Mozzarella – blok, bez dodatku tłuszczów roślinnych, wykazujący bardzo dobrą topliwość, zapotrzebowanie 250 kilogramów. 7. Ser Sałatkowo - kanapkowy miękki, typu feta – kostka, waga netto 270g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 17%, zapotrzebowanie 300 sztuk. 8. Serek granulowany wiejski – kubek, waga netto 200g, zawartość tłuszczu minimum 5%, zapotrzebowanie 12 000 sztuk. 9. Serek granulowany wiejski lekki – kubek, waga netto 150g, zawartość tłuszczu maximum 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 10. Serek granulowany wiejski z dodatkami mix smakowy – kubek, waga netto 150g (120g serek twarogowy + 30g miód, owoce mix) zawartość tłuszczu minimum 4%, zapotrzebowanie 2 700 sztuk. 11. Śmietana 18% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 18%, zapotrzebowanie 2 900 szt. 12. Śmietana 30% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 30%, zapotrzebowanie 4 000 sztuk. 13. Margaryna do pieczenia, smażenia, przygotowywania sosów, polew oraz kremów – kostka, waga 250g, zawartość tłuszczu minimum 80%, zapotrzebowanie 3 600 sztuk. 14. Masło klarowane – kubek, waga 500g, zawartość tłuszczu mlecznego niemniej niż 99%, zapotrzebowanie 50 sztuk. 15. Jogurt Naturalny - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu minimum 2%, zapotrzebowanie 5 000 sztuk. 16. Jogurt naturalny typu Greckiego – kubek o pojemności 400g. zawartość tłuszczu 9%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk. 17. Jogurt Owocowy - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 5 500 sztuk. 18. Masło Roślinne - kubek, pojemność netto 500g, zawartość tłuszczu do 80%, zapotrzebowanie 1 500 sztuk. 19. Serek homogenizowany mix smakowy – kubek 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 20. Mleko Zsiadłe – kubek, pojemność 400g, zawartość tłuszczu 3%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk. *Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%. Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć. Pakiet 2 - Twaróg 1. Twaróg „Zambrowski” Półtłusty – kostka, waga netto 250g, zapotrzebowanie 5500 kilogramów. *Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%. Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć. Pakiet 3 - Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania 1. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 60%, zapotrzebowanie 215 000 sztuk. 2. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 40%, zapotrzebowanie 55 000 sztuk. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian w proporcjach asortymentów z uwagi na wielość obłożenia oddziałów Szpitala. Zamawiający wymaga, aby w dniu dostawy wszystkie dostarczone produkty posiadały co najmniej 3-tygodniowy termin przydatności do spożycia, za wyjątkiem mleka, które może mieć 5-dniowy termin przydatności do spożycia. Dostawy towaru do kuchni Szpitala Wojewódzkiego w Łomży, Al. Piłsudskiego 11, powinny odbywać się przez sześć dni w tygodniu, tj. od poniedziałku do soboty w godzinach: mleko 330 - 430 , pozostałe produkty 800 - 1000, a w przypadku zamówień nadzwyczajnych: od 45 minut do 1 godziny od telefonicznego złożenia zapotrzebowania. Warunki dostaw określa załącznik nr 5 do SIWZ – wzór umowy. Zamawiający dopuszcza produkty równoważne do opisanych w SIWZ, spełniające określone w SIWZ wymagania. Wszystkie wskazane w SIWZ oznaczenia produktów lub nazwy producentów należy odczytywać łącznie ze zwrotem „lub równoważny”.
Cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 Pzp; 2) oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci a) Oświadczenie Wykonawcy, że posiada atesty na przedmiot zamówienia i okaże je na każde żądanie Zamawiającego - dotyczy wszystkich Pakietów. b) „Protokół Kontroli Sprawdzającej” – dotyczy wszystkich Pakietów. c) Oświadczenie Wykonawcy, że posiada środki transportu, niezbędne do wykonania zamówienia oraz aktualne zaświadczenie właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Sanitarnej, że posiadane środki transportu dopuszczone zostały do transportu żywności zgodnie zobowiązującymi regulacjami prawnymi – dotyczy wszystkich Pakietów.
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca składa wraz z ofertą: 1. Formularz ofertowy (załącznik nr 1 do SIWZ) 2. Zestawienie asortymentowo – ilościowe oferowanego asortymentu (załącznik nr 4 do SIWZ) 3. Pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy)
Czy wadium 1
Wadium 1 Składając ofertę Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości określonej w poniższej tabeli dla poszczególnych pakietów: Pakiet 1 2.000,00 zł Pakiet 2 500,00 zł Pakiet 3 500,00 zł 2. Ustala się wadium dla całości przedmiotu zamówienia w wysokości 3.000,00 zł (słownie: trzy tysiące 00/100 złotych). 3. Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. 4. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych; 4) gwarancjach ubezpieczeniowych; 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2014 r. poz. 1804 oraz z 2015 r. poz. 978 i 1240). 5. Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego, tj.: Hexa Bank Spółdzielczy w Piątnicy – nr 31 8762 0009 0004 6819 2000 0030 6. Wadium wniesione w pieniądzu musi być opisane w sposób umożliwiający jego identyfikację, poprzez podanie nr sprawy: ZT-SZP-226/01/12/2018 oraz oznaczenie pakietu. 7. Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą uznania środków pieniężnych na rachunku bankowym Zamawiającego, o którym mowa w pkt 5 powyżej, przed upływem wyznaczonego terminu składania ofert (tj. przed upływem dnia i godziny terminu składania ofert). 8. W przypadku wadium wnoszonego w innej formie niż pieniądz, oryginał dokumentu należy złożyć w osobnej kopercie w kancelarii Zamawiającego przed upływem wyznaczonego terminu składania ofert (tj. przed upływem dnia i godziny terminu składania ofert). 9. Zamawiający zastrzega, że w przypadku wadium wniesionego w formie innej niż pieniądz, z treści dokumentu gwarancji/poręczenia powinno wynikać bezwarunkowe, nieodwołalne zobowiązanie gwaranta/poręczyciela do zapłacenia Zamawiającemu każdej kwoty do łącznej maksymalnej wysokości kwoty wadium, na pierwsze pisemne żądanie zapłaty, podpisane przez osobę upoważnioną oraz zawierające oświadczenie o podstawie do zatrzymania wadium zgodnie z art 46 ust. 4a i 5 ustawy PZP. 10. Zamawiający zaleca, aby kopia dokumentu świadczącego o wniesieniu wadium została dołączona do oferty. 11. Zamawiający zwraca wadium zgodnie z warunkami określonymi w art. 46 ustawy PZP. 12. Zamawiający zatrzymuje wadium na warunkach określonych w art. 46 ust. 4a i 5 ustawy PZP.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Nie przewiduje się zmian postanowień umowy w stosunku do treści oferty (art. 144 ust 1 ustawy Pzp) z wyjątkiem: a) każda udokumentowana przez wnioskującą stronę zmiana cen powyżej 10 % skutkuje zmianą ceny umownej na dany asortyment o stwierdzony wzrost przez wnioskującego i zaakceptowany przez drugą stronę. Dotyczy też sytuacji kiedy cena ulegnie obniżeniu. Podstawą do ustalenia obniżenia ceny będzie rynek lokalny – woj. podlaskiego; b) Zamawiający dopuszcza przedłużenie terminu obowiązywania umowy w przypadku niewyczerpania całości zamówienia; c) zmiany nazwy, siedziby stron umowy, nr-ów kont bankowych oraz innych danych identyfikacyjnych; d) w przypadku zakończenia produkcji lub wycofania z rynku wyrobu będącego przedmiotem zamówienia dopuszcza się zmianę na nowy produkt o tych samych bądź lepszych parametrach po cenie jednostkowej zaoferowanej w ofercie; e) za zgodą Zamawiającego – zmiana nazwy i/lub producenta zaoferowanego w ofercie produktu, pod warunkiem spełnienia wymagań określonych w SIWZ, przy zachowaniu ceny jednostkowej produktu, f) gdy wystąpią zmiany dotyczące obniżenia cen jednostkowych poszczególnych elementów przedmiotu zamówienia tj. w przypadku promocji, ogólnej obniżki cen na dany asortyment itp. g) zmian wynikających z przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych
IV 4 4 data 2018-03-15T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 1,Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. 2.Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. 3. Przepisy dotyczące wykonawcy stosuje się odpowiednio do wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. 4. Jeżeli oferta wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia zostanie wybrana, zamawiający będzie żądać przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego, umowy regulującej współpracę tych wykonawców. 5. W sprawach nieuregulowanych w niniejszej SIWZ zastosowanie mają przepisy rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz.U. z 2016 r. poz. 1126).

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pakiet 1 – Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Pakiet 1 - Produkty mleczarskie 1. Masło Ekstra Śmietankowe - kostka, waga netto 200g, zawartość tłuszczu 82%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 2. Mleko spożywcze pasteryzowane homogenizowane – karton lub butelka o pojemności 1 litr, zawartość tłuszczu 3,2%, zapotrzebowanie - 55 000 sztuk. 3. Ser topiony mix smakowy – krążek, waga netto 140g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 16%, rodzaj smaku uzależniony od potrzeb Zamawiającego, zapotrzebowanie 8 000 sztuk. 4. Ser Żółty Salami - pałka, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 40%, zapotrzebowanie 500 kilogramów. 5. Ser Żółty Podlaski – blok, zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 45%, zapotrzebowanie 200 kilogramów. 6. Ser Żółty Mozzarella – blok, bez dodatku tłuszczów roślinnych, wykazujący bardzo dobrą topliwość, zapotrzebowanie 250 kilogramów. 7. Ser Sałatkowo - kanapkowy miękki, typu feta – kostka, waga netto 270g, zawartość tłuszczu nie mniej niż 17%, zapotrzebowanie 300 sztuk. 8. Serek granulowany wiejski – kubek, waga netto 200g, zawartość tłuszczu minimum 5%, zapotrzebowanie 12 000 sztuk. 9. Serek granulowany wiejski lekki – kubek, waga netto 150g, zawartość tłuszczu maximum 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 10. Serek granulowany wiejski z dodatkami mix smakowy – kubek, waga netto 150g (120g serek twarogowy + 30g miód, owoce mix) zawartość tłuszczu minimum 4%, zapotrzebowanie 2 700 sztuk. 11. Śmietana 18% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 18%, zapotrzebowanie 2 900 szt. 12. Śmietana 30% - pasteryzowana, opakowanie kubek o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 30%, zapotrzebowanie 4 000 sztuk. 13. Margaryna do pieczenia, smażenia, przygotowywania sosów, polew oraz kremów – kostka, waga 250g, zawartość tłuszczu minimum 80%, zapotrzebowanie 3 600 sztuk. 14. Masło klarowane – kubek, waga 500g, zawartość tłuszczu mlecznego niemniej niż 99%, zapotrzebowanie 50 sztuk. 15. Jogurt Naturalny - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu minimum 2%, zapotrzebowanie 5 000 sztuk. 16. Jogurt naturalny typu Greckiego – kubek o pojemności 400g. zawartość tłuszczu 9%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk. 17. Jogurt Owocowy - kubek o pojemności 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 5 500 sztuk. 18. Masło Roślinne - kubek, pojemność netto 500g, zawartość tłuszczu do 80%, zapotrzebowanie 1 500 sztuk. 19. Serek homogenizowany mix smakowy – kubek 150g, zawartość tłuszczu do 3%, zapotrzebowanie 2 500 sztuk. 20. Mleko Zsiadłe – kubek, pojemność 400g, zawartość tłuszczu 3%, zapotrzebowanie 2 000 sztuk. *Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%. Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć. Warunki dostaw określa załącznik nr 5 do SIWZ – wzór umowy
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pakiet 2 - Twaróg
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Pakiet 2 - Twaróg 1. Twaróg „Zambrowski” Półtłusty – kostka, waga netto 250g, zapotrzebowanie 5500 kilogramów. *Zamawiający dopuszcza zaoferowanie w/w asortymentu o innej gramaturze - tolerancja +/- 8%. Jeżeli Wykonawca proponuje inną gramaturę niż jest podana – należy ją przeliczyć. Warunki dostaw określa załącznik nr 5 do SIWZ – wzór umowy
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pakiet 3 – Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Pakiet 3 - Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania 1. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 60%, zapotrzebowanie 215 000 sztuk. 2. Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania – opakowanie jednostkowe, waga netto 10g, obniżona zawartość tłuszczu 40%, zapotrzebowanie 55 000 sztuk. Warunki dostaw określa załącznik nr 5 do SIWZ – wzór umowy.
  

Criterion

Kryteria CENA
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)