Dostawa wędlin

Publication date 2018-12-04
End date 2018-12-17 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Przemyślu
Miejscowość Przemyśl
Województwo podkarpackie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 656947-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wędlin do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Produkty wędliniarskie:
- Boczek wędzony – 400kg
- Filet pieczony z indyka – 200kg
- Kaszanka – 350kg
- Kiełbasa sucha krakowska – 150kg
- Kiełbasa zwyczajna – 1400kg
- Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg
- Lencz – 1100kg
- Mortadela drobiowa – 1400kg
- Mortadela wieprzowa – 600kg
- Parówka drobiowa – 1000kg
- Parówka wieprzowa – 250kg
- Polędwica sopocka – 150kg
- Polędwica z indyka – 150kg
- Salceson włoski – 600kg
- Szynka wieprzowa gotowana – 200kg
- Kiełbasa krakowska parzona – 200kg
- Kiełbasa szynkowa wieprzowa – 400kg
- Kiełbasa parówkowa – 600kg
- Pasztet pieczony drobiowy – 350kg
- Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg
- Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg
- Serdelki drobiowe – 200kg
- Serdelki wieprzowe – 200kg
- Mielonka wieprzowa – 800kg
- Pieczeń drobiowa – 900kg
- Przysmak śniadaniowy – 800kg
- Podgardle wędzone – 500kg

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z załącznikiem dotyczącym opisu produktów).
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 440ebfa3-b812-480b-9641-3de5902fc251
Biuletyn 656947-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Przemyślu
Regon 32036000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Rokitniańska
Zamawiajacy adres numer domu 1
Zamawiajacy miejscowosc Przemyśl
Zamawiajacy kod pocztowy 37700
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 0-16 678 92 71
Zamawiajacy fax 0-18 678 61 31
Zamawiajacy email zk_przemysl@sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna więziennictwa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny pocztą, przez posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Przemyślu, ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, sekretariat
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa wędlin
Numer referencyjny D/Kw.2232.8.2018
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wędlin do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: Produkty wędliniarskie: - Boczek wędzony – 400kg - Filet pieczony z indyka – 200kg - Kaszanka – 350kg - Kiełbasa sucha krakowska – 150kg - Kiełbasa zwyczajna – 1400kg - Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg - Lencz – 1100kg - Mortadela drobiowa – 1400kg - Mortadela wieprzowa – 600kg - Parówka drobiowa – 1000kg - Parówka wieprzowa – 250kg - Polędwica sopocka – 150kg - Polędwica z indyka – 150kg - Salceson włoski – 600kg - Szynka wieprzowa gotowana – 200kg - Kiełbasa krakowska parzona – 200kg - Kiełbasa szynkowa wieprzowa – 400kg - Kiełbasa parówkowa – 600kg - Pasztet pieczony drobiowy – 350kg - Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg - Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg - Serdelki drobiowe – 200kg - Serdelki wieprzowe – 200kg - Mielonka wieprzowa – 800kg - Pieczeń drobiowa – 900kg - Przysmak śniadaniowy – 800kg - Podgardle wędzone – 500kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Mięso i wędliny pakowane próżniowo (zgodnie z załącznikiem dotyczącym opisu produktów). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-01-01T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2018-12-17T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Kryteria cena oferty brutto
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)