Dostawa żywności do Zespołu Szkół nr 6 im.M.Reja w Szczecinie na 2018 rok
Publication date | 2018-11-30 |
End date | 2018-12-07 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół nr 6 im. M. Reja |
Miejscowość | Szczecin |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 655580-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawę żywności do Zespołu Szkół Nr 6 im. M.Reja w Szczecinie na 2019 rok będącej jednostką organizacyjną Gminy Miasto Szczecin |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 6973c971-1aca-41f5-9c74-4ce75406a4bb |
Biuletyn | 655580-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół nr 6 im. M. Reja |
Regon | 22089400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Sowińskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
Zamawiajacy miejscowosc | Szczecin |
Zamawiajacy kod pocztowy | 70236 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Zamawiajacy telefon | 091 4333504 w. 114 |
Zamawiajacy fax | 914 489 541 |
Zamawiajacy email | drazek@wp.pl |
Adres strony url | bip.um.szczecin.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl | 1 |
Zamawiajacy powierzyl | Zespół Szkół Nr6 im.M.Reja, ul.Sowńskiego 3, 70-236 Szczecin |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | bip.um.szczecin.pl |
Dostep do dokumentow ograniczony | Nie |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa żywności do Zespołu Szkół nr 6 im.M.Reja w Szczecinie na 2018 rok |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Dostawę żywności do Zespołu Szkół Nr 6 im. M.Reja w Szczecinie na 2019 rok będącej jednostką organizacyjną Gminy Miasto Szczecin |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy; W przypadku oferty wspólnej ww. odpis składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną. Ww. dokument należy złożyć w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. |
Minimalna liczba wykonawcow | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-12-07T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakup i sukcesywna dostawa |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Produkty mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Zakup i sukcesywna dostawa |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 95,00 |
Kryteria | Termin wymiany wadliwego przedmiotu zamówienia |
Znaczenie | 2,00 |
Kryteria | Wysokość kary umownej |
Znaczenie | 3,00 |