Dostawa artykułów spożywczych
Publication date | 2018-07-11 |
End date | 2018-07-20 00:00:00 |
Instytucja | Szpital Powiatowy im. A. Sokołowskiego |
Miejscowość | Złotów |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 587384-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa artykułów spożywczych w asortymencie : 1. Budyń kg 70 2. Cukier kg 1550 3. Cukier wanilinowy kg 20 4. Chrzan tarty kg 190 5. Dżem truskawkowy kg 180 6. Dżem z czarnej porzeczki kg 180 7. Fasola konserwowa kg 900 8. Fasola sucha kg 300 9. Groch konserwowy kg 480 10. Groch suchy kg 200 11. Galaretka owocowa kg 70 12. Herbata czarna granulowana kg 110 13. Kasza jęczmienna kg 860 14. Kasza manna kg 630 15. Koncentrat pomidorowy kg 650 16. Kwasek cytrynowy kg 90 17. Kawa zbożowa kg 460 18. Kakao kg 5 19. Kisiel kg 110 20. Kleik ryżowy błyskawiczny kg 75 21. Liście laurowe kg 2 22. Makaron świderki, nitki lub inny kg 1250 23. Mąka pszenna typ 500 kg 2800 24. Mąka ziemniaczana kg 15 25. Margaryna w kostce kg 310 26. Miód naturalny kg 30 27. Majeranek kg 10 28. Majonez kg 200 29. Musztarda kg 600 30. Olej rzepakowy L 1100 31. Ocet L 500 32. Papryka słodka mielona kg 60 33. Przyprawa Vegeta lub podobna kg 180 34. Przyprawa w płynie Maggi lub podobna L 250 35. Płatki owsiane kg 460 36. Pieprz czarny mielony kg 30 37. Ryż kg 1200 38. Rodzynki kg 35 39. Syrop owocowy L 1400 40. Soda oczyszczona kg 5 41. Sól kg 1700 42. Zupa barszcz biały kg 65 43. Zupa pieczarkowa kg 65 44. Ziele angielskie kg 10 45. Żelatyna kg 18 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 590cfb68-955b-46fd-86cf-7254c3b453aa |
Biuletyn | 587384-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Szpital Powiatowy im. A. Sokołowskiego |
Regon | 30000900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Szpitalna |
Zamawiajacy adres numer domu | 28 |
Zamawiajacy miejscowosc | Złotów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 77400 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie |
Zamawiajacy telefon | 067 2632233 w. 420 |
Zamawiajacy fax | 672 635 878 |
Zamawiajacy email | andrzej.lukaszewicz@wp.pl |
Adres strony url | www.szpital.zlotow.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Szpital Powiatowy |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szpital.zlotow.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | składanie oferty odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Szpital Powiatowy im.A.Sokołowskiego ul. Szpitalna 28 Złotów, sekretariat pokój 105 |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów spożywczych |
Numer referencyjny | 20 ZP 2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Dostawa artykułów spożywczych w asortymencie : 1. Budyń kg 70 2. Cukier kg 1550 3. Cukier wanilinowy kg 20 4. Chrzan tarty kg 190 5. Dżem truskawkowy kg 180 6. Dżem z czarnej porzeczki kg 180 7. Fasola konserwowa kg 900 8. Fasola sucha kg 300 9. Groch konserwowy kg 480 10. Groch suchy kg 200 11. Galaretka owocowa kg 70 12. Herbata czarna granulowana kg 110 13. Kasza jęczmienna kg 860 14. Kasza manna kg 630 15. Koncentrat pomidorowy kg 650 16. Kwasek cytrynowy kg 90 17. Kawa zbożowa kg 460 18. Kakao kg 5 19. Kisiel kg 110 20. Kleik ryżowy błyskawiczny kg 75 21. Liście laurowe kg 2 22. Makaron świderki, nitki lub inny kg 1250 23. Mąka pszenna typ 500 kg 2800 24. Mąka ziemniaczana kg 15 25. Margaryna w kostce kg 310 26. Miód naturalny kg 30 27. Majeranek kg 10 28. Majonez kg 200 29. Musztarda kg 600 30. Olej rzepakowy L 1100 31. Ocet L 500 32. Papryka słodka mielona kg 60 33. Przyprawa Vegeta lub podobna kg 180 34. Przyprawa w płynie Maggi lub podobna L 250 35. Płatki owsiane kg 460 36. Pieprz czarny mielony kg 30 37. Ryż kg 1200 38. Rodzynki kg 35 39. Syrop owocowy L 1400 40. Soda oczyszczona kg 5 41. Sól kg 1700 42. Zupa barszcz biały kg 65 43. Zupa pieczarkowa kg 65 44. Ziele angielskie kg 10 45. Żelatyna kg 18 |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie uszczegóławia warunku. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie uszczegóławia warunku |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający wymaga wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu w zakresie zdolności zawodowej ; Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonywania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami , o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot , na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy; |
Zakresie warunkow udzialu | Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonywania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami , o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot , na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Dokument potwierdzający wdrożenie w zakładzie wykonawcy system HACCP. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-07-20T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | Cena ofertowa |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin dostaw |
Znaczenie | 40,00 |