Dostawa żywności do Zespołu Szkół nr 6 im.M.Reja w Szczecinie na 2018 rok

Publication date 2018-11-30
End date 2018-12-07 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół nr 6 im. M. Reja
Miejscowość Szczecin
Województwo zachodniopomorskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 655580-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawę żywności do Zespołu Szkół Nr 6 im. M.Reja w Szczecinie na 2019 rok będącej jednostką organizacyjną Gminy Miasto Szczecin

Dodatkowe informacje

GuidZP400 6973c971-1aca-41f5-9c74-4ce75406a4bb
Biuletyn 655580-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół nr 6 im. M. Reja
Regon 22089400000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sowińskiego
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Szczecin
Zamawiajacy kod pocztowy 70236
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo zachodniopomorskie
Zamawiajacy telefon 091 4333504 w. 114
Zamawiajacy fax 914 489 541
Zamawiajacy email drazek@wp.pl
Adres strony url bip.um.szczecin.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl 1
Zamawiajacy powierzyl Zespół Szkół Nr6 im.M.Reja, ul.Sowńskiego 3, 70-236 Szczecin
Rodzaj zamawiajacego 9
Zamieszczona bedzie specyfikacja bip.um.szczecin.pl
Dostep do dokumentow ograniczony Nie
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa żywności do Zespołu Szkół nr 6 im.M.Reja w Szczecinie na 2018 rok
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawę żywności do Zespołu Szkół Nr 6 im. M.Reja w Szczecinie na 2019 rok będącej jednostką organizacyjną Gminy Miasto Szczecin
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy; W przypadku oferty wspólnej ww. odpis składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną. Ww. dokument należy złożyć w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem.
Minimalna liczba wykonawcow 1
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2018-12-07T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakup i sukcesywna dostawa
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Zakup i sukcesywna dostawa
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 95,00
  
Kryteria Termin wymiany wadliwego przedmiotu zamówienia
Znaczenie 2,00
  
Kryteria Wysokość kary umownej
Znaczenie 3,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)