15/żyw/18/19
| Publication date | 2018-12-06 |
| End date | 2018-12-14 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny Nowogard |
| Miejscowość | Nowogard |
| Województwo | zachodniopomorskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 658332-N-2018 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 158914004 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| 1) Barszcz biały w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność barszczu: z 3 kg masy produktu, sporządzenie 15 litrów gotowej zupy) PN –A-94050:1996, w ilości – 260 kg; 2) Żurek (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność produktu: z 1,8 kg masy produktu, sporządzenie 34 litrów gotowej zupy) PN–A-94050:1996, w ilości – 220 kg; 3) Zupa pieczarkowa (baza) w op. od 1 kg do 10 kg , (wydajność produktu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 25 litrów gotowej zupy), PN–A-94050:1996, w ilości – 620 kg; 4) Sos pieczeniowy (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 21 litrów gotowego sosu), PN–A-94050:1996, w ilości – 600 kg; 5) Sos biały (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 1 kg masy produktu sporządzenie 10 litrów gotowego sosu) PN–A-94050:1996, w ilości – 600 kg. 6) Jarzynka (Przyprawa szefa kuchni) – produkt służący jako dodatek do zup, sosów, potraw warzywno-mięsnych, (wydajność: z 3 g produktu sporządzenie 250 ml wywaru), w opakowaniach do 25 kg, PN–A-94050:1996, w ilości – 2000 kg; |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | d7a8c545-ba1e-4786-a04e-ed5552833613 |
| Biuletyn | 658332-N-2018 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Nowogard |
| Regon | 32041400000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Zamkowa |
| Zamawiajacy adres numer domu | 7 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Nowogard |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 72200 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
| Zamawiajacy telefon | 914 326 600 |
| Zamawiajacy fax | 914 326 604 |
| Zamawiajacy email | dkw_nowogard@sw.gov.pl |
| Adres strony url | www.sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
| Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
| Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | Poczta tradycyjna |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard |
| Nazwa nadana zamowieniu | 15/żyw/18/19 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | 1) Barszcz biały w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność barszczu: z 3 kg masy produktu, sporządzenie 15 litrów gotowej zupy) PN –A-94050:1996, w ilości – 260 kg; 2) Żurek (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność produktu: z 1,8 kg masy produktu, sporządzenie 34 litrów gotowej zupy) PN–A-94050:1996, w ilości – 220 kg; 3) Zupa pieczarkowa (baza) w op. od 1 kg do 10 kg , (wydajność produktu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 25 litrów gotowej zupy), PN–A-94050:1996, w ilości – 620 kg; 4) Sos pieczeniowy (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 2 kg masy produktu sporządzenie 21 litrów gotowego sosu), PN–A-94050:1996, w ilości – 600 kg; 5) Sos biały (baza) w op. od 1 kg do 10 kg, (wydajność sosu: z 1 kg masy produktu sporządzenie 10 litrów gotowego sosu) PN–A-94050:1996, w ilości – 600 kg. 6) Jarzynka (Przyprawa szefa kuchni) – produkt służący jako dodatek do zup, sosów, potraw warzywno-mięsnych, (wydajność: z 3 g produktu sporządzenie 250 ml wywaru), w opakowaniach do 25 kg, PN–A-94050:1996, w ilości – 2000 kg; |
| Cpv glowny przedmiot | 15891400-4 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Okres w miesiacach | 12 |
| Data zakonczenia | 2019-12-31T00:00:00+01:00 |
| Okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Zakresie warunkow udzialu | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ |
| Inne dokumenty niewymienione | Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w formie aneksu do umowy wyłącznie w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, a cena netto pozostanie bez zmian |
| IV 4 4 data | 2018-12-14T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 09:00 |
| IV 4 4 jezyki | język polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
| Kryteria | Czas załatwienia reklamacji |
| Znaczenie | 40,00 |
| Kryteria | Cena |
| Znaczenie | 60,00 |