Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi w Białymstoku

Publication date 2018-07-12
End date 2018-07-20 00:00:00
Instytucja Szkoła Podstawowa Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego - Prymasa Tysiąclecia w Białymstoku
Miejscowość Białystok
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 587672-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 31425003, 155000003, 153311008, 158000006, 158100009, 152200006
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być zgodne wagowo z treścią składanego zamówienia. 2. Opisy przedmiotu zamówienia, jego skład surowcowy, technologie wytworzenia bądź jego skład surowcowy podane przez producentów określają wymagania minimalne jakościowo bądź technologicznie i dopuszcza się stosowanie zamienników, które nie obniżą tychże wartości w tym użytkowej i jakościowej dostarczanego asortymentu zamówienia. 3. Wskazane bądź sugerujące opisy przedmiotu zamówienia nie stanowią zatem preferencji Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązany jest zatem wykazać, że wykorzystany przez niego asortyment, spełnia minimalne wymagania Zamawiającego. 5. Przedłożone przez Wykonawcę dowody potwierdzające spełnienie warunku określonego w ww. pkt. 4 muszą być jednoznaczne. Zamawiający odrzuci przedłożone dokumenty jeżeli nie będą pozwalały na jednoznaczne spełnienie powyższego obowiązku. 6. Zamawiający przewiduje zamówienie częściowe w trakcie realizacji zamówienia. Podane w załączniku EXCEL ilości poszczególnego asortymentu należy traktować jako wartości szacunkowe i nie muszą zostać wyczerpane w trakcie realizacji umowy. Realizacja dostaw będzie dokonywana sukcesywnie na podstawie zapotrzebowań Zamawiającego w których każdorazowo określony zostanie termin dostawy oraz asortyment zamówienia. Przedmiot zamówienia został określony w następujących częściach: Cz. 1 – mięso Cz. 2 – Warzywa, owoce i jaja Cz. 3 – Nabiał i produkty mleczarskie Cz. 4 – Mrożonki Cz. 5 – Różne artykuły spożywcze Cz. 6 – Pieczywo Cz. 7 – Ryby mrożone. Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na 1, 2 lub wszystkie części oferty.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 45cb848c-4604-4232-b3ed-c83ae520baef
Biuletyn 587672-N-2018
Zamawiajacy nazwa Szkoła Podstawowa Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego - Prymasa Tysiąclecia w Białymstoku
Regon 5066820700000
Zamawiajacy adres ulica ul. Armii Krajowej
Zamawiajacy adres numer domu 32
Zamawiajacy miejscowosc Białystok
Zamawiajacy kod pocztowy 15661
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 0 85 66174 71
Zamawiajacy fax 085 661 74 76
Zamawiajacy email sekretariat@sp49.bialystok.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.sp49.bialystok.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 30%
Rodzaj zamawiajacego 9
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.sp49.bialystok.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Tak w formie papierowej
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Szkoła Podstawowa Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego- Prymasa Tysiąclecia w Białymstoku, ul. Armii Krajowej 32, 15-661 Białystok
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 49 z Oddziałami Integracyjnymi w Białymstoku
Numer referencyjny SP49.26.1.2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 7
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być zgodne wagowo z treścią składanego zamówienia. 2. Opisy przedmiotu zamówienia, jego skład surowcowy, technologie wytworzenia bądź jego skład surowcowy podane przez producentów określają wymagania minimalne jakościowo bądź technologicznie i dopuszcza się stosowanie zamienników, które nie obniżą tychże wartości w tym użytkowej i jakościowej dostarczanego asortymentu zamówienia. 3. Wskazane bądź sugerujące opisy przedmiotu zamówienia nie stanowią zatem preferencji Zamawiającego. 4. Wykonawca zobowiązany jest zatem wykazać, że wykorzystany przez niego asortyment, spełnia minimalne wymagania Zamawiającego. 5. Przedłożone przez Wykonawcę dowody potwierdzające spełnienie warunku określonego w ww. pkt. 4 muszą być jednoznaczne. Zamawiający odrzuci przedłożone dokumenty jeżeli nie będą pozwalały na jednoznaczne spełnienie powyższego obowiązku. 6. Zamawiający przewiduje zamówienie częściowe w trakcie realizacji zamówienia. Podane w załączniku EXCEL ilości poszczególnego asortymentu należy traktować jako wartości szacunkowe i nie muszą zostać wyczerpane w trakcie realizacji umowy. Realizacja dostaw będzie dokonywana sukcesywnie na podstawie zapotrzebowań Zamawiającego w których każdorazowo określony zostanie termin dostawy oraz asortyment zamówienia. Przedmiot zamówienia został określony w następujących częściach: Cz. 1 – mięso Cz. 2 – Warzywa, owoce i jaja Cz. 3 – Nabiał i produkty mleczarskie Cz. 4 – Mrożonki Cz. 5 – Różne artykuły spożywcze Cz. 6 – Pieczywo Cz. 7 – Ryby mrożone. Zamawiający dopuszcza złożenie oferty na 1, 2 lub wszystkie części oferty.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Oświadczenie o którym mowa w ww.pkt.VI ppkt 1.2). Oświadczenia stanowiące załącznik nr 9,10 do SIWZ. Ewentualne pełnomocnictwa w przypadku osób nie widniejących w dokumencie rejestracyjnym
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie o którym mowa w ww.pkt.VI ppkt 1.2). Oświadczenia stanowiące załącznik nr 9,10 do SIWZ. Ewentualne pełnomocnictwa w przypadku osób nie widniejących w dokumencie rejestracyjnym
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w przypadkach, gdy: 1) nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy, której nie dało się przewidzieć pomimo zachowania należytej staranności i nie jest to zawinione przez Strony, 2) niezbędna i konieczna jest zmiana terminu wykonania umowy ze względu na zaistnienie okoliczności lub zdarzeń uniemożliwiających realizację umowy w wyznaczonym terminie, których nie dało się przewidzieć pomimo zachowania należytej staranności i nie są one zawinione przez Strony, w szczególności zmian w harmonogramie roku szkolnego, 3) zmiany miejsca dostawy ze względu na zmiany organizacyjne po stronie Zamawiającego, 4) zmiany danych teleadresowych Zamawiającego lub Wykonawcy, 5) zmiany rachunku bankowego Wykonawcy, w zakresie ceny umownej: 6) ceny jednostkowe towarów mogą być waloryzowane nie częściej niż co kwartał, a podstawą waloryzacji będzie faktyczny wzrost cen za ubiegły kwartał zgodnie ze wskazaniem wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych, ogłaszanych przez Prezesa GUS. Waloryzacja przysługuje Wykonawcy w sytuacji jeżeli podany wzrost cen w kwartale osiągnie co najmniej 3%. Zmiany cen w/w mogą być dokonywane tylko w formie pisemnej.
IV 4 4 data 2018-07-20T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:45
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Mięso i przetwory mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Filet z indyka kg 800 Filet z kurczaka kg 850 Kiełbasa biała surowa (nie mniej niż 85% mięsa, nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu) kg 80 Kiełbasa śląska (nie mniej niż 85% mięsa, nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu) kg 150 Kurczak kl. I kg 300 Mięso z udźca z indyka b/s, b/k kg 500 Podudzia z kurczaka kg 750 Polędwica wieprzowa( wędlina) zawartość mięsa min.85%, zawartość białka min.16g w 100g produktu kg 70 Ogonówka wędzona(zaw. mięsa min. 85% ) kg 40 Polędwiczki wieprzowe kg 400 Porcje rosołowe kg 300 Schab wieprzowy extra b/k, b/w,b/ok. kg 800 Szynka wieprzowa b/k,b/s,b/t kg 1650 Szynka wieprzowa extra b/sk, b/k, b/t(zrazowa) kg 600 Szynka wieprzowa parzona(wędlina), zawartość mięsa min.85%, zawartość białka min. 16g w 100g produktu kg 70 Udziec cielęcy b/k gat.I kg 80 Udziec wołowy b/k gat.I kg 500 Udziec z kurczaka gat.I (nie więcej niż 250g.szt ) kg 1000
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa warzywa, owoce i jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Arbuz kg 150 Banany (1szt ok.150g) gat. I kg 1200 Borówka amerykańs.op 125g szt. 200 Botwina pęczek szt. 300 Brokuł świeży szt. 150 Buraki kg 1200 Cebula kg 1000 Cebula biała czosnkowa kg 50 Cebula czerwona kg 50 Ciecierzyca gat.I kg 100 Cukinia kg 100 Cytryny kg 300 Czosnek - główka szt. 350 Dynia jadalna odmiana żółta kg 120 Fasola kg 60 Groch połówki kg 80 Gruszka gat. I (1szt ok.150g) kg 1200 Gruszka suszona kg 5 Jabłka konsumpcyjne gat.I (1szt ok.150g) kg 4500 Jabłka suszone kg 15 Jaja świeże kl.X L kg 1200 Kalafior świeży szt. 80 Kalarepa biała kg 250 Kapusta biała kg 1000 Kapusta czerwona kg 600 Kapusta kiszona kg 600 Kapusta młoda szt. 250 Kapusta pekińska kg 400 Kapusta włoska kg 1300 Kiwi duże (nie mniej niż 100g) kg 400 Koper pęczek szt. 1400 Malina swieża op 125g szt. 600 Mandarynka kl. I słodkie pezpestkowe kg 1000 Marchew kg 3000 Melon odmiana żółta kg 100 Morela suszona kg 25 Morela świeża gat.I kg 160 Natka pietruszki pęczek szt. 1400 Nektarynka gat. I (nie mniej niż 100g) kg 400 Ogórek gruntowy kg 150 Ogórek kiszony kg 1000 Ogórek małosolny kg 200 Ogórek szklarniowy kg 900 Orzech włoski łuskany kg 8 Papryka świeża gat. I różne kolory kg 400 Pieczarka kg 250 Pietruszka kg 800 Pomarańcze (+/- 200g szt.) kg 1200 Pomidory gat. I kg 700 Pomidory koktajlowe kg 150 Por sałatkowy kg 450 Rabarbar kg 150 Rodzynka gat.I kg 80 Rzodkiew biała kg 150 Rzodkiewka pęczek szt. 500 Sałata kg 150 Sałata lodowa kg 250 Sałata rzymska kg 250 Seler - korzeń kg 800 Seler naciowy szt. 150 Soczewica czerwona łuskana kg 40 Szczypior - pęczek szt. 250 Śliwka deserowa (nie mniej niż 80g) kg 200 Śliwka kompotowa kg 80 Truskawka deserowa kg 100 Winogron b/p słodki kg 200 Ziemniak jadalny odmiana biała typu Irga,Irys kg 18000 Ziemniak młody(V-VI) kg 1200 Zioła w doniczce(bazylia, tymianek,mięta ,oregano) szt. 500
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Nabiał i produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Drożdże 100g szt. 400 Jogurt naturalny 150-180g szt. 1300 Jogurt pitny probiotyczny 100g naturalny b/dodatku cukru szt. 5000 Jogurt typu greckiego 400g(śmietana, mleko,żywe kultury bakterii) szt. 3000 Kefir naturalny l 600 Masło klarowane 500g szt. 120 Masło śmietankowe extra 200g (nie mniej niż 82% tłuszczu) szt. 3000 Mleko 2% tłuszczu l 6000 Ser mozzarella kulka 125g szt. 200 Ser żółty twardy typu mozarella kg 100 Ser żółty typu gouda lub podlaski. kg 250 Serek homogenizowany naturalny b/dodatku cukru 150g szt. 5500 Serek wiejski ziarnisty 150g naturalny szt. 3000 Śmietana 400g 18% tł. b/zagęstników(żelatyny, skrobi modyfikowanej) szt. 1800 Śmietana 400g 30% tł. b/zagęstników(żelatyny, skrobi modyfikowanej) szt. 300 Twaróg homogenizowany wiaderko 1 kg kg 500 Twaróg półtłusty krajanka kg 1100
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331100-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Brokuł różyczki mrożony op.2,5kg kg 300 Bukiet warzyw 3 skład. (marchew,brokuł,kalafior) op 2,5kg kg 270 Fasolka szparagowa mrożona op.2,5kg zielona kg 250 Fasolka szparagowa mrożona op.2,5kg żółta kg 250 Groszek zielony mrożony op.2,5kg kg 170 Jagoda leśna mrożona op.2,5kg kg 50 Kalafior różyczki mrożony op.2,5kg kg 100 Malina mrożona op.2,5 kg kg 300 Marchew mini op.2,5kg kg 150 Marchew plastry op. 2,5kg kg 300 Mieszanka kompotowa (nie mniej niż 5 składn). owoce b/pestek op.2,5kg kg 250 Porzeczka czarna mrozona op.2,5kg kg 200 Porzeczka czerwona mrożona op.2,5kg kg 150 Szpinak mroż.rozdr.op.2,5kg kg 80 Truskawka mrożona op.2,5kg kg 800 Wiśnia mrożona b/p op.2,5kg kg 300 Włoszczyzna mrożona (marchew, por, seler, pietruszka) op.2,5kg kg 250
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Różne artykuły spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Ananas suszony chipsy 15g szt. 600 Baton musli 35g szt. 3000 Baton owocowy 30g min.94% owoców b/dodatku cukrów szt. 650 Cebula prażona (nie więcej niż 1000g) kg 150 Chrzan tarty 290g szt. 30 Ciasteczka owsiane z (czarnuszką, migdałami i naturalne) 150g b/dodatku cukru szt. 700 Cukier kryształ kg 700 Cukier waniliowy z naturalną wanilią 20g szt. 300 Cynamon mielony 15g szt. 100 Czarnuszka kg 3 Czekolada gorzka 100g min.70%kakao szt. 1200 Czosnek w granulowany typu Prymat op. ,,pet" kg 30 Czosnek w płatkach typu Prymat ,,pet" kg 8 Czubryca suszona b/dodatku soli -czerwona typu Prymat kg 15 Czubryca suszona b/dodatku soli -zielona typu Prymat kg 15 Dżem 100% owoców niskosłodzony tupu Łowicz 280g szt. 300 Flipsy kukurydziane 100g szt. 100 Gałka muszkatołowa mielona typu Prymat op."pet" kg 3 Pałeczki kukurydziane 60g szt. 300 Proszek do pieczenia 30g szt. 20 Soda spożywcza 80g szt. 10 Gorczyca białe ziarno typu Prymat op.,,pet'' kg 2 Goździki 15g szt. 25 Herbata czarna saszetki earl grey (op. 100g)typu Lipton szt. 650 Herbata granulowana typu lipton 100g szt. 200 Herbata malinowa 100g(owoc suszony) szt. 150 Herbata owocowa ( saszetki 25 szt) typu lipton szt. 1600 Herbata z hibiskusa 100g(suszony kwiat) szt. 100 Herbata z lipy 100g(suszony kwiat) szt. 150 Herbata z mięty 100g(suszony liść) szt. 150 Imbir mielony op.,,pet'' kg 2 Jabłka suszone 18g chipsy szt. 700 Kakao naturalne 100g szt. 170 Kasza bulgur kg 200 Kasza gryczana prażona kg 150 Kasza jęczmienna gruba kg 350 Kasza kus-kus kg 100 Kasza manna kg 100 Kawa zbożowa rozpuszczalna (nie mniej niż 150g) szt. 60 Ketchup b/konserwantów- pomidory120g w 100g gotowego produktu op 425g szt. 40 Kminek ziarno op.,,pet'' kg 3 Liść laurowy torba kg 2 Lubczyk torba kg 4 Majeranek otarty typu Prymat op.,,pet'' kg 5 Makaron drobny(nitka, muszelka, mini kolanko, łazanki) z mąki semoliny 100% - pszenica durum kg 300 Makaron gruby (świderki, kolanko) mąka semolina 100%- pszenica durum kg 800 Makaron z mąki pełnoziarnistej (pszenica durum, mąka semolina 100%) świderki kg 250 Mąka pszenna razowa pełnoziarnista kg 100 Mąka pszenna razowa pełnoziarnista kg 30 Mąka pszenna tortowa kg 1200 Mąka ziemniaczana kg 350 Mieszanka przypraw typu curry kg 2 Miód naturalny wielokwiatowy 1000g wyłącznie z krajów Unii Europejskiej szt. 350 Musy warzywno-owocowe (zaw.cukrów 13,5g w 100g produktu)typu Kubuś szt. 4000 Musztarda łagodna 190g szt. 170 Natka pietruszki suszona kg 5 Ocet jabłkowy 0,5l szt. 70 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 1l typu kujawski o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i wielonienasyconych ponizej 40% szt. 700 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 1l o zawartości kwasów jedonienasyconych powyżej 50% i wielonienasyconych poniżej 40% szt. 250 Papryka słodka mielona typu Prymat op.,,pet'' kg 4 Pestki dyni łuskane 100g szt. 100 Pestki słonecznikowe łuskane op. 100g szt. 1000 Pęczak kg 200 Pieprz czarny ziarnisty typu Prymat op.,,pet'' kg 3 Pieprz kolorowy ziarnisty typu Prymat op. ,,pet'' kg 3 Pieprz ziołowy typu Prymat op."pet kg 30 Płatki jaglane 400g szt. 50 Płatki kukurydziane 1000g b/dodatku cukru szt. 70 Płatki orkiszowe 500g szt. 30 Płatki owsiane op.500g szt. 150 Płatki ryżowe 500g szt. 80 Przecier pomidorowy powyżej 90% pomidorów b/zagęstników kg 650 Pure owocowo-warzywne tuba 120g (zaw.cukru nie więcej niż 15g w 100g produktu) szt. 650 Rodzynki sułtańskie 100g gat.I szt. 650 Ryż brązowy kg 100 Mini wafelki tortowe op. 150g szt. 400 Rozmaryn torba kg 3 Ryż paraboliczny kg 750 Sezam 100g szt. 150 Soki owocowe 200ml(100% sok b/dodatku cukrów) szt. 5000 Sól morska drobnoziarnista kg 400 Suszone pomidory z bazylią i oregano typu Prymat op.,,pet'' kg 5 Szczaw siekany (nie mniej niż 900g) szt. 30 Wafle różne rodzaje 70g(chrupacze -duże okrągłe) szt. 300 Wafle ryżowe(różne smaki) szt. 150 Włoszczyzna suszona 1kg(marchew, pasternak,seler, pietruszka)b/glutaminianu sodu,soli i substancji konserwujących. kg 150 Pieprz cytrynowy młotkowany typu ptymat op. "pet' kg 3 Woda mineralna niegazow.0,5l szt. 12000 Zacierka makaronowa op 250g (mąka semolina) szt. 150 Ziele angielskie torba kg 2 Żurawina suszona 100g nie kandyzowana szt. 200
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Bułka drożdżowa z nadzieniem (różne rodzaje) 70-80g zaw.(cukru nie więcej niż15g i 10g tłuszczu) w 100g produktu. szt. 2500 Bułka grahamka 50-60 g szt. 4000 Bułka musli 50-60g szt. 4000 Bułka pszenna ze słonecznikiem typu ,,paluch" 60g. szt. 4000 Bułka tarta kg 400 Bułka zwykła kajzerka 50g szt. 7000 Chałka drożdżowa 300 g zaw.(cukru nie więcej niż 15g i 10g tłuszczu)w 100g produktu szt. 300 Chleb litewski z kminkiem kg 300 Chleb mieszny(pszenno-żytni) krojony z mąki z pełnego przemiału kg 500 Chleb orkiszowy kg 400 Chleb pełnoziarnisty krojony z mąki z pełnego przemiału typ 3000, bez karmelu kg 500 Chleb razowy żytni krojony bez karmelu z mąki typ 2000 kg 400 Chleb" trzy ziarna' krojony kg 500 Pączek z nadzieniem szt. 900 Rogalik drożdżowy z nadzieniem bez cukru pudru kg 70
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Ryby mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15220000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-08-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Filet z miruny b/skóry kl.I(szater, nie więcej niż 4% glazury) kg 1200 Filet z miruny ze skórą kl.I (szater,nie więcej niż 4% glazury) kg 500 Łosoś plastry op.100g szt 170 Łosoś wędzony filet kg 25 Tuńczyk wędzony- polędwica kg 10
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria czas realizacji dostawy dodatkowej w dniu dostawy - do 3 godz.
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)