DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKOLNO – PRZEDSZKOLNYM W TUROBINIE W ROKU SZKOLNYM 2018/2019

Publication date 2018-07-16
End date 2018-07-26 00:00:00
Instytucja Zespół Szkolno-Przedszkolny
Miejscowość Turobin
Województwo lubelskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Ziemniaki i produkty z ziemniaków,
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Warzywa przetworzone,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Przetworzone produkty spożywcze,
  • Napoje, tytoń i produkty podobne,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 589402-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 159000003, 151000009, 153000001, 153300000, 31425003, 155000003, 154000002, 153311709, 156000004, 152000000, 158100009, 158942003, 153100004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Turobinie w roku szkolnym 2018/2019 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część 1: Dostawa artykułów spożywczych różnych; Część 2: Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych; Część 3: Dostawa warzyw i owoców; Część 4: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych; Część 5: Dostawa jaj; Część 6: Dostawa mleka i produktów mleczarskich; Część 7: Dostawa olei, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych; Część 8: Dostawa warzyw i owoców głęboko mrożonych; Część 9: Dostawa produktów przemiału ziarna; Część 10: Dostawa ryb; Część 11: Dostawa pieczywa i świeżych wyrobów piekarskich; Część 12: Dostawa wyrobów gotowych mrożonych; Część 13: Dostawa wyrobów garmażeryjnych; Część 14: Dostawa ziemniaków. 3. Dostawy główne następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego, w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar do siedziby Zamawiającego w dni robocze w godzinach od 7.00 do 14.00 własnym transportem, na własny koszt i własne ryzyko. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia towarów do magazynów żywnościowych znajdujących się w obiektach Zamawiającego. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczanego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się niezwłocznie do jego wymiany na towar wolny od wad, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego. 5. Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych, a także dokonywać sprawdzenia zgodności cen z formularzem ofertowym. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie wykorzystania pełnego limitu ilościowego przedmiotu zamówienia bez prawa do roszczeń z tego tytułu przez Wykonawcę, a w szczególności z tytułu niezrealizowania umowy do pełnej wartości. Wykonawcy przysługuje tylko zapłata za faktycznie dostarczoną ilość. 7. Zamawiający zastrzega sobie również prawo zmian ilościowych dostaw pomiędzy pozycjami w ramach danej części zamówienia. 8. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 9. Warunki transportu zamówionych produktów będą odpowiadały zasadom Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP). Dostawca gwarantuje Zamawiającemu, że dostarczone produkty będą odpowiadały przepisom ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 71 poz. 1225 ze zm.). 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów: - decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej. możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia, - dokumenty potwierdzające stosowanie systemu HACCP . 11. Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych powinna odbywać się w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. 12. Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. 13. Produkty spożywcze powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. 14. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia pojawi się nazwa konkretnego produktu to Zamawiający, zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Pzp, dopuszcza składanie „produktów" równoważnych o jakości nie gorszej niż podany w opisie. Operowanie przykładowymi nazwami producenta, ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego produktu. Tak więc posługiwanie się nazwami producentów /produktów/ ma wyłącznie charakter przykładowy.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 765a6121-ec31-4cb2-b326-bc8b167c7a6c
Biuletyn 589402-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkolno-Przedszkolny
Regon 63199900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Piłsudskiego
Zamawiajacy adres numer domu 34
Zamawiajacy miejscowosc Turobin
Zamawiajacy kod pocztowy 23465
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubelskie
Zamawiajacy telefon 846 833 231
Zamawiajacy fax 846 833 231
Zamawiajacy email tpulawski@op.pl
Adres strony url www.spturobin.szkolnastrona.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.ugturobin.bip.lubelskie.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.ugturobin.bip.lubelskie.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Za pośrednictwem operatora pocztowego lub osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Urząd Gminy Turobin; ul. Rynek 4; 23-465 Turobin; Biuro podawcze pok. nr 11
Nazwa nadana zamowieniu DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY ZESPOLE SZKOLNO – PRZEDSZKOLNYM W TUROBINIE W ROKU SZKOLNYM 2018/2019
Numer referencyjny ZSP.2.26.2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Turobinie w roku szkolnym 2018/2019 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część 1: Dostawa artykułów spożywczych różnych; Część 2: Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych; Część 3: Dostawa warzyw i owoców; Część 4: Dostawa warzyw i owoców przetworzonych; Część 5: Dostawa jaj; Część 6: Dostawa mleka i produktów mleczarskich; Część 7: Dostawa olei, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych; Część 8: Dostawa warzyw i owoców głęboko mrożonych; Część 9: Dostawa produktów przemiału ziarna; Część 10: Dostawa ryb; Część 11: Dostawa pieczywa i świeżych wyrobów piekarskich; Część 12: Dostawa wyrobów gotowych mrożonych; Część 13: Dostawa wyrobów garmażeryjnych; Część 14: Dostawa ziemniaków. 3. Dostawy główne następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego, w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar do siedziby Zamawiającego w dni robocze w godzinach od 7.00 do 14.00 własnym transportem, na własny koszt i własne ryzyko. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia towarów do magazynów żywnościowych znajdujących się w obiektach Zamawiającego. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego wadliwej partii dostarczanego towaru, reklamacja zostanie zgłoszona telefonicznie. Wykonawca zobowiązuje się niezwłocznie do jego wymiany na towar wolny od wad, w ilościach zakwestionowanych przez Zamawiającego. 5. Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych, a także dokonywać sprawdzenia zgodności cen z formularzem ofertowym. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie wykorzystania pełnego limitu ilościowego przedmiotu zamówienia bez prawa do roszczeń z tego tytułu przez Wykonawcę, a w szczególności z tytułu niezrealizowania umowy do pełnej wartości. Wykonawcy przysługuje tylko zapłata za faktycznie dostarczoną ilość. 7. Zamawiający zastrzega sobie również prawo zmian ilościowych dostaw pomiędzy pozycjami w ramach danej części zamówienia. 8. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów. 9. Warunki transportu zamówionych produktów będą odpowiadały zasadom Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP). Dostawca gwarantuje Zamawiającemu, że dostarczone produkty będą odpowiadały przepisom ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 71 poz. 1225 ze zm.). 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów: - decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej. możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia, - dokumenty potwierdzające stosowanie systemu HACCP . 11. Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych powinna odbywać się w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. 12. Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. 13. Produkty spożywcze powinny być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. 14. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia pojawi się nazwa konkretnego produktu to Zamawiający, zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Pzp, dopuszcza składanie „produktów" równoważnych o jakości nie gorszej niż podany w opisie. Operowanie przykładowymi nazwami producenta, ma jedynie na celu doprecyzowanie poziomu oczekiwań Zamawiającego w stosunku do określonego produktu. Tak więc posługiwanie się nazwami producentów /produktów/ ma wyłącznie charakter przykładowy.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych wymagań.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych wymagań.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowych wymagań.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp (nie dotyczy osób fizycznych).
Inne dokumenty niewymienione 1) wypełniony i podpisany formularz oferty – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, 2) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania (zwane dalej Oświadczeniem) – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ, 3) pełnomocnictwo złożone w formie oryginału lub kopii poświadczonej notarialnie (jeżeli dotyczy): a) w przypadku podpisania oferty przez osoby nie wymienione w odpisie z właściwego rejestru – pełnomocnictwo do podpisania oferty lub podpisania oferty i zawarcia umowy, b) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie – pełnomocnictwo do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego, 4) w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust.3 Pzp Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zmiana umowy w sprawie zamówienia publicznego może nastąpić w formie pisemnego aneksu pod rygorem nieważności. Zmiany umowy nie mogą naruszać postanowień zawartych w art. 144 ustawy Pzp.
IV 4 4 data 2018-07-26T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa artykułów spożywczych różnych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15900000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawa warzyw i owoców
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawa warzyw i owoców przetworzonych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15330000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Dostawa jaj
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Dostawa mleka i produktów mleczarskich
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Dostawa olei, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15400000-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Dostawa warzyw i owoców głęboko mrożonych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Dostawa produktów przemiału ziarna
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15600000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Dostawa ryb
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Dostawa pieczywa i świeżych wyrobów piekarskich
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa Dostawa wyrobów gotowych mrożonych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 13
Zalacznik nazwa Dostawa wyrobów garmażeryjnych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15894200-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  
Zalacznik czesc nr 14
Zalacznik nazwa Dostawa ziemniaków
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15310000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-07-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Wykonawca powinien obliczyć cenę oferty dla każdej części odrębnie, na podstawie wykazu artykułów spożywczych stanowiącego część formularza ofertowego do niniejszej SIWZ. 2. Składana oferta musi być kompletna i zawierać wszystkie pozycje w zakresie danej części zamówienia. Nieuwzględnienie w danej części, na którą składana jest oferta, chociażby jednej z zamawianych pozycji asortymentowych spowoduje odrzucenie oferty.
  

Criterion

Kryteria czas realizacji zamówienia dodatkowego
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)