| GuidZP400 |
16e3d268-b192-4022-9b5e-8aded50e1de1
|
| Biuletyn |
663479-N-2018
|
| Zamawiajacy nazwa |
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi UM im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
|
| Regon |
000288857
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. 28 Czerwca 1956 r.
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
135/147
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Poznań
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
61-545
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
wielkopolskie
|
| Zamawiajacy telefon |
+48618310142
|
| Zamawiajacy fax |
+48618310107
|
| Zamawiajacy email |
zamowienia.publiczne@orsk.ump.edu.pl
|
| Adres strony url |
www.orsk.ump.edu.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
3
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.orsk.ump.edu.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
doręczenie osobiste lub za pośrednictwem operatora pocztowego
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ORTOPEDYCZNO – REHABILITACYJNY SZPITAL KLINICZNY im. Wiktora Degi Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 135/147, 61-545 Poznań
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
DOSTAWA SERÓW TOPIONYCH I SERÓW KANAPKOWYCH
|
| Numer referencyjny |
DZPS/SŻ/31/18
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Ser topiony op. jedn. do 100g* bez dodatków plus różne smaki, nadający się po przekrojenia na pół 300 kg
Ser topiony Δ 25g różne smaki 7500 szt.
Ser Fromage op. jedn. 100g różne smaki: warzywny, śmietankowy, koperek, itp. kostka nadająca się do przekrojenia na pół 6500 Szt.
Ser typu feta 60 kg
|
| Cpv glowny przedmiot |
15543000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okres w miesiacach |
12
|
| Informacje na temat katalogow |
Zamówienie będzie realizowane przez okres 12 miesięcy, licząc od daty zawarcia umowy.
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa wymagań dotyczących niniejszego warunku.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa wymagań dotyczących niniejszego warunku.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada lub będzie posiadał samochód przeznaczony do transportu żywności w warunkach chłodniczych wraz z dokumentem potwierdzającym dopuszczenie pojazdu przez Inspektorat Sanitarny.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz środków transportu - Załącznik nr 7 do SIWZ. Zaświadczenie potwierdzone opinią Inspektoratu Sanitarnego, że środek transportu spełnia warunki higieniczno-sanitarne i może służyć do przewozu żywności.
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP/ISO 22000 lub dokumentów równoważnych.
Aktualny certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą, lub aktualne zaświadczenie
o posiadaniu wdrożonego i stosowanego systemu HACCP lub dokumentów/systemów równoważnych.
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2019-01-04T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:30
|
| IV 4 4 jezyki |
polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
SERY TOPIONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15543000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający dopuszcza możliwość skorzystania z prawa opcji.
|
| Zalacznik krotki opis |
Ser topiony op. jedn. do 100g* bez dodatków plus różne smaki, nadający się po przekrojenia na pół 300 kg
Ser topiony Δ 25g różne smaki 7500 szt.
Ser Fromage op. jedn. 100g różne smaki: warzywny, śmietankowy, koperek, itp. kostka nadająca się do przekrojenia na pół 6500 szt.
Ser typu feta 60 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
SERY KANAPKOWE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15543000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający dopuszcza możliwość skorzystania z prawa opcji.
|
| Zalacznik krotki opis |
Ser Fromage op. jedn. 100g różne smaki: warzywny, śmietankowy, koperek, itp. kostka nadająca się do przekrojenia na pół 6500 szt.
Ser typu feta 60 kg
|
| | |