Dostawy nabiału i jaj kurzych

Publication date 2018-12-06
End date 2018-12-17 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Żytkowicach
Miejscowość Garbatka Letnisko
Województwo mazowieckie
Branża
  • Mleko

Szczegóły

Numer ogłoszenia 658733-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 155117000, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

CZĘŚĆ I: Nabiał
1.Mleko w proszku; Opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg.
2. Ser żółty; Opis przedmiotu zamówienia:Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 400 kg.
3. Ser topiony; Opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg.
4. Jogurt owocowy; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg.
5. Jogurt naturalny; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg.
6. Śmietana; Opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 litr. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 800 l.
7. Margaryna; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 9 000 kg.
8. Margaryna miękka; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna wyłącznie z tłuszczów pochodzenia roślinnego, utwardzanych metodami enzymatycznymi. Opakowanie o wadze netto 200-250 g. Minimalna zawartość tłuszczów 50% objętości. Ilość na okres umowy: 1 500 kg.
9. Twaróg chudy; Opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 3 500 kg.
10. Serek wiejski; Opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg.
11. Serek homogenizowany; Opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg.
12. Serek fromage z ziołami; Opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg.

CZĘŚĆ II: Jaja kurze
13. Jaja kurze; Opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy 100 000 szt.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 8640199d-b549-424f-b14d-55d460d446d7
Biuletyn 658733-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Żytkowicach
Regon 103820000000
Zamawiajacy adres ulica Żytkowice
Zamawiajacy miejscowosc Garbatka Letnisko
Zamawiajacy kod pocztowy 26930
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 486 211 250
Zamawiajacy fax 486 146 030
Zamawiajacy email zk_zytkowice@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka penitencjarna - zakład karny
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Żytkowicach, 26-930 Garbatka-Letnisko
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy nabiału i jaj kurzych
Numer referencyjny DKW.2232.8.2018.HB
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu CZĘŚĆ I: Nabiał 1.Mleko w proszku; Opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 2. Ser żółty; Opis przedmiotu zamówienia:Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 400 kg. 3. Ser topiony; Opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 4. Jogurt owocowy; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 5. Jogurt naturalny; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 6. Śmietana; Opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 litr. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 800 l. 7. Margaryna; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 9 000 kg. 8. Margaryna miękka; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna wyłącznie z tłuszczów pochodzenia roślinnego, utwardzanych metodami enzymatycznymi. Opakowanie o wadze netto 200-250 g. Minimalna zawartość tłuszczów 50% objętości. Ilość na okres umowy: 1 500 kg. 9. Twaróg chudy; Opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 3 500 kg. 10. Serek wiejski; Opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 11. Serek homogenizowany; Opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg. 12. Serek fromage z ziołami; Opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg. CZĘŚĆ II: Jaja kurze 13. Jaja kurze; Opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy 100 000 szt.
Cpv glowny przedmiot 15511700-0
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 184750,00
Waluta calosc pln
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w ww. zakresie.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w ww. zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w ww. zakresie.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości zamówionych towarów oraz asortymentu w poszczególnych grupach do kwoty wysokości umowy – podstawą zmiany będzie podpisany aneks przez Zamawiającego i Wykonawcę, zmiana zostanie dokonana na wniosek Zamawiającego. 2.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości przedmiotu zamówienia w zakresie do 30%. Zmniejszenie zamówienia, o którym mowa w zdaniu poprzednim nie stanowi odstąpienia od umowy.
IV 4 4 data 2018-12-17T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy nabiału
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15511700-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 132750,00
Waluta zal pln
Zalacznik data zakonczenia 2020-01-13T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis CZĘŚĆ I: Nabiał 1.Mleko w proszku; Opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 2. Ser żółty; Opis przedmiotu zamówienia:Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 400 kg. 3. Ser topiony; Opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 4. Jogurt owocowy; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 5. Jogurt naturalny; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 6. Śmietana; Opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 litr. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 800 l. 7. Margaryna; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 9 000 kg. 8. Margaryna miękka; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna wyłącznie z tłuszczów pochodzenia roślinnego, utwardzanych metodami enzymatycznymi. Opakowanie o wadze netto 200-250 g. Minimalna zawartość tłuszczów 50% objętości. Ilość na okres umowy: 1 500 kg. 9. Twaróg chudy; Opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 3 500 kg. 10. Serek wiejski; Opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 11. Serek homogenizowany; Opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg. 12. Serek fromage z ziołami; Opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy jaj kurzych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 52000,00
Waluta zal pln
Zalacznik data zakonczenia 2020-01-13T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis CZĘŚĆ II: Jaja kurze 13. Jaja kurze; Opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy 100 000 szt.
  

Criterion

Kryteria termin płatności
Znaczenie 0,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 0,60
  
Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 0,20
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)