MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE
Publication date | 2018-07-16 |
End date | 2018-07-24 00:00:00 |
Instytucja | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
Miejscowość | Gorlice |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 589651-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część I. MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE, Część II. MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 7fb0e00c-7b89-40d6-abc9-b58f398b7041 |
Biuletyn | 589651-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach |
Regon | 000308614 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Węgierska |
Zamawiajacy adres numer domu | 21 |
Zamawiajacy miejscowosc | Gorlice |
Zamawiajacy kod pocztowy | 38-300 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | +48183553317 |
Zamawiajacy fax | +48183553307 |
Zamawiajacy email | bzp@szpital.gorlice.pl |
Adres strony url | www.szpital.gorlice.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.szpital.gorlice.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | MIĘSA ORAZ PRODUKTY MIĘSNO-WĘDLINIARSKIE WIEPRZOWE, WOŁOWE I DROBIOWE |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 2 |
Okreslenie przedmiotu | Część I. MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE, Część II. MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Waluta calosc | PLN |
Okres w miesiacach | 6 |
Data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiana stawki VAT i ceny brutto oferty. |
IV 4 4 data | 2018-07-24T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ (Formularzu Asortymentowo-Cenowym), na warunkach określonych w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 4 do SIWZ |
Zalacznik krotki opis | MIĘSO I PRODUKTY WIEPRZOWO-WOŁOWE - 19 pozycji asortymentowych |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-08-17T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-17T00:00:00+01:00 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostaw mięsa oraz produktów mięsno wędliniarskich w podziale na stanowiące odrębne zamówienie części, zgodnie z zestawieniem rodzajowo ilościowym określonym w Załączniku Nr 3 do SIWZ (Formularzu Asortymentowo-Cenowym), na warunkach określonych w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 4 do SIWZ |
Zalacznik krotki opis | MIĘSO I PRODUKTY DROBIOWE - 14 pozycji asortymentowych |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |