Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku.
Publication date | 2018-12-06 |
End date | 2018-12-14 00:00:00 |
Instytucja | 22 Baza Lotnictwa Taktycznego |
Miejscowość | Malbork |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 657842-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 osobne Części. Część I Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku . Część II Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 8707d54c-af01-45e9-b7e2-b00c17447cee |
Biuletyn | 657842-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | 22 Baza Lotnictwa Taktycznego |
Regon | 19247126500000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. 17 Marca |
Zamawiajacy adres numer domu | 20 |
Zamawiajacy miejscowosc | Malbork |
Zamawiajacy kod pocztowy | 82200 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | pomorskie |
Zamawiajacy telefon | 261 536 713, 261 536 216, |
Zamawiajacy fax | 261 536 275, 261 536 713 |
Zamawiajacy email | 22blt.przetargi@ron.mil.pl |
Adres strony url | www.22blot.wp.mil.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka Wojskowa |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.22blot.wp.mil.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.22blot.wp.mil.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie, pocztą, kurierem, osobiście |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Kancelaria Jawna, 22. Baza Lotnictwa Taktycznego , ul. 17 Marca 20, 82-200 Malbork |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. |
Numer referencyjny | 22.BLT.SZP.2612.130.2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych oraz drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 osobne Części. Część I Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku . Część II Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku. |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Opis spełnienia warunku: - dotyczy każdej z części Zamawiający uzna, że warunek zostanie spełniony, jeżeli wykonawca: a) posiada aktualną decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2017 r., poz. 242 z póżn. zm.), lub właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 ze późn. zm), lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r. Nr 106, poz. 730). |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP (wzór - załącznik nr 3 do SIWZ). |
Zakresie warunkow udzialu | a) aktualna Decyzja Administracyjna, wydana przez właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2017 r., poz. 242 ze późn. zm.), lub właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018 r., poz. 1541 ze zm), lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730). |
Inne dokumenty niewymienione | a) Wypełniony Formularz ofertowy (zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ ). b) Wypełnione Formularze cenowe zawierające ceny jednostkowe określone zgodnie z Rozdziałem 12 niniejszej SIWZ – załącznik nr 7 i 7A do SIWZ; c) Informację o części zamówienia, którą Wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcom, zgodnie z art. 36 ust. 4 ustawy – zgodnie ze wzorem załącznika nr 4 do SIWZ. d) Pełnomocnictwo osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych (oryginał lub kopia poświadczona notarialnie); |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Zamawiający wymaga, aby wybrany Wykonawca zawarł z nim umowę na warunkach określonych w Projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ. 2. Zamawiający zastrzega sobie, iż ostateczna treść umowy w stosunku do projektu umowy może ulec zmianie, jednakże wyłącznie w zakresie nie zmieniającym istotnych warunków złożonej oferty i SIWZ. 3. Zamawiający, zgodnie z art. 144 ust. 1 pkt. 1 ustawy Pzp, przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w sprawie zamówienia publicznego, w sposób i na warunkach określonych w projekcie umowy: |
IV 4 4 data | 2018-12-14T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych według wykazu przedstawionego w pkt. 3 SIWZ dotyczącym części nr 1 zamówienia. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2019-01-01T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i wędlin drobiowych według wykazu określonego w pkt. 3 SIWZ dotyczącym części nr 2 zamówienia. |
Criterion
Kryteria | CENA |
Znaczenie | 100,00 |