Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu
Publication date | 2018-11-29 |
End date | 2018-12-07 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Zabrze |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 654819-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 31425003, 33110002, 158960005, 158700007, 32122208 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych: ZADANIE Nr I (JAJA KURZE): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Jaja kurze – klasa M 22560,00 szt. ZADANIE Nr II (RYBY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Śledź a’la matias filety solone w zalewie (wiaderka 2.5kg-20kg netto) 70 kg 2. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5kg do 10kg netto ) 70 kg 3. Burger rybny panierowany ( waga od 60g do 100g ) 450 kg ZADANIE Nr III (MROŻONKI): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 95 kg 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg (waga 1 szt od 40-50g) 85 kg 3. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450g – 2 kg 240 kg 4. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 5. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 6. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 55 kg 7. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 90 kg 8. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2kg 220 kg 9. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2 kg 220 kg 10. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450g – 5 kg 90 kg ZADANIE Nr IV (PRZYPRAWY, ZUPY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 18 kg 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 10 kg 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 18 kg 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 11 kg 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 42 kg 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 280 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 1050 kg 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 14 kg 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 3 kg 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 6 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwon-ny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 12 kg 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 17 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 128 kg 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1kg-10kg 42 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wy-czuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 180 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany ge-netycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 960 kg 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylo-wanego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z na-krętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontak-tu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1litra 101 litrów 18. Sos boloński opakowanie 1kg-25kg 100 kg 19. Rosół z kury opakowanie 1kg-25kg 210 kg 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1kg-25kg 90 kg 21. Zupa grzybowa opakowanie 1kg-25kg 130 kg 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5l – 1l.) 290 litrów 23. Sos cygański opakowanie 1kg-25kg 56 kg 24. Sos grzybowy opakowanie 1kg-25kg 112 kg 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1kg-25kg 110 kg 26. Sos myśliwski opakowanie 1kg-25kg 65 kg ZADANIE Nr V (ROŚLINY STRĄCZKOWE I SOJA): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kostka sojowa, opakowanie 1kg-25kg 190 kg 2. Kotlet sojowy ,opakowanie 1kg-25kg 310 kg 3. Fasola drobna ,opakowanie 1kg-25kg 380 kg 4. Fasola biała duża, opakowanie 1kg-25kg 290 kg 5. Groch łuszczony ,opakowanie 1kg-25kg 612 kg 6. Groch cały, opakowanie 1kg-25kg 180 kg 7. Granulat sojowy, opakowanie 1kg-25kg 45 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do czwartku w ilościach wskazanych przez zamawiającego, raz w tygodniu w godz. 7.30 – 12.30. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 198e029a-20fe-4197-9926-62ee414c545f |
Biuletyn | 654819-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32102300000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Janika |
Zamawiajacy adres numer domu | 12 |
Zamawiajacy miejscowosc | Zabrze |
Zamawiajacy kod pocztowy | 41806 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 0-32 373 66 30 |
Zamawiajacy fax | 0-32 373 66 66 |
Zamawiajacy email | zk_zabrze@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Nazwa projektu programu | Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka Organizacyjna Więziennictwa-Zakład Karny w Zabrzu |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Ul. Księdza Pawła Janika 12, 41-806 Zabrze, woj. śląskie |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa różnych produktów spożywczych do Zakładu Karnego w Zabrzu |
Numer referencyjny | ZP-3/2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | 5 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 5 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych: ZADANIE Nr I (JAJA KURZE): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Jaja kurze – klasa M 22560,00 szt. ZADANIE Nr II (RYBY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Śledź a’la matias filety solone w zalewie (wiaderka 2.5kg-20kg netto) 70 kg 2. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5kg do 10kg netto ) 70 kg 3. Burger rybny panierowany ( waga od 60g do 100g ) 450 kg ZADANIE Nr III (MROŻONKI): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 95 kg 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg (waga 1 szt od 40-50g) 85 kg 3. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450g – 2 kg 240 kg 4. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 5. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 6. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 55 kg 7. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 90 kg 8. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2kg 220 kg 9. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2 kg 220 kg 10. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450g – 5 kg 90 kg ZADANIE Nr IV (PRZYPRAWY, ZUPY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 18 kg 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 10 kg 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 18 kg 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 11 kg 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 42 kg 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 280 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 1050 kg 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 14 kg 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 3 kg 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 6 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwon-ny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 12 kg 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 17 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 128 kg 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1kg-10kg 42 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wy-czuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 180 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany ge-netycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 960 kg 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylo-wanego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z na-krętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontak-tu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1litra 101 litrów 18. Sos boloński opakowanie 1kg-25kg 100 kg 19. Rosół z kury opakowanie 1kg-25kg 210 kg 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1kg-25kg 90 kg 21. Zupa grzybowa opakowanie 1kg-25kg 130 kg 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5l – 1l.) 290 litrów 23. Sos cygański opakowanie 1kg-25kg 56 kg 24. Sos grzybowy opakowanie 1kg-25kg 112 kg 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1kg-25kg 110 kg 26. Sos myśliwski opakowanie 1kg-25kg 65 kg ZADANIE Nr V (ROŚLINY STRĄCZKOWE I SOJA): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kostka sojowa, opakowanie 1kg-25kg 190 kg 2. Kotlet sojowy ,opakowanie 1kg-25kg 310 kg 3. Fasola drobna ,opakowanie 1kg-25kg 380 kg 4. Fasola biała duża, opakowanie 1kg-25kg 290 kg 5. Groch łuszczony ,opakowanie 1kg-25kg 612 kg 6. Groch cały, opakowanie 1kg-25kg 180 kg 7. Granulat sojowy, opakowanie 1kg-25kg 45 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do czwartku w ilościach wskazanych przez zamawiającego, raz w tygodniu w godz. 7.30 – 12.30. |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 6 |
Data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w w/w zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w w/w zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w w/w zakresie. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Na ofertę składają się następujące dokumenty: 1) oferta i formularze cenowe (załącznik nr 1 oraz załączniki 2.1 do 2.5 do SIWZ), 2) oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do SIWZ), 3) oświadczenie wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 4 do SIWZ), 4) oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (załącznik nr 5 do SIWZ), 5) pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy). |
Zakresie warunkow udzialu | IX. Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu lub braku podstaw wykluczenia. 1. Do oferty każdy Wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym w załączniku nr 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca spełnia wymagania udziału w postępowaniu. 2. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o którym mowa w rozdziale IX. pkt 1 niniejszej SIWZ składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie te ma potwierdzać spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia. 3. Na żądanie zamawiającego, wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o podwykonawcach w oświadczeniu, o którym mowa w rozdziale IX. 1. SIWZ. 4. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia – w zakresie , w jakim powołuje się na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu o którym mowa w rozdziale IX. 1. SIWZ. 5. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia, wykonawcy są obowiązani ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. 6. Zamawiający wraz z ofertą składa również: a) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, b) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum). 7. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (załącznik nr 5 do SIWZ), o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 8. W zakresie nie uregulowanym w niniejszej SIWZ, zastosowanie mają przepisy rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz.U. z 2016 r., poz. 1126). 9. Oświadczenia, o których mowa w wyżej wymienionym rozporządzeniu składane przez wykonawcę i inne podmioty, na zdolnościach lub sytuacji których polega wykonawca na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp oraz przez podwykonawców, składane są w oryginale. 10. Dokumenty, o których mowa w wyżej wymienionym rozporządzeniu, inne niż o świadczenia, o których mowa w pkt IX. 9. SIWZ, składane są w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. 11. Za oryginał uważa się oświadczenie lub dokument złożone w formie pisemnej podpisane własnoręcznym podpisem. 12. Potwierdzenia za zgodność z oryginałem dokonuje wykonawca albo podmiot trzeci albo wykonawca wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego, albo podwykonawca – odpowiednio, w zakresie dokumentów, które każdego z nich dotyczą. 13. Potwierdzenie za zgodność z oryginałem następuje w formie pisemnej podpisane własnoręcznym podpisem. Klauzula „Potwierdzam za zgodność z oryginałem” powinna być umieszczona na każdej stronie wraz z datą i czytelnym podpisem (podpisami) osoby (osób) uprawnionej do potwierdzania dokumentów za zgodność z oryginałem. 14. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentów, o których mowa w wyżej wymienionym rozporządzeniu, innych niż oświadczeń, wyłącznie wtedy, gdy złożona kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości. 15. Jeżeli wykonawca nie złoży oświadczenia, o którym mowa w rozdziale IX. 1. SIWZ, oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 ustawy Pzp, lub innych dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia postępowania, oświadczenia lub dokumenty są niekompletne, zawierają błędy lub budzą wskazane przez zamawiającego wątpliwości, zamawiający wezwie do ich złożenia, uzupełnienia, poprawienia w terminie przez siebie wskazanym, chyba że mimo ich złożenia oferta wykonawcy podlegałaby odrzuceniu albo konieczne byłoby unieważnienie postępowania. 16. Jeżeli wykonawca nie złoży wymaganych pełnomocnictw albo złoży wadliwe pełnomocnictwa Zamawiający wezwie do ich złożenia w terminie przez siebie wskazanym, chyba że mimo ich oferta wykonawcy podlegałby odrzuceniu albo konieczne byłby unieważnienie postępowania. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-12-07T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Jaja kurze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | ZADANIE Nr I (JAJA KURZE): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Jaja kurze – klasa M 22560,00 szt. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Ryby |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03311000-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | ZADANIE Nr II (RYBY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Śledź a’la matias filety solone w zalewie (wiaderka 2.5kg-20kg netto) 70 kg 2. Mintaj tusze b/głów mrożone ( blok od 5kg do 10kg netto ) 70 kg 3. Burger rybny panierowany ( waga od 60g do 100g ) 450 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | ZADANIE Nr III (MROŻONKI): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kluski śląskie – opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 95 kg 2. Pyzy ziemniaczane, opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg (waga 1 szt od 40-50g) 85 kg 3. Szpinak mrożony rozdrobniony o barwie zielonej, bez wyczuwalnych włókien, opakowanie jednostkowe 450g – 2 kg 240 kg 4. Pierogi z serem opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 5. Pierogi ruskie opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 110 kg 6. Pierogi z truskawkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 55 kg 7. Knedle ze śliwkami opakowanie jednostkowe od 450g – 5kg 90 kg 8. Kalafior zamrożony, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2kg 220 kg 9. Brokuły zamrożone, różyczki, opakowanie jednostkowe od 450g – 2 kg 220 kg 10. Pierogi ze szpinakiem opakowanie jednostkowe od 450g – 5 kg 90 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Przyprawy, zupy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15870000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | ZADANIE Nr IV (PRZYPRAWY, ZUPY): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Czosnek mielony opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 18 kg 2. Liść laurowy opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1kg 10 kg 3. Majeranek opakowanie jednostkowe od 0,25 do1 kg 18 kg 4. Papryka mielona ostra, czerwona opak. 500-1000 g 11 kg 5. Pieprz naturalny czarny miel. opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 42 kg 6. Przyprawa typu Jarzynka opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 280 kg 7. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g 1050 kg 8. Ziele angielskie opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 14 kg 9. Cukier waniliowy luzem opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 3 kg 10. Cynamon, opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 6 kg 11. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwon-ny, opak. torebka pergaminowa lub z tworzywa sztucznego od 0,25 do 1kg 12 kg 12. Pietruszka suszona opakowanie jednostkowe od 0,25 do 1 kg 17 kg 13. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarepska, opak. 1-10 kg 128 kg 14. Kawa zbożowa, opakowanie 1kg-10kg 42 kg 15. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wy-czuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy, opakowanie 1kg-10kg 180 kg 16. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany ge-netycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów 960 kg 17. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylo-wanego alkoholu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z na-krętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontak-tu z żywnością) poj. 0,5 litra – 1litra 101 litrów 18. Sos boloński opakowanie 1kg-25kg 100 kg 19. Rosół z kury opakowanie 1kg-25kg 210 kg 20. Zupa barszcz czerwony, proszek ,opakowanie 1kg-25kg 90 kg 21. Zupa grzybowa opakowanie 1kg-25kg 130 kg 22. Zupa żurek – zakwas ( butelka szklana lub plastikowa 0.5l – 1l.) 290 litrów 23. Sos cygański opakowanie 1kg-25kg 56 kg 24. Sos grzybowy opakowanie 1kg-25kg 112 kg 25. Sos pieczarkowy opakowanie 1kg-25kg 110 kg 26. Sos myśliwski opakowanie 1kg-25kg 65 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Rośliny strączkowe i soja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212220-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | ZADANIE Nr V (ROŚLINY STRĄCZKOWE I SOJA): L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY ZAMAWIANA ILOŚĆ 1. Kostka sojowa, opakowanie 1kg-25kg 190 kg 2. Kotlet sojowy ,opakowanie 1kg-25kg 310 kg 3. Fasola drobna ,opakowanie 1kg-25kg 380 kg 4. Fasola biała duża, opakowanie 1kg-25kg 290 kg 5. Groch łuszczony ,opakowanie 1kg-25kg 612 kg 6. Groch cały, opakowanie 1kg-25kg 180 kg 7. Granulat sojowy, opakowanie 1kg-25kg 45 kg |