Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Łącku

Publication date 2018-12-06
End date 2018-12-14 00:00:00
Instytucja Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łącku
Miejscowość Łącko
Województwo małopolskie
Branża
  • Maszyny biurowe i liczące, sprzęt i materiały, z wyjątkiem mebli i pakietów oprogramowania,
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Urządzenia medyczne, farmaceutyki i produkty do pielęgnacji ciała

Szczegóły

Numer ogłoszenia 658369-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 158100009, 155000003, 151000009, 158000006, 153311709, 30000001, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno –Przedszkolnego w Łącku na potrzeby prowadzenia żywienia zbiorowego w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Łącku od 02.01.2019 r. do 31.12.2019 według zestawień stanowiących załącznik nr 1.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 22091d0e-9b16-4f97-8267-1e5b4ad70723
Biuletyn 658369-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łącku
Regon 368087148
Zamawiajacy adres ulica Łącko
Zamawiajacy adres numer domu 284
Zamawiajacy miejscowosc Łącko
Zamawiajacy kod pocztowy 33-390
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo małopolskie
Zamawiajacy telefon 18 444 60 11
Zamawiajacy fax 18 444 60 11
Zamawiajacy email zsglacko@poczta.onet.pl
Adres strony url www.zsp.lacko.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy 1
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Szkoła publiczna
Dostep do dokumentow ograniczony www.zsp.lacko.pl
Wymagane przeslanie ofert inny Forma pisemna
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zespół Szkolno - Przedszkolny, Łącko 284, 33-390 Łącko, woj. małopolskie
Nazwa nadana zamowieniu Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Łącku
Numer referencyjny ZSP/K/II/26/2/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Sprzedaż - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno –Przedszkolnego w Łącku na potrzeby prowadzenia żywienia zbiorowego w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Łącku od 02.01.2019 r. do 31.12.2019 według zestawień stanowiących załącznik nr 1.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 11
Data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Spełnienie warunków zostanie dokonane na podstawie oświadczeń o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1) Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy w przypadku okoliczności, których strony nie mogły wcześniej przewidzieć, a powodują, że realizacja na warunkach w niej zawartych nie będzie możliwa przez: a/ w przypadku zmiany prawa podatkowego- w zakresie VAT, b/ w przypadku zmiany danych lub przekształcenia podmiotu, c/ w przypadku wystąpienia siły wyższej. 2) wynikną rozbieżności lub niejasności w rozumieniu pojęć użytych w umowie i załącznikach, których nie można usunąć w inny sposób, a zmiana będzie umożliwiać usunięcie rozbieżności i doprecyzowanie umowy i załączników w celu jednoznacznej interpretacji zapisów umowy przez Strony;
IV 4 4 data 2018-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 1. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące: 1) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i doświadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej. 5) nie podlegają wykluczeniu z postępowania. 2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunki określone w ust. 1 muszą zostać spełnione łącznie przez wszystkich Wykonawców. 3. W celu potwierdzenia spełniania warunków, o których mowa w ust. 1, oraz w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania, Wykonawca ma obowiązek złożyć następujące dokumenty: 1) wypełnione i podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten składa każdy z nich; 2) aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten składa każdy z nich; 3) wypełnione i podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, którego wzór stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia dokument ten mogą złożyć łącznie; 4. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w ust. 3 pkt 2, składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji, ani nie ogłoszono upadłości. 5. Jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w ust. 4, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub przed notariuszem. 6. Dokumenty, o których mowa w ust. 4 i 5 powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 7. Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski. 8. Wymagane dokumenty powinny być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez osobę lub osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy, z wyjątkiem oświadczenia, o którym mowa w ust. 3 pkt. 3, które powinno być przedstawione w oryginale. 9. Ocena spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie informacji przedstawionych w dokumentach, o których mowa w ust. 3. 10. Wykonawca, może w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu, w stosownych sytuacjach oraz w odniesieniu do konkretnego zamówienia, lub jego części, polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych. Zamawiający w celu oceny, czy Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych na zasadach określonych analogicznie jak w art. 22a ustawy, będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz oceny, czy stosunek łączący wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów może żądać dokumentów, które określają w szczególności: - zakres dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu, - sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia, - zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia; - czy podmiot, na zdolnościach którego wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje usługi, których wskazane zdolności dotyczą. 11. Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Zamawiający oceni, czy udostępnienie Wykonawcy przez inne podmioty zdolności techniczne lub zawodowe lub ich sytuacja finansowa lub ekonomiczna, pozwalają na wykazanie przez Wykonawcę spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz zbada, czy nie zachodzą wobec tego podmiotu podstawy wykluczenia, o których mowa w art. 24 ust.1 pkt. 13-22 i ust. 5 ustawy PZP. Wykonawca, który polega na sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, odpowiada solidarnie z podmiotem, który zobowiązał się do udostępnienia zasobów, za szkodę poniesioną przez Zamawiającego powstałą wskutek nieudostępnienia tych zasobów, chyba, że za nieudostępnienie zasobów nie ponosi winy. 12. W celu wykazania wobec podmiotów, na zasoby których powołuje się Wykonawca, braku istnienia podstaw wykluczenia oraz spełniania – w zakresie, w jakim powołuje sę na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu, Wykonawa zamieszka informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w § 5 ust.3 pkt.1 i składa dokumenty wskazane w § 5, w sposób i w trybie tam określonym, przy uwzględnieniu zapisów wynikających z rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego (Dz.U. z 2016 r. poz. 1126). Jeżeli zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuacja ekonomiczna lub finansowa podmiotu, o którym mowa w ust. 11 nie potwierdzają spełnienia przez Wykonawcę warunkó udziału w postępowaniu lub zachodzą wobec tych podmiotów podstawy do wykluczenia, Zamawiający żąda, aby Wykonawca w terminie określonym przez Zamawiającego: zastąpił ten podmiot innym podmiotem lub zobowiązał się do osobistego wykonania odpowiedniej części zamówienia, jeżeli wykaże zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuację finansową lub ekonomiczną, o której mowa w ust. 11. Zamawiający może, na każdym etapie postępowania, uznać, że Wykonawca nie posiada wymaganych zdolności, jeżeli zaangażowanie zasobów technicznych lub zawodowych wykonawcy w inne przedsięwzięcia gospodarcze Wykonawcy może mieć negatywny wpływ na realizację zamówienia. 13. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku podmiotów, o których mowa w ust. 10, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio Wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub te podmioty. 14. Jeżeli Wykonawcy wspólnie ubiegają się o udzielenie zamówienia, ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i do zawarcia umowy. Stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie należy dołączyć do oferty. 15. Jeżeli uprawnienie do reprezentacji osoby podpisującej ofertę nie wynika z załączonego dokumentu rejestrowego, do oferty należy dołączyć także pełnomocnictwo w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie. 15. Wykonawca wraz z ofertą składa listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy PZP, albo informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej, sporządzona wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 6 do SIWZ.

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Bułka pszenna ok. 80g szt 840 Bułka razowa ok. 80g szt 840 Chałka drożdżowa pleciona 500g szt 220 Chleb mieszany /krojony/- 600g szt 515 Chleb pszenny /krojony/ - 600g szt 110 Chleb wieloziarnisty /krojony/ 600g szt 515 Chleb razowy /krojony/ 600g szt 515 Drożdżówka z serem/owocami- ok. 100 g szt 900 Bułka tarta kg 220
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Mleko spożywcze UHT 2% tłuszczu . opakowanie 1L szt 2250 Śmietana spożywcza 18% tłuszczu l 500 Twaróg półtłusty kg 160 Ser żółty pełnotłusty kg 90 Jogurty naturalny- 350g -400gy Skład: mleko, ,białka mleka, żywe kultury bakterii o zawartości cukru poniżej 10g w 100g szt 700 Jogurt owocowy masa netto 150g Składniki(w 100g) mleko, cukier, owoc 2,2%, skrobia modyfikowana, żywe kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej szt 3600 Masło 200g 82% tłuszczu szt 1500 Margaryna 250g tłuszczu bez konserwantów do pieczenia i smażenia 80% tłuszczu szt 60
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Schab wieprzowy b/k kg 400 Łopatka wieprzowa b/k- kg 630 Filet z indyka kg 100 Filet z kurczaka pojedynczy kg 1100 Kabanos drobiowy 82% mięsa kg 10 Kabanos wieprzowy 82% mięsa kg 10 Kiełbasa podsuszana wieprzowa gruba 82% mięsa kg 100 Kiełbasa wieprzowa cienka 76% mięsa, bez fosforanu kg 90 Kiełbasa wiejska cienka 82% mięso kg 20 Parówki drobiowe o zawartości 82 % mięsa kg 160 Pasztet drobiowy w foremkach pieczony kg 40 Udziec z indyka z kością kg 500 Noga z kurczaka kg 850 Mięso wołowe z kością (szponder) kg 20 Szynka wieprzowa 82% mięsa /bez fosforanu 100g wędliny wyprodukowane ze 125g mięsa) kg 26 Szynka wieprzowa b/k surowa kg 880 Porcje rosołowe /drobiowe/ kg 400 Szynka drobiowa 82% mięsa bez fosforanu (wędlina) kg 36 Żeberka wędzone paski kg 60 Karkówka b/k kg 110
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Różne produkty spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Baton owsiany ok 30g szt 1100 Baton ryżowy ok. 30g szt 600 Bazylia suszona 20g szt 50 Chrupki kukurydziane 200g szt 40 Chrupki kukurydziane kolorowe (bez konserwantów i sztucznych barwników z pełnego ziarna kukurydzy 180g) szt 40 Czosnek granulowany 20g szt 80 Cukier biały kryształ kg 600 Cukier puder kg 6 Cukier waniliowy- 30g szt 110 Cynamon mielony 20g szt 20 Drożdże 100g szt 50 Dżem truskawkowy/wiśniowy/ brzoskwiniowy bez konserwantów 280g niskosłodzony szt 180 Galaretka owocowa 75g szt 200 Groszek konserwowy bez konserwantów – puszka 400g szt 80 Herbatniki 16g szt 1100 Herbata czarna ekspresowa 90szt torebek (okrągłe) naturalny smak wysokiej jakości listki herbaty szt 30 Herbata owocowa (malinowa żurawinowa/truskawkowa/z dzikiej róży/ekspresowa 20 szt szt 70 Herbata ziołowa miętowa/ rumiankowa 20 szt szt 20 Kakao naturalne ciemne sypkie - 200g szt 40 Kasza manna kg 20 Kasza mazurka drobna kg 160 Kawa zbożowa rozpuszczalna, skład – zboża 72% jęczmień, żyto, cykoria burak cukrowy opakowanie- 150 g karton szt 20 Kasza jęczmienna pęczak kg 30 Kasza gryczana kg 30 Ketchup/łagodny/ bez dodatków sztucznych aromatów, glutaminianu sodu, bez konserwantów o zawartości pomidorów min 193g na 100g ketchupu l 40 Kisiel owocowy 58g szt 300 Kminek (nasiona) 20g szt 20 Kminek mielony 20g szt 20 Koncentrat pomidorowy zawartość ekstraktu 28 - 30% bez konserwantów l 160 Kukurydza konserwowa 400 g szt 80 Kwasek cytrynowy- 20 g szt 250 Liść laurowy 20g szt 50 Lubczyk 20g szt 50 Majeranek 10g szt 50 Makaron literki/ gwiazdki/ zacierka/sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor kg 30 Makaron /łazanki, świderek, muszelka, pióro - pene - sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor kg 400 Makaron /nitka/ 5 jajeczny sporządzony z najwyższej jakości mąki, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor pasteryzowana masa jajowa 20% (odpowiada proporcji 5 jaj na 1 kg mąki kg 30 Makaron spagetti (500 g) kg 160 Marmolada wieloowocowa l 10 Mąka ziemniaczana kg 40 Makrela filet w oleju puszka 170g, masa ryby 102g szt 350 Mąka pszenna typ 500 kg 600 Miód naturalny wielokwiatowy opakowanie słoik 0,9 l szt 30 Musli owocowe 750g szt 50 Olej jadalny uniwersalny l 610 Oregano suszone 20g szt 70 Pałeczki kukurydziane 100% kukurydzy 350g szt 100 Papryka słodka mielona20g szt 200 Płatki kukurydziane / masa kukurydziana minimum 87%/ kg 45 Płatki kukurydziane / masa kukurydziana minimum 87%/ czekoladowe kg 10 Płatki owsiane kg 10 Pieprz czarny drobno mielony 20g szt 300 Powidło śliwkowe 280g szt 50 Proszek do pieczenia 30g szt 60 Przyprawa warzywna do zup i potraw bez konserwantów kg 70 Ryż długoziarnisty biały kg 380 Sól spożywcza jodowana kg 140 Tymianek 10g szt 50 Wafle ryżowe ok 120g szt Warkocze kukurydziane 80g szt 20 Wiórki kokosowe 200g szt 10 Woda mineralna niskozmineralizowana niegazowana 5l szt 200 Ziele angielskie 15g szt 50 Zioła prowansalskie 10g szt 100 Żurek w butelce na naturalnym zakwasie nie zawiera sztucznych barwników, aromatów i konserwantów 300ml szt 90 Żurek śląski (torebka) masa netto 46g szt 140
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Warzywa mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Filet z Miruny bez skóry kg 700 Brokuł mrożony różyczki kg 150 Brukselka /mrożone/ kg 100 Fasola szparagowa żółta mrożona kg 130 Fasola szparagowa zielona mrożona kg 130 Kalafior mrożony różyczki kg 210 Truskawki mrożone kg 140 Owoce mrożone (mieszanka) kg 1350 Szpinak kg 20 Groszek zielony kg 50 Marchew typ baby kg 10
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Owoce i warzywa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03000000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Banan kg 400 Fasola ,,Jaś" - duża kg 100 Groch omielany kg 45 Pietruszka korzeń kg 250 Pietruszka natka 1 pęczek szt 500 Mandarynka kg 160 Marchew kg 1400 Por świeży szt 380 Seler /korzeń/ kg 300 Sałata zielona szt 120 Kapusta pekińska szt 230 Kapusta czerwona świeża kg 330 Kapusta biała świeża kg 640 Kapusta kiszona kg 360 Papryka świeża czerwona kg 80 Pieczarka świeża kg 100 Szczypior 1 pęczek szt 240 Koper 1 pęczek szt 240 Cebula kg 450 Rzodkiewka 1 pęczek /nie mniej niż 180g/ szt 110 Ogórek świeży kg 500 Ziemniaki kg 7200 Jabłka soczyste, słodkie deserowe (min 160g) kg 1350 Cytryna kg 100 Buraki ćwikłowe kg 430 Pomidor kg 180 Winogrono kg 100 Gruszka kg 100 Kiwi szt 200 Śliwki /sezon/ kg 50 Ogórek kiszony kg 300 Czosnek główka szt 50 Truskawka świeża /sezon/ kg 30 Pomarańcza kg 20 Cukinia /sezon/ szt 40
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 11
Zalacznik data rozpoczecia 2019-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Jaja kl L szt 12 000
  

Criterion

Kryteria Termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)