Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej
Publication date | 2019-03-13 |
End date | 2019-03-21 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Biała Podlaska |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 525011-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej. 1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1 Blok drobiowy kg 500 15131335-0 2 Boczek wędzony b/k kg 400 15131130-5 3 Ćwiartka z kurczaka (udko) mrożone kg 4 200 15112000-6 4 Kiełbasa domowa kg 1 200 15131130-5 5 Kiełbasa krakowska kg 600 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 300 15131335-0 7 Kiełbasa mortadela kg 2 000 15131130-5 8 Kiełbasa parówkowa kg 2 200 15131130-5 9 Kiełbasa piwna kg 1 300 15131130-5 10 Kiełbasa szynkowa kg 300 15131130-5 11 Kiełbasa śniadaniowa kg 1 500 15131130-5 12 Kiełbasa tyrolska kg 1 300 15131130-5 13 Kiełbasa zwyczajna kg 3 000 15131130-5 14 Lunchen prasowany kg 2 000 15131130-5 15 Łopatka wieprzowa b/k mrożona kg 3 000 15131400-9 16 Mielonka drobiowa kg 1 800 15131335-0 17 Mortadela drobiowa kg 1 000 15131335-0 18 Parówka śląska kg 1 200 15131130-5 19 Parówki drobiowe kg 1 900 15131335-0 20 Parówkowa drobiowa kg 1 300 15131335-0 21 Pasztet domowy pieczony kg 1 300 15131130-5 22 Pieczeń rzymska kg 1 200 15131130-5 23 Polędwica drobiowa kg 400 15131335-0 24 Rolada drobiowa kg 350 15131335-0 25 Salceson włoski kg 1 200 15131130-5 26 Schab wieprzowy b/k kg 200 15131130-5 27 Serdelki drobiowe kg 1 000 15131335-0 28 Szynka drobiowa kg 400 15131335-0 29 Szynka mielona prasowana kg 1 200 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana kg 200 15131130-5 31 Szynka wieprzowa wędzona kg 250 15131210-0 32 Wątroba wieprzowa kg 1 200 15131400-9 33 Wieprzowina kl. II b/k mrożona kg 3 000 15131400-9 34 Wołowina kl. II b/k mrożona kg 2 000 15111100-0 2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: 1. nazwę środka spożywczego, 2. dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3. datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, 4. dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5. warunki przechowywania – w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, dwie dostawy w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, w godzinach 800 – 1200. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. 5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d134f0bf-bd10-4112-965a-75dc4d9b77a2 |
Biuletyn | 525011-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32090500000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Prosta |
Zamawiajacy adres numer domu | 33 |
Zamawiajacy miejscowosc | Biała Podlaska |
Zamawiajacy kod pocztowy | 21-500 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubelskie |
Zamawiajacy telefon | 833 447 509 |
Zamawiajacy fax | 833 432 198 |
Zamawiajacy email | dil_biala_podlaska@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej |
Numer referencyjny | D/Kw.2232.1.2019.PW |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Oferty lub wnioski | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej. 1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1 Blok drobiowy kg 500 15131335-0 2 Boczek wędzony b/k kg 400 15131130-5 3 Ćwiartka z kurczaka (udko) mrożone kg 4 200 15112000-6 4 Kiełbasa domowa kg 1 200 15131130-5 5 Kiełbasa krakowska kg 600 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 300 15131335-0 7 Kiełbasa mortadela kg 2 000 15131130-5 8 Kiełbasa parówkowa kg 2 200 15131130-5 9 Kiełbasa piwna kg 1 300 15131130-5 10 Kiełbasa szynkowa kg 300 15131130-5 11 Kiełbasa śniadaniowa kg 1 500 15131130-5 12 Kiełbasa tyrolska kg 1 300 15131130-5 13 Kiełbasa zwyczajna kg 3 000 15131130-5 14 Lunchen prasowany kg 2 000 15131130-5 15 Łopatka wieprzowa b/k mrożona kg 3 000 15131400-9 16 Mielonka drobiowa kg 1 800 15131335-0 17 Mortadela drobiowa kg 1 000 15131335-0 18 Parówka śląska kg 1 200 15131130-5 19 Parówki drobiowe kg 1 900 15131335-0 20 Parówkowa drobiowa kg 1 300 15131335-0 21 Pasztet domowy pieczony kg 1 300 15131130-5 22 Pieczeń rzymska kg 1 200 15131130-5 23 Polędwica drobiowa kg 400 15131335-0 24 Rolada drobiowa kg 350 15131335-0 25 Salceson włoski kg 1 200 15131130-5 26 Schab wieprzowy b/k kg 200 15131130-5 27 Serdelki drobiowe kg 1 000 15131335-0 28 Szynka drobiowa kg 400 15131335-0 29 Szynka mielona prasowana kg 1 200 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana kg 200 15131130-5 31 Szynka wieprzowa wędzona kg 250 15131210-0 32 Wątroba wieprzowa kg 1 200 15131400-9 33 Wieprzowina kl. II b/k mrożona kg 3 000 15131400-9 34 Wołowina kl. II b/k mrożona kg 2 000 15111100-0 2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: 1. nazwę środka spożywczego, 2. dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3. datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, 4. dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5. warunki przechowywania – w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, dwie dostawy w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, w godzinach 800 – 1200. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. 5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2020-03-31T00:00:00+02:00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zakresie warunkow udzialu | Zamawiający przed udzieleniem zamówienia może wezwać Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, dokumentu, z którego wynika, że wykonał co najmniej jedną dostawę w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, z podaniem wartości dostawy (nie mniejszej niż 100 000,00 zł brutto), przedmiotu, daty wykonania i podmiotu na rzecz którego dostawa była wykonana. Z dokumentu lub dołączonego dowodu powinno wynikać, że dostawa została wykonana należycie. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany cen w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulega wyłącznie cena brutto, cena netto pozostaje bez zmian. Nowa stawka podatku VAT obowiązuje od dnia wejścia przepisów ją wprowadzających. Ceny poszczególnych artykułów wymienione w §1 ust. 1 zostaną automatycznie zmienione i dostosowane do obowiązujących przepisów. Zamawiający zapłaci Wykonawcy cenę netto powiększoną o należny podatek VAT. |
IV 4 4 data | 2019-03-21T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:10 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | Cena brutto |
Znaczenie | 60,00 |