GuidZP400 |
bd417d36-2115-4f35-9f74-3351451ae139
|
Biuletyn |
529500-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
31030900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kilińskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
29
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Siedlce
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
08110
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
256 444 483
|
Zamawiajacy fax |
256 444 483
|
Zamawiajacy email |
przetargi@spzoz-siedlce.pl
|
Adres strony url |
www.spzoz-siedlce.pl
|
Adres strony internetowej |
www.spzoz-siedlce.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.spzoz-siedlce.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemnie na adres wskazany poniżej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Siedlcach Kilińskiego 29 08-110 Siedlce Polska
|
Nazwa nadana zamowieniu |
dostawa żywności dla potrzeb kuchni SPZOZ Siedlce
|
Numer referencyjny |
żywność/210/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
dostawa żywności dla potrzeb kuchni SPZOZ w Siedlcach - wędliny, mięso, drób, ryby i przetwory rybne, nabiał i produkty mleczarkie, pieczywo - wykaz i opis zawarty jest w załączniki dfo SIWZ
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że należycie wykonał w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej jedną dostawę:
- wędlin (zadanie 1) o rocznej wartości jednorazowego kontraktu nie mniejszej niż 50 000 zł brutto
- mięsa świeżego o rocznej wartości jednorazowego kontraktu nie mniejszej niż 40 000 zł brutto (zadanie 2)
- nabiału o rocznej wartości jednorazowego kontraktu nie mniejszej niż 65 000 zł brutto (zadanie 5)
- pieczywa o rocznej wartości jednorazowego kontraktu nie mniejszej niż 40 000 zł brutto (zadanie 7)
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz dostaw lub usług wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy lub usługi były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy. W przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
|
Inne dokumenty niewymienione |
Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej składa informację z odpowiedniego rejestru albo, w przypadku braku takiego rejestru, inny równoważny dokument wydany przez właściwy organ sądowy lub administracyjny kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dotyczy informacja albo dokument, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 13, 14 i 21 ustawy Pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
Oświadczenie, że wykonawca posiada zaświadczenie właściwej miejscowo Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, że podlega stałemu jej nadzorowi lub oświadczenie, że nie dotyczy
Oświadczenie Wykonawcy, że do realizacji zamówienia będą dopuszczeni tylko pracownicy posiadający aktualne zaświadczenia lekarskie o posiadaniu badań przeprowadzonych na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z 18.12.2002r. w sprawie badań lekarskich do celów sanitarno-epidemiologicznych lub oświadczenie, że nie dotyczy
Oświadczenie wykonawcy, ze do realizacji zamówienia użyje środków transportu dopuszczonych do transportu żywności zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności lub oświadczenie, że nie dotyczy
oświadczenie potwierdzające, że wykonawca posiada wdrożony system kontroli jakości HACCP lub oświadczenie, że nie dotyczy
Informacja wykonawcy o obowiązku podatkowym
|
IV 4 4 data |
2018-03-19T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 5 data |
2018-04-17T00:00:00+02:00
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 1
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa wędlin zgodnie z charakterystyką przedmiotu zamówienia okresloną w załączniku do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 2
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa mięsa świeżego zgodnie z charakterystyką przedmiotu zamówienia okresloną w załączniku do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 3
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112130-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa mięsa drobiowego zgodnie z charakterystyką przedmiotu zamówienia okresloną w załączniku do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 4
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa ryby i przetworów rybnych zgodnie z opisem określonym w załączniku do SIWZ - formularz cenowy
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 5
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa mleka, śmietany, twarogu, serka waniliowego zgodnie z opisem określonym w załączniku do SIWZ - formularz cenowy
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 6
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa sera zółtego, jogurtów zgodnie z opisem określonym w załączniku do SIWZ - formularz cenowy
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
zadanie 7
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
dostawa pieczywa zgodnie z opisem określonym w załączniku do SIWZ - formularz cenowy
|
| |