Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
Publication date | 2018-11-27 |
End date | 2018-12-05 00:00:00 |
Instytucja | Areszt Śledczy w Białymstoku |
Miejscowość | Białystok |
Województwo | podlaskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 653942-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 151121007, 151310005 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa 1327 (527) kg wątroby wieprzowej, 2680 (880) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4507 (2007) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 922* kg kiełbasy parówkowej, 1258* kg szynki familijnej, 1000 kg salcesonu czarnego, 1836 (636) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego,1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1000 kg boczek surowy bez żeber, 1800 kg kiełbasy toruńskiej, 2920 (620) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 3020 (1020) kg kiełbasy zwyczajnej, 2750 (1050) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2250 (250) kg parówek cienkich wieprzowych, 2000 (300) kg pasztetowej wieprzowej, 2600 (1600) kg pieczeni wieprzowej,1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1402 (402) kg salcesonu włoskiego, 800 kg boczku wędzonego bez żeber, 1815 (515) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych, 1285 (485) kg kiełbasy krakowskiej parzonej, 1000 kg* mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki, 2500 (1000) kg mięso drobne wołowe kl II pochodząca z tylnej ćwierćtuszy z minim.okrywą tł. zewn., 200* kg kiełbasy kanapkowej,350* kg kiełbasy podwawelskiej,1300 (800) kiełbasy zielonogórskiej, 545* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 1520 (1120) kg kiełbasy bieszczadzkiej,1420 (420) kg serdelek drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min. 50%,,1200 kg podudzia drobiowe, 1100 (100) kg szynki drobiowej mielonej (wędlina) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1400 kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2400 (1500) kg żołądków drobiowych, 1028 (128) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1000 kg parówek cienkich drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1700 (1000) kg serc drobiowych, 700 kg wątroby drobiowej, 1600 (500) kg baleronu drobiowego, 800* kg bloku drobiowego o wadze bloku do 3 kg, 1300* kg mortadeli drobiowej homogenizowana z mięsa drobiowego i tłuszczu, 1100* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego kształt bloku do 3 kg, 385* kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 539 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 1500 (500) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg ,1400 *kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 675* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, średnio rozdrobiona, 792* kg pasztetu drobiowego-wędlina podrobowa z mięsa oraz podrobów drobiowych,100 * kg kurczaka tuszki, bez części niejadalnych, 300* kg mięso gulaszowe z indyka, mięso klasy II z części tylnej tuszki, bez kości, umięśnione, 1000 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g. , 1400 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g., 1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g., 1000 kg konserwy smalec z mięsem do 300 g. * dane w nawiasie lub z gwiazdką oznaczają ilość i asortyment przeznaczony dla Zakładu Karnego w Białymstoku |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | fcd5ef78-b6a6-4e32-8eb1-21bb442af4a6 |
Biuletyn | 653942-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Areszt Śledczy w Białymstoku |
Regon | 31958100000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Kopernika |
Zamawiajacy adres numer domu | 21 |
Zamawiajacy miejscowosc | Białystok |
Zamawiajacy kod pocztowy | 15377 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
Zamawiajacy telefon | 085 7427021 - 23 |
Zamawiajacy fax | 857 427 024 |
Zamawiajacy email | as_bialystok@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza wspolnie | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | osobiście, posłaniec, operator pocztowy |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | 15-377 Białystok, ul. Kopernika 21 |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych |
Numer referencyjny | Dkw.2232.5.2018.JM |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa 1327 (527) kg wątroby wieprzowej, 2680 (880) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4507 (2007) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 922* kg kiełbasy parówkowej, 1258* kg szynki familijnej, 1000 kg salcesonu czarnego, 1836 (636) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego,1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1000 kg boczek surowy bez żeber, 1800 kg kiełbasy toruńskiej, 2920 (620) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 3020 (1020) kg kiełbasy zwyczajnej, 2750 (1050) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2250 (250) kg parówek cienkich wieprzowych, 2000 (300) kg pasztetowej wieprzowej, 2600 (1600) kg pieczeni wieprzowej,1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1402 (402) kg salcesonu włoskiego, 800 kg boczku wędzonego bez żeber, 1815 (515) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych, 1285 (485) kg kiełbasy krakowskiej parzonej, 1000 kg* mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki, 2500 (1000) kg mięso drobne wołowe kl II pochodząca z tylnej ćwierćtuszy z minim.okrywą tł. zewn., 200* kg kiełbasy kanapkowej,350* kg kiełbasy podwawelskiej,1300 (800) kiełbasy zielonogórskiej, 545* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 1520 (1120) kg kiełbasy bieszczadzkiej,1420 (420) kg serdelek drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min. 50%,,1200 kg podudzia drobiowe, 1100 (100) kg szynki drobiowej mielonej (wędlina) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1400 kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2400 (1500) kg żołądków drobiowych, 1028 (128) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1000 kg parówek cienkich drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1700 (1000) kg serc drobiowych, 700 kg wątroby drobiowej, 1600 (500) kg baleronu drobiowego, 800* kg bloku drobiowego o wadze bloku do 3 kg, 1300* kg mortadeli drobiowej homogenizowana z mięsa drobiowego i tłuszczu, 1100* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego kształt bloku do 3 kg, 385* kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 539 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 1500 (500) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg ,1400 *kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 675* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, średnio rozdrobiona, 792* kg pasztetu drobiowego-wędlina podrobowa z mięsa oraz podrobów drobiowych,100 * kg kurczaka tuszki, bez części niejadalnych, 300* kg mięso gulaszowe z indyka, mięso klasy II z części tylnej tuszki, bez kości, umięśnione, 1000 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g. , 1400 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g., 1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g., 1000 kg konserwy smalec z mięsem do 300 g. * dane w nawiasie lub z gwiazdką oznaczają ilość i asortyment przeznaczony dla Zakładu Karnego w Białymstoku |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
IV 4 4 data | 2018-12-05T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:50 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne oraz tłuszcze zwierzęce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest dostawa 1327 (527) kg wątroby wieprzowej, 2680 (880) kg kaszanki wieprzowej jęczmiennej, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 4507 (2007) kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 922* kg kiełbasy parówkowej, 1258* kg szynki familijnej, 1000 kg salcesonu czarnego, 1836 (636) kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego,1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego, 1600 kg głowizny prasowanej, 1000 kg boczek surowy bez żeber, 1800 kg kiełbasy toruńskiej, 2920 (620) kg kiełbasy mortadela, 1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 3020 (1020) kg kiełbasy zwyczajnej, 2750 (1050) kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2250 (250) kg parówek cienkich wieprzowych, 2000 (300) kg pasztetowej wieprzowej, 2600 (1600) kg pieczeni wieprzowej,1500 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1402 (402) kg salcesonu włoskiego, 800 kg boczku wędzonego bez żeber, 1815 (515) kg kiełbasy białej parzonej, 1700 kg serdelek wieprzowych, 1285 (485) kg kiełbasy krakowskiej parzonej, 1000 kg* mięso drobne wieprzowe kl. II pochodzące z łopatki, 2500 (1000) kg mięso drobne wołowe kl II pochodząca z tylnej ćwierćtuszy z minim.okrywą tł. zewn., 200* kg kiełbasy kanapkowej,350* kg kiełbasy podwawelskiej,1300 (800) kiełbasy zielonogórskiej, 545* kg kiełbasy szynkowej wieprzowej, 1520 (1120) kg kiełbasy bieszczadzkiej |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | mięso i wędliny drobiowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112100-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1420 (420) kg serdelek drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min. 50%,,1200 kg podudzia drobiowe, 1100 (100) kg szynki drobiowej mielonej (wędlina) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1400 kg skrzydełek drobiowych, 6000 (3000) kg udek drobiowych ćwiartek, 2400 (1500) kg żołądków drobiowych, 1028 (128) kg piersi drobiowych z kurczaka, 700 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba) o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1000 kg parówek cienkich drobiowych o zawartości mięsa drobiowego min.50%, 1700 (1000) kg serc drobiowych, 700 kg wątroby drobiowej, 1600 (500) kg baleronu drobiowego, 800* kg bloku drobiowego o wadze bloku do 3 kg, 1300* kg mortadeli drobiowej homogenizowana z mięsa drobiowego i tłuszczu, 1100* kg przysmaku drobiowego z mięsa drobiowego kształt bloku do 3 kg, 385* kg polędwicy drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 539 * kg polędwicy kanadyjskiej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg, 1500 (500) kg rolady drobiowej z mięsa drobiowego, kształt bloku o wadze do 3 kg ,1400 *kg kiełbasy szynkowej z indyka z mięsa drobiowego, grubo rozdrobniona wędzona , parzona, 675* kg mielonki drobiowej, kiełbasa z mięsa drobiowego, średnio rozdrobiona, 792* kg pasztetu drobiowego-wędlina podrobowa z mięsa oraz podrobów drobiowych,100 * kg kurczaka tuszki, bez części niejadalnych, 300* kg mięso gulaszowe z indyka, mięso klasy II z części tylnej tuszki, bez kości, umięśnione |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | konserwy mięsne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1000 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g. , 1400 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g., 1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g., 1000 kg konserwy smalec z mięsem do 300 g. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |