Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy

Publication date 2019-03-19
End date 2019-03-26 00:00:00
Instytucja Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy
Miejscowość Oleśnica
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny

Szczegóły

Numer ogłoszenia 526757-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 31425003, 32000003, 155000003, 158100009, 153000001, 156000004, 152000000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy przy ul. Zamkowej 4. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, co oznacza, że wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej niżej wymienionych części: Część 1. Jajka, Część 2. Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy, Część 3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Część 4. Produkty mleczarskie, Część 5. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część 6. Owoce, warzywa i podobne produkty - przetworzone, Część 7. Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych oraz różne produkty spożywcze, Część 8. Ryby przetworzone i konserwowane. 3. Szczegółowy wykaz artykułów spożywczych zawierają Formularze cenowe, stanowiące Załączniki nr 1.1 – 1.8 do SIWZ. 4. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: a) wyroby muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, b) posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami, c) mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia d) posiadać najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych. 5. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca zapewnił dostarczanie towarów min. 1 raz w tygodniu w dni robocze w zakresie Części nr 1-4 i 6-8, natomiast w zakresie Części nr 5 we wszystkie dni tygodnia od poniedziałku do soboty, zgodnie z potrzebami Zamawiającego.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 aa97191c-a2e4-49d8-9cae-dc9304f8d43d
Biuletyn 526757-N-2019
Zamawiajacy nazwa Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy
Regon 93225574400000
Zamawiajacy adres ulica Zamkowa
Zamawiajacy adres numer domu 4
Zamawiajacy miejscowosc Oleśnica
Zamawiajacy kod pocztowy 56-400
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 71 707 04 92,
Zamawiajacy fax 71 723 73 42
Zamawiajacy email ckiw-olesnica@ohp.pl, zamowienia-olesnica@ohp.pl
Adres strony url http://ckiw-olesnica.ohp.pl/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Państwowa jednostka budżetowa nie posiadająca osobowości prawnej
Dostep dokumentow zamowienia http://ckiw-olesnica.ohp.pl/
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://ckiw-olesnica.ohp.pl/category/zamowienia-publiczne/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny przez operatora pocztowego lub osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy , ul. Zamkowa 4, 56-400 Oleśnica
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy
Numer referencyjny CKiW.DZP.271.3.2019
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy przy ul. Zamkowej 4. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, co oznacza, że wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej niżej wymienionych części: Część 1. Jajka, Część 2. Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy, Część 3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Część 4. Produkty mleczarskie, Część 5. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część 6. Owoce, warzywa i podobne produkty - przetworzone, Część 7. Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych oraz różne produkty spożywcze, Część 8. Ryby przetworzone i konserwowane. 3. Szczegółowy wykaz artykułów spożywczych zawierają Formularze cenowe, stanowiące Załączniki nr 1.1 – 1.8 do SIWZ. 4. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: a) wyroby muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, b) posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami, c) mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia d) posiadać najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych. 5. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca zapewnił dostarczanie towarów min. 1 raz w tygodniu w dni robocze w zakresie Części nr 1-4 i 6-8, natomiast w zakresie Części nr 5 we wszystkie dni tygodnia od poniedziałku do soboty, zgodnie z potrzebami Zamawiającego.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Wykonawca dysponuje samochodem przeznaczonym odpowiednio do przewozu określonych artykułów spożywczych zgodnie z obowiązującymi przepisami. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
IV 4 4 data 2019-03-26T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Jajka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa jajek do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.1 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa świeżych warzyw i owoców do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.2 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis budowlane:Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.3 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa nabiału do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.4 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa pieczywa do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.5 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Owoce, warzywa i podobne produkty - przetworzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa przetworzonych warzyw i owoców do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.6 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych oraz różne produkty spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15600000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa pozostałych różnych produktów spożywczych do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.7 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Ryby przetworzone i konserwowane
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-04-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawa ryb mrożonych i konserwowanych do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.8 do SIWZ.
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Częstotliwość dostaw
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)