Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach

Publication date 2018-11-29
End date 2018-12-07 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Dublinach
Miejscowość Korsze
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 655098-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Cz 1. wędliny wieprzowe: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg.,
część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 d9ef96ea-db9e-44bc-be30-b737c9cdc315
Biuletyn 655098-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Dublinach
Regon 28035160400000
Zamawiajacy adres ulica Dubliny
Zamawiajacy adres numer domu 16
Zamawiajacy miejscowosc Korsze
Zamawiajacy kod pocztowy 11-430
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 89 7543831,
Zamawiajacy fax 89 7543612
Zamawiajacy email dkw_dubliny@sw.gov.pl, arkadiusz.milewski@sw.gov.pl; maciej.zubowicz@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Forma pisemna
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Dublinach, Dubliny 16, 11-430 Korsze
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Numer referencyjny DKW.2232.1.2018.PB
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 5
Okreslenie przedmiotu Cz 1. wędliny wieprzowe: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg., część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Sporządzenie przez wykonawcę wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - formularz ofertowy
IV 4 4 data 2018-12-07T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki Język polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa wędliny wieprzowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg.,
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa wędliny drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa mięso wieprzowe i wołowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg;
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa mięso drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa konserwy mięsne i pasztety
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)