Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw

Publication date 2019-04-16
End date 2019-05-07 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Rawiczu
Miejscowość Rawicz
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 537949-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka, -zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Dostawy konserw, Zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso klopsowe z indyka - 800 kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 1500 kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1200 kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1400 kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1400 kg; 7) Mortadela czosnkowa z indyka - 1500 kg; 8) Parówka z indyka - 1300 kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 10) Kielbasa litewska z indyka - 2400 kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1100 kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 1000 kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1800 kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 1200 kg; 15) Pieczeń drobiowa z indyka - 1100 kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1300 kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 700 kg; 18) Szynka gotowana biała - 800 kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 700 kg; 20) Serdelki drobiowe - 2200 kg; 21) Salceson z indyka - 1000 kg; 22) Szynka z filetem mielona -600kg; 23) Pierś Książęca - 800kg; 24) Wędlina -Indyczka gotowana - 600kg; 25) Wędlina - Filet gotowany z kurczaka - 600kg; 26) Kiełbaski z filetem - 600kg; Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Kurczak cały - 2800 kg; 2) Udziec z kurcząt kl. A - 1600 kg; 3) Filet z kurczaka - 900 kg; 4) Mięso gulaszowe z kurczaka - 1400 kg; 5) Żołądki z kurczaka - 300 kg; 6) Serca z kurczaka - 300 kg; 7) Wątróbki z kurczaka - 1200 kg; Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso wieprzowe - szynka surowa - 900 kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 800 kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 3000 kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 600 kg; 5) Mięso wieprzowe schab bez kości - 1400 kg; 6) Boczek wędzony bez kości - 1100 kg; 7) Wędzonka bigosowa bez kości - 1200 kg; 8) Słonina płaty - 600 kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 700 kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400 kg; 11) Ozory wieprzowe - 1000 kg; 12) Serca wieprzowe - 1600 kg; 13) Wątroba wieprzowa - 1800 kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1900 kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1000 kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1800 kg; 17) Kiełbasa mortadela - 1300 kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 600 kg; 19) Kiełbasa mielonka - 1400 kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1200 kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg; 22) Serdelki śląskie - 1000 kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 900 kg; 24) Wątrobianka - 1600 kg; 25) Salceson czarny - 1100 kg; 26) Kaszanka - 3500 kg; Zadanie nr 4: Dostawy konserw. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 800 kg; 2) Konserwa pasztet z gęsi - 1300 kg; 3) Konserwa wołowa - 600 kg; 4) Konserwa mięsna wieprzowa - 1000 kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa op. jednostkowe 100-140g - 450 kg; 6) Pasztet sojowy - 200kg;

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5bd3fc63-8124-4b0e-8bf1-bc3379b849e1
Biuletyn 537949-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Rawiczu
Regon 32029400000000
Zamawiajacy adres ulica ul. 17 Stycznia
Zamawiajacy adres numer domu 28
Zamawiajacy miejscowosc Rawicz
Zamawiajacy kod pocztowy 63-900
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo wielkopolskie
Zamawiajacy telefon 65 5468500 w. 229, 65 5468507
Zamawiajacy fax 655 454 266
Zamawiajacy email zp_rawicz@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna więziennictwa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Tak Inny sposób: pisemnie, w zaklejonej i opisanej kopercie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17-go Stycznia 28, 63-900 Rawicz - sekretariat
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
Numer referencyjny D/P.2232.2.2019.SS
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy wszystkie, 4 części (zadania)
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka, -zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Dostawy konserw, Zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso klopsowe z indyka - 800 kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 1500 kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1200 kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1400 kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1400 kg; 7) Mortadela czosnkowa z indyka - 1500 kg; 8) Parówka z indyka - 1300 kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 10) Kielbasa litewska z indyka - 2400 kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1100 kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 1000 kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1800 kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 1200 kg; 15) Pieczeń drobiowa z indyka - 1100 kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1300 kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 700 kg; 18) Szynka gotowana biała - 800 kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 700 kg; 20) Serdelki drobiowe - 2200 kg; 21) Salceson z indyka - 1000 kg; 22) Szynka z filetem mielona -600kg; 23) Pierś Książęca - 800kg; 24) Wędlina -Indyczka gotowana - 600kg; 25) Wędlina - Filet gotowany z kurczaka - 600kg; 26) Kiełbaski z filetem - 600kg; Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Kurczak cały - 2800 kg; 2) Udziec z kurcząt kl. A - 1600 kg; 3) Filet z kurczaka - 900 kg; 4) Mięso gulaszowe z kurczaka - 1400 kg; 5) Żołądki z kurczaka - 300 kg; 6) Serca z kurczaka - 300 kg; 7) Wątróbki z kurczaka - 1200 kg; Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso wieprzowe - szynka surowa - 900 kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 800 kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 3000 kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 600 kg; 5) Mięso wieprzowe schab bez kości - 1400 kg; 6) Boczek wędzony bez kości - 1100 kg; 7) Wędzonka bigosowa bez kości - 1200 kg; 8) Słonina płaty - 600 kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 700 kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400 kg; 11) Ozory wieprzowe - 1000 kg; 12) Serca wieprzowe - 1600 kg; 13) Wątroba wieprzowa - 1800 kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1900 kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1000 kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1800 kg; 17) Kiełbasa mortadela - 1300 kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 600 kg; 19) Kiełbasa mielonka - 1400 kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1200 kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg; 22) Serdelki śląskie - 1000 kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 900 kg; 24) Wątrobianka - 1600 kg; 25) Salceson czarny - 1100 kg; 26) Kaszanka - 3500 kg; Zadanie nr 4: Dostawy konserw. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 800 kg; 2) Konserwa pasztet z gęsi - 1300 kg; 3) Konserwa wołowa - 600 kg; 4) Konserwa mięsna wieprzowa - 1000 kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa op. jednostkowe 100-140g - 450 kg; 6) Pasztet sojowy - 200kg;
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2019-06-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2020-05-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie opisał tego warunku
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie opisał tego warunku
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie opisał tego warunku
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1)aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłaceniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub inny dokument potwierdzający, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu (w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia składa je każdy z Wykonawców);2)aktualne zaświadczenie właściwej terenowej jednostki Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub inny dokument potwierdzający, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu (w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamrowienia składa je każdy z Wykonawców); 3)aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy (w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamrowienia składa je każdy z Wykonawców); 4)wykaz osób do kontaktów z zamawiającym odpowiedzialnych za wykonanie zobowiązań umowy(wypełniony i podpisany przez osobę/osoby uprawnion/ą/e do reprezentowania wykonawcy), wzór zał. nr 5 do SIWZ;
Inne dokumenty niewymienione 1)Formularz ofertowy (zał. nr 1 do siwz); 2)Formularz cenowy (zał. nr 2 do siwz); Ponadto, Wykonawca zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ.
Czy wadium 1
Wadium Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 11.840,00 zł, słownie: jedenaście tysięcy osiemset czterdzieści złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 5.250,00 zł, słownie: pięć tysięcy dwieście pięćdziesiąt złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.160,00 zł, słownie: jeden tysiąc sto sześćdziesiąt złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 4.920,00 zł, słownie: cztery tysiące dziewięćset dwadzieścia złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 510,00 zł, słownie: pięćset dziesięć złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007r. Nr 42, poz. 275 z późn. zm.), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4, 5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu (pkt 1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść przed upływem terminu składania ofert, czyli do godziny 09:00 dnia 07.05.2019 roku.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 3 1 minimalne wymagania Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Jeżeli w trakcie obowiązywania umowy nastąpi zmiana w zakresie podatku VAT, zamawiający zobowiązuje się do uiszczenia opłaty powiększonej lub pomniejszonej o obowiązującą stawkę podatku od towarów i usług na dzień wystawienia faktury VAT. Zmiana umowy w czasie jej obowiązywania będzie mogła także nastąpić w następujących okolicznościach: 1) zaistnienia, po zawarciu umowy przypadku siły wyższej, przez którą, na potrzeby niniejszego warunku, rozumieć należy zdarzenia zewnętrzne wobec łączącej strony więzi prawnej: a) o charakterze niezależnym od stron, b) którego strony nie mogły przewidzieć przed zawarciem umowy, c) którego nie można uniknąć ani któremu strony nie mogły zapobiec przy zachowaniu należytej staranności, której nie można przypisać drugiej stronie; 2) zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia lub świadczenia stron, 3) gdy zaistnieje inna, niemożliwa do przewidzenia w momencie zawarcia umowy okoliczność prawna, ekonomiczna lub techniczna, za którą żadna ze stron nie ponosi odpowiedzialności, skutkująca brakiem możliwości należytego wykonania umowy, zgodnie z SIWZ. Zmiany do umowy, o których mowa powyżej, wymagają dla swojej ważności formy pisemnej (aneks do umowy) i powinny być dokonane w terminie nieprzekraczającym dwóch tygodni od dnia złożenia uzasadnionego wniosku przez zainteresowaną stronę ze skutkiem na dzień złożenia wniosku. Wzrost ceny może nastąpić raz na trzy miesiące w granicach nieprzekraczających wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS za kwartał poprzedzający podwyżkę, publikowanego w Monitorze Polskim. Wykonawca może zastosować nową cenę po podpisaniu stosownego aneksu do umowy.
IV 4 4 data 2019-05-07T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-05-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby :1) Mięso klopsowe z indyka - 800 kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 1500 kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1200 kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1400 kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1400 kg; 7) Mortadela czosnkowa z indyka - 1500 kg; 8) Parówka z indyka - 1300 kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1400 kg; 10) Kiełbasa litewska z indyka - 2400 kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1100 kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 1000 kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1800 kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 1200 kg; 15) Pieczeń drobiowa z indyka - 1100 kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1300 kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 700 kg; 18) Szynka gotowana biała - 800 kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 700 kg; 20) Serdelki drobiowe - 2200 kg; 21) Salceson z indyka - 1000 kg; 22) Szynka z filetem mielona -600kg; 23) Pierś Książęca - 800kg; 24) Wędlina -Indyczka gotowana - 600kg; 25) Wędlina - Filet gotowany z kurczaka - 600kg; 26) Kiełbaski z filetem - 600kg;
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-05-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Kurczak cały - 2800 kg; 2) Udziec z kurcząt kl. A - 1600 kg; 3) Filet z kurczaka - 900 kg; 4) Mięso gulaszowe z kurczaka - 1400 kg; 5) Żołądki z kurczaka - 300 kg; 6) Serca z kurczaka - 300 kg; 7) Wątróbki z kurczaka - 1200 kg;
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-05-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso wieprzowe - szynka surowa - 900 kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 800 kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 3000 kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 600 kg; 5) Mięso wieprzowe schab bez kości - 1400 kg; 6) Boczek wędzony bez kości - 1100 kg; 7) Wędzonka bigosowa bez kości - 1200 kg; 8) Słonina płaty - 600 kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 700 kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400 kg; 11) Ozory wieprzowe - 1000 kg; 12) Serca wieprzowe - 1600 kg; 13) Wątroba wieprzowa - 1800 kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1900 kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1000 kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1800 kg; 17) Kiełbasa mortadela - 1300 kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 600 kg; 19) Kiełbasa mielonka - 1400 kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1200 kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg; 22) Serdelki śląskie - 1000 kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 900 kg; 24) Wątrobianka - 1600 kg; 25) Salceson czarny - 1100 kg; 26) Kaszanka - 3500 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawy konserw
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2019-06-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2020-05-31T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 800 kg; 2) Konserwa pasztet z gęsi - 1300 kg; 3) Konserwa wołowa - 600 kg; 4) Konserwa mięsna wieprzowa - 1000 kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa op. jednostkowe 100-140g - 450 kg; 6) Pasztet sojowy - 200kg;
  

Criterion

Kryteria Termin reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 20,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)