Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.

Publication date 2018-11-29
End date 2018-12-07 00:00:00
Instytucja Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
Miejscowość Horyniec-Zdrój
Województwo podkarpackie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 654898-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 940 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 550 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 740 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa – 210 kg, Kości schabowe wędzone – 30 kg, Żeberka wędzone – 20 kg, Słonina świeża – 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I– 50 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I – 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 30 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 50 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) – 100 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 100 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 40 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg – 480 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg – 120 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 50 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 100 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe – 10 kg, Kabanosy wieprzowe – 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 30 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 8 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 500 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 150 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg – 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Podgardle wędzone – 60 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 360 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 50 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 90 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 250 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 420 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP – 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1000 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1000 kg, Wątróbka z kurczaka – 340 kg, Żołądki drobiowe – 100 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 500 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 700 kg, Wątróbka z indyka – 340 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 d3e95829-3a27-4e30-ae9f-c8ca698a9170
Biuletyn 654898-N-2018
Zamawiajacy nazwa Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
Regon 78103200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sanatoryjna
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Horyniec-Zdrój
Zamawiajacy kod pocztowy 37620
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 016 6313088, 6313147
Zamawiajacy fax 166 313 355
Zamawiajacy email biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl
Adres strony url www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferta musi być sporządzona w formie pisemnej i złożona w sekretariacie Spółki lub przesłana listownie/za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Uzdrowisko Horyniec Sp. z o.o. ul. Sanatoryjna 3, 37-620 Horyniec-Zdrój, Budynek Administracyjny - sekretariat, pokój nr 4.
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
Numer referencyjny UH-ZP.26.25.2018
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 940 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 550 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 740 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa – 210 kg, Kości schabowe wędzone – 30 kg, Żeberka wędzone – 20 kg, Słonina świeża – 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I– 50 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I – 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 30 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 50 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) – 100 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 100 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 40 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg – 480 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg – 120 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 50 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 100 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe – 10 kg, Kabanosy wieprzowe – 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 30 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 8 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 500 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 150 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg – 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Podgardle wędzone – 60 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 360 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 50 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 90 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 250 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 420 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP – 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1000 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1000 kg, Wątróbka z kurczaka – 340 kg, Żołądki drobiowe – 100 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 500 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 700 kg, Wątróbka z indyka – 340 kg
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w zakresie sytuacji ekonomicznej lub finansowej.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie określa warunków w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1) Zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2) Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie.
Inne dokumenty niewymienione 1) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie. 2) Dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułów żywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.). 3) Wykonawca, który ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w sekcji III pkt 4: a) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości- wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert. b) jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się ww. dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przede notariuszem, lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2018-12-07T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)