Dostawy artykułów spożywczych do punktu gastronomicznego w Parku Wodnym Aquadrom Sp. z o.o. w Rudzie Śląskiej
Publication date | 2018-06-14 |
End date | 2018-06-22 00:00:00 |
Instytucja | AQUADROM Sp. z o.o. |
Miejscowość | Ruda Śląska |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 572835-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 158600004, 151190005, 155000003, 159800001, 32210006, 159600005, 158000006, 153200007 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do punktu gastronomicznego w Parku Wodnym Aquadrom Sp. z o.o. w Rudzie Śląskiej z podziałem na osiem części: 1.1 Część I: Kawa, herbata i podobne produkty. Przedmiotem zamówienia jest: kawa w ziarnach, kawa mielona, kawa rozpuszczalna, herbata czarna, herbata earl grey, herbata miętowa i herbata owocowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.automatyczny młynek żarnowy do kawy, 2.komplety porcelanowe do kawy: espresso – 12 szt.+ 12 szt. szklanka do wody poj. ok 100 ml., kawa czarna – 48 szt., cappuccino – 48 szt., latte – 36 szt. 3.naczynia porcelanowe do herbaty: podstawka + filiżanka – 24 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionego urządzenia wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów porcelanowych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3a do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części I. 1.2 Część II: Mięso, wędliny i ryby. Przedmiotem zamówienia jest: boczek wędzony, pierś z kurczaka, karkówka wieprzowa bez kości, kiełbasa, kiełbasa podsuszana, parówki wieprzowe, mięso mielone wołowe, salami, schab bez kości, szynka konserwowa, słonina, łosoś wędzony, smalec. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3b do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części II. 1.3 Część III: Nabiał Przedmiotem zamówienia jest: mleko, masło, ser mozarella wiórki, jogurt naturalny, kefir, serek homogenizowany, oscypek, ser typu feta. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3c do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części III. 1.4 Część IV: Napoje Przedmiotem zamówienia są: napoje bezalkoholowe gazowane o różnych smakach w butelkach i puszkach, soki owocowe i warzywne, woda gazowana i niegazowana, herbata mrożona smakowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.parasole o średnicy 3,5 metra (od czerwca do października) – 6 szt., 2.urządzenia chłodnicze: lodówka wolnostojąca ,drzwi z panelem szklanym o pojemności min 320 l. (szer. Max 60 cm x głębokość max 60 cm) – 3 szt., lodówka pod blatowa o pojemności min 200 l., drzwi z panelem szklanym – 1 szt. 3.szklanki do napojów 250 ml. 60 szt., szklanki do wody 200-300 ml. 48 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3d do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części IV. 1.5 Część V: Owoce i warzywa Przedmiotem zamówienia są owoce i warzywa: cytryna, cebula czerwona i biała, czosnek, świeża mięta i bazylia, ogórki kiszone, konserwowe i szklarniowe, papryka żółta i czerwona, cukinia, pieczarki, pomarańcze, pomidory, sałata lodowa, kapusta biała, marchewka, jabłka, suszone pomidory, ziemniaki, rukola, oliwki czarne krojone, banany, kiwi, truskawki, szczypiorek, natka pietruszki, melon, winogrono. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3e do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części V. 1.6 Część VI: Piwa Przedmiotem zamówienia są: piwa słodowe i bezalkoholowe. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.sprzęt do nalewania dwóch rodzajów piwa – 1 szt., 2.kompletny roolbar z kolumną dwukranową na sezon letni – od czerwca do października – 1 szt., 3.ławy i stoły na ogródek piwny – min. 6 kompletów, 4.niezbędne akcesoria do nalewania piwa: chłodziarka 2-obiegowa, kolumna 2-kranowa, kran, głowice, przewody piwne i gazowe. 5.kufle do piwa o pojemności 0,33 litra - 72 szt., 6.kufle do piwa o pojemności 0,5 litra - 144 szt., 7.szklanki do piwa bezalkoholowego - 36 szt., 8.podkładki tekturowe pod kufle w ilości odpowiadającej ilości zamawianego piwa. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3f do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VI. 1.7 Część VII: Różne artykuły spożywcze Przedmiotem zamówienia są różne artykuły spożywcze: bułki do hamburgerów i hot-dogów, oliwy i oleje, smalec, frytura, bułka tarta, mąka pszenna, cukier i ksylitol, frytki, ketchup, musztarda, przyprawy i zioła suszone, sosy, grzanki, makaron, drożdże, lód miód, pasta czekoladowo-orzechowa, ocet, panierka, jaja, ciasta, ciastka, słodycze, paluszki, obwarzanki, pulpa pomidorowa, musli. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3g do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VII. 1.8 Część VIII: Soki tłoczone Przedmiotem zamówienia są soki owocowe tłoczone. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3h do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VIII. 2.Dodatkowe wymagania. Produkty będące przedmiotem zamówienia będą wytwarzane zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej), będą spełniać prawem określone wymogi bezpieczeństwa żywności i żywienia, posiadać ważny termin przydatności do spożycia (nie później niż w 3⁄4 okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego) oraz posiadać atesty, świadectwa, certyfikaty lub inne dokumenty dopuszczające do ich spożycia przez ludzi zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w przedmiotowym zakresie. Proces dostawy będącej przedmiotem zamówienia będzie zapewniał bezpieczeństwo dostaw i winien być zgodny z obowiązującym systemem HACCP w przetwórstwie spożywczym. 3.Cykl życia produktu. Zamawiający informuje, iż koszty związane z cyklem życia produktu tj. koszty magazynowania, przetworzenia produktów oraz ich utylizacji ponosi Zamawiający, natomiast koszty produkcji, pakowania oraz dostawy do Zamawiającego ponosi Wykonawca. 4.Rozwiązania równoważne. Tam, gdzie w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, załącznikach, umowie został wskazany znak towarowy (marka), producent, dostawca, patent, pochodzenie, źródło lub szczególny proces, który charakteryzuje produkty dostarczone przez konkretnego Wykonawcę lub nastąpiło wskazanie norm, europejskich ocen technicznych, wspólnych specyfikacji technicznych lub innych odniesień, o których mowa w art. 30 ust. pkt 2 lub ust. 3 Pzp, Zamawiający zgodnie z art. 29 ust. 3 Pzp dopuszcza złożenie oferty równoważnej lub zgodnie z art. 30 ust. 4 Pzp zaoferowanie rozwiązań „równoważnych” w stosunku do wskazanych w dokumentacji pod warunkiem, że zapewnią uzyskanie produktów nie gorszych od założonych w opisie przedmiotu zamówienia oraz będą zgodne pod względem jakościowym i użytkowym. 5.Warunki płatności. Należność za dostarczone artykuły spożywcze będzie płatna przelewem w terminie do 30 dni od daty otrzymania prawidłowo wystawionej faktury zbiorczej wystawianej za miesiąc świadczonych dostaw. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | c626854f-7972-45e6-a2da-384bde3e3c3b |
Biuletyn | 572835-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | AQUADROM Sp. z o.o. |
Regon | 24030950400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Kłodnicka |
Zamawiajacy miejscowosc | Ruda Śląska |
Zamawiajacy kod pocztowy | 41706 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 32 797 32 70 |
Zamawiajacy fax | 32 797 32 71 |
Zamawiajacy email | zamowienia@aquadrom.pl |
Adres strony url | www.aquadrom.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 3 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.bip.aquadrom.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Oferty należy składać w formie pisemnej. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Aquadrom Sp. z o.o., ul. Kłodnicka 95 A, 41-706 Ruda Śląska - sekretariat |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy artykułów spożywczych do punktu gastronomicznego w Parku Wodnym Aquadrom Sp. z o.o. w Rudzie Śląskiej |
Numer referencyjny | ZP 4 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 8 |
Okreslenie przedmiotu | 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do punktu gastronomicznego w Parku Wodnym Aquadrom Sp. z o.o. w Rudzie Śląskiej z podziałem na osiem części: 1.1 Część I: Kawa, herbata i podobne produkty. Przedmiotem zamówienia jest: kawa w ziarnach, kawa mielona, kawa rozpuszczalna, herbata czarna, herbata earl grey, herbata miętowa i herbata owocowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.automatyczny młynek żarnowy do kawy, 2.komplety porcelanowe do kawy: espresso – 12 szt.+ 12 szt. szklanka do wody poj. ok 100 ml., kawa czarna – 48 szt., cappuccino – 48 szt., latte – 36 szt. 3.naczynia porcelanowe do herbaty: podstawka + filiżanka – 24 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionego urządzenia wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów porcelanowych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3a do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części I. 1.2 Część II: Mięso, wędliny i ryby. Przedmiotem zamówienia jest: boczek wędzony, pierś z kurczaka, karkówka wieprzowa bez kości, kiełbasa, kiełbasa podsuszana, parówki wieprzowe, mięso mielone wołowe, salami, schab bez kości, szynka konserwowa, słonina, łosoś wędzony, smalec. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3b do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części II. 1.3 Część III: Nabiał Przedmiotem zamówienia jest: mleko, masło, ser mozarella wiórki, jogurt naturalny, kefir, serek homogenizowany, oscypek, ser typu feta. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3c do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części III. 1.4 Część IV: Napoje Przedmiotem zamówienia są: napoje bezalkoholowe gazowane o różnych smakach w butelkach i puszkach, soki owocowe i warzywne, woda gazowana i niegazowana, herbata mrożona smakowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.parasole o średnicy 3,5 metra (od czerwca do października) – 6 szt., 2.urządzenia chłodnicze: lodówka wolnostojąca ,drzwi z panelem szklanym o pojemności min 320 l. (szer. Max 60 cm x głębokość max 60 cm) – 3 szt., lodówka pod blatowa o pojemności min 200 l., drzwi z panelem szklanym – 1 szt. 3.szklanki do napojów 250 ml. 60 szt., szklanki do wody 200-300 ml. 48 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3d do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części IV. 1.5 Część V: Owoce i warzywa Przedmiotem zamówienia są owoce i warzywa: cytryna, cebula czerwona i biała, czosnek, świeża mięta i bazylia, ogórki kiszone, konserwowe i szklarniowe, papryka żółta i czerwona, cukinia, pieczarki, pomarańcze, pomidory, sałata lodowa, kapusta biała, marchewka, jabłka, suszone pomidory, ziemniaki, rukola, oliwki czarne krojone, banany, kiwi, truskawki, szczypiorek, natka pietruszki, melon, winogrono. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3e do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części V. 1.6 Część VI: Piwa Przedmiotem zamówienia są: piwa słodowe i bezalkoholowe. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.sprzęt do nalewania dwóch rodzajów piwa – 1 szt., 2.kompletny roolbar z kolumną dwukranową na sezon letni – od czerwca do października – 1 szt., 3.ławy i stoły na ogródek piwny – min. 6 kompletów, 4.niezbędne akcesoria do nalewania piwa: chłodziarka 2-obiegowa, kolumna 2-kranowa, kran, głowice, przewody piwne i gazowe. 5.kufle do piwa o pojemności 0,33 litra - 72 szt., 6.kufle do piwa o pojemności 0,5 litra - 144 szt., 7.szklanki do piwa bezalkoholowego - 36 szt., 8.podkładki tekturowe pod kufle w ilości odpowiadającej ilości zamawianego piwa. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3f do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VI. 1.7 Część VII: Różne artykuły spożywcze Przedmiotem zamówienia są różne artykuły spożywcze: bułki do hamburgerów i hot-dogów, oliwy i oleje, smalec, frytura, bułka tarta, mąka pszenna, cukier i ksylitol, frytki, ketchup, musztarda, przyprawy i zioła suszone, sosy, grzanki, makaron, drożdże, lód miód, pasta czekoladowo-orzechowa, ocet, panierka, jaja, ciasta, ciastka, słodycze, paluszki, obwarzanki, pulpa pomidorowa, musli. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3g do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VII. 1.8 Część VIII: Soki tłoczone Przedmiotem zamówienia są soki owocowe tłoczone. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3h do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VIII. 2.Dodatkowe wymagania. Produkty będące przedmiotem zamówienia będą wytwarzane zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej), będą spełniać prawem określone wymogi bezpieczeństwa żywności i żywienia, posiadać ważny termin przydatności do spożycia (nie później niż w 3⁄4 okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego) oraz posiadać atesty, świadectwa, certyfikaty lub inne dokumenty dopuszczające do ich spożycia przez ludzi zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w przedmiotowym zakresie. Proces dostawy będącej przedmiotem zamówienia będzie zapewniał bezpieczeństwo dostaw i winien być zgodny z obowiązującym systemem HACCP w przetwórstwie spożywczym. 3.Cykl życia produktu. Zamawiający informuje, iż koszty związane z cyklem życia produktu tj. koszty magazynowania, przetworzenia produktów oraz ich utylizacji ponosi Zamawiający, natomiast koszty produkcji, pakowania oraz dostawy do Zamawiającego ponosi Wykonawca. 4.Rozwiązania równoważne. Tam, gdzie w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, załącznikach, umowie został wskazany znak towarowy (marka), producent, dostawca, patent, pochodzenie, źródło lub szczególny proces, który charakteryzuje produkty dostarczone przez konkretnego Wykonawcę lub nastąpiło wskazanie norm, europejskich ocen technicznych, wspólnych specyfikacji technicznych lub innych odniesień, o których mowa w art. 30 ust. pkt 2 lub ust. 3 Pzp, Zamawiający zgodnie z art. 29 ust. 3 Pzp dopuszcza złożenie oferty równoważnej lub zgodnie z art. 30 ust. 4 Pzp zaoferowanie rozwiązań „równoważnych” w stosunku do wskazanych w dokumentacji pod warunkiem, że zapewnią uzyskanie produktów nie gorszych od założonych w opisie przedmiotu zamówienia oraz będą zgodne pod względem jakościowym i użytkowym. 5.Warunki płatności. Należność za dostarczone artykuły spożywcze będzie płatna przelewem w terminie do 30 dni od daty otrzymania prawidłowo wystawionej faktury zbiorczej wystawianej za miesiąc świadczonych dostaw. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie określa żadnych warunków udziału w postępowaniu. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określa żadnych warunków udziału w postępowaniu. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie określa żadnych warunków udziału w postępowaniu. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Do oferty należy dołączyć: 1.Oświadczenie zgodne z załącznikiem nr 2 do SIWZ (oświadczenie z art. 25a Pzp), które należy złożyć w formie pisemnej. 2.Oświadczenie, że Wykonawca zapoznał się z warunkami zamówienia i z załączonym wzorem umowy oraz, że przyjmuje ich treść bez żadnych zastrzeżeń - na formularzu oferty – zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 3.Kalkulacje ceny ofertowej – zgodnie z załącznikami nr 3a, 3b, 3c, 3d, 3e, 3f, 3g, 3h do SIWZ odpowiednio do części, na które Wykonawca składa ofertę. 4.Pełnomocnictwo ustanowione do reprezentowania Wykonawcy/ów ubiegającego/cych się o udzielenie zamówienia publicznego. Pełnomocnictwo należy dołączyć w oryginale bądź kopii, potwierdzonej za zgodność z oryginałem notarialnie. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-06-22T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | KLAUZULA INFORMACYJNA Z ART. 13 RODO W CELU ZWIĄZANYM Z POSTĘPOWANIEM O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO SKIEROWANA DOWYKONAWCÓW, PODWYKONAWCÓW I OSÓB TRZECICH. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, Zamawiający informuje, że: 1.administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Aquadrom Sp. z o.o., ul. Kłodnicka 95 A, 41-706 Ruda Śląska; 2.inspektorem ochrony danych osobowych w Aquadrom sp. z o.o. jest: Barbara Ciemała e-mail: barbaraciemala@audit4you.pl 3.Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego „Dostawy artykułów spożywczych do punktu gastronomicznego w Parku Wodnym Aquadrom Sp. z o.o. w Rudzie Śląskiej” prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; 4.odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; 5.Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; 6.obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; 7.w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosownie do art. 22 RODO; 8.posiada Pani/Pan: a)na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; b)na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych c)(skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.) d)na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO; e)(prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.) f) prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; 1.nie przysługuje Pani/Panu: a)w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; b)prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; c)na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Kawa, herbata i podobne produkty. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15860000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: kawa w ziarnach, kawa mielona, kawa rozpuszczalna, herbata czarna, herbata earl grey, herbata miętowa i herbata owocowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.automatyczny młynek żarnowy do kawy, 2.komplety porcelanowe do kawy: espresso – 12 szt.+ 12 szt. szklanka do wody poj. ok 100 ml., kawa czarna – 48 szt., cappuccino – 48 szt., latte – 36 szt. 3.naczynia porcelanowe do herbaty: podstawka + filiżanka – 24 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionego urządzenia wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów porcelanowych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3a do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części I. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Mięso, wędliny i ryby. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15119000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: boczek wędzony, pierś z kurczaka, karkówka wieprzowa bez kości, kiełbasa, kiełbasa podsuszana, parówki wieprzowe, mięso mielone wołowe, salami, schab bez kości, szynka konserwowa, słonina, łosoś wędzony, smalec. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3b do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części II. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Nabiał |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest: mleko, masło, ser mozarella wiórki, jogurt naturalny, kefir, serek homogenizowany, oscypek, ser typu feta. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3c do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części III. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Napoje |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15980000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: napoje bezalkoholowe gazowane o różnych smakach w butelkach i puszkach, soki owocowe i warzywne, woda gazowana i niegazowana, herbata mrożona smakowa. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.parasole o średnicy 3,5 metra (od czerwca do października) – 6 szt., 2.urządzenia chłodnicze: lodówka wolnostojąca ,drzwi z panelem szklanym o pojemności min 320 l. (szer. Max 60 cm x głębokość max 60 cm) – 3 szt., lodówka pod blatowa o pojemności min 200 l., drzwi z panelem szklanym – 1 szt. 3.szklanki do napojów 250 ml. 60 szt., szklanki do wody 200-300 ml. 48 szt. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3d do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części IV. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Owoce i warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są owoce i warzywa: cytryna, cebula czerwona i biała, czosnek, świeża mięta i bazylia, ogórki kiszone, konserwowe i szklarniowe, papryka żółta i czerwona, cukinia, pieczarki, pomarańcze, pomidory, sałata lodowa, kapusta biała, marchewka, jabłka, suszone pomidory, ziemniaki, rukola, oliwki czarne krojone, banany, kiwi, truskawki, szczypiorek, natka pietruszki, melon, winogrono. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3e do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części V. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Piwa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15960000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: piwa słodowe i bezalkoholowe. Wykonawca zobowiązany jest w okresie trwania umowy do wyposażenia Zamawiającego w następujące urządzenia i akcesoria kompatybilne z zaoferowanymi produktami spożywczymi: 1.sprzęt do nalewania dwóch rodzajów piwa – 1 szt., 2.kompletny roolbar z kolumną dwukranową na sezon letni – od czerwca do października – 1 szt., 3.ławy i stoły na ogródek piwny – min. 6 kompletów, 4.niezbędne akcesoria do nalewania piwa: chłodziarka 2-obiegowa, kolumna 2-kranowa, kran, głowice, przewody piwne i gazowe. 5.kufle do piwa o pojemności 0,33 litra - 72 szt., 6.kufle do piwa o pojemności 0,5 litra - 144 szt., 7.szklanki do piwa bezalkoholowego - 36 szt., 8.podkładki tekturowe pod kufle w ilości odpowiadającej ilości zamawianego piwa. Wykonawca zapewni standardowy serwis wyżej wymienionych urządzeń wynikający z użytkowania w warunkach restauracyjnych, a także uzupełnianie akcesoriów szklanych w przypadku ich zniszczenia w ilości nie wskazującej na celowe działanie Zamawiającego. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3f do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VI. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Różne artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są różne artykuły spożywcze: bułki do hamburgerów i hot-dogów, oliwy i oleje, smalec, frytura, bułka tarta, mąka pszenna, cukier i ksylitol, frytki, ketchup, musztarda, przyprawy i zioła suszone, sosy, grzanki, makaron, drożdże, lód miód, pasta czekoladowo-orzechowa, ocet, panierka, jaja, ciasta, ciastka, słodycze, paluszki, obwarzanki, pulpa pomidorowa, musli. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3g do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VII. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Soki tłoczone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15320000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-05-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są soki owocowe tłoczone. Szczegółowy wykaz, parametry oraz ilości produktów zawiera Formularz nr 3h do SIWZ – kalkulacja ceny ofertowej dla części VIII. |
Criterion
Kryteria | Termin realizacji dostaw cząstkowych w danej części |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | cena ofertowa za część |
Znaczenie | 60,00 |