Dostawa artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12
Publication date | 2018-07-05 |
End date | 2018-08-20 00:00:00 |
Instytucja | Szkoła Policealna- Medyczne Studium Zawodowe im.Janusza Korczaka w Łukowie |
Miejscowość | Łuków |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 584339-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. A) Pieczywo i wyroby cukiernicze na zakwasie z ziarnem, B) Nabiał o niskiej zawartości tłuszczu, C) Mięso i jego przetwory (wieprzowe, wołowe), D) Drób i jego przetwory, E) Warzywa, owoce, przetwory owocowo – warzywne, kiszonki, F) Warzywa i owoce G) Mrożonki warzyw i owoców, H) Ryby i przetwory rybne, I) Różne artykuły spożywcze (tj. kasze, mąki, przyprawy, zioła suszone, orzechy, miód prawdziwy, ocet jabłkowy, balsamiczny, itp.), Nazwę artykułów w danej grupie zawierają załączniki Nr 1.A – 1.I (A – I) do SIWZ. 2. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 4. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 5. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 6. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 82c086b3-96ba-4df2-9621-69f19f6ca24a |
Biuletyn | 584339-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Szkoła Policealna- Medyczne Studium Zawodowe im.Janusza Korczaka w Łukowie |
Regon | 29023900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Adama Antoniego Kryńskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 10 |
Zamawiajacy miejscowosc | Łuków |
Zamawiajacy kod pocztowy | 21-400 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubelskie |
Zamawiajacy telefon | 025 7982639, 7983131, |
Zamawiajacy fax | 257 982 639 |
Zamawiajacy email | sekretariat@mszlukow.pl, |
Adres strony url | www.mszlukow.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Oświatowa jednostka organizacyjna Samorządu Województwa Lubelskiego |
Dostep dokumentow zamowienia | mszlukow.bip.lubelskie.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | mszlukow.bip.lubelskie.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | W formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Szkoła Policealna - Medyczne Studium Zawodowe w Łukowie, ul. Kryńskiego 10, 21-400 Łuków |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 |
Numer referencyjny | SP-MSZ.I.251.1.3.2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. A) Pieczywo i wyroby cukiernicze na zakwasie z ziarnem, B) Nabiał o niskiej zawartości tłuszczu, C) Mięso i jego przetwory (wieprzowe, wołowe), D) Drób i jego przetwory, E) Warzywa, owoce, przetwory owocowo – warzywne, kiszonki, F) Warzywa i owoce G) Mrożonki warzyw i owoców, H) Ryby i przetwory rybne, I) Różne artykuły spożywcze (tj. kasze, mąki, przyprawy, zioła suszone, orzechy, miód prawdziwy, ocet jabłkowy, balsamiczny, itp.), Nazwę artykułów w danej grupie zawierają załączniki Nr 1.A – 1.I (A – I) do SIWZ. 2. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 4. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 5. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 6. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy z postępowania, o której mowa w art.24 ust.1 pkt 23 ustawy, Wykonawca składa stosownie do treści art.24 ust.11 (w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP), oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia |
IV 4 4 data | 2018-08-20T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. A) Pieczywo i wyroby cukiernicze na zakwasie z ziarnem. 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | NABIAŁ |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. b) Pieczywo i wyroby cukiernicze na zakwasie z ziarnem. 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WĘDLINY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. C) Mięso i jego przetwory (wieprzowe, wołowe), 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO DROBIOWE, WĘDLINY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. D) Drób i jego przetwory, 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | WARZYWA, OWOCE, PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE, KISZONKI |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. E) Warzywa, owoce, przetwory owocowo-warzywne, kiszonki, 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | WARZYWA I OWOCE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. F) Warzywa i owoce 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | MROŻONKI |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. G) Mrożonki, 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | RYBY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. H) Ryby, 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-08-20T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych do Internatu Szkoły Policealnej – Medycznego Studium Zawodowego w Łukowie ul. A.A. Kryńskiego 12 w roku szkolnym 2018/2019 do przygotowania trzech posiłków dla około 100 osób (średnio miesięcznie) z grup tj. I) Różne produkty spożywcze, 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot umowy własnym transportem, na własny koszt i na własne ryzyko, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć określone artykuły spożywcze w uzgodnionym terminie przez Zamawiającego przez cały okres trwania umowy. 5. Wykonawca zobowiązuje się w terminie 3 dni od dnia dostawy do odbioru opakowań. 6. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie trwania umowy. 7. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość każdego artykułu spożywczego, termin przydatności do spożycia oraz dostarczone ilości określonego asortymentu. |
Criterion
Kryteria | Cena brutto |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Okres utrzymania ceny za artykuły spożywcze |
Znaczenie | 40,00 |