"Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu" do Zakładu Karnego w Hrubieszowie
Publication date | 2018-12-05 |
End date | 2018-12-14 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Hrubieszowie |
Miejscowość | Hrubieszów |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 657902-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 1: Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym w opakowaniach od 1,5 do 2 kg - 3 500 kg, Mięso wolowe - łopatka b/k - w stanie mrożonym w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 450 kg, Ozór wołowy, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 550 kg, Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona 1 400 kg, Część 2: Wędliny wieprzowe Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 400 kg, Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1 400 kg, Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 2 600 kg, Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane – 1 400 kg, Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany – 2 400 kg, Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 40 kg, Część 3: Mięso drobiowe Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg – 7 000 kg, Część 4: Wędliny drobiowe Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana - 3 000 kg, Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej – 1 850 kg Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 700 kg, Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 600 kg, Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 000 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana -550 kg, Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany- 550 kg Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 60a852cb-be36-4c3c-bad8-8d355a01a4be |
Biuletyn | 657902-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Hrubieszowie |
Regon | 32091100000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Nowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 64 |
Zamawiajacy miejscowosc | Hrubieszów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 22500 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubelskie |
Zamawiajacy telefon | 846 966 915 |
Zamawiajacy fax | 846 963 354 |
Zamawiajacy email | zk_hrubieszow@sw.gov.pl |
Adres strony internetowej | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Hrubieszowie, ul. Nowa 64, 22-500 Hrubieszów |
Nazwa nadana zamowieniu | "Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu" do Zakładu Karnego w Hrubieszowie |
Numer referencyjny | DKw.2232.8.2018.MJ |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 1: Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym w opakowaniach od 1,5 do 2 kg - 3 500 kg, Mięso wolowe - łopatka b/k - w stanie mrożonym w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 450 kg, Ozór wołowy, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 550 kg, Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona 1 400 kg, Część 2: Wędliny wieprzowe Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 400 kg, Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1 400 kg, Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 2 600 kg, Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane – 1 400 kg, Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany – 2 400 kg, Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 40 kg, Część 3: Mięso drobiowe Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg – 7 000 kg, Część 4: Wędliny drobiowe Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana - 3 000 kg, Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej – 1 850 kg Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 700 kg, Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 600 kg, Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 000 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana -550 kg, Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany- 550 kg Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie. Wykonawca składa wraz z ofertą podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3) |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie. Wykonawca składa wraz z ofertą podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3) |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie. Wykonawca składa wraz z ofertą podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3) |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawców do składania dokumentów, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 3 Ustawy Pzp |
Zakresie warunkow udzialu | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawców do składania dokumentów, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 1 Ustawy Pzp |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawców do składania dokumentów, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 2 Ustawy Pzp |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmiany ulegają wyłącznie ceny brutto, cena netto pozostaje bez zmian. 2. Nowa stawka podatku VAT obowiązuje od dnia wejścia przepisów ją wprowadzających. 3. Ceny poszczególnych artykułów wymienionych w § 1 ust. 1 zostaną automatycznie zmienione i dostosowane do obowiązujących przepisów. Zamawiający zapłaci Wykonawcy cenę netto powiększoną o należny podatek VAT. |
IV 4 4 data | 2018-12-14T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Ochrona danych osobowych: Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani / Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Hrubieszowie, ul. Nowa 64, 22 – 500 Hrubieszów, tel. 84 696 69 00, e – mail: zk_hrubieszow@sw.gov.pl; funkcję Inspektorem Ochrony Danych w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie pełni /st. kpr. Marcin Lebiedowicz, ul. Nowa 64, 22 – 500 Hrubieszów, tel. 84 696 69 26, e – mail: iod_hrubieszow@sw.gov.pl; Pani / Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie, nr sprawy: DKW. 22328.2018.MJ prowadzonym w trybie nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1986 z późn. zm.), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią / Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani / Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani / Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani / Pana danych osobowych* − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO **; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani / Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani / Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani / Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. * Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. ** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Mięso wieprzowe i wołowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-16T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-01-15T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiot zamówienia obejmuje „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 1: Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym w opakowaniach od 1,5 do 2 kg - 3 500 kg, Mięso wolowe - łopatka b/k - w stanie mrożonym w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 450 kg, Ozór wołowy, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 550 kg, Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona 1 400 kg, Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Wędliny wieprzowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-09T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-01-08T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiot zamówienia obejmuje „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 2: Wędliny wieprzowe Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 400 kg, Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1 400 kg, Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 2 600 kg, Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane – 1 400 kg, Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany – 2 400 kg, Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 40 kg, Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Mięso drobiowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-16T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-01-15T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiot zamówienia obejmuje „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 3: Mięso drobiowe Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg – 7 000 kg, Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 800 – 1300. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Wędliny drobiowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-09T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-01-08T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiot zamówienia obejmuje „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 4: Wędliny drobiowe Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana - 3 000 kg, Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej – 1 850 kg Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 700 kg, Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 600 kg, Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 000 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana -550 kg, Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany- 550 kg Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Termin reklamacji towaru |
Znaczenie | 20,00 |