| GuidZP400 |
22091d0e-9b16-4f97-8267-1e5b4ad70723
|
| Biuletyn |
658369-N-2018
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łącku
|
| Regon |
368087148
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Łącko
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
284
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Łącko
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
33-390
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
| Zamawiajacy telefon |
18 444 60 11
|
| Zamawiajacy fax |
18 444 60 11
|
| Zamawiajacy email |
zsglacko@poczta.onet.pl
|
| Adres strony url |
www.zsp.lacko.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Szkoła publiczna
|
| Dostep do dokumentow ograniczony |
www.zsp.lacko.pl
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Forma pisemna
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Szkolno - Przedszkolny, Łącko 284, 33-390 Łącko, woj. małopolskie
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Łącku
|
| Numer referencyjny |
ZSP/K/II/26/2/2018
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno –Przedszkolnego w Łącku na potrzeby prowadzenia żywienia zbiorowego w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Łącku od 02.01.2019 r. do 31.12.2019 według zestawień stanowiących załącznik nr 1.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okres w miesiacach |
11
|
| Data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
1) Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy w przypadku okoliczności, których strony nie mogły wcześniej przewidzieć, a powodują, że realizacja na warunkach w niej zawartych nie
będzie możliwa przez: a/ w przypadku zmiany prawa podatkowego- w zakresie VAT, b/ w
przypadku zmiany danych lub przekształcenia podmiotu, c/ w przypadku wystąpienia siły wyższej.
2) wynikną rozbieżności lub niejasności w rozumieniu pojęć użytych w umowie i załącznikach,
których nie można usunąć w inny sposób, a zmiana będzie umożliwiać usunięcie rozbieżności i
doprecyzowanie umowy i załączników w celu jednoznacznej interpretacji zapisów umowy przez
Strony;
|
| IV 4 4 data |
2018-12-14T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| IV 6 6 |
1. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
1) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania;
2) posiadania wiedzy i doświadczenia;
3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;
4) sytuacji ekonomicznej i finansowej.
5) nie podlegają wykluczeniu z postępowania.
2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunki określone w ust. 1 muszą zostać spełnione łącznie przez wszystkich Wykonawców.
3. W celu potwierdzenia spełniania warunków, o których mowa w ust. 1, oraz w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania, Wykonawca ma obowiązek złożyć następujące dokumenty:
1) wypełnione i podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten składa każdy z nich;
2) aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej,
wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten składa każdy z nich;
3) wypełnione i podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, którego wzór stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten mogą złożyć łącznie;
4. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w ust. 3 pkt 2, składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji, ani nie ogłoszono upadłości.
5. Jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w ust. 4, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem.
6. Dokumenty, o których mowa w ust. 4 i 5 powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
7. Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski.
8. Wymagane dokumenty powinny być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy, z wyjątkiem oświadczenia, o którym mowa w ust. 3 pkt. 3, które powinno być przedstawione w oryginale.
9. Ocena spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie informacji przedstawionych w dokumentach, o których mowa w ust. 3.
10. Wykonawca, może w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu, w stosownych sytuacjach oraz w odniesieniu do konkretnego zamówienia, lub jego części, polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych. Zamawiający w celu oceny, czy Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych na zasadach określonych analogicznie jak w art. 22a ustawy, będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów może żądać dokumentów, które określają w szczególności:
- zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu,
- sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia,
- zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia;
- czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje usługi, których wskazane zdolności dotyczą.
11. Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia.
Zamawiający oceni, czy udostępnienie Wykonawcy przez inne podmioty zdolności techniczne lub zawodowe lub ich sytuacja finansowa lub ekonomiczna, pozwalają na wykazanie przez Wykonawcę spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz zbada, czy nie zachodzą wobec tego podmiotu podstawy wykluczenia, o których mowa w art. 24 ust.1 pkt. 13-22 i ust. 5 ustawy PZP.
Wykonawca, który polega na sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, odpowiada solidarnie z podmiotem, który zobowiązał się do udostępnienia zasobów, za szkodę poniesioną przez Zamawiającego powstałą wskutek nieudostępnienia tych zasobów, chyba, że za nieudostępnienie zasobów nie ponosi winy.
12. W celu wykazania wobec podmiotów, na zasoby których powołuje się Wykonawca, braku istnienia podstaw wykluczenia oraz spełniania – w zakresie, w jakim powołuje sę na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu, Wykonawa zamieszka informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w § 5 ust.3 pkt.1 i składa dokumenty wskazane w § 5, w sposób i w trybie tam określonym, przy uwzględnieniu zapisów wynikających z rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego (Dz.U. z 2016 r. poz. 1126).
Jeżeli zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuacja ekonomiczna lub finansowa podmiotu, o którym mowa w ust. 11 nie potwierdzają spełnienia przez Wykonawcę warunkó udziału w postępowaniu lub zachodzą wobec tych podmiotów podstawy do wykluczenia, Zamawiający żąda, aby Wykonawca w terminie określonym przez Zamawiającego:
zastąpił ten podmiot innym podmiotem lub
zobowiązał się do osobistego wykonania odpowiedniej części zamówienia, jeżeli wykaże zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuację finansową lub ekonomiczną, o której mowa w ust. 11. Zamawiający może, na każdym etapie postępowania, uznać, że Wykonawca nie posiada wymaganych zdolności, jeżeli zaangażowanie zasobów technicznych lub zawodowych wykonawcy w inne przedsięwzięcia gospodarcze Wykonawcy może mieć negatywny wpływ na realizację zamówienia.
13. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w ust. 10, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio Wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub te podmioty.
14. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i do zawarcia umowy. Stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie należy dołączyć do oferty.
15. Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu rejestrowego, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie.
15. Wykonawca wraz z ofertą składa listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy PZP, albo informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej, sporządzona wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 6 do SIWZ.
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Bułka pszenna ok. 80g
szt
840
Bułka razowa ok. 80g
szt
840
Chałka drożdżowa pleciona 500g
szt
220
Chleb mieszany /krojony/- 600g
szt
515
Chleb pszenny /krojony/ - 600g
szt
110
Chleb wieloziarnisty /krojony/ 600g
szt
515
Chleb razowy /krojony/ 600g
szt
515
Drożdżówka z serem/owocami- ok. 100 g
szt
900
Bułka tarta
kg
220
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Mleko spożywcze UHT
2% tłuszczu . opakowanie 1L
szt
2250
Śmietana spożywcza 18% tłuszczu
l
500
Twaróg półtłusty
kg
160
Ser żółty pełnotłusty
kg
90
Jogurty naturalny-
350g -400gy Skład: mleko, ,białka mleka, żywe kultury bakterii o zawartości cukru poniżej 10g w 100g
szt
700
Jogurt owocowy masa netto 150g
Składniki(w 100g) mleko, cukier, owoc 2,2%, skrobia modyfikowana, żywe kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej
szt
3600
Masło 200g 82% tłuszczu
szt
1500
Margaryna 250g tłuszczu bez konserwantów do pieczenia i smażenia 80% tłuszczu
szt
60
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Schab wieprzowy b/k
kg
400
Łopatka wieprzowa b/k-
kg
630
Filet z indyka
kg
100
Filet z kurczaka pojedynczy
kg
1100
Kabanos drobiowy 82% mięsa
kg
10
Kabanos wieprzowy 82% mięsa
kg
10
Kiełbasa podsuszana wieprzowa gruba 82% mięsa
kg
100
Kiełbasa wieprzowa cienka 76% mięsa, bez fosforanu
kg
90
Kiełbasa wiejska cienka 82% mięso
kg
20
Parówki drobiowe o zawartości 82 % mięsa
kg
160
Pasztet drobiowy w foremkach pieczony
kg
40
Udziec z indyka z kością
kg
500
Noga z kurczaka
kg
850
Mięso wołowe z kością (szponder)
kg
20
Szynka wieprzowa 82% mięsa /bez fosforanu 100g wędliny wyprodukowane ze 125g mięsa)
kg
26
Szynka wieprzowa b/k surowa
kg
880
Porcje rosołowe /drobiowe/
kg
400
Szynka drobiowa 82% mięsa bez fosforanu (wędlina)
kg
36
Żeberka wędzone paski
kg
60
Karkówka b/k
kg
110
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Różne produkty spożywcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Baton owsiany ok 30g
szt
1100
Baton ryżowy ok. 30g
szt
600
Bazylia suszona 20g
szt
50
Chrupki kukurydziane 200g
szt
40
Chrupki kukurydziane kolorowe (bez konserwantów i sztucznych barwników z pełnego ziarna kukurydzy 180g)
szt
40
Czosnek granulowany 20g
szt
80
Cukier biały kryształ
kg
600
Cukier puder
kg
6
Cukier waniliowy- 30g
szt
110
Cynamon mielony 20g
szt
20
Drożdże 100g
szt
50
Dżem truskawkowy/wiśniowy/ brzoskwiniowy bez konserwantów 280g niskosłodzony
szt
180
Galaretka owocowa 75g
szt
200
Groszek konserwowy bez konserwantów – puszka 400g
szt
80
Herbatniki 16g
szt
1100
Herbata czarna ekspresowa 90szt torebek (okrągłe) naturalny smak wysokiej jakości listki herbaty
szt
30
Herbata owocowa (malinowa żurawinowa/truskawkowa/z dzikiej róży/ekspresowa 20 szt
szt
70
Herbata ziołowa miętowa/ rumiankowa 20 szt
szt
20
Kakao naturalne ciemne sypkie - 200g
szt
40
Kasza manna
kg
20
Kasza mazurka drobna
kg
160
Kawa zbożowa rozpuszczalna, skład – zboża 72% jęczmień, żyto, cykoria burak cukrowy opakowanie- 150 g karton
szt
20
Kasza jęczmienna pęczak
kg
30
Kasza gryczana
kg
30
Ketchup/łagodny/ bez dodatków sztucznych aromatów, glutaminianu sodu, bez konserwantów o zawartości pomidorów min 193g na 100g ketchupu
l
40
Kisiel owocowy 58g
szt
300
Kminek (nasiona) 20g
szt
20
Kminek mielony 20g
szt
20
Koncentrat pomidorowy zawartość ekstraktu 28 - 30% bez konserwantów
l
160
Kukurydza konserwowa 400 g
szt
80
Kwasek cytrynowy- 20 g
szt
250
Liść laurowy 20g
szt
50
Lubczyk 20g
szt
50
Majeranek 10g
szt
50
Makaron literki/ gwiazdki/ zacierka/sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
kg
30
Makaron /łazanki, świderek, muszelka, pióro - pene - sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
kg
400
Makaron /nitka/ 5 jajeczny sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor pasteryzowana masa jajowa 20% (odpowiada proporcji 5 jaj na 1 kg mąki
kg
30
Makaron spagetti (500 g)
kg
160
Marmolada wieloowocowa
l
10
Mąka ziemniaczana
kg
40
Makrela filet w oleju puszka 170g, masa ryby 102g
szt
350
Mąka pszenna typ 500
kg
600
Miód naturalny wielokwiatowy opakowanie słoik 0,9 l
szt
30
Musli owocowe 750g
szt
50
Olej jadalny uniwersalny
l
610
Oregano suszone 20g
szt
70
Pałeczki kukurydziane 100% kukurydzy 350g
szt
100
Papryka słodka mielona20g
szt
200
Płatki kukurydziane / masa kukurydziana minimum 87%/
kg
45
Płatki kukurydziane / masa kukurydziana minimum 87%/ czekoladowe
kg
10
Płatki owsiane
kg
10
Pieprz czarny drobno mielony 20g
szt
300
Powidło śliwkowe 280g
szt
50
Proszek do pieczenia 30g
szt
60
Przyprawa warzywna do zup i potraw bez konserwantów
kg
70
Ryż długoziarnisty biały
kg
380
Sól spożywcza jodowana
kg
140
Tymianek 10g
szt
50
Wafle ryżowe ok 120g
szt
Warkocze kukurydziane 80g
szt
20
Wiórki kokosowe 200g
szt
10
Woda mineralna niskozmineralizowana niegazowana 5l
szt
200
Ziele angielskie 15g
szt
50
Zioła prowansalskie 10g
szt
100
Żurek w butelce na naturalnym zakwasie nie zawiera sztucznych barwników, aromatów i konserwantów 300ml
szt
90
Żurek śląski (torebka) masa netto 46g
szt
140
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Warzywa mrożone
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Filet z Miruny bez skóry
kg
700
Brokuł mrożony różyczki
kg
150
Brukselka /mrożone/
kg
100
Fasola szparagowa żółta mrożona
kg
130
Fasola szparagowa zielona mrożona
kg
130
Kalafior mrożony różyczki
kg
210
Truskawki mrożone
kg
140
Owoce mrożone (mieszanka)
kg
1350
Szpinak
kg
20
Groszek zielony
kg
50
Marchew typ baby
kg
10
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Owoce i warzywa
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03000000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Banan
kg
400
Fasola ,,Jaś" - duża
kg
100
Groch omielany
kg
45
Pietruszka korzeń
kg
250
Pietruszka natka 1 pęczek
szt
500
Mandarynka
kg
160
Marchew
kg
1400
Por świeży
szt
380
Seler /korzeń/
kg
300
Sałata zielona
szt
120
Kapusta pekińska
szt
230
Kapusta czerwona świeża
kg
330
Kapusta biała świeża
kg
640
Kapusta kiszona
kg
360
Papryka świeża czerwona
kg
80
Pieczarka świeża
kg
100
Szczypior 1 pęczek
szt
240
Koper 1 pęczek
szt
240
Cebula
kg
450
Rzodkiewka 1 pęczek /nie mniej niż 180g/
szt
110
Ogórek świeży
kg
500
Ziemniaki
kg
7200
Jabłka soczyste, słodkie deserowe (min 160g)
kg
1350
Cytryna
kg
100
Buraki ćwikłowe
kg
430
Pomidor
kg
180
Winogrono
kg
100
Gruszka
kg
100
Kiwi
szt
200
Śliwki /sezon/
kg
50
Ogórek kiszony
kg
300
Czosnek główka
szt
50
Truskawka świeża /sezon/
kg
30
Pomarańcza
kg
20
Cukinia /sezon/
szt
40
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Jaja
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
11
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Jaja kl L
szt
12 000
|
| | |