Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Potulicach

Publication date 2019-03-28
End date 2019-04-10 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Potulice
Województwo kujawsko-pomorskie
Branża
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Produkty z ciasta makaronowego,
  • Napoje, tytoń i produkty podobne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 530643-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 158500001, 159000007, 153300000
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu cenowym nr 1, który stanowi załącznik do siwz dla poszczególnych grup od 1 do 6. Zał 1/1,1/2, 1/3, 1/ 4 1/5 i 1/6.
3. Kody CPV: Główne kody:15800000-6, 15600000-4, 15300000-1. Szczegółowe kody CPV: (15613000-8,15614100-6, 15620000-0, 15613380-5, 15831200-4, 15612100-2,1532000-7).
4. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Zamawiający zastrzegają sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne.
5. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności:
1) Dostawy artykułów przedmiotowych do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Potulicach.
2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych.
3) Realizacja dostaw do magazynu w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00.
4. Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z odpowiednim okresem ważności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu.
5. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności.
a) Realizacja dostaw artykułów spożywczych w uzgodnionych terminach do magazynu zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Potulicach, Al. Parkowa 1, w godz. 7:00-11:00,
b) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew.
5. Zamawiający informuje, że nie jest czynnym płatnikiem podatku VAT.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 6dd77fdb-d6f3-4873-9595-e498f9c6fbd7
Biuletyn 530643-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 31963500000000
Zamawiajacy adres ulica Aleja Parkowa
Zamawiajacy adres numer domu 1
Zamawiajacy miejscowosc Potulice
Zamawiajacy kod pocztowy 89-120
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo kujawsko-pomorskie
Zamawiajacy telefon 525 874 440
Zamawiajacy fax 525 874 400
Zamawiajacy email zp_potulice@sw.gov.pl
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny w Potulicach
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Zgodnie z zapisami SIWZ:Komunikacja miedzy Zamawiającym a wykonawcami odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz.1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście, za pośrednictwem posłańca, faksem lub drogą elektroniczną - zastrzeżeniem pkt c. Forma pisemna zastrzeżona jest do złożenia oferty, oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu oraz brak podstaw wykluczenia, oświadczeń, pełnomocnictw, uzupełnień złożonych na wezwanie Zamawiającego, informacji dotyczącej zmiany lub wycofania oferty - w tym przypadku komunikacja miedzy Zamawiającym a wykonawcami odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz.1529 oraz z 2015 r. poz. 1830) lub osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Potulicach ul. Al. Parkowa 1, 89-120 Potulice
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Potulicach
Numer referencyjny DKw.2232.6.2019.BR
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy sześć
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia są: Dostawy artykułów spożywczych. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu cenowym nr 1, który stanowi załącznik do siwz dla poszczególnych grup od 1 do 6. Zał 1/1,1/2, 1/3, 1/ 4 1/5 i 1/6. 3. Kody CPV: Główne kody:15800000-6, 15600000-4, 15300000-1. Szczegółowe kody CPV: (15613000-8,15614100-6, 15620000-0, 15613380-5, 15831200-4, 15612100-2,1532000-7). 4. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Zamawiający zastrzegają sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. 5. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności: 1) Dostawy artykułów przedmiotowych do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Potulicach. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. 3) Realizacja dostaw do magazynu w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 4. Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z odpowiednim okresem ważności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu. 5. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności. a) Realizacja dostaw artykułów spożywczych w uzgodnionych terminach do magazynu zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Potulicach, Al. Parkowa 1, w godz. 7:00-11:00, b) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 5. Zamawiający informuje, że nie jest czynnym płatnikiem podatku VAT.
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 26039845,00
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 2. 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz). 2. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia wykonawców z postępowania o udzielenie zamówienia, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 24 ust 5 pkt 1) i pkt 4) ustawy Pzp, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1) podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (Załącznik nr 2 do siwz). Informacje zawarte w oświadczeniach będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oświadczenia te Wykonawca składa zgodnie ze wzorami stanowiącymi Załącznik nr 2. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informację o tych podmiotach w oświadczeniach, o których mowa w pkt 1 i 2 tego rozdziału. 4. W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 1 pkt 23) ustawy Pzp wykonawca zobowiązany jest złożyć oświadczenie o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, według wzoru stanowiącego Załącznik 3 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Zgodnie z art. 4 pkt. 14 ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 184 z późn. zm.) przez grupę kapitałową rozumie się wszystkich przedsiębiorców, którzy są kontrolowani w sposób bezpośredni lub pośredni przez jednego przedsiębiorcę, w tym również tego przedsiębiorcę. 5. Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. 6. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie oświadczenie to składa każdy z Wykonawców odrębnie.
Zakresie warunkow udzialu podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz).
Zakresie kryteriow selekcji Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Wykaz potwierdzenie okolicznosci Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zgodnie z wzorem umowy zapisanym w SIWZ: 1. Zgodnie z art. 144 Ustawy Pzp Zamawiający przewiduje zmianę zawartej umowy w stosunku do treści oferty Wykonawcy – na zasadach określonych we wzorze umowy. 2. Zmiany umowy nie dotyczą poprawienia błędów i oczywistych omyłek słownych, literowych i liczbowych, zmiany układu graficznego umowy lub numeracji jednostek redakcyjnych, nie powodujące zmiany celu i istoty umowy; 3. Zamawiający zastrzega jednocześnie, że zmiany postanowień umowy mogą być wprowadzone w razie zaistnienia okoliczności, o których mowa powyżej, jedynie po akceptacji zmian i wyrażeniu zgody na ich wprowadzenie Zamawiającego. 4. W przypadku gdy zmiany proponuje Wykonawca, warunkiem ich dokonania jest złożenie przez Wykonawcę wniosku zawierającego co najmniej: a) opis propozycji zmiany, b) uzasadnienie zmiany, 5. Wprowadzone zmiany postanowień zawartej umowy na realizację niniejszego zamówienia publicznego, wymagają podpisania przez strony aneksu do umowy.
IV 6 1 srodki ochrony W przypadku, gdy informacje zawarte w ofercie stanowią tajemnice przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, co do których wykonawca zastrzega, że nie mogą być udostępniane innym uczestnikom postępowania, muszą być oznaczone klauzulą: „Informacje stanowiące tajemnice przedsiębiorstwa w rozumieniu art. 11 ust. 4 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r.o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503 ze zmianami)” i dołączone do oferty, zaleca się, aby były trwale, oddzielnie spięte. Zgodnie z tym przepisem przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się nieujawnione do wiadomości publicznej informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, co do których przedsiębiorca podjął niezbędne działania w celu zachowania ich poufności. Wykonawca zastrzegając tajemnicę przedsiębiorstwa powinien nie później niż w terminie składania ofert zastrzec, które informacje takie nie mogą być udostępnione i wykazać, że zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa. Wykonawca nie może zastrzec informacji, o których mowa w art. 86 ust. 4 Pzp.
IV 4 4 data 2019-04-10T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Grupa 1
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 97357,65
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1) granulat sojowy – 1300 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 15 kg netto, CPV 15890000-3,PN-ISO 5506:2002 2) herbata granulowana – 200 kg netto w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 25 kg netto, CPV 15863200-7, PN-ISO-3720:1997/Ap2:2006 3) kakao – 13 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min.1 kg netto, CPV 15841000-5, PN -A-88103:1998 4) kawa zbożowa – 2100 kg netto, z prażonego żyta i cykorii, w pierwszym gatunku, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, pakowany w opakowaniach min. 25 kg netto, CPV 15862000-8, PN-A-94013:1998/Az1:2001 5) majeranek – 80 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 1 kg netto, CPV 15893000-4, PN-86958:1997/Az1:2002 6) musztarda – 1700 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 1 kg netto, CPV 15871250-1, PN - A- 86964:2002/Az1:2004 7) ocet spirytusowy 10 %– 770 l netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, w opakowaniach min. 0,5 L, CPV 15871110-8, PN-EN-13188:2002/AC:2003 8) pieprz czarny mielony – 230 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 1 kg netto, CPV 15872100-2, PN-A-86965:1997/Az1:2002 9) przyprawa do zup w płynie typu maggi – 2080 l netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, pakowany w opakowaniach min. 0,5 L, CPV 15871270-7, PN-A-94052:1996 10) przyprawa do mięsa typu fix – 160 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, pakowany w opakowaniach min. 2 kg netto, CPV 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 11) sól kuchenna jodowana warzona – 4200 kg netto, drobno mielona, pakowana w workach papierowych o wadze min. 25 kg netto z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, CPV 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 12) miód naturalny – 90 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych 25 g netto, CPV 15831600-8, PN-A-77626:1988 13) liść laurowy -50 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze . W opakowaniach min. 1 kg netto, CPV 15870000-7, BN-67/3132-10 14) ziele angielskie- 48 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 1 kg netto, CPV 15870000-7, BN-64/8132-14 15) kwasek cytrynowy spożywczy – 7 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max 1 kg netto, CPV 15870000-7, PN-A-79734:1981 16) czosnek suszony granulowany – 54 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max 1 kg netto, CPV 15872200-3, PN-A-86967:199 17) koperek suszony mielony – 40 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 kg netto, CPV 15893000-4, PN-63A-77603 18) papryka suszona słodka mielona – 40 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 kg netto, CPV 15870000-7, PN-A-86955:1:1997/Az1:2002 19) cynamon mielony – 8 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 kg netto, CPV 15870000-7, BN-68/8132-09 20) chrzan tarty – 500 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 0,900 kg netto, CPV 15331400-1, PN-A-77806:1997 21) bazylia suszona mielona– 13 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 k g netto, CPV 15870000-7, PN-A-86959:1997/Az1:2002 22) oregano suszona mielona –12 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 kg netto, CPV 15870000-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 23) ketchup pikantny – 970 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład),nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 1 kg netto, CPV15871230-5, PN-A-86951:2006 24) majonez – 830 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład) nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach od 0,7-2kg netto, CPV 15871273-8, PN-A-86964:2002/Az1:2002 25) papryka konserwowa po wycieku – 1300 kg netto, papryka marynowana, ćwiartki, barwa jednolita w całej masie, papryka nie rozpadająca się, jędrna, opakowanie jednostkowe o wadze od 900 g do 5 kg, zapewniające właściwe cechy w okresie przydatności do spożycia, CPV 15332000-4, PN-A-77806:1997 26) kotlet sojowy – 720 kg netto, gramatura 1 szt 15-20gram w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach min. 15 kg netto, CPV 15890000-3,PN-ISO 5506:2002 27) gałka muszkatołowa – 4 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach max. 1 kg netto CPV 15872300-4, PN-A-86955:1:1997/Az1:2002 28) przyprawa fix do potraw chińskich – 7 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, pakowany w opakowaniach min. 2 kg netto, CPV 15870000-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 29) groszek konserwowy – 810 kg netto, ziarna groszku luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe, nieuszkodzone, zalewa barwy zielonej, opalizująca lub mętna z osadem na dnie opakowania, konsystencja miękka – wyrówna, smak i zapach – charakterystyczny dla groszku bez obcych zapachów i smaków, opakowanie jednostkowe o wadze od 400 g do 5 kg, zapewniające właściwe cechy w okresie przydatności do spożycia, CPV 15331400-1, PN – ISO 6540:2010 30) kukurydza konserwowa – 810 kg netto, ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe, nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem na dnie opakowania, konsystencja miękka – wyrówna, smak i zapach – charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych zapachów i smaków, opakowanie jednostkowe o wadze od 400 g do 5 kg, zapewniające właściwe cechy w okresie przydatności do spożycia, CPV 15331400-1, PN – ISO 6540:2010 31) leczo pieczarkowe – 3840 kg netto, zawierające w swym składzie pieczarki (nie mniej niż 10 %), koncentrat pomidorowy (nie mniej niż 10 %), cebula, papryka czerwona, marchew i inne warzywa cukier, przyprawy, konsystencja miękka – wyrówna, smak i zapach – charakterystyczny dla lecza, bez obcych zapachów i smaków, opakowania o wadze od 500 g do 5 kg, CPV 15331400-1, PN-A-86951
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Grupa 2
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 17941,30
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1) bulion jarzynowy sypki– 3000 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto, CPV 15891500-5, PN – A – 94052:1996 2) zupa pieczarkowa sypka – 960 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto , CPV 15891400-4, PN-A-75980:1997 3) żurek sypki – 860 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto CPV15891400-4, PN-A-75980:1997 4) sos myśliwski sypki – 330 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto, CPV 15871260-4, PN-A-86951:2006 5) sos pieczeniowy ciemny sypki – 430 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto, CPV 15871260-4, PN-A-86951: 2006 6) bulion drobiowy sypki – 470 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto, CPV 15891500-5, PN – A – 94052:1996 7) sos grzybowy sypki – 370 kg netto, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze. W opakowaniach jednostkowych min. 5 kg netto, CPV 15871260-4, PN-A-94050
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Grupa 3
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15850000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 33800,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1)makaron (tzw. świderki) – 13000 kg netto, o swoistym dla danego rodzaju i formy wyglądzie, kształt właściwy dla danej formy, sporadycznie niewielkie zniekształcenia, dopuszczalne nieliczne pstrociny, w opakowaniach z nadrukowaną informacją o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz wadze, w opakowaniach zbiorczych min. 10 kg netto, CPV 15851100-9, PN – A-74131:1999
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Grupa 4
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15900000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 7624,50
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1) woda mineralna niegazowana – 11730 l/7820 szt. x 1,5 l, w butelkach plastikowych 1,5 l, CPV 15981000-8, PN-Z-11001-2:1999
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Grupa 5
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15330000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 45760,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1) koncentrat pomidorowy 30% – 11000 kg netto, nomenklatura CPV: 15331427-6, Polska Norma: PN-A-77601:1975, koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach min. 1 kg netto
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Grupa 6
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15330000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 57915,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1) marmolada wieloowocowa – 5100 kg netto, nomenklatura CPV: 15332230-5, PN-A-75103:1993, w opakowaniach min. 2 kg netto; 2) dżem brzoskwiniowy – 4600 kg netto, nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000, w opakowaniach min. 2 kg netto; 3) dżem truskawkowy – 6000 kg netto, nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000, w opakowaniach min. 2 kg netto
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)