MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE
| Publication date | 2018-07-16 |
| End date | 2018-07-24 00:00:00 |
| Instytucja | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
| Miejscowość | Gorlice |
| Województwo | małopolskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 589651-N-2018 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 151000009 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Część I. MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE, Część II. MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 7fb0e00c-7b89-40d6-abc9-b58f398b7041 |
| Biuletyn | 589651-N-2018 |
| Zamawiajacy nazwa | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
| Regon | 000308614 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Węgierska |
| Zamawiajacy adres numer domu | 21 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Gorlice |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 38-300 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
| Zamawiajacy telefon | +48183553317 |
| Zamawiajacy fax | +48183553307 |
| Zamawiajacy email | bzp@szpital.gorlice.pl |
| Adres strony url | www.szpital.gorlice.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 9 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szpital.gorlice.pl |
| Nazwa nadana zamowieniu | MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 2 |
| Okreslenie przedmiotu | Część I. MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE, Część II. MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
| Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Waluta calosc | PLN |
| Okres w miesiacach | 6 |
| Data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
| Data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | Zmiana stawki VAT i ceny brutto oferty. |
| IV 4 4 data | 2018-07-24T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 09:00 |
| IV 4 4 jezyki | polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Waluta zal | PLN |
| Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik informacje dodatkowe | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ (Formularzu Asortymentowo-Cenowym), na warunkach określonych w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 4 do SIWZ |
| Zalacznik krotki opis | MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE - 19 pozycji asortymentowych |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Waluta zal | PLN |
| Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik informacje dodatkowe | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ (Formularzu Asortymentowo-Cenowym), na warunkach określonych w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 4 do SIWZ |
| Zalacznik krotki opis | MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE - 14 pozycji asortymentowych |
Criterion
| Kryteria | Cena |
| Znaczenie | 100,00 |