SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW , RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W ROKU 2019 R
Publication date | 2018-11-30 |
End date | 2018-12-12 00:00:00 |
Instytucja | Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej |
Miejscowość | Bielsko-Biała |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 655622-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 153000001, 154300001, 158110006, 151000009, 152200006, 158900003, 31425003, 159810008, 153210004, 156000004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w roku 2019 zgodnie z załącznikiem cenowym. 2. Formularze asortymentowo-cenowe będące integralną częścią SIWZ zawierają wykaz asortymentu i ilości produktów spożywczych, które stanowią przewidywane zapotrzebowanie na okres trwania umowy. 3. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec niewielkiej zmianie (+, - 20%) w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 4. W przypadku okoliczności których nie można było przewidzieć (innych niż wymienione w ust. 3) Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianych artykułów spożywczych (wymienionych w załączniku cenowym), pod warunkiem, że wartość zamawianych artykułów spożywczych nie może być mniejsza niż 50% wartości umowy oraz nie większa niż wartość umowy. 5. Dostawy będą dokonywane partiami ,w związku z bieżącymi potrzebami Zamawiającego. Zgłoszenie zapotrzebowania będzie następować przez upoważnionego pracownika, najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanych dostaw. Produkty spożywcze muszą być dostarczane samochodem własnym dostawcy w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej. 6. Zamawiający będzie składał zamówienia częściowe za pomocą wiadomości email, wiadomości sms, faksu lub w wersji papierowej. 7. W sytuacjach wyjątkowych Wykonawca będzie zobowiązany się do dostaw artykułów żywnościowych w trybie pilnym, tzn. w dniu otrzymania zamówienia. Zamówienie będzie przekazywane telefonicznie. 8. Artykuły żywnościowe objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego. 9. Artykuły spożywcze winny być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 z późn. zm.). 10. Ponadto wszystkie artykuły muszą jednocześnie spełniać warunki zawarte w rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 1.08.2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań ,jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r., poz. 1154). Przedmiot zamówienia obejmuje transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz wyładunek i wstawienia do magazynu żywnościowego. 11. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. 12. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych tylko na pełne części. Wspólny słownik zamówień (CPV) : 15.00.00.00-8 Opis części zamówienia: Przedszkole nr 31: P31.1-ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE – CPV: 15800000-6, P31.2 -WARZYWA I OWOCE – CPV: 15300000-1, P31.3 – NABIAŁ ,TŁUSZCZE I OLEJE – CPV: 15430000-1, P31.4 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6, P31.5 -MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P31.6– PRODUKTY MROŻONE – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P31.7 PRODUKTY SUSZONE – CPV: 15890000-3, P31.8 – JAJKA ,,L” – CPV: 03142500-3, P31.9 -WODA ŹRÓDLANA – CPV: 15981000-8, P31.10 – SOKI OWOCOWE – CPV: 15321000-4 Przedszkole nr 37 P37.1 - MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P37.2 – MROZONKI I RYBY MROŻONE – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P37.3– JAJKA ,,L” – CPV: 03142500-3, P37.4 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6, P37.5 -WARZYWA I OWOCE – CPV: 15300000-1, P37.6 – NABIAŁ I TŁUSZCZE – CPV: 15430000-1, P37.7 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI i JEJ – CPV: 15600000-4, P37.8 - ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE– CPV: 15800000-6, Przedszkole nr 42 P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE - CPV: 15300000-1 P42.2 – JAJKA – CPV: 03142500-3, P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE – CPV: 15430000-1, P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU I JEJ PRODUKTÓW – CPV: 15600000-4, P42.7 - PRODUKTY SPOŻYWCZE – CPV: 15800000-6, P42.8 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6. RAZEM: 26 części. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 5d6de391-fe58-4786-81b8-f41133e6a948 |
Biuletyn | 655622-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej |
Regon | 7235014900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Pocztowa |
Zamawiajacy miejscowosc | Bielsko-Biała |
Zamawiajacy kod pocztowy | 43309 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 33 814 00 20, 33 810 03 36 |
Zamawiajacy fax | 33 810 03 36 |
Zamawiajacy email | intendent@p31.eu |
Adres strony url | http://www.p31.eu |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka budżetowa Miasta Bielsko-Biała |
Wspolne udzielanie zamowienia | Wspólne przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37 i Przedszkola nr 42 na rok 2019. Zamówienie udzielone na podstawie porozumienia zawartego na podstawie art. 16 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, w dniu 8 listopada 2018 r. Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42 wyznaczyły Przedszkole nr 31 jako zamawiającego upoważnionego do przeprowadzenia postępowania w ich imieniu i na ich rzecz. Przedszkole nr 31 odpowiada za przygotowanie i przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, a w szczególności: a) pełną obsługę administracyjno-biurową, b) powołanie członków komisji przetargowej, c) zapewnienie odpowiednich warunków pracy członkom komisji przetargowej, Przedszkole nr 31 powołało komisję przetargową, której członkami są m.in. osoby wskazane przez Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42. Każde Przedszkole będzie zawierać osobne umowy z Wykonawcami wybranymi w postępowaniu. d) zamieszczanie ogłoszeń we właściwych publikatorach, e) wszelkie inne czynności wynikające z przepisów prawa (wybór najkorzystniejszej oferty, unieważnienie postepowania, itp.), w tym czynności podejmowane w postępowaniu odwoławczym w wypadku wniesienia przez wykonawców ochrony prawnej, f) przechowywanie i zabezpieczenie dokumentacji przetargowej. |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | p31.bip.mzo.bielsko.pl/ |
Nazwa nadana zamowieniu | SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW , RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W ROKU 2019 R |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w roku 2019 zgodnie z załącznikiem cenowym. 2. Formularze asortymentowo-cenowe będące integralną częścią SIWZ zawierają wykaz asortymentu i ilości produktów spożywczych, które stanowią przewidywane zapotrzebowanie na okres trwania umowy. 3. Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec niewielkiej zmianie (+, - 20%) w przypadku zmniejszenia lub zwiększenia ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 4. W przypadku okoliczności których nie można było przewidzieć (innych niż wymienione w ust. 3) Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianych artykułów spożywczych (wymienionych w załączniku cenowym), pod warunkiem, że wartość zamawianych artykułów spożywczych nie może być mniejsza niż 50% wartości umowy oraz nie większa niż wartość umowy. 5. Dostawy będą dokonywane partiami ,w związku z bieżącymi potrzebami Zamawiającego. Zgłoszenie zapotrzebowania będzie następować przez upoważnionego pracownika, najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanych dostaw. Produkty spożywcze muszą być dostarczane samochodem własnym dostawcy w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej. 6. Zamawiający będzie składał zamówienia częściowe za pomocą wiadomości email, wiadomości sms, faksu lub w wersji papierowej. 7. W sytuacjach wyjątkowych Wykonawca będzie zobowiązany się do dostaw artykułów żywnościowych w trybie pilnym, tzn. w dniu otrzymania zamówienia. Zamówienie będzie przekazywane telefonicznie. 8. Artykuły żywnościowe objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego. 9. Artykuły spożywcze winny być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 z późn. zm.). 10. Ponadto wszystkie artykuły muszą jednocześnie spełniać warunki zawarte w rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 1.08.2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań ,jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r., poz. 1154). Przedmiot zamówienia obejmuje transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz wyładunek i wstawienia do magazynu żywnościowego. 11. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. 12. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych tylko na pełne części. Wspólny słownik zamówień (CPV) : 15.00.00.00-8 Opis części zamówienia: Przedszkole nr 31: P31.1-ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE – CPV: 15800000-6, P31.2 -WARZYWA I OWOCE – CPV: 15300000-1, P31.3 – NABIAŁ ,TŁUSZCZE I OLEJE – CPV: 15430000-1, P31.4 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6, P31.5 -MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P31.6– PRODUKTY MROŻONE – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P31.7 PRODUKTY SUSZONE – CPV: 15890000-3, P31.8 – JAJKA ,,L” – CPV: 03142500-3, P31.9 -WODA ŹRÓDLANA – CPV: 15981000-8, P31.10 – SOKI OWOCOWE – CPV: 15321000-4 Przedszkole nr 37 P37.1 - MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P37.2 – MROZONKI I RYBY MROŻONE – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P37.3– JAJKA ,,L” – CPV: 03142500-3, P37.4 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6, P37.5 -WARZYWA I OWOCE – CPV: 15300000-1, P37.6 – NABIAŁ I TŁUSZCZE – CPV: 15430000-1, P37.7 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI i JEJ – CPV: 15600000-4, P37.8 - ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE– CPV: 15800000-6, Przedszkole nr 42 P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE - CPV: 15300000-1 P42.2 – JAJKA – CPV: 03142500-3, P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY – CPV: 15100000-9, 15112000-6, P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY – CPV: 15220000-6, 15331170-9, 15332100-5, P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE – CPV: 15430000-1, P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU I JEJ PRODUKTÓW – CPV: 15600000-4, P42.7 - PRODUKTY SPOŻYWCZE – CPV: 15800000-6, P42.8 – PIECZYWO – CPV: 15811000-6. RAZEM: 26 części. |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Zobowiązanie innych podmiotów (w oryginale), w formie pisemnej do oddania Wykonawcy, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia, w celu udowodnienia Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów – w przypadku, gdy Wykonawca wskaże, że będzie polegał na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, zgodnie z art. 22a ust. 1 ustawy Pzp. Dokument zobowiązania innych podmiotów winien potwierdzać, że Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz, że stosunek łączący Wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów, w szczególności musi określać: a. zakres dostępnych Wykonawcy zasobów innego podmiotu; b. sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez Wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; c. zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; d. czy podmiot, na zdolnościach którego Wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje dostawy, których wskazane zdolności dotyczą. Zamawiający zaleca, aby zobowiązanie innych podmiotów przygotować na druku zgodnym z wzorem, stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ. „Zgodnie z art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) informuję, iż: 1. administratorem zawartych w przekazanych przez Panią/Pana* dokumentach jest Dyrektor Przedszkola nr 31 w Bielsku-Białej, ul. Pocztowa nr 24, 2. inspektorem ochrony danych - dane kontaktowe: adres poczty elektronicznej- iod.pm31@mzo.bielsko.pl, 3. Pani/Pana* dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia procesu postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego – podstawa prawna: art. 8 oraz 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.- Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2018 r. poz 1986 z późn. zm.), 4. zebrane dane osobowe zostały przez Panią/Pana* udostępnione przetargu posiada Pani/Pan* prawo do: a) dostępu do udostępnionych danych osobowych, b) wniesienia o ograniczenie przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 rodo, c) wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie ul. Stawki 2, 5. nie przysługuje Pani/Panu prawo do usunięcia danych osobowych w związku z art. 17 ust. 3 lit b, d, e rodo, 6. nie przysługuje Pani/Panu prawo do przenoszenia danych osobowych, o których mowa w art. 20 rodo, 7. przekazanie dokumentów postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest wymogiem ustawowym, a przez to warunkiem niezbędnym do ich rozpatrzenia, 8. informuję Panią/Pana*, że przekazane dane osobowe nie będą podlegały decyzji zautomatyzowanego przetwarzania w tym profilowania”. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-12-12T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:30 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | P31.1-ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | P31.2 -WARZYWA I OWOCE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | P31.3 – NABIAŁ ,TŁUSZCZE I OLEJE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | P31.4 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | P31.5 -MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | P31.6– PRODUKTY MROŻONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | P31.7 PRODUKTY SUSZONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | P31.8 – JAJKA ,,L” |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | P31.9 -WODA ŹRÓDLANA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15981000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | P31.10 – SOKI OWOCOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15321000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | P37.1 - MIĘSO,WĘDLINY,DRÓB |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | P37.2 – MROZONKI I RYBY MROŻONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | P37.3– JAJKA ,,L” |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 14 |
Zalacznik nazwa | P37.4 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 15 |
Zalacznik nazwa | P37.5 -WARZYWA I OWOCE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 16 |
Zalacznik nazwa | P37.6 – NABIAŁ I TŁUSZCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 17 |
Zalacznik nazwa | P37.7 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI i JEJ |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 18 |
Zalacznik nazwa | P37.8 - ARTYKUŁY OGÓLNOSPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 19 |
Zalacznik nazwa | P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 20 |
Zalacznik nazwa | P42.2 – JAJKA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 21 |
Zalacznik nazwa | P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 22 |
Zalacznik nazwa | P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 23 |
Zalacznik nazwa | P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 24 |
Zalacznik nazwa | PRODUKTY PRZEMIAŁU I JEJ PRODUKTÓW |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 25 |
Zalacznik nazwa | P42.7 - PRODUKTY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 26 |
Zalacznik nazwa | P42.8 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-07-31T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowe warunki zamówienia określa Załącznik 1a do SIWZ. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin składania zamówienia na dostawę cząstkową |
Znaczenie | 10,00 |
Kryteria | Najniższa wartość cząstkowej dostawy |
Znaczenie | 30,00 |