SUKCESYWNE DOSTAWY RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

Publication date 2018-12-19
End date 2018-12-31 00:00:00
Instytucja Areszt Śledczy
Miejscowość Kielce
Województwo świętokrzyskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Przetworzone owoce i orzechy,
  • Tłuszcze,
  • Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Cukier,
  • Produkty mączne,
  • Zupy i buliony

Szczegóły

Numer ogłoszenia 663099-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 153322006, 158312004, 158511009, 153310007, 156121002, 158910000, 152400002, 151313101, 154122001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych w ilościach i częściach określonych w załączniku I

Dodatkowe informacje

GuidZP400 aa122ef1-30e4-4a94-b680-981cc5210426
Biuletyn 663099-N-2018
Zamawiajacy nazwa Areszt Śledczy
Regon 31990200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Zagnańska
Zamawiajacy adres numer domu 155
Zamawiajacy miejscowosc Kielce
Zamawiajacy kod pocztowy 25563
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo świętokrzyskie
Zamawiajacy telefon 413 314 091
Zamawiajacy fax 413 314 419
Zamawiajacy email dkw_kielce@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. Prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres ul. Zagnańska 155, 25-563 Kielce
Nazwa nadana zamowieniu SUKCESYWNE DOSTAWY RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Numer referencyjny DKW.2232.8.2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 10
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych w ilościach i częściach określonych w załączniku I
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow 5 Warunki udziału w postępowaniu. 5.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 5.1.1 nie podlegają wykluczeniu, 5.1.2 W okresie ostatnich 3 lat wykonali lub wykonują co najmniej jedną dostawę na kwotę: 5.1.2.1 30.000,00 zł. dla części I (sukcesywne dostawy owoców przetworzonych), 5.1.2.2 33.000,00 zł. dla części II (sukcesywne dostawy cukru), 5.1.2.3 23.000,00 zł. dla części III (sukcesywne dostawy makaronu), 5.1.2.4 16.000,00 zł. dla części IV (sukcesywne dostawy konserw sojowych i produktów sojowych), 5.1.2.5 28.000,00 zł. dla części V (sukcesywne dostawy artykułów sypkich), 5.1.2.6 30.000,00 zł. dla części VI (sukcesywne dostawy przypraw), 5.1.2.7 70.000,00 zł. dla części VII (sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych), 5.1.2.8 21.000,00 zł. dla części VIII (sukcesywne dostawy warzyw przetworzonych), 5.1.2.9 39.000,00 zł. dla części IX (sukcesywne dostawy konserw i pasztetów mięsnych), 5.1.2.10 86.000,00 zł. dla części X (sukcesywne dostawy tłuszczy roślinnych i zwierzęcych).
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 8.3 W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona powinien złożyć na wezwanie zamawiającego niżej wymienione dokumenty: 8.3.1 Zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 8.3.2 Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 8.3.3 Oświadczenie wykonawcy o braku orzeczenia wobec niego tytułem środka zapobiegawczego zakazu ubiegania się o zamówienia publiczne. 8.4 Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej (www.zp.sw.gov.pl) informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zakresie warunkow udzialu 8.2 W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona powinien złożyć na wezwanie zamawiającego niżej wymienione dokumenty: 8.2.1 wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert , a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.
Inne dokumenty niewymienione 8.5 Istnieje konieczność załączenia do oferty pełnomocnictwa – w przypadku podpisania oferty przez pełnomocnika. 8.6 Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom, i podania przez wykonawcę firm podwykonawców. 8.7 W celu zapewnienia, że wykonawca wypełnił obowiązki wynikające z art. 13 lub art. 14 RODO, zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia zgodnie z wzorem stanowiącym załącznik do niniejszej specyfikacji.
Czy wadium 1
Wadium 10 Wymagania dotyczące wadium; 10.1 Zamawiający wymaga wniesienia wadium na każdą z części zamówienia o udzielenie której wykonawca się ubiega, w wysokości: 10.1.1 1.000,00 zł. dla części I (sukcesywne dostawy owoców przetworzonych) 10.1.2 1.100,00 zł. dla części II (sukcesywne dostawy cukru) 10.1.3 800,00 zł. dla części III (sukcesywne dostawy makaronu) 10.1.4 500,00 zł. dla części IV (sukcesywne dostawy konserw sojowych i produktów sojowych) 10.1.5 1.000,00 zł. dla części V (sukcesywne dostawy artykułów sypkich) 10.1.6 1.000,00 zł. dla części VI (sukcesywne dostawy przypraw) 10.1.7 2.500,00 zł. dla części VII (sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych) 10.1.8 700,00 zł. dla części VIII (sukcesywne dostawy warzyw przetworzonych) 10.1.9 1.400,00 zł. dla części IX (sukcesywne dostawy konserw i pasztetów mięsnych) 10.1.10 3.000,00 zł. dla części X (sukcesywne dostawy tłuszczy roślinnych i zwierzęcych) 10.2 Wykonawca wnosi wadium przed terminem składania ofert określonym w pkt. 13.2. niniejszej specyfikacji w jednej lub kilku poniższych formach: 10.2.1 w pieniądzu na nieoprocentowane konto zamawiającego NBP O/O Kielce, nr rachunku: 53 1010 1238 0804 0613 9120 0000; 10.2.2 w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo – kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 10.2.3 w gwarancjach bankowych; 10.2.4 w gwarancjach ubezpieczeniowych; 10.2.5 w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359 i 2260 oraz 2017 r. poz. 1089). 10.3 Na dowodzie wpłaty wadium, wniesionego w formie określonej w pkt. 10.2.1 wykonawca w tytule przelewu wpisuje: wadium, nr sprawy DKW.2232.8.2018. 10.4 Wykonawca wybierając wadium określone w pkt. 10.2.2 – 10.2.5: oryginał składa w oddzielnej kopercie opisanej: wadium, nr sprawy DKW.2232.8.2018.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 18.1 Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen w przypadku zmiany stawki VAT na dostarczany przedmiot zamówienia.
IV 4 4 data 2018-12-31T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki Ofertę należy sporządzić w języku polskim
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 13.3 Termin otwarcia ofert: 31 grudnia 2018 r. godz. 12:15 klauzula informacyjna z art. 13 RODO Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Areszt Śledczy z siedzibą w Kielcach przy ul. Zagnańskiej 155, 25-563 Kielce; inspektorem ochrony danych osobowych w Areszcie Śledczym w Kielcach jest mjr Piotr Feigel, e-mail: piotr.feigel@sw.gov.pl, tel. 041 331 40 91 wew. 306*; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych, na zadanie: SUKCESYWNE DOSTAWY RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH do Aresztu Śledczego w Kielcach, nr sprawy: DKW.2232.8.2018; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. ______________________ * Wyjaśnienie: informacja w tym zakresie jest wymagana, jeżeli w odniesieniu do danego administratora lub podmiotu przetwarzającego istnieje obowiązek wyznaczenia inspektora ochrony danych osobowych. ** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. *** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY OWOCÓW PRZETWORZONYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15332200-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.1 Część I – sukcesywne dostawy owoców przetworzonych 3.2.1.1 Dżem CPV 15332200-6 - 5000 kg 3.2.1.2 Marmolada CPV 15332200-6 - 5000 kg 3.2.1.3 Powidła CPV 15332200-6 - 3500 kg Owoce pakowane w wiadra plastikowe do 15 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w tygodniu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY CUKRU
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15831200-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.2 Część II – sukcesywne dostawy cukru 3.2.2.1 Cukier biały kl. II CPV 15831200-4 (opakowania papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością o wadze 1 – 50 kg) - 17500 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY MAKARONU
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15851100-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.3 Część III – sukcesywne dostawy makaronu 3.2.3.1 Makaron gruby (świderki, kolanka, wstążka szeroka, muszelka itp, opakowania o wadze 1 kg – 10 kg) CPV 15851100-9 - 12500 kg 3.2.3.2 Zacierka CPV 15851100-9 - 2500 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY KONSERW SOJOWYCH I PRODUKTÓW SOJOWYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.4 Część IV – sukcesywne dostawy konserw sojowych i produktów sojowych 3.2.4.1 Granulat sojowy CPV 15331000-7 - 500 kg 3.2.4.2 Kostka sojowa CPV 15331000-7 - 500 kg 3.2.4.3 Kotlet a'la schabowy CPV 15331000-7 - 150 kg 3.2.4.4 Krajanka sojowa CPV 15331000-7 - 300 kg 3.2.4.5 Pasztet sojowy alupak 130g CPV 15131310-1 - 910 kg Produkty sojowe dostarczane w opakowaniach 1 - 25 kg w workach papierowych lub z tworzywa, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SYPKICH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15612100-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.5 Część V – sukcesywne dostawy artykułów sypkich 3.2.5.1 Mąka pszenna typ 500 CPV 15612100-2 - 3000 kg 3.2.5.2 Mąka ziemniaczana CPV 15612300-4 - 350 kg 3.2.5.3 Kasza jęczmienna CPV 15610000-7 - 4500 kg 3.2.5.4 Kasza manna CPV 15613000-8 - 2300 kg 3.2.5.5 Ryż biały CPV 15614100-6 - 7500 kg 3.2.5.6 Płatki owsiane CPV 15613380-5 - 1300 kg 3.2.5.7 Płatki kukurydziane CPV 15613311-1 - 150 kg Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach 0,5 – 25 kg w workach papierowych lub z tworzywa, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY PRZYPRAW
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15891000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.6 Część VI – sukcesywne dostawy przypraw 3.2.6.1 Barszcz biały w proszku CPV 15891000-0 (opakowania o wadze 1 – 25 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 600 kg 3.2.6.2 Kawa zbożowa CPV 15861000-1 (opakowania o wadze 1 – 25 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 600 kg 3.2.6.3 Herbata granulowana czarna CPV 15863200-7 (opakowania o wadze 1 – 25 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 550 kg 3.2.6.4 Przyprawa do zup w płynie CPV 15871000-4 (opakowania o pojemności 1 – 3 l. - butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 1400 l 3.2.6.5 Bulion drobiowy w proszku CPV 15891500-5 (opakowania o wadze 1 – 10 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 700 kg 3.2.6.6 Bulion jarzynowy w proszku CPV 15891500-5 (opakowania o wadze 1 – 10 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 700 kg 3.2.6.7 Przyprawa warzywna w proszku typu Vegeta CPV 15871270-7 (opakowania o wadze 1 – 10 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) –1400 kg 3.2.6.8 Cukier waniliowy CPV 15800000-6 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 90 kg 3.2.6.9 Ocet 10% CPV 15871000-4 (opakowania o poj. 0,5 – 1l plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 70 l 3.2.6.10 Musztarda CPV 15871250-1 (opakowania o wadze 200 g – 2 kg plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 600 kg 3.2.6.11 Majonez CPV 15871273-8 (opakowania o wadze 200 g – 2 kg plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 700 kg 3.2.6.12 Sól spożywcza jodowana drobnoziarnista CPV 15872400-5 (opakowania 1- 50 kg foliowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 1200 kg 3.2.6.13 Liść laurowy CPV 15872000-1 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 60 kg 3.2.6.14 Majeranek CPV 15872000-1 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 80 kg 3.2.6.15 Ziele angielskie CPV 15872000-1 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 60 kg 3.2.6.16 Pieprz naturalny mielony czarny CPV 15872100-2 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 150 kg 3.2.6.17 Czosnek suszony mielony CPV 15893000-4 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 60 kg 3.2.6.18 Papryka czerwona mielona (słodka, ostra) CPV 15872000-1 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 80 kg 3.2.6.19 Kwasek cytrynowy w proszku CPV 15800000-6 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 35 kg 3.2.6.20 Koper suszony CPV 15893000-4 (opakowania o wadze 1 – 5 kg papierowe lub inne przeznaczone do kontaktu z żywnością) – 55 kg 3.2.6.21 Bazylia suszona CPV 15893000-4 (opakowania o wadze 1 – 3 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 10 kg 3.2.6.22 Cynamon mielony CPV 15893000-4 (opakowania o wadze 1 – 3 kg papierowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 15 kg 3.2.6.23 Chrzan CPV 15331110-1 (opakowania o wadze 200 g – 2 kg plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 600 kg 3.2.6.24 Ketchup CPV 15871230-5 (opakowania o wadze 200 g – 2 kg plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 400 kg 3.2.6.25 Syrop owocowy w płynie CPV 15831500-7 (opakowania o pojemności 1 – 5 l – butelki plastikowe lub inne dopuszczone do kontaktu z żywnością) – 3000 l Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY RYB I KONSERW RYBNYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15240000-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.7 Część VII – sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych 3.2.7.1 Konserwa rybna w pomidorach CPV 15240000-2 (puszka samootwieralna o wadze 330 g) – 825 kg 3.2.7.2 Konserwa rybna w oleju CPV 15240000-2 (puszka samootwieralna o wadze 330 g) – 825 kg 3.2.7.3 Paprykarz CPV 15240000-2 (puszka samootwieralna o wadze 330 g) – 1980 kg 3.2.7.4 Paprykarz CPV 15240000-2 (alupak o wadze 130 g) – 1690 kg 3.2.7.5 Filety śledziowe CPV 15241200-1 (w zalewie lekko osolonej bez skóry i głowy (opakowanie – wiadro plastikowe) o wadze 3 – 5 kg) – 2000 kg 3.2.7.6 Kostka z mintaja mrożona CPV 15220000-6 – 3300 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w tygodniu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury i dokumentem HDI. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY WARZYW PRZETWORZONYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.8 Część VIII – sukcesywne dostawy warzyw przetworzonych 3.2.8.1 Leczo pieczarkowe CPV 15331000-7 (opakowania: do 2 kg) – 4000 kg 3.2.8.2 Koncentrat pomidorowy CPV 15331000-7 (opakowania: 900 g – 5 kg) – 2500 kg 3.2.8.3 Groszek konserwowy CPV 15331000-7 (opakowania: 400 g) – 1300 kg 3.2.8.4 Kukurydza konserwowa CPV 15331000-7 (opakowania: 400 g) – 1000 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY KONSERW I PASZTETÓW DROBIOWYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131310-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.9 Część IX – sukcesywne dostawy konserw i pasztetów drobiowych 3.2.9.1 Mielonka drobiowa CPV 15131000-5 (opakowania alupak o wadze 130 g netto) – 1495 kg 3.2.9.2 Mielonka drobiowa CPV 15131000-5 (opakowania alupak o wadze 300 g netto) – 2550 kg 3.2.9.3 Pasztet drobiowy CPV 15131310-1 (opakowania alupak o wadze 130 g netto) – 1495 kg 3.2.9.4 Pasztet drobiowy CPV 15131310-1 (opakowania alupak o wadze 300 g netto) – 3450 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż jeden raz w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa SUKCESYWNE DOSTAWY TŁUSZCZY ROŚLINNYCH I ZWIERZĘCYCH
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15412200-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 3.2.10 Część X – sukcesywne dostawy tłuszczy roślinnych i zwierzęcych 3.2.10.1 Margaryna CPV 15412200-1 (tłuszcz do smarowania pieczywa w kostce – zawartość tłuszczu min. 60%) - 27000 kg 3.2.10.2 Olej roślinny rzepakowy CPV 15412200-1 (opakowania plastikowe o gramaturze 1 – 3 l) – 1200 l 3.2.10.3 Smalec wieprzowy CPV 15412100-0 (kostka do 3 kg) – 1100 kg Dostawy należy realizować nie częściej niż dwa razy w miesiącu w dniach od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiający składa telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury. Na każdym produkcie wymagane są etykiety zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011 dotyczącym znakowania środka spożywczego (nazwa producenta, nazwa produktu, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, skład, waga itp.). Dostarczany towar ma być ułożony w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością w sposób nie powodujący deformacji z odpowiednio długim terminem przydatności do spożycia. Towar nie może wykazywać oznak zepsucia, uszkodzenia i nieświeżości.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)