Cz 1. wędliny wieprzowe: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg.,
część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
|
GuidZP400 |
d9ef96ea-db9e-44bc-be30-b737c9cdc315
|
Biuletyn |
655098-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Dublinach
|
Regon |
28035160400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Dubliny
|
Zamawiajacy adres numer domu |
16
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Korsze
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-430
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
89 7543831,
|
Zamawiajacy fax |
89 7543612
|
Zamawiajacy email |
dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Forma pisemna
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11-430 Korsze
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.1.2018.PB
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
5
|
Okreslenie przedmiotu |
Cz 1. wędliny wieprzowe: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg.,
część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Inne dokumenty niewymienione |
Sporządzenie przez wykonawcę wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - formularz ofertowy
|
IV 4 4 data |
2018-12-07T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
wędliny wieprzowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg.,
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
wędliny drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
mięso wieprzowe i wołowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
mięso drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
konserwy mięsne i pasztety
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
|
| |