Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych – przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata
Publication date | 2019-04-08 |
End date | 2019-04-19 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Rzeszowie |
Miejscowość | Rzeszów |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 533845-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 158700007, 158511009, 32122002, 158710004, 152000000, 158600004 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych: Pakiet I – PRZYPRAWY 1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10 2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15 3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40 4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34 5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12 6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18 7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19 8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40 9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010 10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18 11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130 12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300 13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60 16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50 20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200 22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000 23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150 24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200 25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310 26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240 27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000 28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200 Pakiet II - MAKARON 1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000 2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000 Pakiet III – WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE 1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100 2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300 Pakiet IV – SOSY ZIMNE 1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200 2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400 3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100 Pakiet V – RYBY PRZETWORZONE 1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800 2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600 Pakiet VI – KAWA I HERBATA 1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880 2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930 3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850 1. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 2. Zamówiony towar dostarczany będzie w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie. 3. Dostawy towaru do magazynu Zamawiającego realizowane będą w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż 2 razy w miesiącu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). 4. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Sprzedającego faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie pobrania pełnej ilości artykułów, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | db319c59-d35d-4391-b912-7f5f7d3f4ae1 |
Biuletyn | 533845-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Rzeszowie |
Regon | 00059046700000 |
Zamawiajacy adres ulica | Załęska |
Zamawiajacy adres numer domu | 76 |
Zamawiajacy miejscowosc | Rzeszów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 35-322 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
Zamawiajacy telefon | +48178580700 , - |
Zamawiajacy fax | 17 853 54 20 |
Zamawiajacy email | joanna.pietryka@sw.gov.pl, - |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny w Rzeszowie, 35 – 322 Rzeszów, ul. Załęska 76. |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemną ofertę można złożyć osobiście w siedzibie Zamawiającego (biuro podawcze) lub przesłać pocztą na adres Zamawiającego. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Rzeszowie, 35 – 322 Rzeszów, ul. Załęska 76. |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych – przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata |
Numer referencyjny | 2232/3/Ż/19 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych: Pakiet I – PRZYPRAWY 1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10 2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15 3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40 4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34 5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12 6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18 7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19 8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40 9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010 10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18 11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130 12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300 13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60 16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50 20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200 22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000 23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150 24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200 25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310 26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240 27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000 28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200 Pakiet II - MAKARON 1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000 2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000 Pakiet III – WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE 1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100 2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300 Pakiet IV – SOSY ZIMNE 1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200 2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400 3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100 Pakiet V – RYBY PRZETWORZONE 1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800 2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600 Pakiet VI – KAWA I HERBATA 1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880 2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930 3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850 1. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 2. Zamówiony towar dostarczany będzie w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie. 3. Dostawy towaru do magazynu Zamawiającego realizowane będą w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż 2 razy w miesiącu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). 4. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Sprzedającego faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie pobrania pełnej ilości artykułów, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Dokument składany samodzielnie przez Wykonawcę na podstawie ustawy Pzp. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2019-04-19T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 4 jezyki | POLSKI |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Rzeszowie, z siedzibą w Rzeszowie, przy ul. Załęskiej 76; • dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych Osobowych w ZK w Rzeszowie: email. iod_zk_rzeszow@sw.gov.pl, tel. 17 858 07 00, fax. 17 853 54 20; • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na „sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (przyprawy, sosy zimne, makaron, warzywa strączkowe suszone, ryby przetworzone, kawa i herbata) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie”, prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego; • nr sprawy: 2232/3/Ż/19; • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018r. poz. 1986 z późn. zm.), • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia; • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; • przystępując do niniejszego postepowania wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez administratora; • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; • posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych [1]; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO [2]; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pana, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; • nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. [1] Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. [2] Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | PRZYPRAWY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15870000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 15830000-5 Cukier waniliowy - kolor biały lub lekko kremowy, aromat i smak w przyprawie – wanilia. kg 10 2. 15872000-1 Cynamon - konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 15 3. 15870000-7 Czosnek granulowany - konsystencja sypka, proszek lub granulat bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 40 4. 15893000-4 Koperek suszony – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 34 5. 15872300-4 Kminek – produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 12 6. 15890000-3 Kwasek cytrynowy - kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, barwa biała. kg 18 7. 15870000-7 Liść laurowy - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu,po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 19 8. 15872300-4 Majeranek - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 40 9. 15893300-7 Przyprawa do zup w płynie - z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo - zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu. l 2010 10. 15872200-3 Ziele angielskie - produkt dostarczony w szczelnym opakowaniu, po otwarciu opakowania intensywny zapach charakterystyczny dla przyprawy. kg 18 11. 15891000-0 Barszcz czerwony – koncentrat w proszku konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla barszczu. kg 130 12. 15871000-4 Ocet - ocet spirytusowy 10 % l 300 13. 15872000-1 Papryka suszona słodka - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 14. 15872000-1 Papryka suszona ostra - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 15. 15872100-2 Pieprz czarny mielony - konsystencja sypka, bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 60 16. 15871200-6 Przyprawa do bigosu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 17. 15871200-6 Przyprawa do drobiu - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 18. 15871200-6 Przyprawa do fasolki - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 19. 15871200-6 Przyprawa do mięsa - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 50 20. 15871200-6 Przyprawa do ryb - konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 30 21. 15871270-7 Przyprawa jarzynowa typu Vegeta - konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy. kg 200 22. 15891000-0 Rosół jarzynowy - konsystencja, sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu. kg 1 000 23. 15871260-4 Sos koperkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 150 24. 15871260-4 Sos pieczarkowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 200 25. 15871260-4 Sos myśliwski - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 310 26. 15871260-4 Sos pieczeniowy - konsystencja sypka, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia. kg 240 27. 15872400-5 Sól - spożywcza jodowana konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów. kg 2 000 28. 15891400-4 Zupa grzybowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 29. 15891400-4 Zupa pieczarkowa - konsystencja sypka z dodatkiem suszonych kawałków grzybów, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 300 30. 15891900-9 Zupa brokułowa - konsystencja, proszek barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach – właściwe dla zupy. kg 200 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | MAKARON |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15851100-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 15851100-9 Makaron (świderki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 10 000 2. 15851100-9 Makaron (nitki) - produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony. Opakowanie od 5 kg do 20 kg kg 2 000 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | WARZYWA STRĄCZKOWE SUSZONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212200-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 03212213-6 Groch suszony łuskany – suszony produkt wolny od zanieczyszczeń. kg 1 100 2. 03221210-1 Fasola Jaś - średnia suszona. kg 2 300 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | SOSY ZIMNE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15871000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 15871230-5 Ketchup – skład: pomidory, cukier, sól, ocet, aromaty. kg 1 200 2. 15871273-8 Majonez - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców. kg 1 400 3. 15871250-1 Musztarda - konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych. kg 1 100 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | RYBY PRZETWORZONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 15220000-6 Mintaj mrożony kostka – bez panierki (glazura lodowa do 10%). kg 3 800 2. 15243000-3 Sałatka śledziowa z majonezem - (wyrób garmażeryjny) opakowania do 5 kg. kg 1 600 |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | KAWA I HERBATA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15860000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. 15862000-8 Kawa zbożowa - produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie wodnego wyciągu prażonych zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych o konsystencji proszku. Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 880 2. 15860000-4 Herbata granulowana czarna - Opakowanie od 5 kg do 25 kg. kg 930 3. 15860000-4 Herbata owocowa – produkt spożywczy otrzymywany przez wysuszenie owoców np. aronii, jabłek, kwiatu hibiskusa, owoców maliny, owoców czarnej porzeczki, skórki pomarańczowej z dodatkiem lub bez innych surowców i substancji dodatkowych. Opakowanie min. 50 g. kg 850 |
Criterion
Kryteria | Cena zamówienia |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 40,00 |