Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie

Publication date 2018-03-13
End date 2018-03-21 00:00:00
Instytucja Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Miejscowość Popów
Województwo śląskie
Branża
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 528451-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddział Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy artykułów mleczarskich.
zadanie nr 1: Przedmiotem zamówienia są – dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach
L.P Nazwa artykułu j. m Ilość
1 Margaryna kg 150.
2 Serek homogenizowany z twarogu odtłuszczonego, typu "Danio" kg 200.
3 Mleko w folii l 1200.
4 Mleko zagęszczone niesłodzone kg 2.
5 Mleko w kartonie 2% tłuszczu bez środków konserwujących l 300.
6 Śmietana kg 300.
7 Śmietanka do kawy l 2.
8 Masło kg 800.
9 Serek bez cukru ziarnisty, typu "Wiejski" kg 250.
10 Serek do chleba o różnych smakach, typu "Kanapkowy" kg 180.
11 Twaróg półtłusty kg 700.
12 Ser topiony ( 25 g ) kg 140.
13 Ser feta kg 50.
14 Ser żółty, typu holenderskiego / Gouda lub Edamski/ kg 500.
15 Ser żółty wędzony, typu "rolada ustrzycka" kg 150.
16 Serek homogenizowany z twarożku odtłuszczonego z witaminami, typu "Bakuś" kg 150.
17 Serek homogenizowany chudy kg 200.
18 Jogurt naturalny bez cukru kg 150.
19 Jogurt owocowy kg 400.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ.

- zadanie nr 2- Przedmiotem zamówienia są – dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach OZ Sulejów
L.P Nazwa artykułu j. m Ilość
1 Margaryna kg 55.
2 Serek homogenizowany kg 120.
3 Deser mleczny kg 120.
4 Pudding kg 80.
5 Mleko l 1500.
6 Śmietana kg 210.
7 Masło kg 600.
8 Twaróg półtłusty kg 120.
9 Twaróg sernikowy kg 120.
10 Serek bez cukru ziarnisty kg 150.
11 Serek do chleba kg 80.
12 Serek włoski typu Capri kg 40.
13 Ser topiony- krążki kg 50.
14 Ser topiony- prostokąt kg 60.
15 Ser topiony - plastry kg 40.
16 Ser typu feta kg 30.
17 Ser żółty typu gouda kg 230.
18 Ser żółty z przyprawami pełnotłusty kg 230.
19 Ser żółty typu salami kg 230.
20 Ser żółty wędzony typu rolada ustrzycka kg 230.
21 Ser żółty wędzony kg 230.
22 Kefir kg 20.
23 Jogurt naturalny kg 210.
24 Jogurt owocowy kg 90.
25 Jogurt owocowy pitny l 100.
26 Maślanka l 50.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7a do SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 41be3a3f-a951-4c23-af14-5c87dd6292c2
Biuletyn 528451-N-2018
Zamawiajacy nazwa Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Regon 00067518100000
Zamawiajacy adres ulica Kule
Zamawiajacy adres numer domu 2
Zamawiajacy miejscowosc Popów
Zamawiajacy kod pocztowy 42110
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 034 3104030
Zamawiajacy fax 034 3103653
Zamawiajacy email dil_kule@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiającego
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów, Pokój nr 3 sekretariat pawilon "Liswarta"
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Numer referencyjny OSK-DKW.2232.7.2018.MS
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddział Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy artykułów mleczarskich. zadanie nr 1: Przedmiotem zamówienia są – dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Margaryna kg 150. 2 Serek homogenizowany z twarogu odtłuszczonego, typu "Danio" kg 200. 3 Mleko w folii l 1200. 4 Mleko zagęszczone niesłodzone kg 2. 5 Mleko w kartonie 2% tłuszczu bez środków konserwujących l 300. 6 Śmietana kg 300. 7 Śmietanka do kawy l 2. 8 Masło kg 800. 9 Serek bez cukru ziarnisty, typu "Wiejski" kg 250. 10 Serek do chleba o różnych smakach, typu "Kanapkowy" kg 180. 11 Twaróg półtłusty kg 700. 12 Ser topiony ( 25 g ) kg 140. 13 Ser feta kg 50. 14 Ser żółty, typu holenderskiego / Gouda lub Edamski/ kg 500. 15 Ser żółty wędzony, typu "rolada ustrzycka" kg 150. 16 Serek homogenizowany z twarożku odtłuszczonego z witaminami, typu "Bakuś" kg 150. 17 Serek homogenizowany chudy kg 200. 18 Jogurt naturalny bez cukru kg 150. 19 Jogurt owocowy kg 400. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ. - zadanie nr 2- Przedmiotem zamówienia są – dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach OZ Sulejów L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Margaryna kg 55. 2 Serek homogenizowany kg 120. 3 Deser mleczny kg 120. 4 Pudding kg 80. 5 Mleko l 1500. 6 Śmietana kg 210. 7 Masło kg 600. 8 Twaróg półtłusty kg 120. 9 Twaróg sernikowy kg 120. 10 Serek bez cukru ziarnisty kg 150. 11 Serek do chleba kg 80. 12 Serek włoski typu Capri kg 40. 13 Ser topiony- krążki kg 50. 14 Ser topiony- prostokąt kg 60. 15 Ser topiony - plastry kg 40. 16 Ser typu feta kg 30. 17 Ser żółty typu gouda kg 230. 18 Ser żółty z przyprawami pełnotłusty kg 230. 19 Ser żółty typu salami kg 230. 20 Ser żółty wędzony typu rolada ustrzycka kg 230. 21 Ser żółty wędzony kg 230. 22 Kefir kg 20. 23 Jogurt naturalny kg 210. 24 Jogurt owocowy kg 90. 25 Jogurt owocowy pitny l 100. 26 Maślanka l 50. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7a do SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2019-03-29T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum trzech dostaw odpowiadających swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia. Jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy spełnienie niniejszego warunku powinno nastąpić w tym okresie. Wykonawcy muszą podać Zamawiającemu dane dotyczące zrealizowanych w tym okresie dostaw odpowiadających swoim zakresem przedmiotowi zamówienia ze wskazaniem wartość, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
Zakresie warunkow udzialu Wykaz wykonanych dostaw odpowiadających swoim rodzajem dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia.
Inne dokumenty niewymienione 1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 2. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadań od nr 1 do 2 - załącznik od nr 2 do 2a SIWZ.
IV 4 4 data 2018-03-21T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:30
IV 4 4 jezyki ofertę należy sporządzić w języku polskim.
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-03-29T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia na zadanie nr 1: Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach . 1 Margaryna 15431100-9 Margaryna mleczna do gotowania, smażenia i pieczenia, zawartość tłuszczu roślinnego 65-80 %. Opakowanie jednostkowe bezpośrednio folia aluminiowa, pośrednie – karton papierowy, waga 225- 250g. Termin przydatności do spożycia 60 dni liczony od dnia dostawy. kg 150. 2 Serek homogenizowany z twarogu odtłuszczonego, typu "Danio" 15500000-3 Twaróg odtłuszczony, różne smaki. Opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. 140 - 150 g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 200. 3 Mleko w folii 15511000-3 Wygląd i barwa jednolita, smak i zapach czysty bez obcych posmaków i zapachów, barwa jasnokremowa, konsystencja płynna. Mleko normalizowane, pasteryzowane, zawartość tłuszczu 2%, zawartość białka 3%. Opakowanie bezpośrednie: folia, o poj. 900-1000ml. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od dnia dostawy. l 1200. 4 Mleko zagęszczone niesłodzone 15511200-5 Mleko zagęszczone, niesłodzone sterylizowane. Zawiera 25% suchej masy całkowitej w tym:7,5% tłuszczu oraz 17,5% suchej masy beztłuszczowej. Stosuje się do kawy, herbaty, kakao, oraz do celów kulinbarnych. Waga jedn. 500g. kg 2. 5 Mleko w kartonie 2% tłuszczu bez środków konserwujących 15511210-8 Mleko UHT, o zawartości 2% tłuszczu, bez środków konserwujących. Opakowanie jednostkowe - karton o poj. 0,2-1 litr, termin przydatności do spożycia min. 4 miesiące liczony od dnia dostawy. l 300. 6 Śmietana 15512000-0 Śmietana słodka 18 %,opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. 180 - 200g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 300. 7 Śmietanka do kawy 15512100-1 Śmietanka o zawartości tłuszczu 10 %. poj. 10ml 1 kubeczek x 10 szt w opakowaniu zbiorczym. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od dnia dostawy. l 2. 8 Masło 15530000-2 Kostka starannie uformowana, smak lekko kwaśny, mlekowy, lekki posmak pasteryzacji, lekko tłuszczowy. Barwa jednolita, o zawartości tłuszczu 82,5%, Opakowanie bezpośrednie to folia aluminiowa, pośrednie – karton papierowy, waga 200g. Termin przydatności do spożycia do 30 dni liczony od dnia dostawy. kg 800. 9 Serek bez cukru ziarnisty, typu "Wiejski" 15542000-9 Serek ziarnisty o różnych dodatkach smakowych (szczypiorek, koperek, cebula). Opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. 150-200g; termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy. kg 250. 10 Serek do chleba o różnych smakach, typu "Kanapkowy" 15542000-9 Serek do chleba o różnych dodatkach smakowych (zioła, szczypiorek, śmietana). Opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. 90 -100g; termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy. kg 180. 11 Twaróg półtłusty 15542100-0 Twaróg półtłusty krajanka, o smaku kwaśnym. Zawartość tłuszczu 4,0-4,5 %, pakowany w pergamin. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 7 dni od dnia dostawy. kg 700. 12 Ser topiony ( 25 g ) 15542200-1 Ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla sera naturalnego klasy I, z którego wyprodukowano ser topiony, ze swoistym posmakiem topnienia w kształcie trójkąta o masie 25g. w opakowaniu 200 g; o różnych smakach i dodatk. np. z dodatkiem szynki, papryki, czosnku, pieczarek, ziół, szczypiorku. Zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 27%. Termin przydatności do spożycia min. 60 dni od dnia dostawy kg 140. 13 Ser feta 15542300-2 Ser feta sałatkowo - kanapkowy. Serek miękki solankowy, pełnotłusty, z mleka pasteryzowanego ok. 45% tłuszczu w suchej masie. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 10 dni od dnia dostawy Opakowanie – karton 260 – 280g. kg 50. 14 Ser żółty, typu holenderskiego / Gouda lub Edamski/ 15544000-3 Ser podpuszczkowy dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego o ustalonej zawartości tłuszczu z dodatkiem szczepionek kultur mezofilnych i podpuszczki, w blokach typu holenderskiego o bokach lekko wypukłych i zaokrąglonych, o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie., o terminie przydatności do spożycia do 90 dni od daty prod. Opakowanie : woreczek z folii termokurczliwej, waga do 4 kg. kg 500. 15 Ser żółty wędzony, typu "rolada ustrzycka" 15544000-3 Walec o średnicy 7 cm. Zawartość tłuszczu 45% w suchej masie; pakowany próżniowo; widoczne ślady siatki; masa około 300-1000g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy. Wędzony w sposób naturalny kl. I kg 150. 16 Serek homogenizowany z twarożku odtłuszczonego z witaminami, typu "Bakuś" 15551000-5 Serek homogenizowany o różnych smakach z twarożku odtłuszczonego , poj. 90 - 100g z witaminami A,D,E. Opakowanie – kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 150. 17 Serek homogenizowany chudy 15551000-5 Serek chudy z mleka pasteryzowanego, różne smaki, opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj.140 - 150g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 200. 18 Jogurt naturalny bez cukru 15551310-1 Jogurt naturalny bez cukru. Opakowanie jednostkowe – kubek z tworzywa sztucznego, poj. 150- 200g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 150. 19 Jogurt owocowy 15551320-4 Konsystencja jednolita, kremowa bez grudek, lekko luźna z widocznymi kawałkami owoców użytych do produkcji /wsad owoców od 4,5 – 2,5 %/; barwa naturalna charakterystyczna dla użytych owoców ; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko – kwaśny, smakowo właściwy dla owoców będących składnikiem jogurtu. Zawartość tłuszczu w suche masie nie mniej niż 1,5 – 2,5%. Różne smaki owocowe, poj.100-150g. Opakowanie jednostkowe- kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 400.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-03-29T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia na zadanie nr 2: Dostawy artykułów mleczarskich dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. 1.Margaryna 15431100-9 Margaryna mleczna do gotowania, smażenia i pieczenia, zawartość tłuszczu roślinnego nie mniej niż 65% nie więcej niż 80 %. Opakowanie jednostkowe bezpośrednio folia aluminiowa, pośrednie – karton papierowy, waga ok. 225-250g. Termin przydatności do spożycia 60 dni liczony od dnia dostawy. kg 55. 2. Serek homogenizowany 15500000-3 Serek chudy z mleka pasteryzowanego, różne smaki. Opakowanie jednostkowe, kubek z tworzywa sztucznego, poj. ok.150g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 120. 3. Deser mleczny 15500000-3 Deser mleczny z kaszą manną lub ryżem o różnych smakach; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko-kwaśny, smakowo właściwy dla zawartego składnika. Opakowanie jednostkowe ok.150-200g, kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 120. 4. Pudding 15500000-3 Deser o konsystencji budyniu, o smakach: waniliowy, czekoladowy, waniliowo - czekoladowy, składniki: mleko, cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, barwniki. Opakowanie jednostkowe ok.150g, kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 80. 5. Mleko 15511210-8 Mleko UHT o zawartości 2 % tłuszczu. Wygląd i barwa jednolita, smak i zapach czysty bez obcych posmaków i zapachów, barwa jasnokremowa, konsystencja płynna. Opakowanie jednostkowe: karton z laminatu wielowarstwowego , o poj. 1l. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od dnia dostawy. l 1500. 6. Śmietana 15512000-0 Śmietana o zawartości tłuszczu 12%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego, poj. ok. 400-500g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 210. 7. Masło 15530000-2 Kostka starannie uformowana, smak lekko kwaśny, mlekowy, lekki posmak pasteryzacji, lekko tłuszczowy. Barwa jednolita, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 80%. Opakowanie bezpośrednie to folia aluminiowa, opakowanie pośrednie – karton papierowy, waga ok. 200 g. Termin przydatności do spożycia do 30 dni liczony od dnia dostawy. kg 600. 8. Twaróg półtłusty 15542100-0 Twaróg półtłusty krajanka, o smaku kwaśnym. Zawartość tłuszczu ok. 4,0-4,5 %, o pakowany w pergamin, termin przydatności do spożycia min. 7 dni liczony od dnia dostawy. kg 120. 9. Twaróg sernikowy 15542100-0 Barwa jednolita, biała do lekko kremowej; smak i zapach: czysty, typowy dla twarożku, bez obcych zapachów, smak lekko kwaśny, lekko słonawy; konsystencja i struktura dobra do smarowania, jednolita w całej masie, bez grudek, lekko mączysty; pakowany hermetycznie w kubki o masie ok. 1kg . Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 120. 10. Serek bez cukru ziarnisty 15542100-0 Serek ziarnisty o różnych dodatkach smakowych (szczypiorek, koperek, cebula) lub równoważny. Opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. ok. 150-200g; termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy. kg 150. 11. Serek do chleba 15542100-0 Serek do chleba termizowany. Skład: ser twarogowy, masło, żelatyna wieprzowa, możliwy wsad czosnku, ziół, papryki i ogórka. Opakowanie jednostkowe kubek z tworzywa sztucznego, poj. ok. 100-150 g. termin przydatności do spożycia min. 10 dni liczony od dnia dostawy. kg 80. 12. Serek włoski typu Capri 15542200-1 Skład: serwatka, mleko pasteryzowane, sól spożywcza, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości. Waga opakowania ok. 220-250g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. kg 40. 13. Ser topiony- krążki 15542200-1 Ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego z którego wyprodukowano ser topiony, ze swoistym posmakiem topienia, w kształcie trójkąta o masie ok. 25 g, w opakowaniu ok. 200 g; dozwolone dodatki smakowe: papryka, czosnek, szynka, borowik, itp.: zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 27%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 50. 14. Ser topiony- prostokąt 15542200-1 Ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego klasy z którego wyprodukowano ser topiony, ze swoistym posmakiem topienia, w kształcie prostokąta o masie ok. 100-150 g., dozwolone dodatki smakowe: papryka, czosnek, szynka, borowik, itp.: zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 27%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 60. 15. Ser topiony - plastry 15542200-1 Ser topiony naturalny kremowy; barwa naturalna; smak i zapach: charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego z którego wyprodukowano ser topiony, ze swoistym posmakiem topienia, dozwolone dodatki smakowe: papryka, czosnek, szynka, borowik, itp. Pakowane po 8 plastrów, oddzielnie każdy, w opakowaniu ok. 130-150 g, całość pakowana próżniowo. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 40. 16. Ser typu feta 15542300-2 Ser typu feta, sałatkowo - kanapkowy. Serek miękki solankowy, pełnotłusty, z mleka pasteryzowanego, nie mniej niż 12% tłuszczu w suchej masie. Opakowanie jednostkowe ok. 260-280g : pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 30. 17. Ser żółty typu gouda 15544000-3 Blok, o bokach lekko wypukłych i zaokrąglonych, szerokość ok. 10 , długość ok. 25 cm, o barwie jasnożółtej, smak i zapach delikatny, łagodny, miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie, zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 45%, pakowany w folię termokurczliwą, o terminie przydatności do spożycia do 60 dni od daty produkcji. kg 230. 18. Ser żółty z przyprawami pełnotłusty 15544000-3 Kształt: walec o wymiarach: średnica ok. 8 cm, długość ok. 25 cm. Ser pełnotłusty , możliwy wsad: zioła, papryka, szynka; smak i zapach łagodny, aromatyczny, właściwy dla dodatku; konsystencja twarda-nadający się do krojenia, pakowany w folię termokurczliwą, zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 45%. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 230. 19. Ser żółty typu salami 15544000-3 Kształt: walec o wymiarach: średnica ok. 8 cm, długość ok. 25 cm, barwa żółta, jednolita w całej masie; smak i zapach: łagodny, aromatyczny, lekko kwaśny, lekko pikantny; konsystencja: miąższ elastyczny, jednolity w całej masie, oczka okrągłe lub owalne wielkości ziarna ryżu lub małego grochu; zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 45%; pakowany w folię termokurczliwą. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 230. 20. Ser żółty wędzony typu rolada ustrzycka 15544000-3 Walec o średnicy ok. 7 cm, długości ok.25 cm. Zawartość tłuszczu nie mniej niż 45% w suchej masie; pakowany próżniowo; widoczne ślady od siatki. Wędzony w sposób naturalny. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 230. 21. Ser żółty wędzony 1554400-3 W bloku o długości ok. 30 cm i wysokości minimum 8 cm. Ser tłusty, wędzony, podpuszczkowy, dojrzewający o zawartość tłuszczu ok. 25%. Opakowanie z folii termokurczliwej. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. kg 230. 22. Kefir 15551000-5 Płyn jednolity w całej masie; barwa biała z odcieniem kremowym; konsystencja jednolita; smak i zapach: lekko kwaśny do kwaśnego, orzeźwiający, charakterystyczny dla kefiru; zawartość tłuszczu nie mniej niż 2%; opakowanie jednostkowe: kubki z folii polistyrenowej, zamykane przykrywką z folii aluminiowej o pojemności ok. 400-500 g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. kg 20. 23. Jogurt naturalny 15551310-1 Jogurt naturalny bez cukru. Opakowanie jednostkowe – kubek z tworzywa sztucznego, poj. ok. 400-500g. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 210. 24. Jogurt owocowy 15551320-4 Konsystencja jednolita, kremowa bez grudek, lekko luźna z widocznymi kawałkami owoców użytych do produkcji, wsad owoców od ok. 2,5 – 4,5 %; barwa naturalna charakterystyczna dla użytych owoców ; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko – kwaśny, smakowo właściwy dla owoców będących składnikiem jogurtu. Zawartość tłuszczu w suche masie nie mniej niż 1,5% – 2,5%. Różne smaki owocowe, poj. ok.100-150g. Opakowanie jednostkowe- kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. kg 90. 25. Jogurt owocowy pitny 15551320-4 Konsystencja jednolita, kremowa bez grudek, pitna bez widocznych kawałków owoców użytych do produkcji, wsad owoców od ok. 2,5 – 4,5 %; barwa naturalna charakterystyczna dla użytych owoców ; smak i zapach: czysty, łagodny, słodko – kwaśny, smakowo właściwy dla owoców będących składnikiem jogurtu. Zawartość tłuszczu w suche masie nie mniej niż 1,5% – 2,5%. Różne smaki owocowe, poj. ok.300-310 ml. Opakowanie jednostkowe- kubek z tworzywa sztucznego. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni liczony od dnia dostawy. l 100. 26. Maślanka 15551500-0 Konsystencja płynna, jednolita w całej masie bez grudek tłuszczu; barwa jednolita biała do lekko kremowej; smak i zapach: lekko kwaśny, aromatyczny, orzeźwiający, bez obcych posmaków; zawartość tłuszczu nie mniej niż 1,5%; opakowanie jednostkowe: butelka pcv/pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego o poj. 1 l. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy. l 50.
  

Criterion

Kryteria Termin płatności
Znaczenie 10,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Najkrótszy czas wymiany wadliwego towaru
Znaczenie 30,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)