Dostawy różnych art. spożywczych (konserw, dżemu, marmolady, powidła, produktów zbożowych, cukru, tłuszczy, przypraw, herbaty, sosów, koncentratów)

Publication date 2018-12-06
End date 2018-12-17 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Tarnowie
Miejscowość Tarnów
Województwo małopolskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 658259-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy różnych art. spożywczych (konserw, dżemu, marmolady, powidła, produktów zbożowych, cukru, tłuszczy, przypraw, herbaty, sosów, koncentratów) sklasyfikowanych w grupie CPV 15890000-3, 15131000-5, 15240000-2, 15330000-0, 15412200-1, 15613300-1, 15800000-6 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy):

Część I - Sosy w proszku, zupy w proszku i syrop owocowy
Syrop owocowy do 5 l 2 400 l
Sos biały 100 kg
Sos z grzybów leśnych 140 kg
Zupa barszcz biały 350 kg
Zupa barszcz czerwony 230 kg
Zupa borowikowa 520 kg
Zupa jarzynowa 1 260 kg
Zupa kalafiorowa 120 kg
Zupa krupnik 120 kg
Zupa ogonowa 200 kg
Zupa pieczarkowa 190 kg
Zupa pomidorowa 580 kg
Zupa porowa 460 kg
Zupa selerowa 230 kg
Zupa żurek 290 kg
Opakowania syropu owocowego nie większe niż 5 l, pozostałych artykułów nie większe niż 10 kg. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego.

Część II - Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty
Koperek suszony opakowanie do 10 kg 46 kg
Mieszanka warzyw suszonych bez cebuli (opakowanie do 10 kg) 350 kg
Cynamon opakowanie do 10 kg 23 kg
Czosnek mielony opakowanie do 10 kg 40 kg
Kminek opakowanie do 10 kg 12 kg
Liść laurowy opakowanie do 10 kg 30 kg
Majeranek opakowanie do 10 kg 44 kg
Musztarda pakowana 0,8-1kg 1 750 kg
Ocet winny pakowany 0,5 l 420 l
Papryka mielona opakowanie do 10 kg 46 kg
Pieprz mielony opakowanie do 10 kg 70 kg
Przyprawa do zupy typu maga pakowana 0,8 –1 litr 2 300 l
Bulion drobiowy do 5 kg 330 kg
Sól ważona, jodowana, spożywcza, pakowana 0,5 – 1 kg 1 750 kg
Przyprawa w typie Vegety opakowanie do 10 kg 480 kg
Ziele angielskie opakowanie do 10 kg 26 kg
Herbata granulowana pakowana 80-200g 610 kg
Koncentrat pomidorowy 25-30% opakowanie do 10 kg 2 200 kg
Chrzan tarty (słoiki) opakowanie 500 g - 1000 g 480 kg
Granulat sojowy opakowanie do 15 kg 760 kg

(Zamawiający nie dopuszcza pakowania koncentratu w puszce bez funkcji samootwierania)
(Chrzan tarty – kremowobiała, gęsta masa z dobrze wyczuwalnymi włóknistymi drobinami, zapach i smak ostry, charakterystyczny dla świeżo startego chrzanu; gatunek 1)
Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego.

Część III - Konserwy
Mielonka drobiowa w puszce aluminiowej 130 g 4 400 kg
Konserwa rybna 300g lub 330 g samootwieralna 1 600 kg
Paprykarz 300 g lub 330 g samootwieralny 2 600 kg
Pasztet drobiowy w puszce aluminiowej 130 g 2 350 kg
Pasztet sojowy 100g – 150 g samootwieralny 730 kg
Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego

Część IV – Dżem, marmolada, powidło i miód
Dżem pakowany 10 kg -15 kg 2 050 kg
Marmolada pakowana 10 kg -15 kg 2 600 kg
Powidło pakowane 10 kg -15 kg 1 650 kg
Miód płynny naturalny 25g 630 kg
Okres przydatności do spożycia min. 60 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego.

Część V –Produkty zbożowe i cukier
Kasza jęczmienna pakowana po 1 kg 6 250 kg
Kasza manna pakowana po 1 kg 520 kg
Mąka pszenna typ 500, pakowana po 1 kg 3 100 kg
Mąka ziemniaczana pakowana po 1 kg 140 kg
Ryż pakowany po 1 kg 6 300 kg
Cukier kryształ pakowany po 1 kg 17 200 kg
Makaron („gruby” np. kolanka, świderki, muszelki)
Opakowania max 10 kg 9 650 kg
Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy.
Część VI - Tłuszcze
Margaryna do smarowania pieczywa, opakowanie po 250 g (kostka) 23 750 kg
Olej pakowany od 1 do 5 l 1 650 l

Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością). Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Produkt o zawartości tł. wyłącznie roślinnych min. 60 %, nieulegający podczas porcjowania rozpadaniu się, bez sztucznych barwników i konserwantów oraz dodatku tłuszczy roślinnych powodujących zmianę zapachu i smaku (np. tłuszcz kokosowy).

Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy.

Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.

Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego.

Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku.



Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r.
Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy produktów zawartych w części I, II, III i IV średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb Zamawiającego, natomiast produktów zawartych w części V i VI średnio ok. 1 raz w tygodniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 6a6223eb-549f-4192-8862-643a2f8774a3
Biuletyn 658259-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Tarnowie
Regon 32000600000
Zamawiajacy adres ulica ul. St. Konarskiego
Zamawiajacy adres numer domu 2
Zamawiajacy miejscowosc Tarnów
Zamawiajacy kod pocztowy 33100
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo małopolskie
Zamawiajacy telefon 0-14 623-51-00 wew. 231
Zamawiajacy fax 146 215 677
Zamawiajacy email zp_tarnow@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Za posrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Tarnowie ul. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy różnych art. spożywczych (konserw, dżemu, marmolady, powidła, produktów zbożowych, cukru, tłuszczy, przypraw, herbaty, sosów, koncentratów)
Numer referencyjny D/Kw.2232.12.2018.AS
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Zastrzega prawo grup czesci nie zastrzega
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 6
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy różnych art. spożywczych (konserw, dżemu, marmolady, powidła, produktów zbożowych, cukru, tłuszczy, przypraw, herbaty, sosów, koncentratów) sklasyfikowanych w grupie CPV 15890000-3, 15131000-5, 15240000-2, 15330000-0, 15412200-1, 15613300-1, 15800000-6 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I - Sosy w proszku, zupy w proszku i syrop owocowy Syrop owocowy do 5 l 2 400 l Sos biały 100 kg Sos z grzybów leśnych 140 kg Zupa barszcz biały 350 kg Zupa barszcz czerwony 230 kg Zupa borowikowa 520 kg Zupa jarzynowa 1 260 kg Zupa kalafiorowa 120 kg Zupa krupnik 120 kg Zupa ogonowa 200 kg Zupa pieczarkowa 190 kg Zupa pomidorowa 580 kg Zupa porowa 460 kg Zupa selerowa 230 kg Zupa żurek 290 kg Opakowania syropu owocowego nie większe niż 5 l, pozostałych artykułów nie większe niż 10 kg. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część II - Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty Koperek suszony opakowanie do 10 kg 46 kg Mieszanka warzyw suszonych bez cebuli (opakowanie do 10 kg) 350 kg Cynamon opakowanie do 10 kg 23 kg Czosnek mielony opakowanie do 10 kg 40 kg Kminek opakowanie do 10 kg 12 kg Liść laurowy opakowanie do 10 kg 30 kg Majeranek opakowanie do 10 kg 44 kg Musztarda pakowana 0,8-1kg 1 750 kg Ocet winny pakowany 0,5 l 420 l Papryka mielona opakowanie do 10 kg 46 kg Pieprz mielony opakowanie do 10 kg 70 kg Przyprawa do zupy typu maga pakowana 0,8 –1 litr 2 300 l Bulion drobiowy do 5 kg 330 kg Sól ważona, jodowana, spożywcza, pakowana 0,5 – 1 kg 1 750 kg Przyprawa w typie Vegety opakowanie do 10 kg 480 kg Ziele angielskie opakowanie do 10 kg 26 kg Herbata granulowana pakowana 80-200g 610 kg Koncentrat pomidorowy 25-30% opakowanie do 10 kg 2 200 kg Chrzan tarty (słoiki) opakowanie 500 g - 1000 g 480 kg Granulat sojowy opakowanie do 15 kg 760 kg (Zamawiający nie dopuszcza pakowania koncentratu w puszce bez funkcji samootwierania) (Chrzan tarty – kremowobiała, gęsta masa z dobrze wyczuwalnymi włóknistymi drobinami, zapach i smak ostry, charakterystyczny dla świeżo startego chrzanu; gatunek 1) Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część III - Konserwy Mielonka drobiowa w puszce aluminiowej 130 g 4 400 kg Konserwa rybna 300g lub 330 g samootwieralna 1 600 kg Paprykarz 300 g lub 330 g samootwieralny 2 600 kg Pasztet drobiowy w puszce aluminiowej 130 g 2 350 kg Pasztet sojowy 100g – 150 g samootwieralny 730 kg Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego Część IV – Dżem, marmolada, powidło i miód Dżem pakowany 10 kg -15 kg 2 050 kg Marmolada pakowana 10 kg -15 kg 2 600 kg Powidło pakowane 10 kg -15 kg 1 650 kg Miód płynny naturalny 25g 630 kg Okres przydatności do spożycia min. 60 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część V –Produkty zbożowe i cukier Kasza jęczmienna pakowana po 1 kg 6 250 kg Kasza manna pakowana po 1 kg 520 kg Mąka pszenna typ 500, pakowana po 1 kg 3 100 kg Mąka ziemniaczana pakowana po 1 kg 140 kg Ryż pakowany po 1 kg 6 300 kg Cukier kryształ pakowany po 1 kg 17 200 kg Makaron („gruby” np. kolanka, świderki, muszelki) Opakowania max 10 kg 9 650 kg Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy. Część VI - Tłuszcze Margaryna do smarowania pieczywa, opakowanie po 250 g (kostka) 23 750 kg Olej pakowany od 1 do 5 l 1 650 l Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością). Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Produkt o zawartości tł. wyłącznie roślinnych min. 60 %, nieulegający podczas porcjowania rozpadaniu się, bez sztucznych barwników i konserwantów oraz dodatku tłuszczy roślinnych powodujących zmianę zapachu i smaku (np. tłuszcz kokosowy). Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy produktów zawartych w części I, II, III i IV średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb Zamawiającego, natomiast produktów zawartych w części V i VI średnio ok. 1 raz w tygodniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy w ciągu ostatnich 3 lat wykonali minimum 2 dostawy odpowiadające rodzajem na kwotę: 1. dla części I – 7 200 zł 2. dla części II – 12 100 zł 3. dla części III – 22 900 zł 4. dla części IV – 16 400 zł 5. dla części V – 28 700 zł 6. dla części VI – 30 300 zł
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu 2. oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania 3. Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej (www.zp.sw.gov.pl) informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23. ustawy prawo zamówień publicznych.
Zakresie warunkow udzialu 1. wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były lub są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
Inne dokumenty niewymienione 1. Oświadczenie o zamiarze powierzenia wykonania zamówienia podwykonawcom. 2. Oświadczenie w zakresie wypełniania obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zmiana ceny może nastąpić na pisemny wniosek wykonawcy tylko w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług i tylko o wielkość tej zmiany, w formie aneksu do zawartej umowy.
IV 4 4 data 2018-12-17T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Sosy w proszku, zupy w proszku i syrop owocowy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Syrop owocowy do 5 l 2 400 l Sos biały 100 kg Sos z grzybów leśnych 140 kg Zupa barszcz biały 350 kg Zupa barszcz czerwony 230 kg Zupa borowikowa 520 kg Zupa jarzynowa 1 260 kg Zupa kalafiorowa 120 kg Zupa krupnik 120 kg Zupa ogonowa 200 kg Zupa pieczarkowa 190 kg Zupa pomidorowa 580 kg Zupa porowa 460 kg Zupa selerowa 230 kg Zupa żurek 290 kg Opakowania syropu owocowego nie większe niż 5 l, pozostałych artykułów nie większe niż 10 kg. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Część II - Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty Koperek suszony opakowanie do 10 kg 46 kg Mieszanka warzyw suszonych bez cebuli (opakowanie do 10 kg) 350 kg Cynamon opakowanie do 10 kg 23 kg Czosnek mielony opakowanie do 10 kg 40 kg Kminek opakowanie do 10 kg 12 kg Liść laurowy opakowanie do 10 kg 30 kg Majeranek opakowanie do 10 kg 44 kg Musztarda pakowana 0,8-1kg 1 750 kg Ocet winny pakowany 0,5 l 420 l Papryka mielona opakowanie do 10 kg 46 kg Pieprz mielony opakowanie do 10 kg 70 kg Przyprawa do zupy typu maga pakowana 0,8 –1 litr 2 300 l Bulion drobiowy do 5 kg 330 kg Sól ważona, jodowana, spożywcza, pakowana 0,5 – 1 kg 1 750 kg Przyprawa w typie Vegety opakowanie do 10 kg 480 kg Ziele angielskie opakowanie do 10 kg 26 kg Herbata granulowana pakowana 80-200g 610 kg Koncentrat pomidorowy 25-30% opakowanie do 10 kg 2 200 kg Chrzan tarty (słoiki) opakowanie 500 g - 1000 g 480 kg Granulat sojowy opakowanie do 15 kg 760 kg Zamawiający nie dopuszcza pakowania koncentratu w puszce bez funkcji samootwierania. Chrzan tarty – kremowobiała, gęsta masa z dobrze wyczuwalnymi włóknistymi drobinami, zapach i smak ostry, charakterystyczny dla świeżo startego chrzanu; gatunek 1. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Konserwy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Część III - Konserwy Mielonka drobiowa w puszce aluminiowej 130 g 4 400 kg Konserwa rybna 300g lub 330 g samootwieralna 1 600 kg Paprykarz 300 g lub 330 g samootwieralny 2 600 kg Pasztet drobiowy w puszce aluminiowej 130 g 2 350 kg Pasztet sojowy 100g – 150 g samootwieralny 730 kg Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dżem, marmolada, powidło i miód
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Część IV – Dżem, marmolada, powidło i miód Dżem pakowany 10 kg -15 kg 2 050 kg Marmolada pakowana 10 kg -15 kg 2 600 kg Powidło pakowane 10 kg -15 kg 1 650 kg Miód płynny naturalny 25g 630 kg Okres przydatności do spożycia min. 60 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Produkty zbożowe i cukier
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Część V –Produkty zbożowe i cukier Kasza jęczmienna pakowana po 1 kg 6 250 kg Kasza manna pakowana po 1 kg 520 kg Mąka pszenna typ 500, pakowana po 1 kg 3 100 kg Mąka ziemniaczana pakowana po 1 kg 140 kg Ryż pakowany po 1 kg 6 300 kg Cukier kryształ pakowany po 1 kg 17 200 kg Makaron („gruby” np. kolanka, świderki, muszelki) Opakowania max 10 kg 9 650 kg Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 1 raz w tygodniu w zależności od potrzeb Zamawiającego
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Tłuszcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Część VI - Tłuszcze Margaryna do smarowania pieczywa, opakowanie po 250 g (kostka) 23 750 kg Olej pakowany od 1 do 5 l 1 650 l Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Margaryna do smarowania pieczywa – w skład której wchodzą wyłącznie tłuszcze roślinne (CPV 15412200-1), kostka, opakowania 250g, pakowane w papierze pergaminowym, folii lub innym opakowaniu dopuszczonym do kontaktu z żywnością. Produkt o zawartości tł. wyłącznie roślinnych min. 60 %, nieulegający podczas porcjowania rozpadaniu się, bez sztucznych barwników i konserwantów oraz dodatku tłuszczy roślinnych powodujących zmianę zapachu i smaku (np. tłuszcz kokosowy). Okres przydatności do spożycia na ww. artykuły min. 30 dni od daty dostawy. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2019 r. do 31.12.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 stycznia od dnia podpisania umowy do dn. 31.12.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy w dni robocze do poniedziałku do czwartku w godzinach 7.30-12.00 do siedziby Zamawiającego. Częstotliwość dostawy średnio ok. 1 raz w tygodniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
  

Criterion

Kryteria Termin płatności faktury
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)